💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yani vücudun artık birken iki oldu daha cok ihtiyacı oluyor böyle şeylere. Böyle şekerim düşüyomuş gibi, baygınlık geçirecekmiş gibi oluyodum hep. Her gün böyle olur 2.trimester dönemine girdiğimden doğuma kadar. Çabuk yoruluyodum bemce bırakma devam et. Ben 9 ay kullandım hatta doğumdan sonra da uzun süre kullandım doğum anı kan kaybı için hem de emzirirken bebeğe de geçsin eksik kalmasın diye. Şuan oğlumun 12 küsur. Yaşına göre 12-13 ideal. Benimki 11lere geriledi. Türkiye sw sinir oluyorum bu olaya 9-8 altını görmedikçe ilaç başlamıyolar malesef. Sen devam et kullanmaya bebek geliştikçe inan bana daha çok ihtiyacın olacak

Aa anladım çok sağol canım burda yazdı aslında bana doktor haftada 2 al dedi güçlü bir ilaçmış olmazsa başlayayım ona.. annem de diyor pekmeze limon sık iç bir kaşık iyi geliyor

Takviyeye devam etmezsen düşme ihtimali var bebek senin depolardan alıyor çünkü. Bunu yazmayı unutmuşum. Yada bol bol ciğer yiyeceksin seviyorsan sorun yok ama ben gibi insanlara büyük sorun

Takviyeye devam etmezsen düşme ihtimali var bebek senin depolardan alıyor çünkü. Bunu yazmayı unutmuşum. Yada bol bol ciğer yiyeceksin seviyorsan sorun yok ama ben gibi insanlara büyük sorun
Ay sevmem yani evde yapılan ciğeri sevmem burda da ciğerci yok zaten en iyisi takviye

Aa anladım çok sağol canım burda yazdı aslında bana doktor haftada 2 al dedi güçlü bir ilaçmış olmazsa başlayayım ona.. annem de diyor pekmeze limon sık iç bir kaşık iyi geliyor
Hiç bırakma haftada iki dediyse öyle devam et. Komple kesme bebek çalacak çünkü senden tabi demirim emilimini en iyi sağlayan c vitaminidir annen cok haklı. Oğluma demir ilacı verirken arkasına limon yalatırdım şaka yapmıyorum limonu çok sever. Anasının içinden limon ağacı cıkacaktı 9 ay her öğün yedim diye

Kizlar gunaydin son testimi yaptim bu sabah. En alttaki bugune ait. Aksam testlerimi de koydum aralara bu defa. Daha net anlaşılıyor. Test olaylarina hic girmesem muhtemelen ne yasadigimi hic bilmeyecektim. Adetim 2 gun gecikti diyip gececektim. Pisman miyim degilim yine de bilmeyi tercih ediyorum.
melegim can kuzum ates tablosu bu sureci destekledi, surecle uyumlu gitti diyebiliriz heralde degil mi? Ates dustu. Test daha da silindi. Geliyor gelmekte olan yani. Termometreme guvenip devam edeyim mi sonraki ay?
Ekime umutlarla baslayan arkadaslarim. Beni de bekleyin. az bir kafa dağıtır gelirim B bernaad Merveeee57 bliiss edahandro sacibelinde

Eklentiler

• 20230930_062543.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_20230930_055935_Femometer.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 110
Çok şaşkınım canım neden böyle oluyor bildigin silinmiş geri hep böyle kimyasal mı oluyor sıkıntı ne acaba kuzum. Sen devam et kuzum ama bu arada iyice araştır bunu ateş ölçmeyede devam et bakalım zaten bugünde düşmüş

Evet hep boyle oluyor kuzum. Bu 5. Malesef. Kimyasalı gebelikten saymayiz dedi doktorum. Bir sey onermedi. Yumurtalar iyi hormonlarda sorun yoktu simdiye kadar. Dollenmede de sıkıntı yok sanki ne oluyorsa o rahim icine yerleşmede oluyor. Pazartesi baska bir doktordan randevu aldim. Gidecegim bakalim ne diyecek

Git canım bakim ne dicek sonuçta hamile kalabiliyorsun. Eşinde bi sıkıntı var mı canım araştırdınız mı

Yok kuzum onu ikna etmek cok zor. Hic yanasmiyor baktirmaya. Oyle de rahattir ki kendisi. Olur ya neden geriliyorsun modunda
Kuzum bir şekilde ikna edilmesi lazım belki sebep eşinden kaynaklı bu kadar kimyasal sende sorun yokken normal degil. Yumurtan çatlıyor döllenirken sıkıntı oluyor ki demek kimyasala dönüyor kromozom bozukluk olabilir. Sperm hareketi yavaş düşükse bu sorunlar çıkabilir en azından keçi boynuzu felan içirsen onada mı karşı çıkar. Bak benim boş gebeligimde yumurta döllendi kese felan büyüdü ama boş gebelik oldu doktor eşinde baktırsın dedi ama ben benden olacagını düşündüm rezervim az diye kalitesiz yumurta denk geliyordur dedim eşim bende gidim dedi sürekli bekleyelim dedim ve tekrar senesinde hamile kaldım ve kaldıktan bir hafta sonra eşimde varikosel oldugunu farkettik demekki bu sebepmiş. Doktor kalitesiz sperm düşüge sebep olur dedi ve hamile kalmazı uzun sürer dedi pazartesi gidecez çok şükür hamile kaldım allah yüzüme baktı da kaliteli sperm denk geldi aynı şeyleri sürekli yaşamak çok zor eşinde ikna olur inşallah canım

Cok sagol kuzum ilgine alakana cok teşekkür ediyorum bana 1 ay daha ver dedi sonra ne gerekiyorsa yapalim dedi aslinda bu ay cok üzüldüğümü görünce. Ama anı kurtarmak için dediğini düşünüyorum onu. Sacma bir gurur meselesi sanki onun icin. Bir de bir çocuğumuz var olursa ikincisi guzel olur. Olmazsa da boyle de mutluyuz diye düşünüyor. Benim icimde nasıl firtinalarin koptugunu tam da anlayamiyor sanırım. Bir de ben bir sekilde burda iyi kötü okuyorum ogreniyorum ihtimalleri. Bir suru faktör var. Yas yumurta sperm kalitesi vs. senin de dedigin gibi. Çözüm arayısina cok meyilliyim ama o tam hakim olmadigi icin konuya bir kere olduysa yine olur gibi basit bakiyor olaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…