- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.881
Ayy hadi bakalım canım çok iyi olmuşOnlarin kafa rahatligindan bizde, bizim gayretimizden de onlarda olsa demekki hic ugrasmadan halletcez bu isiikna ettim gibi sanki kahvaltida bakalim. Gruptan ornekler anlattim. Tamam dedi örnek vermeye insallah agirdan almaz da halleder hemen
Mucize olur bugünlerde hamile olduğumu öğrenmem.inşAllah nasip olur ikimize deYok kuzum kotu etkilemiyor test yapmak. Tam tersine asama asama sonuca hazirlamis oluyorum kendimi. Oteki türlü kendimi taniyorum. Acaip kaptiririm kendimi ve tepetaklak yuvarlanmis gibi hissederim.
Ekimin basinda sen yasat bize o sevinci insallah. Bugun ya da yarin ver guzel haberisonunda da biz yasayalim
Ay test mi yapsan acaba çok umut verici bu lu testi yaaGebelik testi yapmıyorum bari ovu testi yapayım dedimmelegim can melisaa93 @Afratafrac @edahandro @bebekheyecani S simurgggg @tweeetyyy @ozgeeeee1 bliiss
Olabilir canım iki gündür aynı gidiyor belki de regl ateşim yüksektir bitince düşmüştür. Tamamen kendi yorumum böylemi oluyor ateş bilmiyorum tabiÜzerini açmış olman bile etkiliyor bence canım
Günaydın canım, hamile kalabildiğini görebilmek bile güzel bir şey tabi ama neden böyle oluyorKizlar gunaydinson testimi yaptim bu sabah. En alttaki bugune ait. Aksam testlerimi de koydum aralara bu defa. Daha net anlaşılıyor. Test olaylarina hic girmesem muhtemelen ne yasadigimi hic bilmeyecektim. Adetim 2 gun gecikti diyip gececektim. Pisman miyim degilim yine de bilmeyi tercih ediyorum.
melegim can kuzum ates tablosu bu sureci destekledi, surecle uyumlu gitti diyebiliriz heralde degil mi? Ates dustu. Test daha da silindi. Geliyor gelmekte olan yani. Termometreme guvenip devam edeyim mi sonraki ay?
Ekime umutlarla baslayan arkadaslarim. Beni de bekleyin.az bir kafa dağıtır gelirim B bernaad Merveeee57 bliiss @edahandro sacibelinde
Aşkım son ana kadar beklicem çünkü üstel de sinyal vermeye başladı düşüşe geçtiAy test mi yapsan acaba çok umut verici bu lu testi yaa
Olabilir canım iki gündür aynı gidiyor belki de regl ateşim yüksektir bitince düşmüştür. Tamamen kendi yorumum böylemi oluyor ateş bilmiyorum tabi
Günaydın canım, hamile kalabildiğini görebilmek bile güzel bir şey tabi ama neden böyle oluyor5. kez demişsin bunun araştırılması lazım yeni bir doktordan randevu alman iyi olmuş. İnşallah sana faydalı olacak Yeni ay yeni umutlar hepimiz seni bekliyoruz kol kola yola devam
Biliyorum kuzum takılıyorum ben kıyamam sanaKuzum yok valla kasıtlı degil.melegim can sabahlari uyanik oluyor sanirim dun sormustu. O yuzden onu etiketledim. Diger kizlar da zaten ekime gecenlerdi. Regl gelmedi ama ben de gecmis saydim kendimi o yuzden. Sizin daha var. guzel haberlerinizi alacagiz insallah melisaa93 ile takipteyim
Bi test yapsan mı aşkım artıkKalktım ölçtüm yattım hafta sonuokul çok yoruyor zaten ateş düşme sinyalleri veriyor yavaştan son 3 gün melisaa93 melegim can
Aynı sorun bende de var rutin kontrollerim için doktora gittim gebelik düşünüyorum dedim muayenemi oldum smear verdim reglken gittim kontrollerimi oldum kan verdim eşinde sperm testi versin dedi ne bileyim tamam dedim ciktim neyse eve geldim senin de test vermen gerekiyor deyince tartistik çok sacmaymis bilmem ne o kadar sinirlendim kiOnlarin kafa rahatligindan bizde, bizim gayretimizden de onlarda olsa demekki hic ugrasmadan halletcez bu isiikna ettim gibi sanki kahvaltida bakalim. Gruptan ornekler anlattim. Tamam dedi örnek vermeye insallah agirdan almaz da halleder hemen
Ekim bizim ayımız olacak inşallah kuzumCok sagol kuzumdedigin gibi ekime bomba gibi girelim cok dua edelim. Ve bize de nasip olsun insallah
Canım benimde 0.4 dü amh ama 17 ayın sonunda çok şükür hamileyim. Ama mutlaka takviye kullan mfk ürünleri ile 0.1 ile hamile kalan çok araştır bir istersen doktora gelirsek mutlaka dicek ki tüp bebege başlayın böyle olmaz canını hiç sıkma 3 ay takviyeler kullan ve bol bol dua et ben yumurta kalitesi için ilaçlar kullandımKızlar kan sonuçlarım çıkmış AMH 0,19 ben şimdi napıcam nolur bi akıl verin bişey söyleyin bana yıkıldım resmen
