- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.821
Sağolasın balkuş inşallahOlsun canımcım şimdi bitince yumurta takibi bat sat derken hemen geçicek, inşallah ekimde de nasip olucak sanasağlık olsun en hayırlı zaman da gelsin bebiş
Kuzum ben kullanıyorum bunu hatta him/her serisi vardı eşime de kullandirdimKızlar bu arada bir şey diyeceğim ben almadım ama burada çok satılıyormuş hamile kalmayı denerken içilen vitamin karışımı gibi bir şey, türkiyede var mı buna benzer kullandığınız ?Eki Görüntüle 3309621
Yani vücudun artık birken iki oldu daha cok ihtiyacı oluyor böyle şeylere. Böyle şekerim düşüyomuş gibi, baygınlık geçirecekmiş gibi oluyodum hep. Her gün böyle olur 2.trimester dönemine girdiğimden doğuma kadar. Çabuk yoruluyodum bemce bırakma devam et. Ben 9 ay kullandım hatta doğumdan sonra da uzun süre kullandım doğum anı kan kaybı için hem de emzirirken bebeğe de geçsin eksik kalmasın diye. Şuan oğlumun 12 küsur. Yaşına göre 12-13 ideal. Benimki 11lere geriledi. Türkiye sw sinir oluyorum bu olaya 9-8 altını görmedikçe ilaç başlamıyolar malesef. Sen devam et kullanmaya bebek geliştikçe inan bana daha çok ihtiyacın olacakBenim demirim düşüktü canım ama 2 ay falan ferrum içtim sonra burdan bi demir ilacı aldım farklı. İlk kanımı verirken beta için bak o dediğin değerler böyle çıkmış demirim hala çok yüksek değil demi ? İlacı da bıraktım. Halsiz kalır mıyım acaba canım ya ( folate yazan folik asit, iron da demir 12.8 cıkmısEki Görüntüle 3309629
İyi mi canım bunun hamilelik için olanı da varmış mesela ben hiç görmemiştim burda da baya popüler gibiKuzum ben kullanıyorum bunu hatta him/her serisi vardı eşime de kullandirdim
Aa anladım çok sağol canımYani vücudun artık birken iki oldu daha cok ihtiyacı oluyor böyle şeylere. Böyle şekerim düşüyomuş gibi, baygınlık geçirecekmiş gibi oluyodum hep. Her gün böyle olur 2.trimester dönemine girdiğimden doğuma kadar. Çabuk yoruluyodum bemce bırakma devam et. Ben 9 ay kullandım hatta doğumdan sonra da uzun süre kullandım doğum anı kan kaybı için hem de emzirirken bebeğe de geçsin eksik kalmasın diye. Şuan oğlumun 12 küsur. Yaşına göre 12-13 ideal. Benimki 11lere geriledi. Türkiye sw sinir oluyorum bu olaya 9-8 altını görmedikçe ilaç başlamıyolar malesef. Sen devam et kullanmaya bebek geliştikçe inan bana daha çok ihtiyacın olacak
Valla emzirme dönemi için bile var kullananlar çok memnun ben bu markayı begendim gebelik olursa inşallah doğum da olursa serisinden devam ederimİyi mi canım bunun hamilelik için olanı da varmış mesela ben hiç görmemiştim burda da baya popüler gibi
Takviyeye devam etmezsen düşme ihtimali var bebek senin depolardan alıyor çünkü. Bunu yazmayı unutmuşum. Yada bol bol ciğer yiyeceksin seviyorsan sorun yok ama ben gibi insanlara büyük sorunBenim demirim düşüktü canım ama 2 ay falan ferrum içtim sonra burdan bi demir ilacı aldım farklı. İlk kanımı verirken beta için bak o dediğin değerler böyle çıkmış demirim hala çok yüksek değil demi ? İlacı da bıraktım. Halsiz kalır mıyım acaba canım ya ( folate yazan folik asit, iron da demir 12.8 cıkmısEki Görüntüle 3309629
aa sagol bebişim hadi inşallah ben de alırım o zamanValla emzirme dönemi için bile var kullananlar çok memnun ben bu markayı begendim gebelik olursa inşallah doğum da olursa serisinden devam ederim
Ay sevmem yani evde yapılan ciğeri sevmemTakviyeye devam etmezsen düşme ihtimali var bebek senin depolardan alıyor çünkü. Bunu yazmayı unutmuşum. Yada bol bol ciğer yiyeceksin seviyorsan sorun yok ama ben gibi insanlara büyük sorun
Hiç bırakma haftada iki dediyse öyle devam et. Komple kesme bebek çalacak çünkü sendenAa anladım çok sağol canımburda yazdı aslında bana doktor haftada 2 al dedi güçlü bir ilaçmış olmazsa başlayayım ona.. annem de diyor pekmeze limon sık iç bir kaşık iyi geliyor
Ay yok canım çıkmadı yaaaaİnşallah güzeldir sonuç da sevinçten yazamamıştır
Canım çıkmadı öyleBende merak ettim kız nerdesinmaaaavi
Yazamadım canım yola çıktım da anca yazıyorum çıkmadıCanımm naptınn ??
