- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.841
Genelde erkeklerde o var canım çocuk varsa kendilerinde sorun yok olarak görüyorlar. Ama yaş geçtikçe spermde düşüş oluyor. Bak benimde iki tane var hiç bi sıkıntı yaşamadan oldu ama bunda çok ugraştık olmadı ve zaman geçtikçe eşim artık sorun bendedir dedi ve anladık ki öylede çıktı. Bunda kabullenmicek bişe yok önemli olan sorunu bulmak yoksa sen çok yıpranırsın canımCok sagol kuzum ilgine alakana cok teşekkür ediyorumbana 1 ay daha ver dedi sonra ne gerekiyorsa yapalim dedi aslinda bu ay cok üzüldüğümü görünce. Ama anı kurtarmak için dediğini düşünüyorum onu. Sacma bir gurur meselesi sanki onun icin. Bir de bir çocuğumuz var olursa ikincisi guzel olur. Olmazsa da boyle de mutluyuz diye düşünüyor. Benim icimde nasıl firtinalarin koptugunu tam da anlayamiyor sanırım. Bir de ben bir sekilde burda iyi kötü okuyorum ogreniyorum ihtimalleri. Bir suru faktör var. Yas yumurta sperm kalitesi vs. senin de dedigin gibi. Çözüm arayısina cok meyilliyim ama o tam hakim olmadigi icin konuya bir kere olduysa yine olur gibi basit bakiyor olaya.
32 yaşındayım canım doktora pazartesi gidicem sonuca ben hastahanenin sitesinden baktımCanım sen kaç yaşındasın doktor ile görüştün mu
Oyle haklısın ki kuzumGenelde erkeklerde o var canım çocuk varsa kendilerinde sorun yok olarak görüyorlar. Ama yaş geçtikçe spermde düşüş oluyor. Bak benimde iki tane var hiç bi sıkıntı yaşamadan oldu ama bunda çok ugraştık olmadı ve zaman geçtikçe eşim artık sorun bendedir dedi ve anladık ki öylede çıktı. Bunda kabullenmicek bişe yok önemli olan sorunu bulmak yoksa sen çok yıpranırsın canım
Merhaba günaydın önceliklecanım bunda üzülecek birşey yok, kendini yıpratma. Amh benim 0,06, kendininkine sevin diye söylüyorum, moral olsun biraz. Doktorunla görüş muhtemelen tüp bebeğe yönlendirecektir. Ama amh değeri düşük olanlar doğal yolla hamile kalamaz diye bir durum asla yok bunu unutma. Daha önce sana detaylı yazdım, belki kaçırmışsındır. Ekleyeyim yine. Herşeyin bir yolu var artık bu devirde, amh düşük olması biraz uğraştırıyor o kadar:) benim sana tavsiyem önce 3 ay kendini sıkı bir beslenme ve spor düzenine al, detaylı kan tahlillerini yaptır eksik gedik ne varsa ilacını takviyeni kullan. Dr zaten takviye önerecektir. Eğer tüp bebeğe başlayacaksan bile önce destekleyici tedavileri araştır, prp gibi yani.. herşeyini tamamla, o arada doğal yolla denemeye devam. Bu kadar konuşuyorum ben daha sonuç elde edemedim ama elimizden geleni yapacağız başka çare yok. üzme kendiniiiiiiiiii
alıntıladığım mesajlara bakarsın;
Kuzum valla hem çok şaşkınım hem çok üzgünKizlar gunaydinson testimi yaptim bu sabah. En alttaki bugune ait. Aksam testlerimi de koydum aralara bu defa. Daha net anlaşılıyor. Test olaylarina hic girmesem muhtemelen ne yasadigimi hic bilmeyecektim. Adetim 2 gun gecikti diyip gececektim. Pisman miyim degilim yine de bilmeyi tercih ediyorum.
melegim can kuzum ates tablosu bu sureci destekledi, surecle uyumlu gitti diyebiliriz heralde degil mi? Ates dustu. Test daha da silindi. Geliyor gelmekte olan yani. Termometreme guvenip devam edeyim mi sonraki ay?
