- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.741
Ya teşekkür ederim canım peki herhangi bir sorun var mı pcos falan genelde o yüzden kullanılıyormuş galibaKimi 1, kimi 2 burda öyle gördüm ben doktor takibiyle 2 kullanıyprum sabah akşam umarım yardımcı olmuşumdur
Var kuzum çooook önceden. Üstüne hiç başka olmadı ne kimyasal ne gebelik. Mesela bu da insanı geriyor. Doktor hep hamile kalırsın dedi bana hep ama. Yok zayıfla yok yoga yap hep böyleydi. Ben de aksine üzüntüden cips kola nutellanın dibine girdim. O yüzden de kilo aldım çok.Senin kimyasal var miydi oncesinde kuzum? Onu hatirlayamadim. Benim yasadigim ilk kimyasal da oyle cok uzun surmustu. 5.haftasinda bir sabah kanamayla basladi. Sonraki kimyasallarda o kadar gecikmedi hep 2 3 gun gecikmeyle geldi adet. Orda ogrendim zaten ne oldugunu.
Gecen sene martta gittim. baktirdim hormonlarima normal geldi. O zaman 3.yu yeni yasamistim. Anlattim durumu. Biz kimyasali gebelikten saymayiz dedi doktor. Oyle diyince elimi kolumu bagladi. Yorum yapamadim. Haziranda yine ayni sey yasandi. Artik alismistim kan bile vermedim Testler 1 2 koyulasti sonra silindi gitti. Regl geldi. Simdi yine ayni sey oldu
Oooo nerdeyse 6 haftayi bulmusVar kuzum çooook önceden. Üstüne hiç başka olmadı ne kimyasal ne gebelik. Mesela bu da insanı geriyor. Doktor hep hamile kalırsın dedi bana hep ama. Yok zayıfla yok yoga yap hep böyleydi. Ben de aksine üzüntüden cips kola nutellanın dibine girdim. O yüzden de kilo aldım çok.
bana da normalde kimyasalı gebelik saymayız dediler. Ama şuan mesela 2.olarak yazdılar takip çizelgeme. Benim kimyasal yaşadığımda 30 Kasım sat. Regl gelmesi 14 ocak oldu.
Yaaaaaaa ilk teste baktım heycan yaptımGebelik testi yapmıyorum bari ovu testi yapayım dedimmelegim can @melisaa93 @Afratafrac @edahandro bebekheyecani S simurgggg T tweeetyyy @ozgeeeee1 @bliiss
Ben hiç hissetmiyorum kuzum hamile olmadığıma da diretiyorum vallaAaaa ben yarın sanıyorum. Offf tamam yine de yapsan mı test ya. Bu ay çok hissediyorum
10-12. Günlerde başlaman yeterli olur o zaman kuzum ovu testineCanım ben bu ay 28 gün döndü normalde 28/30/32 oluyor mevsimsel sters gibi. Olunca iki gün uzuyor işte
Kuzum çok hatırlamıyorum. Zamanında çok ağlamıştım halbuki. Ama şimdi sen sorunda hatırlamadığını farkettim. Sadece rahim duvarın kalın dediğini hatırlıyorum doktorun başka hatırlamıyorum birşey. Ama regl gelmesi sancılı olmuştu çok ağlatmıştı yani öyle sancılıOooo nerdeyse 6 haftayi bulmusKesin kimyasal miydi? Kese gorunmedi mi?
Tamam kuzum yarın başlayalım bakalımCanım şimdi üretici sitesine baktımda, inofolic ve inofolic combi'de günde 1 defa alınır yazıyor.
