💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar kan sonuçlarım çıkmış AMH 0,19 ben şimdi napıcam nolur bi akıl verin bişey söyleyin bana yıkıldım resmen
canım bunda üzülecek birşey yok, kendini yıpratma. Amh benim 0,06, kendininkine sevin diye söylüyorum, moral olsun biraz. Doktorunla görüş muhtemelen tüp bebeğe yönlendirecektir. Ama amh değeri düşük olanlar doğal yolla hamile kalamaz diye bir durum asla yok bunu unutma. Daha önce sana detaylı yazdım, belki kaçırmışsındır. Ekleyeyim yine. Herşeyin bir yolu var artık bu devirde, amh düşük olması biraz uğraştırıyor o kadar:) benim sana tavsiyem önce 3 ay kendini sıkı bir beslenme ve spor düzenine al, detaylı kan tahlillerini yaptır eksik gedik ne varsa ilacını takviyeni kullan. Dr zaten takviye önerecektir. Eğer tüp bebeğe başlayacaksan bile önce destekleyici tedavileri araştır, prp gibi yani.. herşeyini tamamla, o arada doğal yolla denemeye devam. Bu kadar konuşuyorum ben daha sonuç elde edemedim ama elimizden geleni yapacağız başka çare yok. üzme kendiniiiiiiiiii

alıntıladığım mesajlara bakarsın;

Mervecim sen nasılsın bu arada daha iyi misin ?
İyiyim kuzum daha iyiyim ağrılarım oluyor ara ara ama uzanınca geçiyor dışarıya kanama olmadı şükür bakalım Salı günü kontrolde kanama alanı küçülmüş mü o bakılacak kuzum iğnelerden popo falan çok acıyor ondan muzdaribim şimdi de

Canım çok şükür ya Allah yaşatmasın kötü bir şey bebiş sağlıkla gelsin inşallah da küçülmüş görüceksin canım salı günü. Ya kıyamam ah ah.. bir de senin evde bir minnoş daha var hem onunla hem kendinle ilgileniyorsun

Kızlar bu arada bir şey diyeceğim ben almadım ama burada çok satılıyormuş hamile kalmayı denerken içilen vitamin karışımı gibi bir şey, türkiyede var mı buna benzer kullandığınız ?

Ya teşekkür ederim canım peki herhangi bir sorun var mı pcos falan genelde o yüzden kullanılıyormuş galiba
Aslında açlık şekerim 90 çıktı dr daha düşük istiyodu boyuma göre kilom var biraz o yüzden ama yumurtalarım çok çatlamayı da kontrol ettik adetin 3. Günü. Eşim sperm testi verip spnuçlarını alasıya kadar kullan dedi. Sonuçlara göre sorun yoksa benden hsg isteyecek şuan tüm bildiklerim bunlar

Ben bunuk benzerini ilk gebeliğimde kullandım 9 ay. Benim dr rahattı biraz ilk 3 ay folik asit vermişti sonra da doğuma kadar sadece ferittin sanol ve decavit. Onun haricinde vitamin vermeyince bu ismin benzerini kullandım dediğim gibi doğuma kadar vitamin takviyesi alınabilir tabi öncesinde de ama en önemlisi d vitamini ferittin demir depoları, folik asit, b12 olmalı gebelik öncesi. Demir depoları da full olmalı ben ilk gebeliğimde cok halsiz kalmıştım demir düşük olunca

Benim demirim düşüktü canım ama 2 ay falan ferrum içtim sonra burdan bi demir ilacı aldım farklı. İlk kanımı verirken beta için bak o dediğin değerler böyle çıkmış demirim hala çok yüksek değil demi ? İlacı da bıraktım. Halsiz kalır mıyım acaba canım ya ( folate yazan folik asit, iron da demir 12.8 cıkmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…