- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.721
Yüzde 90 eminim canim. Pazartesiye kadar gelmemis olursa vericem mecbur cunku randevu aldim doktordan. Durumu anlatinca zaten alir alma gerek yok desem deKimyasal olduğuna emin misin canım kan verdin mi?
Totem yapmış kızAşkım beklicem 3 ekime kadar
Ben hala umutluyumYüzde 90 eminim canim. Pazartesiye kadar gelmemis olursa vericem mecbur cunku randevu aldim doktordan. Durumu anlatinca zaten alir alma gerek yok desem deama tahminim pazar gelir. Pazartesi de 2.gun oluyor. Artik bir baktirayim ne olup bitiyor. Aylardir erteliyordum
Heyecanla bekliyorum kuzum vallaBen gece 12 de yapıcam canım
Kimi 1, kimi 2 burda öyle gördüm ben doktor takibiyle 2 kullanıyprum sabah akşam umarım yardımcı olmuşumdur
Ayni seyi 5.kez yasiyorum çünküSen hamile olmadığına niye bu kadar eminsin? Bir kan ver yarın.
Bizde çatlayalım napalımAşkım beklicem 3 ekime kadar
Allah iyilik versin inşallahÇok şukur ıyıyım cnm
Şimdilik bi sıkıntı yok
Sagol bebisimBen hala umutluyumRabbim nasip etsin inşallah
Evet canım hormonlarına baktır iyi olurYüzde 90 eminim canim. Pazartesiye kadar gelmemis olursa vericem mecbur cunku randevu aldim doktordan. Durumu anlatinca zaten alir alma gerek yok desem deama tahminim pazar gelir. Pazartesi de 2.gun oluyor. Artik bir baktirayim ne olup bitiyor. Aylardir erteliyordum
Canım ben bu ay 28 gün döndü normalde 28/30/32 oluyor mevsimsel sters gibi. Olunca iki gün uzuyor işteAşkım çok erken yapmaya başlamışsın kaç günde bir adet oluyorsun
Aaaa ben yarın sanıyorum. Offf tamam yine de yapsan mı test ya. Bu ay çok hissediyorumKız yarın bat değil 3 Ekim benim bat. İleri tarihe attı ateş takibi yapıyorum ya en son 18. Gün oldu yumurtlama. Bugün 28. Gün. 10 gün oldu yani.
Sen test yapacak msn canim? Haftasonu yaparim demistin sankiEvet canım hormonlarına baktır iyi olur
Ayni seyi 5.kez yasiyorum çünkü
Kimyasal yaşamayan anlayamaz bunuAyni seyi 5.kez yasiyorum çünkü
Senin kimyasal var miydi oncesinde kuzum? Onu hatirlayamadim. Benim yasadigim ilk kimyasal da oyle cok uzun surmustu. 5.haftasinda bir sabah kanamayla basladi. Sonraki kimyasallarda o kadar gecikmedi hep 2 3 gun gecikmeyle geldi adet. Orda ogrendim zaten ne oldugunu.kuzum tüm doktorlar kimyasal oluyorsa hiçbir sorun yok diyor. Bu yaz 5-6 farklı doktora gitmiş biri olarak söylüyorum bunu. Ama tabi sen 5 kez yaşamışsın nedenini sormak lazım benim bir. Ve benim regl gecikmesinin 10.gününde falan öğrendim ve uzun bir süreçti regl gelmesi. Hani test yapmasan anlamazsın bile dedikleri gibi değildi. İnşallah düşündüğün gibi olmasın minnoşun seninle olsun
Insallah canimm insallahhKimyasal yaşamayan anlayamaz bunu
Cnm bir gün sağlıklı bi yumoş senide bulacak ve o yumoş tutacaktıpkı bnım yasadıgım gbi...
Kız he ya ya vitamin ya test alırken buluyorum kendimiBen hala çorap almadım ne zaman trenyola girsem kendimi test markası ararken buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?