💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlarcım bi sorum var fikir verirseniz çok sevinirim. Catlatma iğnesinin 5. Günü sürekli karnımı sıktıgımı farkediyorum aynı şey negatif olan tüp bebek transferimde de olmuştu. Kasılıyorum sanki karın bölgesi özellikle. Nefes çalışması da yapıyorum ama farketmiyor. Sanki tutunmasını engelliyor gibi hissediyorum. Tüp bebekte denk geldı heralde dedım doktora soylemedım ama yıne aynı seyı yasıyorum fikri çözümü olan var mıdır acaba

İyi akşamlar kızlar reglime 2 gün kala kan testim 1.45di duphaston ile regl olmama rağmen dün regl günümdü ben hala olmadım söktürücü kullanıp regl görülmemesi normal mi umut var mdır sizce

Ekonomik kriz geçirmiyorsanız instagramda ebeselen'e bir bakın isterseniz. Bu konuda online çalışmalar yapıyor. Ben ekonomik kriz geçirdiğim için deneyimlemedim ama

Karnımı kastığımı ben de hissediyorum, fark ettikçe serbest bırakmaya çalışıyorum. Bir yerden sonra alışkanlık oluyor serbest bırakmak...

Canım keske soyleseydin ihtimali geçen cuma bende aynı durumdaydim gerci adet oldum gebelikte yokmuş ama yine de dedim o zaman gebelik dusunuyorum diye doktor salgın var hiç riske atmayalim serum iyi gelirdi ama takmayalim kendi kendine iyilesirsin viral dedi 3 gün çok kötü geçti inan yogurt falan yiyebildim tek ama geçti çok şükür gerçi bebekte yokmus ama yine de ne bileyim o an riske atmak istemedim bende

Adviktor hiç kullanmadım ben kuzum athena kullanıyorum ama dediğin gibi bu ay için de onu alayım birde niqu nun attıkları var omega ve impryl onları da alayım inşallah rabbim gönlümüze göre versin

Çok teşekkür ederim kuzum iyiki de yazdın hsg çekildim daha sonra histeroskopi de yaptırdım bi sıkıntı yoktu ama sonrasında tabi bi gebelik oldu normal doğum yoluyla suni sancı verilerek sonlandırıldı o sırada tıkanma gibi bişey olmaz sanırım yani olmuyorsa açıktı. Vitaminlerimi bu ay baştan ayarlicam pazartesi ve cumartesi farklı doktorlarda randevum var onlardan da görüş alıcam çok dua ediyorum aklımdan dilimden düşmüyor hiç ama hayırlısı tabi rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Ben gebelikten önce hsg çekildim açıktı sonra gebelik oldu kürtaj olunca doktor tüp bebek yapılması için benden yeniden hsg istedi tabi ben çektirdim açıktı..istersen sende çektir.Allah dualarımızı kabul etsin

Ekonomik kriz kimde yok ki
Yaa yalnız olmadıgıma cok sevındım suan. Sacmaladıgımı fılan düşünüyordum çünkü ben
Meditasyon deneyeceğim birazdan inşallah işe yarar

İyi akşamlar kızlar reglime 2 gün kala kan testim 1.45di duphaston ile regl olmama rağmen dün regl günümdü ben hala olmadım söktürücü kullanıp regl görülmemesi normal mi umut var mdır sizce
Neden kullandım azda olsa yükselme var bekleyip öyle kullansaydın belki gebesin

Ekonomik kriz kimde yok ki
Yaa yalnız olmadıgıma cok sevındım suan. Sacmaladıgımı fılan düşünüyordum çünkü ben
Meditasyon deneyeceğim birazdan inşallah işe yarar
Yok ben de yeni öğrendim kasılı durmanın rahme iyi gelmediğini, göbeğimi içime çekip gezerdim hep. Artık yapmıyorum tabi sadece karnımızı kasmamız değil bir sürü yapmamamız gereken şey var ama hayırlısı

Benide eklermisiniz bat 9 ekim yaş 30

Hanımlar yumurtlama döneminde mide bulantısı olur mu? Yaklaşıyor sanırım yumurtlamam, çok midem bulanıyor, börek kokusuna bile katlanamadım az önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…