💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Cok sagol kuzum dedigin gibi ekime bomba gibi girelim cok dua edelim. Ve bize de nasip olsun insallah

Benimki de öyleydi gerçi hala öyle, ikna edip doktora götürmem 4 yılımı aldı ve sadece 1 kere spermiogram verdi tekrar verdiremedim takviyelerden sonra
Bunların rahatlığından lazım bize de gerçekten
Onlarin kafa rahatligindan bizde, bizim gayretimizden de onlarda olsa demekki hic ugrasmadan halletcez bu isi ikna ettim gibi sanki kahvaltida bakalim. Gruptan ornekler anlattim. Tamam dedi örnek vermeye insallah agirdan almaz da halleder hemen

Aynen kuzum.. az once kahvaltida melegim can in hikayesinden ornek verdim.anlattim. sorun bende de olabilir bak ben bunu kabulleniyorum. Gidiyorum ama tek tarafli cozum arayışı olmaz dedim. Tamam dedi bakalim insallah bu ay bi baktiricaz

Yok kuzum kotu etkilemiyor test yapmak. Tam tersine asama asama sonuca hazirlamis oluyorum kendimi. Oteki türlü kendimi taniyorum. Acaip kaptiririm kendimi ve tepetaklak yuvarlanmis gibi hissederim.

Ekimin basinda sen yasat bize o sevinci insallah. Bugun ya da yarin ver guzel haberi sonunda da biz yasayalim

İnşallah da düşmez. Umut hala var ooooo oğlun uyuyor demek ki sabahları ay ben de normalde uyurdum eskiden attık 8de kalkıyorum garip bir şekilde
Oğlum uykuyu sevmez hiç de uyumaz gece yarılarına kadar zor uyuturum yarın okul var diye diye. Çok geç kalkmadım 9 gibi uyandık zaten doğduğundan beri uykuya karşı gündüz uykusu hiç olmadı mesela imrenirdim millet öğleden sonra uykuya yatırırdı 4-5 saat uyurlardı bir de gecesine uyurlardı benimki gündüz uyumazdı gece de geç yatardı nasıl dayanırdı bilmem

umutluydum ve beş kez yaşamış olman düşünmek zor ama sen güçlüsün gel gidelim Ekim ayına

Cnım bu ay da hayırlısı böyleymiş. Sen çok pozitif bir kadınsın. Ben inanınyorum 1-2 aya gebelik haberini alacağız, sağlıkla büyüyecek inşallah.
Canim benim cok sagol.. senin kadar pozitif degilimdir ama senden ogrendik epey bisey burda Azimle sabirla inançla isteyip sonunda elde ettin ki cok saygi duyuyorum buna hislerine de guveniyorum. İnşallah dedigin gibi olur

Beni etiketlememişsin ha gözümden kaçmadı ama insanın kendi vücudunu tanıması bak ateşi de çözdün ateşle orantılı gitmesi gördün her şeyi. İnşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde gelir bebeğin sana kuzum. Bence doktora tekrar git ve durumu anlat. Bence adetin bugün gelecek çünkü ateşin kapak çizgisinin altına inmiş

Oyle yapcam kuzum gidecegiz insallah bu ay ikimiz de

İnşallah kuzum. Benim eşim de hep baktırırım tamam demişti ama harekete geçmiyordu. Ben en son attık tedaviye başlamak istiyorum dedim doktor da zaten tedavi için isteyince gitti tıpış tıpış ama çok utana sıkıla. Ama biz de utanıyoruz sonuçta. Ben o koltuğa çıktığımda titriyorum ve çok gergin oluyorum yani

Ayyyyy gözümü korkutuyorsun bak neyse sağlıklı olsunlar da ayaklarına taş değmesin inşallah hiçbir yavrunun

Kuzum yok valla kasıtlı degil. melegim can sabahlari uyanik oluyor sanirim dun sormustu. O yuzden onu etiketledim. Diger kizlar da zaten ekime gecenlerdi. Regl gelmedi ama ben de gecmis saydim kendimi o yuzden. Sizin daha var. guzel haberlerinizi alacagiz insallah melisaa93 ile takipteyim

Ayyy benim de bu kadar zamandir ayaklarimi geri geri goturen de o koltuk fobisiydi zaten kuzum. Oyle iyi anliyorum ki. Simdi yine soguk bir urperme gecti vucudumdan sen hatirlatinca neyse artik yapacak bisey yok mecbur katlanicam. Yani baktirma sekilleri arasinda bile ucurum var erkekle kadin arasinda. Ona bile nazlaniyorlar ya inanilir gibi degil

Ben hep bunu söyledim bizi düşün bir de neler yapıyorlar diye ben çocuk isteyene kadar hiç kadın doğumcuya gitmedim hiç zaten evlenince bir sene de ilişkiye giremedim Haziran da evlendim bir sonraki mayısta olabildi ilişki zorla dedim attık zorla olsun olmuyor bir sene geçmiş kocama da yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…