- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.961
Ekonomik kriz geçirmiyorsanız instagramda ebeselen'e bir bakın isterseniz. Bu konuda online çalışmalar yapıyor. Ben ekonomik kriz geçirdiğim için deneyimlemedim amaKızlarcım bi sorum var fikir verirseniz çok sevinirim. Catlatma iğnesinin 5. Günü sürekli karnımı sıktıgımı farkediyorum aynı şey negatif olan tüp bebek transferimde de olmuştu. Kasılıyorum sanki karın bölgesi özellikle. Nefes çalışması da yapıyorum ama farketmiyor. Sanki tutunmasını engelliyor gibi hissediyorum. Tüp bebekte denk geldı heralde dedım doktora soylemedım ama yıne aynı seyı yasıyorum fikri çözümü olan var mıdır acaba
Canım keske soyleseydin ihtimali geçen cuma bende aynı durumdaydim gerci adet oldum gebelikte yokmuş ama yine de dedim o zaman gebelik dusunuyorum diye doktor salgın var hiç riske atmayalim serum iyi gelirdi ama takmayalim kendi kendine iyilesirsin viral dedi 3 gün çok kötü geçti inan yogurt falan yiyebildim tek ama geçti çok şükür gerçi bebekte yokmus ama yine de ne bileyim o an riske atmak istemedim bendeAmin canım teşekkür ederim
Aslında bundan 6 7 gün önce sürekli başım dönüyordu hatta tansiyon ölçüp duruyordum gebeliğe ait düşünce yoktu içimde ihtimal vermedim hiç salı günü adet olmam gereken gün hastalandım ben ishal kusma falan yaşadım hatta hastaneye gittik serum taktırdık göğüs uçlarım çok belirgin 3 gündür ayrıca
Adviktor hiç kullanmadım ben kuzum athena kullanıyorum ama dediğin gibi bu ay için de onu alayım birde niqu nun attıkları var omega ve impryl onları da alayım inşallah rabbim gönlümüze göre versinKullan canım pes etme ek olarak athena ve adviktor al adviktorda çok iyi insilün direnci ve inosital var içinde bunlarda hamile kalmayı kolaylaştırıyor ben adviktoru şuan hala kullanıyorum inosital bebegin tutunmasına çok yardımcı 3 aylık eş paketini bitir sonra adviktor ve athena ile devam et 3 ay ben inanıyorum olacak
Çok teşekkür ederim kuzum iyiki de yazdınSen onlara yazma ben onlara yazınca bana diyorki günde 2 defa kullan para kazanmak için öyle diyorlar..ama yeni mfk ilacları çıkınca öyle demiyordular mesela..ben onun demek olar çok yeni çıkarken bütün canlılarına bakıyordum..o zaman ne dediyse öyle yapmaya devam etdim Athena günde 1 defa kullan..adendo yumurtlama dönemlerinden sonra başla günde 1 defa kullanmaya tutunsun bebiş hamile kalırsan kaldır günde 2 defa kalb atışını duyana kadar kullan..azoperm eşin günde 1 defa kullansın..minera günde 1 defa eşinede arada ver içsin.Karbohidrat çalışın az tüketin.İmpryl o ilacı ikimizde günde 1defa.Omega bir tek sen kullan günde 1 defa.Hsg çektirmediysen çektir..vitamin d ve vitamin b 12 düşükse onları kaldır.Birde eşine turp yedir..otursun tuzlasın yesin..ne kadar onların spermleri iyi çıksada onlara çok bağlı bizim hamile kalmağımız.Bitter çıkolata yedir eşine.Çok çok dua et..duanın gücüne inanıyorum.Aklıma geldikçe yazdım ondan karışık oldu
Ben gebelikten önce hsg çekildim açıktı sonra gebelik oldu kürtaj olunca doktor tüp bebek yapılması için benden yeniden hsg istedi tabi ben çektirdim açıktı..istersen sende çektir.Allah dualarımızı kabul etsinÇok teşekkür ederim kuzum iyiki de yazdınhsg çekildim daha sonra histeroskopi de yaptırdım bi sıkıntı yoktu ama sonrasında tabi bi gebelik oldu normal doğum yoluyla suni sancı verilerek sonlandırıldı o sırada tıkanma gibi bişey olmaz sanırım yani olmuyorsa açıktı. Vitaminlerimi bu ay baştan ayarlicam pazartesi ve cumartesi farklı doktorlarda randevum var onlardan da görüş alıcam çok dua ediyorum aklımdan dilimden düşmüyor hiç ama hayırlısı tabi rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Ekonomik kriz kimde yok kiEkonomik kriz geçirmiyorsanız instagramda ebeselen'e bir bakın isterseniz. Bu konuda online çalışmalar yapıyor. Ben ekonomik kriz geçirdiğim için deneyimlemedim ama
Karnımı kastığımı ben de hissediyorum, fark ettikçe serbest bırakmaya çalışıyorum. Bir yerden sonra alışkanlık oluyor serbest bırakmak...
Keşke o kadar çok isterdim kiBelki de bu stres yüzünden olmuyorister istemez kafaya çok takıyoruz keşke aşabilsek bunu.
