- 22 Şubat 2023
- 10.263
- 11.374
- 228
- 38
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.681
Nereye gitti ya çizgimizŞimdi yaptım canım ama çizgi kayboldu
Çok iyi anlıyorun kuzum, insan belli bir süreden sonra neden olmuyor olacak mı? Bu ay olacak mı? Her ay aynı stres malesef. Aslında biraz salsak rahatlasak, düşünmesek çoktan olacak belkide ama elimizde olmuyor. Ama kafanı rahatlatmaya, başka şeylerle ilgilenmeye çalışsanKuzum eşim test verdi. Normalde varikosel var ama doktor bu engel olacak düzeyde değil dedi yakın zamanda test vermişti zaten sonuçlar da gayet iyi çıkmıştı. Yani aslına bakarsan her şey temiz görünüyor ama sanırım stres faktörü çok önemli gerçekten. Ah keşke engel olabilsem kendime
Kuzum benim akıntım adetten sonra başlar ve bir sonraki adete kadar devam eder. Çatlama gününde ise ağrım olur. O gün pik demektir.. ağrı kesilince bilirim ki çatladım. Bu arada 18 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Bu anlattıklarım benim için ovulasyon testiyle de onaylandı yaniKızlar bişey sorcam bugün adet başlangıcından itibaren 15.günümdeyim.bu ay ovülasyon yapmadım, biraz salmak istedim de. Bugün cidden bel ağrısı çekiyorum akıntım da var. Bu ağrılar ve akıntı çatlamadab hemen önce mi olur yoksa çatlama sonrası mı. Yani şuan test yapsam pik çıktığı dönem midir yoksa silikleştiği mi
Tablom çok saçma ilerliyor yorum yapmak zor canım bak atıyorumhatırlarsan bende hiç belirti yoktu tek belirti sabah ataeşimin yüksek olmasıydı o zaten 12.gün oldu ateş takibide yapıyordun o nasıl gidiyor
Geçen ay da böyle olmamış mıydı yaGebelik testi yapmıyorum bari ovu testi yapayım dedimmelegim can melisaa93 A Afratafrac edahandro bebekheyecani S simurgggg T tweeetyyy O ozgeeeee1 bliiss
Oldukca koyuGebelik testi yapmıyorum bari ovu testi yapayım dedimmelegim can melisaa93 A Afratafrac edahandro bebekheyecani S simurgggg T tweeetyyy O ozgeeeee1 bliiss
20 gunde yasadigin yerlesme dususu mu acaba canım?Tablom çok saçma ilerliyor yorum yapmak zor canım bak atıyorum
Kız yarın bat gününGebelik testi yapmıyorum bari ovu testi yapayım dedimmelegim can melisaa93 A Afratafrac edahandro bebekheyecani S simurgggg T tweeetyyy O ozgeeeee1 bliiss
Benim adete bir gün kala hayatta böyle çıkmazGebelik testi yapmıyorum bari ovu testi yapayım dedimmelegim can melisaa93 A Afratafrac edahandro bebekheyecani S simurgggg T tweeetyyy O ozgeeeee1 bliiss
Ateşinle uyumlu gidiyorKızlar ff app çizgiyi çekti fememoter cekmedı pazartesi catlatma iğnesi yapmıstım salıya da çizgi çekti Eki Görüntüle 3309185melegim can melisaa93
Programa göre test yapman gereken güne geri sayım
Yok bacım yapmayacağım son güne kadar bekleyeceğim. Bari elimde umudum olsun. Sence de koyu değil mi sende ovu testi varsa bir yapar mısın ya merak ettim
Kimyasal olduğuna emin misin canım kan verdin mi?Kizlar geldim geldimbenim kizi okula hazirlamaya ugrasiyordum tersinden kalkti bu sabah hazirla okula gotur derken yazamadim atiyorum testi. Tam tahmin ettigim gibi nerde melegim can in 14.gun test nerde benimki umutlar bir sonraki aya insallah. Umarum regl fazla gecikmez. melegim can @bernaad T tweeetyyy fnd_50 edahandro bliiss @Merveeee57 @beyons melisaa93 @Tikabasa
Yarın bat günüm değil kuzum 3 Ekim bat günüm. Sarktı ya tabloda o yüzden. 3 Ekim bat günüm ve ben o zamana kadar test yapmıcamKız yarın bat gününhamile misin ki neden test yapmıyorsun kuzum abooww çok heyecanlandım
Yok valla gaza gelmicem 3 ekime kadar test yokOldukca koyuburdan seni gaza getirip test yaptiricaz kesin
Üzerini açmış olman bile etkiliyor bence canımAteş takibi bilen kızlar ben iki gündür ölçmeye başladım dün adetin 3. Günüydü 36.5 çıktı bugün 36.1 normal mi neden olur ? Sizden duyduğum böyle sert düşüşler olmuyordu sanki.melegim can fnd_50 melisaa93
Keşke yapabilsem kuzum ya aslında Şuan kafam okulla falan daha meşgul stres içindeyim ama olsa da bana güç verse bari diyorum aklımdan da atamıyorum. Allahım inşallah hayırlı zamanda sağlıkla nasip eder kuzum ne diyeyimÇok iyi anlıyorun kuzum, insan belli bir süreden sonra neden olmuyor olacak mı? Bu ay olacak mı? Her ay aynı stres malesef. Aslında biraz salsak rahatlasak, düşünmesek çoktan olacak belkide ama elimizde olmuyor. Ama kafanı rahatlatmaya, başka şeylerle ilgilenmeye çalışsanDoğru zamanı bekliyor bebişin, inşallah en kısa sürede seninle olacak
Görmemiştim canım ama bu da kayboldu daha silik kaldı sonradan , dr. Prefor testi kuruma çizgisi bile çıkmıyor inşallah gerçektir canım ya çok yoruldumVar tabi. Daha önce yalancı pozitif görmüş müydün kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?