💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Var kuzum çooook önceden. Üstüne hiç başka olmadı ne kimyasal ne gebelik. Mesela bu da insanı geriyor. Doktor hep hamile kalırsın dedi bana hep ama. Yok zayıfla yok yoga yap hep böyleydi. Ben de aksine üzüntüden cips kola nutellanın dibine girdim. O yüzden de kilo aldım çok.

bana da normalde kimyasalı gebelik saymayız dediler. Ama şuan mesela 2.olarak yazdılar takip çizelgeme. Benim kimyasal yaşadığımda 30 Kasım sat. Regl gelmesi 14 ocak oldu.

Oooo nerdeyse 6 haftayi bulmus Kesin kimyasal miydi? Kese gorunmedi mi?

Oooo nerdeyse 6 haftayi bulmus Kesin kimyasal miydi? Kese gorunmedi mi?
Kuzum çok hatırlamıyorum. Zamanında çok ağlamıştım halbuki. Ama şimdi sen sorunda hatırlamadığını farkettim. Sadece rahim duvarın kalın dediğini hatırlıyorum doktorun başka hatırlamıyorum birşey. Ama regl gelmesi sancılı olmuştu çok ağlatmıştı yani öyle sancılı

Tamam kuzum yarın başlayalım bakalım

Senin surecin nasildi canim?
5 sene ugrastım ben canım denemediğim yol kalmadı hem bitkisel hem tıbbi. 2 ayda bir kimyasal gebelik yaşadım durdum çıldırmak üzereydim gercekten. Küçük bi ilçedeyim tedavi için 12 saatlik yollara gittim rahim filminden sonra ilk defa kese olustu havalara uctuk tabi sandık ki tamam daha kötü bişi olamaz ama oldu tabi kalp atısı olusmadı bu sekılde 3 kere düşük yaptım. Psikolojik açıdan iyi hissedemedim kürtaj olamadım evde düşürdüm 3 ünü de. Canımdan can gitti derler ya aynen oyle cok zorlandım düşürürken. Tahlillerin hepsi de yapıldı genetik de bişi yok. Eşimde ileri hız azdı bende de pcos vardı. Tüp bebege karar verdik türkiyenin bi ucundan bi ucuna tedavıye gittik. İlk taze transfer oldu kımyasal oldu. 2 ay sonra tekrar gittim donmus transfer yapıldı 3 yasında oğlum şimdi doğurana kadar aynı sizin gibiydim ha bişi oldu ha olacak diye diye gebeliğin hiç tadını cıkartamadım. Son 2 yumurtam kalmıstı mayısta deneyelım kardesı olsun dedık ama tutmadı. Mayıstan beridir kendimiz deniyoruz bakalım olacak mı oldu mu düşecek mi bir sürü sorularrr sorularrr… uzun oldu kusura bakma

Ay bütün tanidiklarim bu grupta diye buraya yazmak istedim bugün süpriz şekilde hamile kaldığımi öğrendim Gecen sene Ekim Kasım aralikta denedik olmayınca bıraktık ama bugün süpriz oldu bize Niqu Papatyamaviss fnd_50 melegim can İdrardan sonra kan verdim 1421 çıktı son adet tarihim 29 Ağustos beklenen 27 eylüldü

Eklentiler

• 16960174292295537851884806254477.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 41
Dinen gusülün farzı agza burna su vermek ve iğne ucu kadar bile su degmedik yer kalmayacak. Tabi buna vajinanın içi dahil değil. Doktorlar da önermiyor

Aman neyse o zmn canımcm niye hatirlatiyorsam bende sana simdi. Ne guzel simdi hamilesin. Sonuc guzel ona bakalim insallah saglikla da kavusursun bebisine. Ve insallah bana da nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…