💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Olabilir canım bazılarında gösteriliyor bu belirti olarak ama bende tam tersi isteksizlik oluyordu o dönemlerimde
Bende her şeyden umutlanmiyorum işte canım ama değilimdir muhtemelen, regli olacak gibi çok şiş karnım falan, günüm gelince regli olurum kesin. 10 aydır hep aynı döngü

Kuşum magnezyumun eksik.

Son zamanlarda daha da stresle yüklendim. Artık ne yapacağımı da bilmiyorum. Doktora gitmek de gelmiyor artık içimden. Bak üç tane pik gördük düşün olmayınca olmuyor işte
Belki de bu stres yüzünden olmuyor ister istemez kafaya çok takıyoruz keşke aşabilsek bunu.

Yaa o yüzden mi oluyo öyle çok sancılı geçiyo reglim normalde reglden önce sancım olurdu ikinci gün geçerdi ama geçmiyor aksine şiddetleniyor
Canım bencede magnezyum arkadaşımda böyleydi doktor magnezyum destekli bir ilaç verdi suan hiç ağrısı olmuyor. O da hastanelik oluyordu ilk günü.

Canım bencede magnezyum arkadaşımda böyleydi doktor magnezyum destekli bir ilaç verdi suan hiç ağrısı olmuyor. O da hastanelik oluyordu ilk günü.
Canımsınız çok çok teşekkür ederim kuzum normalde de sancım oluyordu ama 3 aydır süründürüyor resmen kabus gibi geçiyor bir de bende yumurtlamadan sonra kasık ağrısı kramp hiç geçmiyor o yüzden belirti olsa bile anlamicam bir kadının her gün beli kasıkları ağrır mı

Bende her şeyden umutlanmiyorum işte canım ama değilimdir muhtemelen, regli olacak gibi çok şiş karnım falan, günüm gelince regli olurum kesin. 10 aydır hep aynı döngü
Kuzum benim karnım şişliğiyle bi alakası olmuyordu hamileliğimin yanı adet olacağım zaman da hamile kaldığım zamanda karnım şiş oluyor

Ayy inşallah canım bu saatte yapsam varsa çıkar mı yoksa yarın sabah mi yapsam

Rİca ederim canım ne demek Hayırlısıyla en kısa zamanda nasip olsun inşallah
Evet yaa bu ay bizde grip salgınına yakalandık tam da değerlendirmemize denk geliyor hep inşallah bu sefer güzelce değerlendirip güzel sonuçlar alabiliriz

Ne demek benim de yumurtlama sonrası ağrılarım genelde geçmez sinir bozucu insan ayırt etmek istiyor belirtiyi

Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…