- 15 Ağustos 2023
- 90
- 53
- 3
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.941
Bende her şeyden umutlanmiyorum işte canım ama değilimdir muhtemelen, regli olacak gibi çok şiş karnım falan, günüm gelince regli olurum kesin. 10 aydır hep aynı döngüOlabilir canım bazılarında gösteriliyor bu belirti olarak ama bende tam tersi isteksizlik oluyordu o dönemlerimde
Kuşum magnezyumun eksik.Keşkeama umutsuz vaka benimki ... bir de son 2 3 aydır inanılmaz kasık ağrım oluyor adetin ilk günleri dün gece hiç uyutmadı sağ kasık ağrım sebebini de bilmiyorum geçtiğimiz ay hastanelik oldun aşırı ağrım oldu yürüyemedim ve afedersin çok fazla pıhtı geldi
13.gün bugün dönmez artıkAa hadi ya. Kacinci gündü bugun canim? Poztfe donme ihtimali hic mi yok?
Yaa o yüzden mi oluyo öyleKuşum magnezyumun eksik.
Belki de bu stres yüzünden olmuyorSon zamanlarda daha da stresle yüklendim. Artık ne yapacağımı da bilmiyorum. Doktora gitmek de gelmiyor artık içimden. Bak üç tane pik gördük düşün olmayınca olmuyor işte
Canım bencede magnezyum arkadaşımda böyleydi doktor magnezyum destekli bir ilaç verdi suan hiç ağrısı olmuyor. O da hastanelik oluyordu ilk günü.Yaa o yüzden mi oluyo öyleçok sancılı geçiyo reglim normalde reglden önce sancım olurdu ikinci gün geçerdi ama geçmiyor aksine şiddetleniyor
Ekimde birlikte aliriz insallah guzel haberi o zaman kuzum13.gün bugün dönmez artık
Canımsınız çok çok teşekkür ederim kuzumCanım bencede magnezyum arkadaşımda böyleydi doktor magnezyum destekli bir ilaç verdi suan hiç ağrısı olmuyor. O da hastanelik oluyordu ilk günü.
Kuzum benim karnım şişliğiyle bi alakası olmuyordu hamileliğimin yanı adet olacağım zaman da hamile kaldığım zamanda karnım şiş oluyorBende her şeyden umutlanmiyorum işte canım ama değilimdir muhtemelen, regli olacak gibi çok şiş karnım falan, günüm gelince regli olurum kesin. 10 aydır hep aynı döngü
Yaa anladım canım peki sen hangi belirtilerden anliyodun hamileliği, test mi yapsam diyorum ama üzülmemek için kendimi tutmakta istiyorumKuzum benim karnım şişliğiyle bi alakası olmuyordu hamileliğimin yanı adet olacağım zaman da hamile kaldığım zamanda karnım şiş oluyor
Canım benim belirgin özelliğim baş ağrımdı ve yüzümü bir anda bir sürü sivilce basmıştı uçuk çıkmıştı dudağımda daYaa anladım canım peki sen hangi belirtilerden anliyodun hamileliği, test mi yapsam diyorum ama üzülmemek için kendimi tutmakta istiyorum
Anladım canım teşekkürler cevap verdiğin içinCanım benim belirgin özelliğim baş ağrımdı ve yüzümü bir anda bir sürü sivilce basmıştı uçuk çıkmıştı dudağımda da
Ne demek canım ama aklına takılacağına yap test en azından var mı yok mu için rahatlar yoksa bile hazırlamış olursun kendini direk kırmızılar görmek biraz daha üzüyor insanı inşallah hamilesindirAnladım canım teşekkürler cevap verdiğin için
Ayy inşallah canım bu saatte yapsam varsa çıkar mı yoksa yarın sabah mi yapsamNe demek canım ama aklına takılacağına yap test en azından var mı yok mu için rahatlar yoksa bile hazırlamış olursun kendini direk kırmızılar görmek biraz daha üzüyor insanı inşallah hamilesindir
Rİca ederim canım ne demekBu ay zor salgın varmış yaşadığımız yerde kusmalı ishalli oğlandan bana benden babamıza geçti topu topu iki birliktelik anca oldu. Mide bulantısından ne folik asit ne inolofolic combi hp içebildim diğer aylara nasip kısmet güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim kuzum❤❤
Elinde varsa testin yap kuzum az varsa yarın sabah ilk idrarla yapAyy inşallah canım bu saatte yapsam varsa çıkar mı yoksa yarın sabah mi yapsam
Bir tane var canım sabah yapayım o zaman inşallah hamileyimdirElinde varsa testin yap kuzum az varsa yarın sabah ilk idrarla yap
Sabah yap o zaman canım inşallahBir tane var canım sabah yapayım o zaman inşallah hamileyimdir
Ne demekCanımsınız çok çok teşekkür ederim kuzumnormalde de sancım oluyordu ama 3 aydır süründürüyor resmen kabus gibi geçiyor bir de bende yumurtlamadan sonra kasık ağrısı kramp hiç geçmiyor o yüzden belirti olsa bile anlamicam bir kadının her gün beli kasıkları ağrır mı
Hayırlı olsunAy bütün tanidiklarim bu grupta diye buraya yazmak istedim bugün süpriz şekilde hamile kaldığımi öğrendimGecen sene Ekim Kasım aralikta denedik olmayınca bıraktık ama bugün süpriz oldu bize @Niqu @Papatyamaviss @fnd_50 @melegim can İdrardan sonra kan verdim 1421 çıktı son adet tarihim 29 Ağustos beklenen 27 eylüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?