- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.901
Hadi inşallah bir sorun çıkmaz çıksa da kolayca çözülebilecek bir şey olurOnlarin kafa rahatligindan bizde, bizim gayretimizden de onlarda olsa demekki hic ugrasmadan halletcez bu isiikna ettim gibi sanki kahvaltida bakalim. Gruptan ornekler anlattim. Tamam dedi örnek vermeye insallah agirdan almaz da halleder hemen
Çok iyi anlıyorum kuzum, bizde benzer süreçteyiz benimde bir oğlum var. Eşim kendine ve spermlerine çok güveniyor, tam istediği zaman olurmuş 2.bebekCanım sorun oldugunu dusunmeyen insani bir seye ikna etmek oyle zor ki. Bir kızımız var. O olduysa yine olur kafasinda
Haftaya cumartesi için de başka bi profesöre randevu aldım kuzum pazartesi de diğer doktor randevum var bakalım iki görüş alıp öyle bakıcam artık yolumaHemen karalar bağlama canım benim bir doktorla görüşürsün Allah dermansız dert vermesindaha düşük amh değerleri ile tedavi olup hamile kalan bir sürü kişi var
Kuzum ben daha önce mfk kullandım 3 ay , şimdi temmuzda tekrar başladım son kutu kaldı eş paketi kullanıyoruz eşimle bakalım hayırlısı allahtanCanım benimde 0.4 dü amh ama 17 ayın sonunda çok şükür hamileyim. Ama mutlaka takviye kullan mfk ürünleri ile 0.1 ile hamile kalan çok araştır bir istersen doktora gelirsek mutlaka dicek ki tüp bebege başlayın böyle olmaz canını hiç sıkma 3 ay takviyeler kullan ve bol bol dua et ben yumurta kalitesi için ilaçlar kullandımNiqu da 1 sene aralıksız kullandı ve dogal yolla hamile kaldı doktorlara çok takılıp canını sıkma kuzum
Kuzum ben daha önce 3 ay mfk kullandım sonra bekledim şimdi temmuzda başladım tekrar eş paketi detoks sirke kullanıyorum ama 3.ay bitmek üzere bunlar bitince neyle devam edeyim sence be önerirsinDunyamMelek
Tüp bebek doktorları bile Amh umursamıyor o kadarda..Amh takılmamak lazım adet oluyorsun vakti vaktinde demekki hamile kalıcan..Amh çok iyi olanlar bile hamile zor kalıyor..sadece ben ve eşim hep takviye aldık..ben anladımki ilaç olmadan hamile kalamıyorum.Mfk ürünlerini daima aldım çok inandımki olucak..misafir gitsem bile hep yanımda götürdüm.Tüp bebek yaptım ama kimyasal oldu hiç embriyom bile kalmadı boşuna bu kadar param çıktı..Pes etme takviyeleri al kullan İn şa Allah hamile kalıcan
En mantiklisini yapmışsın kuzum başka görüş almak önemli yaşın da gencmis inşallah en kısa sürede kalbindeki olurHaftaya cumartesi için de başka bi profesöre randevu aldım kuzum pazartesi de diğer doktor randevum var bakalım iki görüş alıp öyle bakıcam artık yoluma
Bekleme ben hiç beklemedim mesela..2 ay kullandım sonra gebe kaldım kürtaj oldum yine 4 ay kullandım ve gebe kalmayınca tüp bebek yaptım ama tüp bebek tedavisinde bile Athena adendo azoperm minera hep kullandık sonra tüp bebek tedaviside kimyasal olunca doktor bana ve eşime bu ilacları yazdı öyle hamile kaldım ve en önemlisi sigara alkol ikimizde yok..yediklerimize çok dikkat etdik..kola abur cubur yoktu hayatımızda..eşime hep havuç suyu sıkıb verirdim..bazen sıkmasam bile sadece domatesle havucu doğrayıb yiyordu.Kuzum ben daha önce 3 ay mfk kullandım sonra bekledim şimdi temmuzda başladım tekrar eş paketi detoks sirke kullanıyorum ama 3.ay bitmek üzere bunlar bitince neyle devam edeyim sence be önerirsin
Çok tebrik ederim, sağlıkla doğsun inşallahbelirtin var mıydı canım nasıl anladin
Tamam canım sen vücudunu iyi tanıyorsun zaten strese sokma kendini mademAşkım son ana kadar beklicem çünkü üstel de sinyal vermeye başladı düşüşe geçti
