💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Genelde erkeklerde o var canım çocuk varsa kendilerinde sorun yok olarak görüyorlar. Ama yaş geçtikçe spermde düşüş oluyor. Bak benimde iki tane var hiç bi sıkıntı yaşamadan oldu ama bunda çok ugraştık olmadı ve zaman geçtikçe eşim artık sorun bendedir dedi ve anladık ki öylede çıktı. Bunda kabullenmicek bişe yok önemli olan sorunu bulmak yoksa sen çok yıpranırsın canım

Oyle haklısın ki kuzum esini tebrik ediyorum bu arada. Ne kadar insani bir durum, hepimiz sorun yasayabiliriz ama bunu kabul etmek buyuk bir olgunluk bence. iki kızın var degil mi senin? Ne guzel En buyuk hayalim

Merhaba günaydın öncelikle prp yi sen söykedikten sonra araştırdım ve bana çok mantıklı geldi doktoruma söyledim amh değerine bi bakalım önce dedi. Benim anlamadığım onkadar hızlı düşüyor ki ister istemez korkuyorum. 1 sene önce 0.80 ken doğal yolla hamile kaldım aşılamadan 1 ay sonra ama 5 ay hamileydim yumurta sayım nasıl bunlardan düştü bi anda 0,19 a anlam veremiyorum yani sanki şuan her gün azalıyormuş gibi bi his oturdu üstüme ben 3 Yıldır uğraşıyorum vitaminler tedaviler denemediğim bir tek tüp bebek kaldı bu güne kadar 1 kez başarısız gebelik dışında kimyasal bile görmedim yani sanırım benim yumurtam döllenmiyor. İnan 3 yıldır sağlıklı beslenicem vitamin alıcam diye hayattan zevk almaz oldum aman dikkat edeyim aman şöyle olsun . Spor anlamında sadece yürüyüş yapıyorum şuan bi dönem salona da gidiyordum ama sadede 6 ay istikrarlı gidebildim iş saatlerim beni çok yordu devam edemedim . Birde şimdi kistim var 2 aydır küçülmeden öylece duruyor. Biliyorum tabi ki 1 yumurta bile yeter ama o depresif hali üstümden atamıyorum sonucu öğrendiğimden beri. Bulunduğum şehirde laboratuvar ve doktor konusunda çok seçeneğim yok 2 devlet 1 özel hastahane var sadece bu alanda tedavi uygulayan . Başka şehire gitmeyi de düşündüm ama beni daha çok strese sokar mı emin değilim çünkü çalışıyorum izin alma konusunda sıkıntı yaratabilirler çünkü malesef daha önceki gebelik hikayemden sonra o dönem aldığım izinleri sonradan yüzüme vuruyorlar. Anlayacağın kendimi kısır bi döngü halinde buluyorum sanki .

Kuzum valla hem çok şaşkınım hem çok üzgün ama bu normal değil yani 5 kere bunu yaşaman, acaba farklı bir doktora gidip anlatsan mı bu durumu ? İllaki bir sebebi olması lazım ben anlayamadım 1 2 gün toparla kendini ama çok üzülme ekim ayına bomba gibi girelim

Aynen oyle yapıcam kuzum

Anladım canım inşallah gerek kalmadan bu ay bebişine kavuşursun

Yaaa gerçekten ne diyeceğimi bilemedim kuzucum o kadar inanmıştım ki hamile olduğuna Demek ki sen yine hissettin ve haklı çıktın keşke çıkmasaydın ama kısmet diyelim, moralini bozma kendini toparla gel ve enerjimiz yüksek bir şekilde Ekim de mutlu haberler almayı bekleyelim

Yok kuzum onu ikna etmek cok zor. Hic yanasmiyor baktirmaya. Oyle de rahattir ki kendisi. Olur ya neden geriliyorsun modunda
Benimki de öyleydi gerçi hala öyle, ikna edip doktora götürmem 4 yılımı aldı ve sadece 1 kere spermiogram verdi tekrar verdiremedim takviyelerden sonra
Bunların rahatlığından lazım bize de gerçekten

Çok tebrik ederim, sağlıkla doğsun inşallah belirtin var mıydı canım nasıl anladin

Canım benim bundan sonraki gebeliğin İnşAllah sağlıkla nasip olsun Dediğin gibi ateş ve test uyumlu gidiyor eğer seni çok kötü etkilemiyorsa bende bilmek gerektiğini düşünüyorum. Ekimde sevincimizi doya doya yaşayalım İnşAllah ekim bizim ayımız olsun

Cnım bu ay da hayırlısı böyleymiş. Sen çok pozitif bir kadınsın. Ben inanınyorum 1-2 aya gebelik haberini alacağız, sağlıkla büyüyecek inşallah.

Kuzum üzülme hamile kala biliyorsun sadece senin yumurtaların iyiyse eşin kesinlikle test versin..bir takviye kullanır en azından..gerçi ben kimyasal olunca tüp bebek doktorum sorunu benim yumurtalarımda gördümesela benim eşimde sorun yoktu ama yine ilaç kullanıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…