- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.981
Hiç sorma ya valla ben bütün gebelik belirtilerini her ay yaşıyorumNe demekbenim de yumurtlama sonrası ağrılarım genelde geçmez sinir bozucu insan ayırt etmek istiyor belirtiyi
Yaaa sana ne diyem şimdi ben kuzum sabah test yapıyorsun mutlaka heycanla bekliyorum valla ateşin bana umut veriyorSıvı alımına hiç dikkat etmedim hatta bayağı sıvı şeyler tükettim çay içtim su içtim kavun karpuz yedim aklıma ovulasyon testi yapmak geldi bir daha yaptım. Dünkünden daha koyu. Yani bu kadar koyu olup bana umut veriyor bunda da fos çıkarsa küsecembeyons melegim can melisaa93 A Afratafrac (kızacak bana tanıyorum daha gebelik testi yapmıyor musun sen dicek bana) Merveeee57 edahandro S simurgggg T tweeetyyy O ozgeeeee1 bliiss
Ya ama hiç belirtim yok hiç hissim yok. Sıfır belirti. Tek belirtim adet sivilcemin daha çıkmamış olması. Normalde cıkar yani mutlaka istisnasızYaaa sana ne diyem şimdi ben kuzum sabah test yapıyorsun mutlaka heycanla bekliyorum valla ateşin bana umut veriyor
zaten hiç hissetmedigin zamanlarda gelir bebişler ateşine baktın mı hiç şuan kaç çıkıyor sabahı kestirirsin az çok kuzumYa ama hiç belirtim yok hiç hissim yok. Sıfır belirti. Tek belirtim adet sivilcemin daha çıkmamış olması. Normalde cıkar yani mutlaka istisnasız
Bence 2 gün veya 3 günü takip et çatlama 36 saat içinde oluyorDün ilişki yaşamıştım bugün de deneme yapalım yarın da deneme yaparız. Yarın tekrardan ovulasyon testi yaparım canım teşekkürler akintimdanda anladım bugün
Anlamıyorum regli olmak için verilen bir ilaç nasıl gebeliğe engel olmaz cidden saçma geliyor size değil lafım doktorlara çünkü artık inanmıyorum her dediklerineGebeliğe engel olmuyomuş o doktorum kullanabilirsin dedi ilk defa gecikme yaşadım 1 yıldır kullanıyorum
Birazdan uzandığımda bakacağım ateşe kuzum yazarım sana.yarın itibari ile 2 gün kalmış olacak. Heyecanlandım bak şimdiP
zaten hiç hissetmedigin zamanlarda gelir bebişler ateşine baktın mı hiç şuan kaç çıkıyor sabahı kestirirsin az çok kuzum
Bende bilmiyorum şaşırdım doğrusu duphaston gebelik varsa gebeliğe destek yoksa da adet olmayı sağlıyomuşAnlamıyorum regli olmak için verilen bir ilaç nasıl gebeliğe engel olmaz cidden saçma geliyor size değil lafım doktorlara çünkü artık inanmıyorum her dediklerine
Test yaptınız mı hiçRegli günüm karnım şiş midem bulanıyor bel sırt ağrım var neden gelmiyor bu regli sıcak bastı darlanıyorum gene ben
Tabiki canımSenin ateş tablona bir bakabilir miyim kuzum
Hadi sabah gebelik testi yapSıvı alımına hiç dikkat etmedim hatta bayağı sıvı şeyler tükettim çay içtim su içtim kavun karpuz yedim aklıma ovulasyon testi yapmak geldi bir daha yaptım. Dünkünden daha koyu. Yani bu kadar koyu olup bana umut veriyor bunda da fos çıkarsa küsecembeyons melegim can melisaa93 A Afratafrac (kızacak bana tanıyorum daha gebelik testi yapmıyor musun sen dicek bana) Merveeee57 edahandro S simurgggg T tweeetyyy O ozgeeeee1 bliiss
Canım keske soyleseydin ihtimali geçen cuma bende aynı durumdaydim gerci adet oldum gebelikte yokmuş ama yine de dedim o zaman gebelik dusunuyorum diye doktor salgın var hiç riske atmayalim serum iyi gelirdi ama takmayalim kendi kendine iyilesirsin viral dedi 3 gün çok kötü geçti inan yogurt falan yiyebildim tek ama geçti çok şükür gerçi bebekte yokmus ama yine de ne bileyim o an riske atmak istemedim bende
Tamam sabah yapacağım gebelik testi. Durdukça daha da koyulaşmış bak. Utanmasa pik olacakHadi sabah gebelik testi yap
Maşallah canım ben 3saat susuzda kaldim hersyi yaptim bugun 27.gün en gec 30.gun regli hala pik yok ama akıntım çokk 30una kadar ovü testimi yapcam egerki gelmezse gec yumurtlayacagima inanicam reglim gelene kdar ovu testine devam etcem bu sabahta ates olcere basladim 36.3cikti insallh gebesindrSıvı alımına hiç dikkat etmedim hatta bayağı sıvı şeyler tükettim çay içtim su içtim kavun karpuz yedim aklıma ovulasyon testi yapmak geldi bir daha yaptım. Dünkünden daha koyu. Yani bu kadar koyu olup bana umut veriyor bunda da fos çıkarsa küsecembeyons melegim can melisaa93 A Afratafrac (kızacak bana tanıyorum daha gebelik testi yapmıyor musun sen dicek bana) Merveeee57 edahandro S simurgggg T tweeetyyy O ozgeeeee1 bliiss
Aminnnn kuzum inşallah hepimizin duaları kabul olsunBen gebelikten önce hsg çekildim açıktı sonra gebelik oldu kürtaj olunca doktor tüp bebek yapılması için benden yeniden hsg istedi tabi ben çektirdim açıktı..istersen sende çektir.Allah dualarımızı kabul etsin
Vallahi ben geçen ayda söylemiştim kuzum hamile olduğumu ilk lh testiyle öğrenmiştim ovü tarihimde çıkmadığı kadar koyu çıkmıştı reglim 2 gün gecikmişti elimde gebelik testi yoktu bi bakayım diye öylesine yapmıştım koyu çıkınca şüphelenip eczaneye gitmiştim hemen ve pozitif görmüştüm rabbim inşallah sabah çift çizgiyi göstersin sanaTamam sabah yapacağım gebelik testi. Durdukça daha da koyulaşmış bak. Utanmasa pik olacak
Tamam sabah yapacağım gebelik testi. Durdukça daha da koyulaşmış bak. Utanmasa pik olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?