- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.781
Aaaa çok sevindim canım çok sen kaybolmuştun zaten kız allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin hadi koş gel mayıs annelerineAy bütün tanidiklarim bu grupta diye buraya yazmak istedim bugün süpriz şekilde hamile kaldığımi öğrendimGecen sene Ekim Kasım aralikta denedik olmayınca bıraktık ama bugün süpriz oldu bize @Niqu @Papatyamaviss @fnd_50 melegim can İdrardan sonra kan verdim 1421 çıktı son adet tarihim 29 Ağustos beklenen 27 eylüldü
Tabi kuzum mutlaka git S simurgggg . Ben hamile kalmayı düşünür düşünmez gitmiştim tüm testlerimi yaptırmaya. Eşime de bu yaz tedaviye başlayacağız diye yaptırmıştık bir sorun çıkmamıştı ikimizde de. Sadece ben de pcos var ama hormondan belli değil ultrasondan görünüyorKuzum pıhtılaşma vs sorunu da olabilir ya da bu dediğini güçlendirmek için de doktor destek verebilir bence gitmeli
Ay canım benim dört saat tutayım idrarı dedim 12 de yapacağım inşallah
Kız nasıl kaybolur pembişdi amaCanım çizgi kayboldu sonra dikkatli bakınca gölge kalmış
Evet çok şükür canımbu kadar çabaların sonunda oldu kucağımıza almak nasip etsin Allah
Canım biz de sizin gibiyiz pco var ama hormon sorunu yok sadece ultrason, sen nazıl hamile kaldın özellikle bir şey yaptın mı ?
Aaaa çok sevindim canım çok sen kaybolmuştun zaten kız allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin hadi koş gel mayıs annelerinenasıl sevindim anlatamam maşallah maşallah
Bilmiyorum ki tatlım ah bilsem ilk beş dakkada çizgi vardıKız nasıl kaybolur pembişdi ama
Evet kuzum çok çabaladım vazgeçmedim çok dua ettim mucizemi yolladı allahım. Saglıkla inşallah kucagımıza almayı nasip etsin canım benimEvet cnm son deneme Aralık olunca olmayınca bir daha denemedim ama nasip ettin Allahım ay sende hamilesin herkes bir bir dökülmüş nasıl sevindimHemen geliyorum
Evet kuzum çok çabaladım vazgeçmedim çok dua ettim mucizemi yolladı allahım. Saglıkla inşallah kucagımıza almayı nasip etsin canım benim
Kuzum sene boyunca her türlü şeyi yaptım. Olmadı. Nasip işte. Dedim yaz tatilinde tedaviye başlayacağım. Prof a gidiyordum. Tüm tahlillerimiz yapıldı regl olunca gel dedi klomenle başlayalım dedi. Sonra ben regl olmadımCanım biz de sizin gibiyiz pco var ama hormon sorunu yok sadece ultrason, sen nazıl hamile kaldın özellikle bir şey yaptın mı ?
Pazartesi randevu aldim gidecegim kuzum. Pihtilasma sorunu var zaten benim. Doktorum da biliyor bunu. Ama kimyasali onunla bagdastirmadi hic. Kan sulandirici falan bile onermedi. O kese olustuktan sonra problem olusturabilir. Kalp atışınin durmasi gibi vs. dedi. Doktor her acidan önünü kapatinca da yok sen bilmiyorsun bu isin icinde baska bir is var da denmiyor ki canim
Evet kuzum haklısın. Ben yaşayana kadar kimyasal neymiş böyle birşey varmış hiç bilemedim ki. Cahillik mutluluk hep söylerim. Sen kendini doktora bırak kuzumPazartesi randevu aldim gidecegim kuzum. Pihtilasma sorunu var zaten benim. Doktorum da biliyor bunu. Ama kimyasali onunla bagdastirmadi hic. Kan sulandirici falan bile onermedi. O kese olustuktan sonra problem olusturabilir. Kalp atışınin durmasi gibi vs. dedi. Doktor her acidan önünü kapatinca da yok sen bilmiyorsun bu isin icinde baska bir is var da denmiyor ki canim
Bizim durumumuzda olanlarda genelde duyduğum şey bu, olmaması için hiçbir neden yok ama bizim de 25 aydır olmuyor. Şu bebek fikrini kafadan atabilsek olacağına inanıyorum ama çok zor. Çok şükür Rabbim sana nasip etmiş gözün aydın kuzumKuzum sene boyunca her türlü şeyi yaptım. Olmadı. Nasip işte. Dedim yaz tatilinde tedaviye başlayacağım. Prof a gidiyordum. Tüm tahlillerimiz yapıldı regl olunca gel dedi klomenle başlayalım dedi. Sonra ben regl olmadımyani aslında net hali şu ki kafamda tedavi fikri olduğu için ilişki bebek için olmamıştı zaten 2-3 ilişki oldu biri tuttu çok şükür
Canımm sen nasılsın bebiş nasıl toparlandın mı birazTarama anında çekmişsin kuzum o zaman testi yap 15 dakika sonra çek vidaya fotosunu pozitif olucak inşallah
12 yi bekleme hadi yap canım varsa çıkar inşallahBilmiyorum ki tatlım ah bilsem ilk beş dakkada çizgi vardı
Dualarım sizinle kuzumBizim durumumuzda olanlarda genelde duyduğum şey bu, olmaması için hiçbir neden yok ama bizim de 25 aydır olmuyor. Şu bebek fikrini kafadan atabilsek olacağına inanıyorum ama çok zor. Çok şükür Rabbim sana nasip etmiş gözün aydın kuzumsenin duan kabul olur çok dua et bize
Amin kuzum amin inşallahDualarım sizinle kuzumhep zamanını beklemiş benim miniğim de ben de çok bekledim kuzum. Çok ağladım. Bir ben bir Allah bilir yani.hatta buradan bile uzaklaştım. Sonra tedaviye başlayacağım diye dönmüştüm çok şükür sürpriz oldu. İnşallah herkes hamile kalsın hepimizin sağlıklı bebişleri olsun
Yok üzülmedim canım herkesin derdi kendine zor maalesef Rabbim kolaylıkla nasip etsın ısteyen herkese ınsallahYaa ne kusuru canim Allahaskina. Asil sen kusura bakma bastan anlattirip uzmemisimdir insallah. Inan derdim var demeye utandim yani. Cok zor seyler yasamissin gercekten. Sureci yipraticilik açısından hayal bile edemiyorum. Ama tebrik ederim gercekten azmini. Allah oglusunu sana bagislasin. Insallah saglikli sihhatli bir kardesi de olurAllahin rahmeti genis, ol der olur istemekten vazgecme yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?