İnofolic combi hp'de günde 2 defa diyor. Yani bence bitene kadar günde 2 defa kullanmalıyız yani 10 gün gidecek ilaç
Ben ancak heyecanlandırırım ama devamı gelmezYaaaaaaa ilk teste baktım heycan yaptımsonra yazıyı okudum
Ayyyy deme öyle. Çağırma hiç bunu. Ayrıca hamile hissetmek diye birşey yokBen hiç hissetmiyorum kuzum hamile olmadığıma da diretiyorum valla
O zaman doktora gitmelisin hamile kalabiliyorsun ilerlemede sıkıntı varsa doktor bunun çözümünü söyleyecektir 5 kere yaşadığımı duyarsaAyni seyi 5.kez yasiyorum çünkü
Aşkım hiç hamile değilim nasıl oluyorBen ancak heyecanlandırırım ama devamı gelmezya var ya hiç mi his olmaz insanda asla hamile değilim hiç hamile değilim buna eminim ya
Evet canım başkalarında kuruma çizgisi bile yapmayan test bende pozitif çıkarıp kaybolduKız çizgi var ya bunda
İnşallah çok sağlıklı kaliteli yumuşlarmız oluşurda tutarlaarrrTamam kuzum yarın başlayalım bakalım
5 sene ugrastım ben canım denemediğim yol kalmadı hem bitkisel hem tıbbi. 2 ayda bir kimyasal gebelik yaşadım durdum çıldırmak üzereydim gercekten. Küçük bi ilçedeyim tedavi için 12 saatlik yollara gittim rahim filminden sonra ilk defa kese olustu havalara uctuk tabi sandık ki tamam daha kötü bişi olamaz ama oldu tabi kalp atısı olusmadı bu sekılde 3 kere düşük yaptım. Psikolojik açıdan iyi hissedemedim kürtaj olamadım evde düşürdüm 3 ünü de. Canımdan can gitti derler ya aynen oyle cok zorlandım düşürürken. Tahlillerin hepsi de yapıldı genetik de bişi yok. Eşimde ileri hız azdı bende de pcos vardı. Tüp bebege karar verdik türkiyenin bi ucundan bi ucuna tedavıye gittik. İlk taze transfer oldu kımyasal oldu. 2 ay sonra tekrar gittim donmus transfer yapıldı 3 yasında oğlum şimdi doğurana kadar aynı sizin gibiydim ha bişi oldu ha olacak diye diye gebeliğin hiç tadını cıkartamadım. Son 2 yumurtam kalmıstı mayısta deneyelım kardesı olsun dedık ama tutmadı. Mayıstan beridir kendimiz deniyoruz bakalım olacak mı oldu mu düşecek mi bir sürü sorularrr sorularrr… uzun oldu kusura bakmaSenin surecin nasildi canim?
Dinen gusülün farzı agza burna su vermek ve iğne ucu kadar bile su degmedik yer kalmayacak. Tabi buna vajinanın içi dahil değil. Doktorlar da önermiyorAnladım canım teşekkürler, sen mesela ilişki sonrası duş alırken vajina kısmını asla temizleniyor ve su tutmuyorsun doğru anladım değil mi, peki sonrasında ilişki yaşandığı için herhangi bir koku vs olmuyor mu ya da ilişki sonrası sıvıyı peceteyle falan mı temizlemek gerekiyor o zaman? Çok saçma sorular bunlar farkındayım ama uzun zamandır hamile kalamiyorum o yüzden acaba bu konuda bir yanlış mı yapıyorum diye tecrübelilere sormak istedim
Ben adet olunca ilk gün biraz ağlıyorum ağlarken de söyleniyorum “ ya insan azıcık da olsa hamile olmaz mı hiç hamile değilim ya” diyorumAşkım hiç hamile değilim nasıl oluyorsus kız deme öyle Allah bilir onu
Aman neyse o zmn canımcm niye hatirlatiyorsam bende sana simdi. Ne guzel simdi hamilesin. Sonuc guzel ona bakalimKuzum çok hatırlamıyorum. Zamanında çok ağlamıştım halbuki. Ama şimdi sen sorunda hatırlamadığını farkettim. Sadece rahim duvarın kalın dediğini hatırlıyorum doktorun başka hatırlamıyorum birşey. Ama regl gelmesi sancılı olmuştu çok ağlatmıştı yani öyle sancılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?