Bende eşimi zamanında aylarca bende sorun çıkmadıktan sonra zorla ikna etmiştim. Ve zorla vermişti, sonrada benimle 3-4 gün konuşmamıştı ne suçum varsaAynı sorun bende de var rutin kontrollerim için doktora gittim gebelik düşünüyorum dedim muayenemi oldum smear verdim reglken gittim kontrollerimi oldum kan verdim eşinde sperm testi versin dedi ne bileyim tamam dedim ciktim neyse eve geldim senin de test vermen gerekiyor deyince tartistik çok sacmaymis bilmem ne o kadar sinirlendim kidedim kadınların nasıl muayene olduğunu biliyor musun? Regl halimle kist muayenesi oldum nasıl olduğunu bilmek istemezsin dedim ikna olmadı ama Ekim ayında da olmazsa bebiş mecbur gidecek yani napayim kendi imkanlarimla mi yapayım bebeği
Yok tatlim takviye de kullanmiyor. Kullanmadi simdiye kadar. Genel saglik taramalarimizi yaptirirz duzenli ikimiz de. Bir eksiklik yok degerlerimizde vitamin vs acisindan ama ekstradan da bu konu ozelinde hic bakilmadi ona
Umarim senin gelmezBiliyorum kuzum takılıyorum ben kıyamam sanaben de gelirim üç gün sonra zaten merak etme topic topic gezmeye alıştım. Senin bugün gün içerisinde gelir bence çünkü dediğim gibi ateşin kapak çizgisinin altına düşmüş. Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum ne yapalım ya zamanımız var demek ki
Anladım kuzum, peki sperm kalitesini yükseltecek takviyeler bitkisel ürünler kullanmaya ikna etsen bu ayda öyle deneseniz, belki test vermenizede gerek kalmayacak öyleYok tatlim takviye de kullanmiyor. Kullanmadi simdiye kadar. Genel saglik taramalarimizi yaptirirz duzenli ikimiz de. Bir eksiklik yok degerlerimizde vitamin vs acisindan ama ekstradan da bu konu ozelinde hic bakilmadi ona
Kendilerinde bir sorun olma ihtimali cocuk olmamasinda daha ürkütücü geliyor sanirim onlara. En azindan bilmeyince sorumluluk paylasilmis gibi mi oluyor anlamadim ki.. insallah sizin de ekimde olur da hic gerek kalmaz o islere canimAynı sorun bende de var rutin kontrollerim için doktora gittim gebelik düşünüyorum dedim muayenemi oldum smear verdim reglken gittim kontrollerimi oldum kan verdim eşinde sperm testi versin dedi ne bileyim tamam dedim ciktim neyse eve geldim senin de test vermen gerekiyor deyince tartistik çok sacmaymis bilmem ne o kadar sinirlendim kidedim kadınların nasıl muayene olduğunu biliyor musun? Regl halimle kist muayenesi oldum nasıl olduğunu bilmek istemezsin dedim ikna olmadı ama Ekim ayında da olmazsa bebiş mecbur gidecek yani napayim kendi imkanlarimla mi yapayım bebeği
Canım sorun oldugunu dusunmeyen insani bir seye ikna etmek oyle zor ki. Bir kızımız var. O olduysa yine olur kafasindaAnladım kuzum, peki sperm kalitesini yükseltecek takviyeler bitkisel ürünler kullanmaya ikna etsen bu ayda öyle deneseniz, belki test vermenizede gerek kalmayacak öyle
Canım benimde 0.4 dü amh ama 17 ayın sonunda çok şükür hamileyim. Ama mutlaka takviye kullan mfk ürünleri ile 0.1 ile hamile kalan çok araştır bir istersen doktora gelirsek mutlaka dicek ki tüp bebege başlayın böyle olmaz canını hiç sıkma 3 ay takviyeler kullan ve bol bol dua et ben yumurta kalitesi için ilaçlar kullandımNiqu da 1 sene aralıksız kullandı ve dogal yolla hamile kaldı doktorlara çok takılıp canını sıkma kuzum
Testi verirken tek başlarınalar bir de ne güzel ben bunu anlatmaya çalıştım bizim muayenedeki koltuktan bahsettim ışıklardan bahsettim aletlerden onu da duymak istemiyorBende eşimi zamanında aylarca bende sorun çıkmadıktan sonra zorla ikna etmiştim. Ve zorla vermişti, sonrada benimle 3-4 gün konuşmamıştı ne suçum varsa
Amin canım inşallahKendilerinde bir sorun olma ihtimali cocuk olmamasinda daha ürkütücü geliyor sanirim onlara. En azindan bilmeyince sorumluluk paylasilmis gibi mi oluyor anlamadim ki.. insallah sizin de ekimde olur da hic gerek kalmaz o islere canim
E bu bildiğin koyuuuGebelik testi yapmıyorum bari ovu testi yapayım dedimmelegim can melisaa93 @Afratafrac @edahandro @bebekheyecani S simurgggg @tweeetyyy @ozgeeeee1 bliiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?