💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

O zaman doktora gitmelisin hamile kalabiliyorsun ilerlemede sıkıntı varsa doktor bunun çözümünü söyleyecektir 5 kere yaşadığımı duyarsa
Kuzum kimyasal demek sağlıksız sperm ya da yumurta demekmiş. Yani ilerleme değil sorun. Başta sorunlu başlıyormuş. Devam ederse sağlıksız olurmuş. Doktor böyle demişti

Şu sürprizlerden bize de yolla Allahım amin hiç mi sürpriz olmaz bir insanın hayatında çok sürprizsizim ya.
Neyse beni geçelim aşkım o kadar çok sevindim ki anlatamam kendim gibi sevindim. İlk gebeliğini de bana haber verdiğinde demiştim ya sana acaba ben de bir gün kalacak mıyım diye birkaç ay sonra ben de hamile kalmıştım. Tarih tekerrür eder mi kuzum sağlıkla kucağına al inşallah canım benim. Geçen sene temmuz ayından beri deniyorum ben de kuzum

Aman neyse o zmn canımcm niye hatirlatiyorsam bende sana simdi. Ne guzel simdi hamilesin. Sonuc guzel ona bakalim insallah saglikla da kavusursun bebisine. Ve insallah bana da nasip olur
Amin kuzum amin inşallah Allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen herkesin bebişi olsun kimsenin sınavı bu olmasın. Her gün dua ediyorum

Sağol canım benim evet ilk gebeliklerimizde o şekilde olmuştu ve arkamdan geliyorsun hazır ol

Kuzum kimyasal demek sağlıksız sperm ya da yumurta demekmiş. Yani ilerleme değil sorun. Başta sorunlu başlıyormuş. Devam ederse sağlıksız olurmuş. Doktor böyle demişti
Kuzum pıhtılaşma vs sorunu da olabilir ya da bu dediğini güçlendirmek için de doktor destek verebilir bence gitmeli

Yaa ne kusuru canim Allahaskina. Asil sen kusura bakma bastan anlattirip uzmemisimdir insallah. Inan derdim var demeye utandim yani. Cok zor seyler yasamissin gercekten. Sureci yipraticilik açısından hayal bile edemiyorum. Ama tebrik ederim gercekten azmini. Allah oglusunu sana bagislasin. Insallah saglikli sihhatli bir kardesi de olur Allahin rahmeti genis, ol der olur istemekten vazgecme yine de

Sat 13 eylüşl bat 7 ekim canım ekle bakalım ilk bu

O zaman doktora gitmelisin hamile kalabiliyorsun ilerlemede sıkıntı varsa doktor bunun çözümünü söyleyecektir 5 kere yaşadığımı duyarsa
3.de gitmistim kuzum. Arada bir de 8 haftalik düşük de vardi.kalp atışını da duymustuk hatta. Hepsini anlattim. Ama kimyasali gebelikten saymiyoruz. Tek düşügun var senin. Tekrarlarsa ileri tetkik yapariz dedi

Yaaa gözün aydın canımişte bırakınca oluyor bu işlerSağ salim kucağına almak nasip etsin Allah

Belirtim yok kuzum bu ay da olmadı bence. Yarından itibaren 3 gün kalmış oluyor. Bat 3 Ekim. Test yapmayı düşünmüyorum kuzum

Aynen cnm bekle bencede geçsin öyle yap
En azından test başında strest yaşamazsın erkenden yapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…