💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Onlarin kafa rahatligindan bizde, bizim gayretimizden de onlarda olsa demekki hic ugrasmadan halletcez bu isi ikna ettim gibi sanki kahvaltida bakalim. Gruptan ornekler anlattim. Tamam dedi örnek vermeye insallah agirdan almaz da halleder hemen
Ayy hadi bakalım canım çok iyi olmuş sana da kıyamamıştır hemencik hallolur inşallah

Mucize olur bugünlerde hamile olduğumu öğrenmem.inşAllah nasip olur ikimize de

S simurgggg Kuzum kızlar gereken şeyleri yazmışlar zaten, bu kadar kimyasal sende sorun yokken yaşanıyorsa eşinde bir sıkıntı olabilir. Madem test vermeye yanaşmıyor peki takviye kullanıyor mu ?

Ay test mi yapsan acaba çok umut verici bu lu testi yaa
Üzerini açmış olman bile etkiliyor bence canım
Olabilir canım iki gündür aynı gidiyor belki de regl ateşim yüksektir bitince düşmüştür. Tamamen kendi yorumum böylemi oluyor ateş bilmiyorum tabi
Günaydın canım, hamile kalabildiğini görebilmek bile güzel bir şey tabi ama neden böyle oluyor 5. kez demişsin bunun araştırılması lazım yeni bir doktordan randevu alman iyi olmuş. İnşallah sana faydalı olacak Yeni ay yeni umutlar hepimiz seni bekliyoruz kol kola yola devam

Aşkım son ana kadar beklicem çünkü üstel de sinyal vermeye başladı düşüşe geçti

Biliyorum kuzum takılıyorum ben kıyamam sana ben de gelirim üç gün sonra zaten merak etme topic topic gezmeye alıştım. Senin bugün gün içerisinde gelir bence çünkü dediğim gibi ateşin kapak çizgisinin altına düşmüş. Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum ne yapalım ya zamanımız var demek ki

Onlarin kafa rahatligindan bizde, bizim gayretimizden de onlarda olsa demekki hic ugrasmadan halletcez bu isi ikna ettim gibi sanki kahvaltida bakalim. Gruptan ornekler anlattim. Tamam dedi örnek vermeye insallah agirdan almaz da halleder hemen
Aynı sorun bende de var rutin kontrollerim için doktora gittim gebelik düşünüyorum dedim muayenemi oldum smear verdim reglken gittim kontrollerimi oldum kan verdim eşinde sperm testi versin dedi ne bileyim tamam dedim ciktim neyse eve geldim senin de test vermen gerekiyor deyince tartistik çok sacmaymis bilmem ne o kadar sinirlendim ki dedim kadınların nasıl muayene olduğunu biliyor musun? Regl halimle kist muayenesi oldum nasıl olduğunu bilmek istemezsin dedim ikna olmadı ama Ekim ayında da olmazsa bebiş mecbur gidecek yani napayim kendi imkanlarimla mi yapayım bebeği

Kızlar kan sonuçlarım çıkmış AMH 0,19 ben şimdi napıcam nolur bi akıl verin bişey söyleyin bana yıkıldım resmen
Canım benimde 0.4 dü amh ama 17 ayın sonunda çok şükür hamileyim. Ama mutlaka takviye kullan mfk ürünleri ile 0.1 ile hamile kalan çok araştır bir istersen doktora gelirsek mutlaka dicek ki tüp bebege başlayın böyle olmaz canını hiç sıkma 3 ay takviyeler kullan ve bol bol dua et ben yumurta kalitesi için ilaçlar kullandım Niqu da 1 sene aralıksız kullandı ve dogal yolla hamile kaldı doktorlara çok takılıp canını sıkma kuzum

Bende eşimi zamanında aylarca bende sorun çıkmadıktan sonra zorla ikna etmiştim. Ve zorla vermişti, sonrada benimle 3-4 gün konuşmamıştı ne suçum varsa

S simurgggg Kuzum kızlar gereken şeyleri yazmışlar zaten, bu kadar kimyasal sende sorun yokken yaşanıyorsa eşinde bir sıkıntı olabilir. Madem test vermeye yanaşmıyor peki takviye kullanıyor mu ?
Yok tatlim takviye de kullanmiyor. Kullanmadi simdiye kadar. Genel saglik taramalarimizi yaptirirz duzenli ikimiz de. Bir eksiklik yok degerlerimizde vitamin vs acisindan ama ekstradan da bu konu ozelinde hic bakilmadi ona

Umarim senin gelmez benimki de ne kadar erken gelse o kadar iyi önüme bakarim

Yok tatlim takviye de kullanmiyor. Kullanmadi simdiye kadar. Genel saglik taramalarimizi yaptirirz duzenli ikimiz de. Bir eksiklik yok degerlerimizde vitamin vs acisindan ama ekstradan da bu konu ozelinde hic bakilmadi ona
Anladım kuzum, peki sperm kalitesini yükseltecek takviyeler bitkisel ürünler kullanmaya ikna etsen bu ayda öyle deneseniz, belki test vermenizede gerek kalmayacak öyle

Kendilerinde bir sorun olma ihtimali cocuk olmamasinda daha ürkütücü geliyor sanirim onlara. En azindan bilmeyince sorumluluk paylasilmis gibi mi oluyor anlamadim ki.. insallah sizin de ekimde olur da hic gerek kalmaz o islere canim

Anladım kuzum, peki sperm kalitesini yükseltecek takviyeler bitkisel ürünler kullanmaya ikna etsen bu ayda öyle deneseniz, belki test vermenizede gerek kalmayacak öyle
Canım sorun oldugunu dusunmeyen insani bir seye ikna etmek oyle zor ki. Bir kızımız var. O olduysa yine olur kafasinda

DunyamMelek
Tüp bebek doktorları bile Amh umursamıyor o kadarda..Amh takılmamak lazım adet oluyorsun vakti vaktinde demekki hamile kalıcan..Amh çok iyi olanlar bile hamile zor kalıyor..sadece ben ve eşim hep takviye aldık..ben anladımki ilaç olmadan hamile kalamıyorum.Mfk ürünlerini daima aldım çok inandımki olucak..misafir gitsem bile hep yanımda götürdüm.Tüp bebek yaptım ama kimyasal oldu hiç embriyom bile kalmadı boşuna bu kadar param çıktı..Pes etme takviyeleri al kullan İn şa Allah hamile kalıcan

Bende eşimi zamanında aylarca bende sorun çıkmadıktan sonra zorla ikna etmiştim. Ve zorla vermişti, sonrada benimle 3-4 gün konuşmamıştı ne suçum varsa
Testi verirken tek başlarınalar bir de ne güzel ben bunu anlatmaya çalıştım bizim muayenedeki koltuktan bahsettim ışıklardan bahsettim aletlerden onu da duymak istemiyor Ekim'de olmazsa bebek mecbur gidecek kacari yok

Kendilerinde bir sorun olma ihtimali cocuk olmamasinda daha ürkütücü geliyor sanirim onlara. En azindan bilmeyince sorumluluk paylasilmis gibi mi oluyor anlamadim ki.. insallah sizin de ekimde olur da hic gerek kalmaz o islere canim
Amin canım inşallah bu ay bizim ayımız o moddayiz. Ve tabi o da var ve numune verme süreçleri geriyor sanırım onları da çok üstüne gitmedim ama üzüldüm yani tek başıma çabaliyor gibi hissettirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…