💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Onlarin kafa rahatligindan bizde, bizim gayretimizden de onlarda olsa demekki hic ugrasmadan halletcez bu isi ikna ettim gibi sanki kahvaltida bakalim. Gruptan ornekler anlattim. Tamam dedi örnek vermeye insallah agirdan almaz da halleder hemen
Hadi inşallah bir sorun çıkmaz çıksa da kolayca çözülebilecek bir şey olur

Canım sorun oldugunu dusunmeyen insani bir seye ikna etmek oyle zor ki. Bir kızımız var. O olduysa yine olur kafasinda
Çok iyi anlıyorum kuzum, bizde benzer süreçteyiz benimde bir oğlum var. Eşim kendine ve spermlerine çok güveniyor, tam istediği zaman olurmuş 2.bebek

Hemen karalar bağlama canım benim bir doktorla görüşürsün Allah dermansız dert vermesin daha düşük amh değerleri ile tedavi olup hamile kalan bir sürü kişi var
Haftaya cumartesi için de başka bi profesöre randevu aldım kuzum pazartesi de diğer doktor randevum var bakalım iki görüş alıp öyle bakıcam artık yoluma

Kuzum ben daha önce mfk kullandım 3 ay , şimdi temmuzda tekrar başladım son kutu kaldı eş paketi kullanıyoruz eşimle bakalım hayırlısı allahtan

Kuzum ben daha önce 3 ay mfk kullandım sonra bekledim şimdi temmuzda başladım tekrar eş paketi detoks sirke kullanıyorum ama 3.ay bitmek üzere bunlar bitince neyle devam edeyim sence be önerirsin

Kuzum ben daha önce 3 ay mfk kullandım sonra bekledim şimdi temmuzda başladım tekrar eş paketi detoks sirke kullanıyorum ama 3.ay bitmek üzere bunlar bitince neyle devam edeyim sence be önerirsin
Bekleme ben hiç beklemedim mesela..2 ay kullandım sonra gebe kaldım kürtaj oldum yine 4 ay kullandım ve gebe kalmayınca tüp bebek yaptım ama tüp bebek tedavisinde bile Athena adendo azoperm minera hep kullandık sonra tüp bebek tedaviside kimyasal olunca doktor bana ve eşime bu ilacları yazdı öyle hamile kaldım ve en önemlisi sigara alkol ikimizde yok..yediklerimize çok dikkat etdik..kola abur cubur yoktu hayatımızda..eşime hep havuç suyu sıkıb verirdim..bazen sıkmasam bile sadece domatesle havucu doğrayıb yiyordu.

Eklentiler

• IMG20230704180440.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 53
Çok tebrik ederim, sağlıkla doğsun inşallah belirtin var mıydı canım nasıl anladin

Amin canım teşekkür ederim
Aslında bundan 6 7 gün önce sürekli başım dönüyordu hatta tansiyon ölçüp duruyordum gebeliğe ait düşünce yoktu içimde ihtimal vermedim hiç salı günü adet olmam gereken gün hastalandım ben ishal kusma falan yaşadım hatta hastaneye gittik serum taktırdık göğüs uçlarım çok belirgin 3 gündür ayrıca

Yok canım dakikası bile aynı namaza alarm kuruyorum çaldığında direkt ölçüm yapıyorum. Test bugün akşam yapabilirim sanırım Pozitif göreceğime %1 ihtimal dahi vermiyorum aslında tablo ortada
Tabloya takılma canım çok erken saatte ölçüyorsun o yüzden vücut isin çok düşük çıkıyor bakalım hayırlısı olsun güzel haberlerle gelirsin inşaallah

Tamam canım sen vücudunu iyi tanıyorsun zaten strese sokma kendini madem
Son zamanlarda daha da stresle yüklendim. Artık ne yapacağımı da bilmiyorum. Doktora gitmek de gelmiyor artık içimden. Bak üç tane pik gördük düşün olmayınca olmuyor işte

E bu bildiğin koyuuu bence hemen test yapmalısın varsa çıkar bence artık Etiketlenmemişim ama olsun
Affet aşkım dalgınlığıma gelmiş ovu testi ya çok da önemli değil bence hamile değilim hamilelik testi yapmak gelmiyor içimden ateşle takipteyim yarın biraz daha düşerse anlıcam zaten olmadığını bir müddet depresyona girer çıkar gelirim

Beslenmemize bizde çok dikkat ediyoruz sigara alkol yok dediğin gibi ceviz fındık çok yediriyorum eşime ama havuç suyu bilmiyordum onu da yaparım. Mfk en son msj attığımda biraz çelişkili konuştu bana kist olduğunu söyledim eklemem gereken bişey var mı diye eş paketini 3 aydır kullandığımı duyunca 1.aydan sonra değiştirmen lazımdı falan dedi o yüzden içime sinmedi ama bu paylaştıklarını denesem şimdi sanırım daha iyi olacak

Tatlım çok üzgünüm üst üste bu kadar kimyasal olması normal değil iyi bir doktoramı görünsen döllenme oluyor ama devamı gelmiyor gibi lütfen bu durumunu bi doktora daniş sürekli aynı şeyi yaşamak gerçekten insani çok yıpratır eminim yakında çok güzel haberlerini alacaz

Ah kuzum ne diyim kendin için en iyisini sen bilirsin ne yapmak sana iyi gelecekse öyle yap hep bu aceleciliğimiz merakımız yüzünden dağılmıyo muyuz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…