- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.861
Cok sagol kuzumYaaa gerçekten ne diyeceğimi bilemedim kuzucum o kadar inanmıştım ki hamile olduğunaDemek ki sen yine hissettin ve haklı çıktın keşke çıkmasaydın ama kısmet diyelim, moralini bozma kendini toparla gel ve enerjimiz yüksek bir şekilde Ekim de mutlu haberler almayı bekleyelim
Tesekkur ederim kuzum uzuntumu paylastgn icin.
Onlarin kafa rahatligindan bizde, bizim gayretimizden de onlarda olsa demekki hic ugrasmadan halletcez bu isiBenimki de öyleydi gerçi hala öyle, ikna edip doktora götürmem 4 yılımı aldı ve sadece 1 kere spermiogram verdi tekrar verdiremedim takviyelerden sonra
Bunların rahatlığından lazım bize de gerçekten
Aynen kuzum.. az once kahvaltidaS simurgggg kuzum sen prof dam randevu al bence. Bu 5 kere kimyasal olayını paylaş mutlaka. Bir de ben demelegim can a katılıyorum. Eşin de test vermeli kuzum. Sen de sorun yoksa hep de kimyasal ise varikosel olabilir öyle araştırmıştım bir ara ben
Yok kuzum kotu etkilemiyor test yapmak. Tam tersine asama asama sonuca hazirlamis oluyorum kendimi. Oteki türlü kendimi taniyorum. Acaip kaptiririm kendimi ve tepetaklak yuvarlanmis gibi hissederim.Canım benim bundan sonraki gebeliğin İnşAllah sağlıkla nasip olsunDediğin gibi ateş ve test uyumlu gidiyor eğer seni çok kötü etkilemiyorsa bende bilmek gerektiğini düşünüyorum. Ekimde sevincimizi doya doya yaşayalım İnşAllah ekim bizim ayımız olsun
Oğlum uykuyu sevmez hiç de uyumaz gece yarılarına kadar zor uyuturum yarın okul var diye diye. Çok geç kalkmadım 9 gibi uyandık zatenİnşallah da düşmez. Umut hala varooooo oğlun uyuyor demek ki sabahları ay ben de normalde uyurdum eskiden attık 8de kalkıyorum garip bir şekilde
umutluydumKizlar gunaydinson testimi yaptim bu sabah. En alttaki bugune ait. Aksam testlerimi de koydum aralara bu defa. Daha net anlaşılıyor. Test olaylarina hic girmesem muhtemelen ne yasadigimi hic bilmeyecektim. Adetim 2 gun gecikti diyip gececektim. Pisman miyim degilim yine de bilmeyi tercih ediyorum.
melegim can kuzum ates tablosu bu sureci destekledi, surecle uyumlu gitti diyebiliriz heralde degil mi? Ates dustu. Test daha da silindi. Geliyor gelmekte olan yani. Termometreme guvenip devam edeyim mi sonraki ay?
Ekime umutlarla baslayan arkadaslarim. Beni de bekleyin.az bir kafa dağıtır gelirim B bernaad @Merveeee57 @bliiss edahandro sacibelinde
Canim benim cok sagol.. senin kadar pozitif degilimdir ama senden ogrendik epey bisey burdaCnım bu ay da hayırlısı böyleymiş. Sen çok pozitif bir kadınsın. Ben inanınyorum 1-2 aya gebelik haberini alacağız, sağlıkla büyüyecek inşallah.
Beni etiketlememişsin ha gözümden kaçmadı ama insanın kendi vücudunu tanıması bak ateşi de çözdün ateşle orantılı gitmesi gördün her şeyi. İnşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde gelir bebeğin sana kuzum. Bence doktora tekrar git ve durumu anlat. Bence adetin bugün gelecek çünkü ateşin kapak çizgisinin altına inmişKizlar gunaydinson testimi yaptim bu sabah. En alttaki bugune ait. Aksam testlerimi de koydum aralara bu defa. Daha net anlaşılıyor. Test olaylarina hic girmesem muhtemelen ne yasadigimi hic bilmeyecektim. Adetim 2 gun gecikti diyip gececektim. Pisman miyim degilim yine de bilmeyi tercih ediyorum.
melegim can kuzum ates tablosu bu sureci destekledi, surecle uyumlu gitti diyebiliriz heralde degil mi? Ates dustu. Test daha da silindi. Geliyor gelmekte olan yani. Termometreme guvenip devam edeyim mi sonraki ay?