Senin ateş tablona bir bakabilir miyim kuzumTest yaptım canım negatif
Neden kullandım azda olsa yükselme var bekleyip öyle kullansaydın belki gebesinİyi akşamlar kızlar reglime 2 gün kala kan testim 1.45di duphaston ile regl olmama rağmen dün regl günümdü ben hala olmadım söktürücü kullanıp regl görülmemesi normal mi umut var mdır sizce
Evet bugün pik çatlamayı takip etmelisinKızlar pik mi Dün silikti
Evet bugün pik çatlamayı takip etmelisin
Yok ben de yeni öğrendim kasılı durmanın rahme iyi gelmediğini, göbeğimi içime çekip gezerdim hep. Artık yapmıyorumEkonomik kriz kimde yok ki
Yaa yalnız olmadıgıma cok sevındım suan. Sacmaladıgımı fılan düşünüyordum çünkü ben
Meditasyon deneyeceğim birazdan inşallah işe yarar
Benide eklermisiniz bat 9 ekim yaş 30EVETTT SEVGİLİ HANIMLAR -EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı ÖZELDEN GÖNDERİRSENİZ hemen ekleyebilirim
️ANNE ADAYI ️ ️BAT ️ ️SAT ️ DURUM @Nooneathome9 @sss2022 @AdaMTuncy @Ayka85 @Alinnnn @semira123 @Nur5434 @Basakburcuu @kelebekxx @esen-ruzqar @Happyending @gmzgmz1 @genc-anne @Oyzg96 @sssakdg Niqu @ozgeeeee1 @melegim can @Merve3553 @tweeetyyy @golden-snitch @IADK @Afratafrac @begmsss @mor11 Smyrnasi 19 Eylül sacibelinde 1 Eylül 29 Eylül @Linakiz 3 eylül 30 Eylül fnd_50 2 Eylül
30 Eylül @simurgggg 2 Eylül
30 Eylül @hamileyimmmm 30 Eylül @yenibirhayal 29 Ağustos 1 Ekim @sea7483 3 Eylül 1 Ekim @Blue_girll 4 Eylül 1 Ekim @eylem91 7 Eylül 2 Ekim @Zeyzey272727272727 8 Eylül 2 Ekim @blackkdahlia 5 Eylül 3 Ekim @mcnn123 6 Eylül 3 Ekim @UstaOzlem 5 Eylül 3 Ekim @melisaa93 3 Eylül 3 Ekim @LesLey 7 Eylül 3 Ekim TurnaBulut 3 Eylül 3 Ekim @maaaavi 11 Eylül 5 Ekim @lavinia1021 5 Eylül 5 Ekim @Kahvelim_ 8 Eylül 5 Ekim @papatya0910 11 Eylül 5 Ekim @betldmrbs01 15 Eylül 8 Ekim @glcnar 15 Eylül 10 Ekim @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Pkolu_anneadayi 12 Eylül 10 Ekim @kova35 13 Eylül 10 Ekim @Medala 14 Eylül 11Ekim @Mevsimlisan 13 Eylül 11 Ekim zuzu3838 12 Eylül 12 Ekim @Sevimli_35 14 Eylül 12 Ekim @aksjakana 17 Eylül 12 Ekim @pempbepsikolog 15 Eylül 13 Ekim @Juventass 17 Eylül 14 Ekim @eymosumcum 16 Eylül 14 Ekim @gucluol 16 Eylül 14 Ekim @harivefaa 14 Eylül 15 Ekim @gulseliinn 15 Eylül 15 Ekim @sed2 11 Eylül 15 Ekim DunyamMelek 20 Eylül 16 Ekim O Orangegreysky 18 Eylül 16 Ekim @Nur61_ 16 Ekim @outoffit 19 Eylül 16 Ekim Perlitik 16 Eylül 16 Ekim @sunshine1 18 Eylül 16 Ekim @hayatbeninedenyoruyosun 12 eylül 17 ekim @umudetmek 25 Eylül 20 Ekim @Bahar esinti 24 Eylül 20 Ekim @edahandro 25 Eylül 20 Ekim @mrym12 20 Eylül 20 Ekim @bebekheyecani 23 Eylül 20 Ekim @pellypell 25 Eylül 20 Ekim @Sipser 20 Eylül 20 Ekim @rojbininannesi 24 Eylül 21 Ekim @dream2311 23 Eylül 21 Ekim @goldBride 21 Eylül 21 Ekim @Bedii 24 Eylül 22 Ekim @bernaad 27 Eylül 23 Ekim @benaroz 29 Eylül 23 Ekim @Helenatili 26 Eylül 24 Ekim @bliiss 26 Eylül 24 Ekim @blrr 25 Eylül 24 Ekim @Merveeee57 29 Eylül 25 Ekim @ELIF7007 25 Ekim @Lovelyy35 26 Eylül 25 Ekim @gunes050 19 Eylül 27 Ekim @hermionegranger- 29 Eylül 28 Ekim sehribann16 2 Eylül 29 Ekim @ysmnella 27 Eylül 29 Ekim @ZeynpBuse 24 Eylül 30 Ekim
Gebeliğe engel olmuyomuş o doktorum kullanabilirsin dedi ilk defa gecikme yaşadım 1 yıldır kullanıyorumNeden kullandım azda olsa yükselme var bekleyip öyle kullansaydın belki gebesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?