💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kimyasal olduğuna emin misin canım kan verdin mi?
Yüzde 90 eminim canim. Pazartesiye kadar gelmemis olursa vericem mecbur cunku randevu aldim doktordan. Durumu anlatinca zaten alir alma gerek yok desem de ama tahminim pazar gelir. Pazartesi de 2.gun oluyor. Artik bir baktirayim ne olup bitiyor. Aylardir erteliyordum

Ben hala umutluyum Rabbim nasip etsin inşallah

Ben hala umutluyum Rabbim nasip etsin inşallah
Sagol bebisim ama ben coktan kafa olarak ekime gectim. Gercekci olmayinca daha cok üzülüyor insan. Yani en azindan bende öyle oluyor. Buraya boyle sogukkanli yaziyorum ama tabi testleri takip edip durumu kabullenmek de kolay olmuyor kendi icimde

Evet canım hormonlarına baktır iyi olur

Ayni seyi 5.kez yasiyorum çünkü
kuzum tüm doktorlar kimyasal oluyorsa hiçbir sorun yok diyor. Bu yaz 5-6 farklı doktora gitmiş biri olarak söylüyorum bunu. Ama tabi sen 5 kez yaşamışsın nedenini sormak lazım benim bir. Ve benim regl gecikmesinin 10.gününde falan öğrendim ve uzun bir süreçti regl gelmesi. Hani test yapmasan anlamazsın bile dedikleri gibi değildi. İnşallah düşündüğün gibi olmasın minnoşun seninle olsun

Senin kimyasal var miydi oncesinde kuzum? Onu hatirlayamadim. Benim yasadigim ilk kimyasal da oyle cok uzun surmustu. 5.haftasinda bir sabah kanamayla basladi. Sonraki kimyasallarda o kadar gecikmedi hep 2 3 gun gecikmeyle geldi adet. Orda ogrendim zaten ne oldugunu.

Gecen sene martta gittim. baktirdim hormonlarima normal geldi. O zaman 3.yu yeni yasamistim. Anlattim durumu. Biz kimyasali gebelikten saymayiz dedi doktor. Oyle diyince elimi kolumu bagladi. Yorum yapamadim. Haziranda yine ayni sey yasandi. Artik alismistim kan bile vermedim Testler 1 2 koyulasti sonra silindi gitti. Regl geldi. Simdi yine ayni sey oldu

Kızlar iyi akşamlar ben bu ay dişten çok problem çektim her 3 günde bir dişçiye gittim e malum ağrı kesiciler anesteziler falan vuruldu Buda tam yumurtlama dönemi ve öncesine denk geldi birdahaki randevum 2 hafta sonra acaba bu gebeliği engeller mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…