💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaaaaa bunu görüp bir de hcg patlatman gerekiyorduuuuu. Biz burada heyecandan ölüyoruz senin yarın bat diyor. Yarın sabah yapsan mı kiii
Kız yarın bat değil 3 Ekim benim bat. İleri tarihe attı ateş takibi yapıyorum ya en son 18. Gün oldu yumurtlama. Bugün 28. Gün. 10 gün oldu yani.

Yok bacım yapmayacağım son güne kadar bekleyeceğim. Bari elimde umudum olsun. Sence de koyu değil mi sende ovu testi varsa bir yapar mısın ya merak ettim
Ben hamile degilim canim. Anlami yok bence o yuzden. 11.gun yapmistim ama ovu testi. Gormemissindir belki onu atayim

Eklentiler

• Screenshot_20230929_221337_Samsung Internet.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 43
Burda coğu kişiden ne zaman kafama takmayı bıraktım stresi bıraktım hamile kaldım yorumlarını okudum. Hatta bugun canlı bi örneğe şahit oldum eşimin iş yerinden arkadaşının tedaviyle iki cocukları olmuş, sorun neydi kimdeydi soramadım saygısızlık olmasın diye. Geçenlerde dr a bidaha gitsek de cocuğumuz olsa ev kredimiz bitti hani düzene koyduk borcumuz harcımız yok demiş hanımına. O ay regli geçikince testle hamile olduğunu öğrenmiş, nasip bak tedavi sonucu iki evlat, üçüncüsü sürpriz ve doğal yolla.. Nasipten öteye yol yok. Canını sıkma❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…