Çok şaşkınım canım neden böyle oluyor bildigin silinmiş geriKizlar gunaydinson testimi yaptim bu sabah. En alttaki bugune ait. Aksam testlerimi de koydum aralara bu defa. Daha net anlaşılıyor. Test olaylarina hic girmesem muhtemelen ne yasadigimi hic bilmeyecektim. Adetim 2 gun gecikti diyip gececektim. Pisman miyim degilim yine de bilmeyi tercih ediyorum.
melegim can kuzum ates tablosu bu sureci destekledi, surecle uyumlu gitti diyebiliriz heralde degil mi? Ates dustu. Test daha da silindi. Geliyor gelmekte olan yani. Termometreme guvenip devam edeyim mi sonraki ay?
Ekime umutlarla baslayan arkadaslarim. Beni de bekleyin.az bir kafa dağıtır gelirim B bernaad Merveeee57 bliiss edahandro sacibelinde
Evet hep boyle oluyor kuzum. Bu 5. Malesef. Kimyasalı gebelikten saymayiz dedi doktorum. Bir sey onermedi. Yumurtalar iyi hormonlarda sorun yoktu simdiye kadar. Dollenmede de sıkıntı yok sanki ne oluyorsa o rahim icine yerleşmede oluyor. Pazartesi baska bir doktordan randevu aldim. Gidecegim bakalim ne diyecekÇok şaşkınım canım neden böyle oluyor bildigin silinmiş gerihep böyle kimyasal mı oluyor sıkıntı ne acaba kuzum. Sen devam et kuzum ama bu arada iyice araştır bunu ateş ölçmeyede devam et bakalım zaten bugünde düşmüş
Git canım bakim ne dicek sonuçta hamile kalabiliyorsun. Eşinde bi sıkıntı var mı canım araştırdınız mıEvet hep boyle oluyor kuzum. Bu 5. Malesef. Kimyasalı gebelikten saymayiz dedi doktorum. Bir sey onermedi. Yumurtalar iyi hormonlarda sorun yoktu simdiye kadar. Dollenmede de sıkıntı yok sanki ne oluyorsa o rahim icine yerleşmede oluyor. Pazartesi baska bir doktordan randevu aldim. Gidecegim bakalim ne diyecek
Yok kuzum onu ikna etmek cok zor. Hic yanasmiyor baktirmaya. Oyle de rahattir ki kendisi. Olur ya neden geriliyorsun modundaGit canım bakim ne dicek sonuçta hamile kalabiliyorsun. Eşinde bi sıkıntı var mı canım araştırdınız mı
Kuzum bir şekilde ikna edilmesi lazım belki sebep eşinden kaynaklı bu kadar kimyasal sende sorun yokken normal degil. Yumurtan çatlıyor döllenirken sıkıntı oluyor ki demek kimyasala dönüyor kromozom bozukluk olabilir. Sperm hareketi yavaş düşükse bu sorunlar çıkabilir en azından keçi boynuzu felan içirsen onada mı karşı çıkar. Bak benim boş gebeligimde yumurta döllendi kese felan büyüdü ama boş gebelik oldu doktor eşinde baktırsın dedi ama ben benden olacagını düşündüm rezervim az diye kalitesiz yumurta denk geliyordur dedim eşim bende gidim dedi sürekli bekleyelim dedim ve tekrar senesinde hamile kaldım ve kaldıktan bir hafta sonra eşimde varikosel oldugunu farkettik demekki bu sebepmiş. Doktor kalitesiz sperm düşüge sebep olur dedi ve hamile kalmazı uzun sürer dedi pazartesi gidecez çok şükür hamile kaldım allah yüzüme baktı da kaliteli sperm denk geldi aynı şeyleri sürekli yaşamak çok zor eşinde ikna olur inşallah canımYok kuzum onu ikna etmek cok zor. Hic yanasmiyor baktirmaya. Oyle de rahattir ki kendisi. Olur ya neden geriliyorsun modunda
Cok sagol kuzum ilgine alakana cok teşekkür ediyorumKuzum bir şekilde ikna edilmesi lazım belki sebep eşinden kaynaklı bu kadar kimyasal sende sorun yokken normal degil. Yumurtan çatlıyor döllenirken sıkıntı oluyor ki demek kimyasala dönüyor kromozom bozukluk olabilir. Sperm hareketi yavaş düşükse bu sorunlar çıkabilir en azından keçi boynuzu felan içirsen onada mı karşı çıkar. Bak benim boş gebeligimde yumurta döllendi kese felan büyüdü ama boş gebelik oldu doktor eşinde baktırsın dedi ama ben benden olacagını düşündüm rezervim az diye kalitesiz yumurta denk geliyordur dedim eşim bende gidim dedi sürekli bekleyelim dedim ve tekrar senesinde hamile kaldım ve kaldıktan bir hafta sonra eşimde varikosel oldugunu farkettik demekki bu sebepmiş. Doktor kalitesiz sperm düşüge sebep olur dedi ve hamile kalmazı uzun sürer dedi pazartesi gidecez çok şükür hamile kaldım allah yüzüme baktı da kaliteli sperm denk geldi aynı şeyleri sürekli yaşamak çok zor eşinde ikna olur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?