Ekime umutlarla baslayan arkadaslarim. Beni de bekleyin.az bir kafa dağıtır gelirim B bernaad Merveeee57 @bliiss @edahandro @sacibelinde
Aynen oyle yapıcam kuzumKuzum valla hem çok şaşkınım hem çok üzgünama bu normal değil yani 5 kere bunu yaşaman, acaba farklı bir doktora gidip anlatsan mı bu durumu ? İllaki bir sebebi olması lazım ben anlayamadım 1 2 gün toparla kendini ama çok üzülme ekim ayına bomba gibi girelim
Anladım canım inşallah gerek kalmadan bu ay bebişine kavuşursunAslında açlık şekerim 90 çıktı dr daha düşük istiyodu boyuma göre kilom var biraz o yüzden ama yumurtalarım çok çatlamayı da kontrol ettik adetin 3. Günü. Eşim sperm testi verip spnuçlarını alasıya kadar kullan dedi. Sonuçlara göre sorun yoksa benden hsg isteyecek şuan tüm bildiklerim bunlar
Ölçtugun saatler mi farklı acaba canım bu arada test yaptın miTablom çok saçma ilerliyor yorum yapmak zor canım bak atıyorum
Yaaa gerçekten ne diyeceğimi bilemedim kuzucum o kadar inanmıştım ki hamile olduğunaKizlar gunaydinson testimi yaptim bu sabah. En alttaki bugune ait. Aksam testlerimi de koydum aralara bu defa. Daha net anlaşılıyor. Test olaylarina hic girmesem muhtemelen ne yasadigimi hic bilmeyecektim. Adetim 2 gun gecikti diyip gececektim. Pisman miyim degilim yine de bilmeyi tercih ediyorum.
melegim can kuzum ates tablosu bu sureci destekledi, surecle uyumlu gitti diyebiliriz heralde degil mi? Ates dustu. Test daha da silindi. Geliyor gelmekte olan yani. Termometreme guvenip devam edeyim mi sonraki ay?
Ekime umutlarla baslayan arkadaslarim. Beni de bekleyin.az bir kafa dağıtır gelirim B bernaad Merveeee57 @bliiss @edahandro @sacibelinde
Benimki de öyleydi gerçi hala öyle, ikna edip doktora götürmem 4 yılımı aldı ve sadece 1 kere spermiogram verdi tekrar verdiremedim takviyelerden sonraYok kuzum onu ikna etmek cok zor. Hic yanasmiyor baktirmaya. Oyle de rahattir ki kendisi. Olur ya neden geriliyorsun modunda
Çok tebrik ederim, sağlıkla doğsun inşallahAy bütün tanidiklarim bu grupta diye buraya yazmak istedim bugün süpriz şekilde hamile kaldığımi öğrendimGecen sene Ekim Kasım aralikta denedik olmayınca bıraktık ama bugün süpriz oldu bize Niqu @Papatyamaviss fnd_50 melegim can İdrardan sonra kan verdim 1421 çıktı son adet tarihim 29 Ağustos beklenen 27 eylüldü
Kalktım ölçtüm yattım hafta sonu
Yok canım dakikası bile aynı namaza alarm kuruyorum çaldığında direkt ölçüm yapıyorum. Test bugün akşam yapabilirim sanırımÖlçtugun saatler mi farklı acaba canım bu arada test yaptın mi
İnşallah da düşmez. Umut hala varKalktım ölçtüm yattım hafta sonuokul çok yoruyor zaten ateş düşme sinyalleri veriyor yavaştan son 3 gün melisaa93 melegim can
Canım benim bundan sonraki gebeliğin İnşAllah sağlıkla nasip olsunKizlar gunaydinson testimi yaptim bu sabah. En alttaki bugune ait. Aksam testlerimi de koydum aralara bu defa. Daha net anlaşılıyor. Test olaylarina hic girmesem muhtemelen ne yasadigimi hic bilmeyecektim. Adetim 2 gun gecikti diyip gececektim. Pisman miyim degilim yine de bilmeyi tercih ediyorum.
Cnım bu ay da hayırlısı böyleymiş. Sen çok pozitif bir kadınsın. Ben inanınyorum 1-2 aya gebelik haberini alacağız, sağlıkla büyüyecek inşallah.Kizlar gunaydinson testimi yaptim bu sabah. En alttaki bugune ait. Aksam testlerimi de koydum aralara bu defa. Daha net anlaşılıyor. Test olaylarina hic girmesem muhtemelen ne yasadigimi hic bilmeyecektim. Adetim 2 gun gecikti diyip gececektim. Pisman miyim degilim yine de bilmeyi tercih ediyorum.
Kuzum üzülme hamile kala biliyorsun sadece senin yumurtaların iyiyse eşin kesinlikle test versin..bir takviye kullanır en azından..gerçi ben kimyasal olunca tüp bebek doktorum sorunu benim yumurtalarımda gördüKizlar gunaydinson testimi yaptim bu sabah. En alttaki bugune ait. Aksam testlerimi de koydum aralara bu defa. Daha net anlaşılıyor. Test olaylarina hic girmesem muhtemelen ne yasadigimi hic bilmeyecektim. Adetim 2 gun gecikti diyip gececektim. Pisman miyim degilim yine de bilmeyi tercih ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?