💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Çok iyi anlıyorun kuzum, insan belli bir süreden sonra neden olmuyor olacak mı? Bu ay olacak mı? Her ay aynı stres malesef. Aslında biraz salsak rahatlasak, düşünmesek çoktan olacak belkide ama elimizde olmuyor. Ama kafanı rahatlatmaya, başka şeylerle ilgilenmeye çalışsan Doğru zamanı bekliyor bebişin, inşallah en kısa sürede seninle olacak

Kuzum benim akıntım adetten sonra başlar ve bir sonraki adete kadar devam eder. Çatlama gününde ise ağrım olur. O gün pik demektir.. ağrı kesilince bilirim ki çatladım. Bu arada 18 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Bu anlattıklarım benim için ovulasyon testiyle de onaylandı yani

hatırlarsan bende hiç belirti yoktu tek belirti sabah ataeşimin yüksek olmasıydı o zaten 12.gün oldu ateş takibide yapıyordun o nasıl gidiyor
Tablom çok saçma ilerliyor yorum yapmak zor canım bak atıyorum

Eklentiler

• 9BE9F9A2-DFCD-41CE-B42E-E6103AAC413C.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 74
Keşke yapabilsem kuzum ya aslında Şuan kafam okulla falan daha meşgul stres içindeyim ama olsa da bana güç verse bari diyorum aklımdan da atamıyorum. Allahım inşallah hayırlı zamanda sağlıkla nasip eder kuzum ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…