Tabloya takılma canım çok erken saatte ölçüyorsun o yüzden vücut isin çok düşük çıkıyor bakalım hayırlısı olsun güzel haberlerle gelirsin inşaallahYok canım dakikası bile aynı namaza alarm kuruyorum çaldığında direkt ölçüm yapıyorum. Test bugün akşam yapabilirim sanırımPozitif göreceğime %1 ihtimal dahi vermiyorum aslında tablo ortada
Son zamanlarda daha da stresle yüklendim. Artık ne yapacağımı da bilmiyorum. Doktora gitmek de gelmiyor artık içimden. Bak üç tane pik gördük düşün olmayınca olmuyor işteTamam canım sen vücudunu iyi tanıyorsun zaten strese sokma kendini madem
Yok aşkım test yapmadım ovulasyon testi idi o. Test yapmayı düşünmüyorum ona bile isteğim kalmadı. Adete yakın hep bu duygular içind oluyorum adet olunca geri geçiyor gidiyo bu buhran ama bekliyorum 3 gün kaldı
Affet aşkım dalgınlığıma gelmişE bu bildiğin koyuuubence hemen test yapmalısın varsa çıkar bence artık Etiketlenmemişim ama olsun
Senin gelir bugün demedi deme hazırlıklı ol ben ateşten takipteyim çok yakında belli olurUmarim senin gelmezbenimki de ne kadar erken gelse o kadar iyi önüme bakarim
Beslenmemize bizde çok dikkat ediyoruz sigara alkol yok dediğin gibi ceviz fındık çok yediriyorum eşime ama havuç suyu bilmiyordum onu da yaparım. Mfk en son msj attığımda biraz çelişkili konuştu bana kist olduğunu söyledim eklemem gereken bişey var mı diye eş paketini 3 aydır kullandığımı duyunca 1.aydan sonra değiştirmen lazımdı falan dedi o yüzden içime sinmedi ama bu paylaştıklarını denesem şimdi sanırım daha iyi olacakBekleme ben hiç beklemedim mesela..2 ay kullandım sonra gebe kaldım kürtaj oldum yine 4 ay kullandım ve gebe kalmayınca tüp bebek yaptım ama tüp bebek tedavisinde bile Athena adendo azoperm minera hep kullandık sonra tüp bebek tedaviside kimyasal olunca doktor bana ve eşime bu ilacları yazdı öyle hamile kaldım ve en önemlisi sigara alkol ikimizde yok..yediklerimize çok dikkat etdik..kola abur cubur yoktu hayatımızda..eşime hep havuç suyu sıkıb verirdim..bazen sıkmasam bile sadece domatesle havucu doğrayıb yiyordu.
Yok aşkım hamile değilim biliyorum son ana kadar ateşle bakacağım son 3 kaldı zaten bence yarın 36.7 olur öbür gün 36.6 Salı da 36.5 veya aşağısı olur adet gelir tahminimBi test yapsan mı aşkım artık
Tatlım çok üzgünüm üst üste bu kadar kimyasal olması normal değil iyi bir doktoramı görünsen döllenme oluyor ama devamı gelmiyor gibi lütfen bu durumunu bi doktora daniş sürekli aynı şeyi yaşamak gerçekten insani çok yıpratır eminim yakında çok güzel haberlerini alacazKizlar gunaydinson testimi yaptim bu sabah. En alttaki bugune ait. Aksam testlerimi de koydum aralara bu defa. Daha net anlaşılıyor. Test olaylarina hic girmesem muhtemelen ne yasadigimi hic bilmeyecektim. Adetim 2 gun gecikti diyip gececektim. Pisman miyim degilim yine de bilmeyi tercih ediyorum.
@melegim can kuzum ates tablosu bu sureci destekledi, surecle uyumlu gitti diyebiliriz heralde degil mi? Ates dustu. Test daha da silindi. Geliyor gelmekte olan yani. Termometreme guvenip devam edeyim mi sonraki ay?
Ekime umutlarla baslayan arkadaslarim. Beni de bekleyin.az bir kafa dağıtır gelirim @bernaad Merveeee57 bliiss @edahandro sacibelinde
Ah kuzum ne diyim kendin için en iyisini sen bilirsin ne yapmak sana iyi gelecekse öyle yapAffet aşkım dalgınlığıma gelmişovu testi ya çok da önemli değil bence hamile değilim hamilelik testi yapmak gelmiyor içimden ateşle takipteyim yarın biraz daha düşerse anlıcam zaten olmadığını bir müddet depresyona girer çıkar gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?