- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.761
Kuzum kimyasal demek sağlıksız sperm ya da yumurta demekmiş. Yani ilerleme değil sorun. Başta sorunlu başlıyormuş. Devam ederse sağlıksız olurmuş. Doktor böyle demiştiO zaman doktora gitmelisin hamile kalabiliyorsun ilerlemede sıkıntı varsa doktor bunun çözümünü söyleyecektir 5 kere yaşadığımı duyarsa
Şu sürprizlerden bize de yolla Allahım aminAy bütün tanidiklarim bu grupta diye buraya yazmak istedim bugün süpriz şekilde hamile kaldığımi öğrendimGecen sene Ekim Kasım aralikta denedik olmayınca bıraktık ama bugün süpriz oldu bize Niqu @Papatyamaviss fnd_50 @melegim can İdrardan sonra kan verdim 1421 çıktı son adet tarihim 29 Ağustos beklenen 27 eylüldü
Amin kuzum amin inşallahAman neyse o zmn canımcm niye hatirlatiyorsam bende sana simdi. Ne guzel simdi hamilesin. Sonuc guzel ona bakaliminsallah saglikla da kavusursun bebisine. Ve insallah bana da nasip olur
Şu sürprizlerden bize de yolla Allahım aminhiç mi sürpriz olmaz bir insanın hayatında çok sürprizsizim ya.
Neyse beni geçelim aşkım o kadar çok sevindim ki anlatamam kendim gibi sevindim. İlk gebeliğini de bana haber verdiğinde demiştim ya sana acaba ben de bir gün kalacak mıyım diye birkaç ay sonra ben de hamile kalmıştım. Tarih tekerrür eder mi kuzumsağlıkla kucağına al inşallah canım benim. Geçen sene temmuz ayından beri deniyorum ben de kuzum
Kuzum pıhtılaşma vs sorunu da olabilir ya da bu dediğini güçlendirmek için de doktor destek verebilir bence gitmeliKuzum kimyasal demek sağlıksız sperm ya da yumurta demekmiş. Yani ilerleme değil sorun. Başta sorunlu başlıyormuş. Devam ederse sağlıksız olurmuş. Doktor böyle demişti
Ayyyyyy inşallah kuzum çok isterim beraber süreci takip etmeyiSağol canım benim evet ilk gebeliklerimizde o şekilde olmuştu ve arkamdan geliyorsun hazır ol
Yaa ne kusuru canim Allahaskina. Asil sen kusura bakma bastan anlattirip uzmemisimdir insallah. Inan derdim var demeye utandim yani. Cok zor seyler yasamissin gercekten. Sureci yipraticilik açısından hayal bile edemiyorum. Ama tebrik ederim gercekten azmini. Allah oglusunu sana bagislasin. Insallah saglikli sihhatli bir kardesi de olur5 sene ugrastım ben canım denemediğim yol kalmadı hem bitkisel hem tıbbi. 2 ayda bir kimyasal gebelik yaşadım durdum çıldırmak üzereydim gercekten. Küçük bi ilçedeyim tedavi için 12 saatlik yollara gittim rahim filminden sonra ilk defa kese olustu havalara uctuk tabi sandık ki tamam daha kötü bişi olamaz ama oldu tabi kalp atısı olusmadı bu sekılde 3 kere düşük yaptım. Psikolojik açıdan iyi hissedemedim kürtaj olamadım evde düşürdüm 3 ünü de. Canımdan can gitti derler ya aynen oyle cok zorlandım düşürürken. Tahlillerin hepsi de yapıldı genetik de bişi yok. Eşimde ileri hız azdı bende de pcos vardı. Tüp bebege karar verdik türkiyenin bi ucundan bi ucuna tedavıye gittik. İlk taze transfer oldu kımyasal oldu. 2 ay sonra tekrar gittim donmus transfer yapıldı 3 yasında oğlum şimdi doğurana kadar aynı sizin gibiydim ha bişi oldu ha olacak diye diye gebeliğin hiç tadını cıkartamadım. Son 2 yumurtam kalmıstı mayısta deneyelım kardesı olsun dedık ama tutmadı. Mayıstan beridir kendimiz deniyoruz bakalım olacak mı oldu mu düşecek mi bir sürü sorularrr sorularrr… uzun oldu kusura bakma
Ayyyyyy inşallah kuzum çok isterim beraber süreci takip etmeyi
Yaaaa canım doktoruuuuumKuzum ben Allah kısmet ederse 2. bebeğimi düşünüyorum.İlk çocuğumda Cemal Ünlü doktorumdu. Bu sefer Özgüç Altun'a gitmeyi düşünüyorum. Sen gidiyor musun doktora ?
