💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ne demek benim de yumurtlama sonrası ağrılarım genelde geçmez sinir bozucu insan ayırt etmek istiyor belirtiyi
Hiç sorma ya valla ben bütün gebelik belirtilerini her ay yaşıyorum çok teşekkür ederim kuzum bu arada hemen magnezyum siparişi verdim

Eklentiler

• IMG_9274.webp
    95,1 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG_9278.webp
    86,4 KB · Görüntüleme: 140
Yaaa sana ne diyem şimdi ben kuzum sabah test yapıyorsun mutlaka heycanla bekliyorum valla ateşin bana umut veriyor

Yaaa sana ne diyem şimdi ben kuzum sabah test yapıyorsun mutlaka heycanla bekliyorum valla ateşin bana umut veriyor
Ya ama hiç belirtim yok hiç hissim yok. Sıfır belirti. Tek belirtim adet sivilcemin daha çıkmamış olması. Normalde cıkar yani mutlaka istisnasız

P
Ya ama hiç belirtim yok hiç hissim yok. Sıfır belirti. Tek belirtim adet sivilcemin daha çıkmamış olması. Normalde cıkar yani mutlaka istisnasız
zaten hiç hissetmedigin zamanlarda gelir bebişler ateşine baktın mı hiç şuan kaç çıkıyor sabahı kestirirsin az çok kuzum

Regli günüm karnım şiş midem bulanıyor bel sırt ağrım var neden gelmiyor bu regli sıcak bastı darlanıyorum gene ben

P

zaten hiç hissetmedigin zamanlarda gelir bebişler ateşine baktın mı hiç şuan kaç çıkıyor sabahı kestirirsin az çok kuzum
Birazdan uzandığımda bakacağım ateşe kuzum yazarım sana.yarın itibari ile 2 gün kalmış olacak. Heyecanlandım bak şimdi

Hadi sabah gebelik testi yap

Canım ama biz en son Aralık ayında bebeğe dair planlar yaptık yani bu ay özellikle afedersin boşalma vs olmadı nasıl tuttu bizde çok şok olduk ve eşim vardiyali çalıştığı için hangi günler ilişki oldu bakmadım bile çünkü olmayınca bırakmıştık 2 çocuğum var 3 olmuyor demek ki demiştim

Maşallah canım ben 3saat susuzda kaldim hersyi yaptim bugun 27.gün en gec 30.gun regli hala pik yok ama akıntım çokk 30una kadar ovü testimi yapcam egerki gelmezse gec yumurtlayacagima inanicam reglim gelene kdar ovu testine devam etcem bu sabahta ates olcere basladim 36.3cikti insallh gebesindr su piki bende goreydim rahatliycam kafam takildi cunku

Kızlar merhaba, dün akşam yaptığım ve bu sabah yaptığım iki test beyaz olanlar. Maviyi ise biraz önce yaptım, beklenen adet tarihi 6 ekim benim. Daha adetime 5 gün var. Sizce durum nedir ?

Eklentiler

• IMG_1912.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_1911.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_1912.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_1911.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_1918.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 122
Aminnnn kuzum inşallah hepimizin duaları kabul olsun Ben haftaya gittiğimde söyleyeyim de tekrar çektireyim o zaman

Tamam sabah yapacağım gebelik testi. Durdukça daha da koyulaşmış bak. Utanmasa pik olacak
Vallahi ben geçen ayda söylemiştim kuzum hamile olduğumu ilk lh testiyle öğrenmiştim ovü tarihimde çıkmadığı kadar koyu çıkmıştı reglim 2 gün gecikmişti elimde gebelik testi yoktu bi bakayım diye öylesine yapmıştım koyu çıkınca şüphelenip eczaneye gitmiştim hemen ve pozitif görmüştüm rabbim inşallah sabah çift çizgiyi göstersin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…