💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Aaaa çok sevindim canım çok sen kaybolmuştun zaten kız allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin hadi koş gel mayıs annelerine nasıl sevindim anlatamam maşallah maşallah

Kuzum pıhtılaşma vs sorunu da olabilir ya da bu dediğini güçlendirmek için de doktor destek verebilir bence gitmeli
Tabi kuzum mutlaka git S simurgggg . Ben hamile kalmayı düşünür düşünmez gitmiştim tüm testlerimi yaptırmaya. Eşime de bu yaz tedaviye başlayacağız diye yaptırmıştık bir sorun çıkmamıştı ikimizde de. Sadece ben de pcos var ama hormondan belli değil ultrasondan görünüyor

Canım biz de sizin gibiyiz pco var ama hormon sorunu yok sadece ultrason, sen nazıl hamile kaldın özellikle bir şey yaptın mı ?

Aaaa çok sevindim canım çok sen kaybolmuştun zaten kız allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin hadi koş gel mayıs annelerine nasıl sevindim anlatamam maşallah maşallah

Evet cnm son deneme Aralık olunca olmayınca bir daha denemedim ama nasip ettin Allahım ay sende hamilesin herkes bir bir dökülmüş nasıl sevindim Hemen geliyorum

Evet cnm son deneme Aralık olunca olmayınca bir daha denemedim ama nasip ettin Allahım ay sende hamilesin herkes bir bir dökülmüş nasıl sevindim Hemen geliyorum
Evet kuzum çok çabaladım vazgeçmedim çok dua ettim mucizemi yolladı allahım. Saglıkla inşallah kucagımıza almayı nasip etsin canım benim

Canım biz de sizin gibiyiz pco var ama hormon sorunu yok sadece ultrason, sen nazıl hamile kaldın özellikle bir şey yaptın mı ?
Kuzum sene boyunca her türlü şeyi yaptım. Olmadı. Nasip işte. Dedim yaz tatilinde tedaviye başlayacağım. Prof a gidiyordum. Tüm tahlillerimiz yapıldı regl olunca gel dedi klomenle başlayalım dedi. Sonra ben regl olmadım yani aslında net hali şu ki kafamda tedavi fikri olduğu için ilişki bebek için olmamıştı zaten 2-3 ilişki oldu biri tuttu çok şükür

Pazartesi randevu aldim gidecegim kuzum. Pihtilasma sorunu var zaten benim. Doktorum da biliyor bunu. Ama kimyasali onunla bagdastirmadi hic. Kan sulandirici falan bile onermedi. O kese olustuktan sonra problem olusturabilir. Kalp atışınin durmasi gibi vs. dedi. Doktor her acidan önünü kapatinca da yok sen bilmiyorsun bu isin icinde baska bir is var da denmiyor ki canim

Evet kuzum haklısın. Ben yaşayana kadar kimyasal neymiş böyle birşey varmış hiç bilemedim ki. Cahillik mutluluk hep söylerim. Sen kendini doktora bırak kuzum

Bizim durumumuzda olanlarda genelde duyduğum şey bu, olmaması için hiçbir neden yok ama bizim de 25 aydır olmuyor. Şu bebek fikrini kafadan atabilsek olacağına inanıyorum ama çok zor. Çok şükür Rabbim sana nasip etmiş gözün aydın kuzum senin duan kabul olur çok dua et bize

Dualarım sizinle kuzum hep zamanını beklemiş benim miniğim de ben de çok bekledim kuzum. Çok ağladım. Bir ben bir Allah bilir yani.hatta buradan bile uzaklaştım. Sonra tedaviye başlayacağım diye dönmüştüm çok şükür sürpriz oldu. İnşallah herkes hamile kalsın hepimizin sağlıklı bebişleri olsun

Amin kuzum amin inşallah bende uzaklaşmıştım burdab şimdi tedavi sürecine başlicam inşallh geri döndüm Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize

Yok üzülmedim canım herkesin derdi kendine zor maalesef Rabbim kolaylıkla nasip etsın ısteyen herkese ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…