💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım umutlandirmak istemem ama bende gebelik testi yapmadan kac gun once ovu testide yapmıştım tam koyu olmasada iki çizgide koyuydu bende kulak asmamıştım ama hamileymişim yarın bi test mi yapsan

S simurgggg bende kimyasal geçirdim iki ay sonra tekrar hamile kaldım o ay ovu yaptım ve pik gördüm çatlama gördüm ve hemen Protestan fitil kullanmaya başladım hamile olup olmadığımı bile bilmiyordum daha sonrasında hamile olduğumu öğrendim ve şuan hala Protestan kullanıyorum ve doktorum hemen iğne de başlattı her ihtimale karşı iğnede kullanıyordum bide böyle dene istersen umarım işe yarar bebiş sağlıkla tutunur önümüzdeki aya

Canım umutlandirmak istemem ama bende gebelik testi yapmadan kac gun once ovu testide yapmıştım tam koyu olmasada iki çizgide koyuydu bende kulak asmamıştım ama hamileymişim yarın bi test mi yapsan
Peki gebelik testi yapmış mıydın kuzum ovu testi yaptığında

Ah kuzum ne diyim kendin için en iyisini sen bilirsin ne yapmak sana iyi gelecekse öyle yap hep bu aceleciliğimiz merakımız yüzünden dağılmıyo muyuz zaten
15 aydır sebepsiz olmuyor kuzum her ay umutlanıyorum bu ay pek umutlu değilim niyeyse bilmiyorum. İlk gebeliğimde de 15 ay sebepsiz olmamıştı canım zamanı var demek ki beklemekten başka çare yok kuzum çok teşekkür ederim desteğin için

Kuzum ben daha önce mfk kullandım 3 ay , şimdi temmuzda tekrar başladım son kutu kaldı eş paketi kullanıyoruz eşimle bakalım hayırlısı allahtan
Kullan canım pes etme ek olarak athena ve adviktor al adviktorda çok iyi insilün direnci ve inosital var içinde bunlarda hamile kalmayı kolaylaştırıyor ben adviktoru şuan hala kullanıyorum inosital bebegin tutunmasına çok yardımcı 3 aylık eş paketini bitir sonra adviktor ve athena ile devam et 3 ay ben inanıyorum olacak

Sen onlara yazma ben onlara yazınca bana diyorki günde 2 defa kullan para kazanmak için öyle diyorlar..ama yeni mfk ilacları çıkınca öyle demiyordular mesela..ben onun demek olar çok yeni çıkarken bütün canlılarına bakıyordum..o zaman ne dediyse öyle yapmaya devam etdim Athena günde 1 defa kullan..adendo yumurtlama dönemlerinden sonra başla günde 1 defa kullanmaya tutunsun bebiş hamile kalırsan kaldır günde 2 defa kalb atışını duyana kadar kullan..azoperm eşin günde 1 defa kullansın..minera günde 1 defa eşinede arada ver içsin.Karbohidrat çalışın az tüketin.İmpryl o ilacı ikimizde günde 1defa.Omega bir tek sen kullan günde 1 defa.Hsg çektirmediysen çektir..vitamin d ve vitamin b 12 düşükse onları kaldır.Birde eşine turp yedir..otursun tuzlasın yesin..ne kadar onların spermleri iyi çıksada onlara çok bağlı bizim hamile kalmağımız.Bitter çıkolata yedir eşine.Çok çok dua et..duanın gücüne inanıyorum.Aklıma geldikçe yazdım ondan karışık oldu

Anladım canım inşallah gerek kalmadan bu ay bebişine kavuşursun
Bu ay zor salgın varmış yaşadığımız yerde kusmalı ishalli oğlandan bana benden babamıza geçti topu topu iki birliktelik anca oldu. Mide bulantısından ne folik asit ne inolofolic combi hp içebildim diğer aylara nasip kısmet güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim kuzum❤❤

Gidecegim kuzum aynen.. pazartesiye almistim randevu carsambaya ertelemis simdi hastane onu ama belki daha iyi olur. Regl de baslamadi zaten. 3. Ya da 4. Gunu olur adetin. bastan bakilir ne bakilmasi gerekiyorsa

Biliyorum kuzum takip ettim senin sureclerini de insallah bu defa saglikla alirsin kucağına. Progesteron benim de cok kafama yatiyor aslinda ama bir de bu kimyasal ise sagliksizdir muhabbeti var ya hani. Eger gercekten oyleyse de zorla tutma gibi bir sey olur mu diye tereddutteyim doktorun dediginin dışına da cikmak istemiyorum o yüzden

Bende aynı kafadayım sağlıksızsa tutunmaması daha iyi.

Yok kuzum sağlıksızsa zaten ne yaparsak yapalım o düşer dedi doktor bana iyi yapmışsın hemen protestona başlamakla dedi şimdi hem fitil hemde iğne kullanıyorum canım bence denemelisin bi zararı yokmuş

Kızlar ya bişey sorcam, reglime 5 gün kaldı ve 2 3 gündür inanılmaz cinsel isteğinde artma var. Normalde böyle olmazdım şaşırıyorum şuan bu hamilelik belirtisi sayılacak bişey olabilir mii?

Kızlar ya bişey sorcam, reglime 5 gün kaldı ve 2 3 gündür inanılmaz cinsel isteğinde artma var. Normalde böyle olmazdım şaşırıyorum şuan bu hamilelik belirtisi sayılacak bişey olabilir mii?
Olabilir canım bazılarında gösteriliyor bu belirti olarak ama bende tam tersi isteksizlik oluyordu o dönemlerimde

Aynen bekle cnm gecikme olursa o zaman yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…