Tarama anında çekmişsin kuzum o zaman testi yap 15 dakika sonra çek vidaya fotosunu pozitif olucak inşallahEvet canım başkalarında kuruma çizgisi bile yapmayan test bende pozitif çıkarıp kayboldu
Sat 13 eylüşl bat 7 ekim canım ekle bakalım ilk buEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR -EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı ÖZELDEN GÖNDERİRSENİZ hemen ekleyebilirim
️ANNE ADAYI ️ ️BAT ️ ️SAT ️ DURUM @Nooneathome9 @sss2022 @AdaMTuncy @Ayka85 @Alinnnn @semira123 @Nur5434 @Basakburcuu @kelebekxx @esen-ruzqar @Happyending @gmzgmz1 @genc-anne @Oyzg96 @sssakdg Niqu @ozgeeeee1 @melegim can Merve3553 T tweeetyyy @golden-snitch @IADK @Afratafrac begmsss @Smyrnasi 19 Eylül @sacibelinde 1 Eylül 29 Eylül @Merveeee57 3 Eylül 29 Eylül @Linakiz 3 eylül 30 Eylül fnd_50 2 Eylül
30 Eylül S simurgggg 2 Eylül
30 Eylül @hamileyimmmm 30 Eylül @yenibirhayal 29 Ağustos 1 Ekim @sea7483 3 Eylül 1 Ekim @Blue_girll 4 Eylül 1 Ekim @eylem91 7 Eylül 2 Ekim @Zeyzey272727272727 8 Eylül 2 Ekim @blackkdahlia 5 Eylül 3 Ekim @mcnn123 6 Eylül 3 Ekim @UstaOzlem 5 Eylül 3 Ekim @melisaa93 3 Eylül 3 Ekim @LesLey 7 Eylül 3 Ekim @TurnaBulut 3 Eylül 3 Ekim maaaavi 11 Eylül 5 Ekim @lavinia1021 5 Eylül 5 Ekim @Kahvelim_ 8 Eylül 5 Ekim @papatya0910 11 Eylül 5 Ekim @betldmrbs01 15 Eylül 8 Ekim @glcnar 15 Eylül 10 Ekim @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Pkolu_anneadayi 12 Eylül 10 Ekim @kova35 13 Eylül 10 Ekim @Medala 14 Eylül 11Ekim @Mevsimlisan 13 Eylül 11 Ekim zuzu3838 12 Eylül 12 Ekim @Sevimli_35 14 Eylül 12 Ekim @aksjakana 17 Eylül 12 Ekim @pempbepsikolog 15 Eylül 13 Ekim @Juventass 17 Eylül 14 Ekim @eymosumcum 16 Eylül 14 Ekim @gucluol 16 Eylül 14 Ekim @gulseliinn 15 Eylül 15 Ekim @sed2 11 Eylül 15 Ekim @Dunyamelekoldu 20 Eylül 16 Ekim @Orangegreysky 18 Eylül 16 Ekim @Nur61_ 16 Ekim @outoffit 19 Eylül 16 Ekim @Perlitik 16 Eylül 16 Ekim @sunshine1 18 Eylül 16 Ekim @hayatbeninedenyoruyosun 12 eylül 17 ekim @Bahar esinti 24 Eylül 20 Ekim @edahandro 25 Eylül 20 Ekim @mrym12 20 Eylül 20 Ekim @bebekheyecani 23 Eylül 20 Ekim @pellypell 25 Eylül 20 Ekim @Sipser 20 Eylül 20 Ekim @rojbininannesi 24 Eylül 21 Ekim @dream2311 23 Eylül 21 Ekim @goldBride 21 Eylül 21 Ekim @Bedii 24 Eylül 22 Ekim @bernaad 27 Eylül 23 Ekim @Helenatili 26 Eylül 24 Ekim @bliiss 26 Eylül 24 Ekim @ELIF7007 25 Ekim @Lovelyy35 26 Eylül 25 Ekim @gunes050 19 Eylül 27 Ekim @hermionegranger- 29 Eylül 28 Ekim @sehribann16 2 Eylül 29 Ekim @ysmnella 27 Eylül 29 Ekim @ZeynpBuse 24 Eylül 30 Ekim
3.de gitmistim kuzum. Arada bir de 8 haftalik düşük de vardi.kalp atışını da duymustuk hatta. Hepsini anlattim. Ama kimyasali gebelikten saymiyoruz. Tek düşügun var senin. Tekrarlarsa ileri tetkik yapariz dediO zaman doktora gitmelisin hamile kalabiliyorsun ilerlemede sıkıntı varsa doktor bunun çözümünü söyleyecektir 5 kere yaşadığımı duyarsa
Belirtim yok kuzum bu ay da olmadı bence. Yarından itibaren 3 gün kalmış oluyor. Bat 3 Ekim. Test yapmayı düşünmüyorum kuzumİnşallah canımmmm belirtilerin var mı ne zaman test yapacaksın
Yaaa gözün aydın canımAy bütün tanidiklarim bu grupta diye buraya yazmak istedim bugün süpriz şekilde hamile kaldığımi öğrendimGecen sene Ekim Kasım aralikta denedik olmayınca bıraktık ama bugün süpriz oldu bize Niqu @Papatyamaviss fnd_50 @melegim can İdrardan sonra kan verdim 1421 çıktı son adet tarihim 29 Ağustos beklenen 27 eylüldü
Belirtim yok kuzum bu ay da olmadı bence. Yarından itibaren 3 gün kalmış oluyor. Bat 3 Ekim. Test yapmayı düşünmüyorum kuzum
Yaa maşallah programı yalayıp yutmuşsunPrograma göre test yapman gereken güne geri sayımT yazan tavsiye edilen test günü
Yaaa gözün aydın canımişte bırakınca oluyor bu işler Sağ salim kucağına almak nasip etsin Allah
Aaa sabahkinde taramamıştı ay şansıma tamam canım 10 dak bekleyeyim birsakineTarama anında çekmişsin kuzum o zaman testi yap 15 dakika sonra çek vidaya fotosunu pozitif olucak inşallah
Ay canımAaa sabahkinde taramamıştı ay şansıma tamam canım 10 dak bekleyeyim birsakine
Evet çok şükür canımAy yeni görüyorum sende hamilesinnnnAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?