Ekime umutlarla baslayan arkadaslarim. Beni de bekleyin.az bir kafa dağıtır gelirim B bernaad @Merveeee57 @bliiss edahandro sacibelinde
Oyle yapcam kuzum gidecegiz insallah bu ay ikimiz deKuzum üzülme hamile kala biliyorsun sadece senin yumurtaların iyiyse eşin kesinlikle test versin..bir takviye kullanır en azından..gerçi ben kimyasal olunca tüp bebek doktorum sorunu benim yumurtalarımda gördümesela benim eşimde sorun yoktu ama yine ilaç kullanıyordu
İnşallah kuzum. Benim eşim de hep baktırırım tamam demişti ama harekete geçmiyordu. Ben en son attık tedaviye başlamak istiyorum dedim doktor da zaten tedavi için isteyince gitti tıpış tıpış ama çok utana sıkıla. Ama biz de utanıyoruz sonuçta. Ben o koltuğa çıktığımda titriyorum ve çok gergin oluyorum yaniAynen kuzum.. az once kahvaltidamelegim can in hikayesinden ornek verdim.anlattim. sorun bende de olabilir bak ben bunu kabulleniyorum. Gidiyorum ama tek tarafli cozum arayışı olmaz dedim. Tamam dedi bakalim insallah bu ay bi baktiricaz
Bat ne zamandı kuzum?Ay yok canım çıkmadı yaaaa
Ayyyyy gözümü korkutuyorsun bakOğlum uykuyu sevmez hiç de uyumaz gece yarılarına kadar zor uyuturum yarın okul var diye diye. Çok geç kalkmadım 9 gibi uyandık zatendoğduğundan beri uykuya karşı gündüz uykusu hiç olmadı mesela imrenirdim millet öğleden sonra uykuya yatırırdı 4-5 saat uyurlardı bir de gecesine uyurlardı benimki gündüz uyumazdı gece de geç yatardı nasıl dayanırdı bilmem
Geliyorum bebisim once senden alacagiz guzel haberi insallah ekimde pesinden de nasipse biz gelelimumutluydumve beş kez yaşamış olman düşünmek zor ama sen güçlüsün gel gidelim Ekim ayına
Çok güzel gidin canım güzel sonuçlar alırsınız İn şa AllahOyle yapcam kuzum gidecegiz insallah bu ay ikimiz de
Kuzum yok valla kasıtlı degil.Beni etiketlememişsin ha gözümden kaçmadı ama insanın kendi vücudunu tanıması bak ateşi de çözdün ateşle orantılı gitmesi gördün her şeyi. İnşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde gelir bebeğin sana kuzum. Bence doktora tekrar git ve durumu anlat. Bence adetin bugün gelecek çünkü ateşin kapak çizgisinin altına inmiş
Ayyy benim de bu kadar zamandir ayaklarimi geri geri goturen de o koltuk fobisiydi zaten kuzum. Oyle iyi anliyorum ki. Simdi yine soguk bir urperme gecti vucudumdan sen hatirlatincaİnşallah kuzum. Benim eşim de hep baktırırım tamam demişti ama harekete geçmiyordu. Ben en son attık tedaviye başlamak istiyorum dedim doktor da zaten tedavi için isteyince gitti tıpış tıpış ama çok utana sıkıla. Ama biz de utanıyoruz sonuçta. Ben o koltuğa çıktığımda titriyorum ve çok gergin oluyorum yani
Ben hep bunu söyledim bizi düşün bir de neler yapıyorlar diyeAyyy benim de bu kadar zamandir ayaklarimi geri geri goturen de o koltuk fobisiydi zaten kuzum. Oyle iyi anliyorum ki. Simdi yine soguk bir urperme gecti vucudumdan sen hatirlatincaneyse artik yapacak bisey yok mecbur katlanicam. Yani baktirma sekilleri arasinda bile ucurum var erkekle kadin arasinda. Ona bile nazlaniyorlar ya inanilir gibi degil
Hemen karalar bağlama canım benim bir doktorla görüşürsün Allah dermansız dert vermesin32 yaşındayım canım doktora pazartesi gidicem sonuca ben hastahanenin sitesinden baktım
İnşallah canım inşallahhCok sagol kuzumdedigin gibi ekime bomba gibi girelim cok dua edelim. Ve bize de nasip olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?