💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar merhaba, dün akşam yaptığım ve bu sabah yaptığım iki test beyaz olanlar. Maviyi ise biraz önce yaptım, beklenen adet tarihi 6 ekim benim. Daha adetime 5 gün var. Sizce durum nedir ?

İki testte de var silik çizgi kaç dakika içinde çıktı

Mavi olan gözle daha belirgin gibi duruyor, ilk 5-6 dk içerisinde çıktılar. Yaptıktan sonra özellikle dikkat ettim. 5-10 dk arası. trkn0709

Ama benim adetime 2 gün kalmış oluyor. Yumurtlama değil bu. Ya adet yakın olduğu için bu kadar koyu ya da gebelik varsa da böyle çıkıyor diyorlar. Hiç gebe gibi hissetmiyorum orası ayrı da

İnşallah kuzum çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ama hiç gebe gibi hissetmiyorum kendimi bakalım yaparım artık varsa çıkar zaten yoksa adeti beklerim
Sabah beni mutlaka etiketle
Tamam kuzum etiketlerim inşallah

Ama benim adetime 2 gün kalmış oluyor. Yumurtlama değil bu. Ya adet yakın olduğu için bu kadar koyu ya da gebelik varsa da böyle çıkıyor diyorlar. Hiç gebe gibi hissetmiyorum orası ayrı da
Anladim cnm zaten senin adete yakin olup ovü testinde deneme yaptigini insallh bende bole pik gorurum diye dua ettim ama sende insallh hamilesindrde ondan pik gormussundr hadi bakalim insallh yarin test yaparsaan merk ettim bende insallh mucizen seninledr

Hadi bekliyoruz merakla gebelik testini

Test bekliyoruz canım

Sabah beni mutlaka etiketle

Merakla bekliyorum

Hadi bekliyoruz merakla gebelik testini

Test bekliyoruz canım
Kızlar ateş düşüyor yarın biraz daha düşer Salı da düşer ve adet gelir. Teste gerek kaldığını düşünmüyorum… teşekkür ediyorum hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için.
melegim can T tweeetyyy edahandro Merveeee57 bliiss O ozgeeeee1 A Afratafrac

Eklentiler

• IMG_9280.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 71
Canım bir sey diyemiyorum. Sen bu ates işini daha iyi biliyorsun. Tecrubeler de insani genelde hakli çıkarıyor ama saliya kadar umudunu canli tutacak en ufak bir sey varsa ben yine de testi yap negatif bile olsa gör derim. En azindan tamamen kapatmis olursun bu ayi kafanda. Umarim ates yaniltiyordur. Testin pozitiftir

Tamam sabah yapacağım gebelik testi. Durdukça daha da koyulaşmış bak. Utanmasa pik olacak
Valla zaten pik gibi bu ya eğer sabah testin negatif çıkarsa bildiğim her şey yalanmış dicem hadi test yap hadii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…