- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.001
Kızlar merhaba, dün akşam yaptığım ve bu sabah yaptığım iki test beyaz olanlar. Maviyi ise biraz önce yaptım, beklenen adet tarihi 6 ekim benim. Daha adetime 5 gün var. Sizce durum nedir ?
Amin AllahAminnnn kuzum inşallah hepimizin duaları kabul olsunBen haftaya gittiğimde söyleyeyim de tekrar çektireyim o zaman
Ama benim adetime 2 gün kalmış oluyor. Yumurtlama değil bu. Ya adet yakın olduğu için bu kadar koyu ya da gebelik varsa da böyle çıkıyor diyorlar. Hiç gebe gibi hissetmiyorum orası ayrı daMaşallah canım ben 3saat susuzda kaldim hersyi yaptim bugun 27.gün en gec 30.gun regli hala pik yok ama akıntım çokk 30una kadar ovü testimi yapcam egerki gelmezse gec yumurtlayacagima inanicam reglim gelene kdar ovu testine devam etcem bu sabahta ates olcere basladim 36.3cikti insallh gebesindrsu piki bende goreydim rahatliycam kafam takildi cunku
Mavi olan gözle daha belirgin gibi duruyor, ilk 5-6 dk içerisinde çıktılar. Yaptıktan sonra özellikle dikkat ettim. 5-10 dk arası.trkn0709
İnşallah kuzum çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ama hiç gebe gibi hissetmiyorum kendimi bakalım yaparım artık varsa çıkar zaten yoksa adeti beklerimVallahi ben geçen ayda söylemiştim kuzum hamile olduğumu ilk lh testiyle öğrenmiştim ovü tarihimde çıkmadığı kadar koyu çıkmıştı reglim 2 gün gecikmişti elimde gebelik testi yoktu bi bakayım diye öylesine yapmıştım koyu çıkınca şüphelenip eczaneye gitmiştim hemen ve pozitif görmüştüm rabbim inşallah sabah çift çizgiyi göstersin sana
Tamam kuzum etiketlerim inşallahSabah beni mutlaka etiketle
Öyle yapıcam çok teşekkür ederim, amin inşallah yaBaşka test varsa sabah ilk idrar ile yapman daha sağlıklı olur umarım bebeğin seninledir
4 gün önce yaptım bugünde geçsin sabah nöbetçi eczane bulursam alıcam test 1 gün olsun geciksin zaten varsa çıkar yoksa reglim şaşmaz ya erken gelir ya günündeTest yaptınız mı hiç
Geç döllenme falan olabilir kırmızı kartı görene kadar testler negatif olsada umut hep var4 gün önce yaptım bugünde geçsin sabah nöbetçi eczane bulursam alıcam test 1 gün olsun geciksin zaten varsa çıkar yoksa reglim şaşmaz ya erken gelir ya gününde
Anladim cnm zaten senin adete yakin olup ovü testinde deneme yaptigini insallh bende bole pik gorurum diye dua ettimAma benim adetime 2 gün kalmış oluyor. Yumurtlama değil bu. Ya adet yakın olduğu için bu kadar koyu ya da gebelik varsa da böyle çıkıyor diyorlar. Hiç gebe gibi hissetmiyorum orası ayrı da
Ay canım benim hayırlısı inşallah ama bilmiyorum bu ay pek ümidim yok ama hayırlısı bakalımGeç döllenme falan olabilir kırmızı kartı görene kadar testler negatif olsada umut hep var
Her zaman herşeyin en hayırlısı olsunAy canım benim hayırlısı inşallah ama bilmiyorum bu ay pek ümidim yok ama hayırlısı bakalım
Merakla bekliyorumTamam sabah yapacağım gebelik testi. Durdukça daha da koyulaşmış bak. Utanmasa pik olacak
Hadi bekliyoruz merakla gebelik testiniSıvı alımına hiç dikkat etmedim hatta bayağı sıvı şeyler tükettim çay içtim su içtim kavun karpuz yedim aklıma ovulasyon testi yapmak geldi bir daha yaptım. Dünkünden daha koyu. Yani bu kadar koyu olup bana umut veriyor bunda da fos çıkarsa küsecembeyons melegim can melisaa93 A Afratafrac (kızacak bana tanıyorum daha gebelik testi yapmıyor musun sen dicek bana) Merveeee57 edahandro S simurgggg T tweeetyyy O ozgeeeee1 bliiss
Test bekliyoruz canımSıvı alımına hiç dikkat etmedim hatta bayağı sıvı şeyler tükettim çay içtim su içtim kavun karpuz yedim aklıma ovulasyon testi yapmak geldi bir daha yaptım. Dünkünden daha koyu. Yani bu kadar koyu olup bana umut veriyor bunda da fos çıkarsa küsecembeyons melegim can melisaa93 A Afratafrac (kızacak bana tanıyorum daha gebelik testi yapmıyor musun sen dicek bana) Merveeee57 edahandro S simurgggg T tweeetyyy O ozgeeeee1 bliiss
Tatlım ne diyeceğimi bilemiyorum demekki senin kuzunun daha zamanı ama bir iki aya inanıyorum o güzel haberi alacazTest yaptım canım negatif
Vallahi ben geçen ayda söylemiştim kuzum hamile olduğumu ilk lh testiyle öğrenmiştim ovü tarihimde çıkmadığı kadar koyu çıkmıştı reglim 2 gün gecikmişti elimde gebelik testi yoktu bi bakayım diye öylesine yapmıştım koyu çıkınca şüphelenip eczaneye gitmiştim hemen ve pozitif görmüştüm rabbim inşallah sabah çift çizgiyi göstersin sana
Sabah beni mutlaka etiketle
Anladim cnm zaten senin adete yakin olup ovü testinde deneme yaptigini insallh bende bole pik gorurum diye dua ettimama sende insallh hamilesindrde ondan pik gormussundr hadi bakalim insallh yarin test yaparsaan merk ettim bende insallh mucizen seninledr
Merakla bekliyorum
Hadi bekliyoruz merakla gebelik testini
Kızlar ateş düşüyor yarın biraz daha düşer Salı da düşer ve adet gelir. Teste gerek kaldığını düşünmüyorum… teşekkür ediyorum hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için.Test bekliyoruz canım
E nasıl ovulasyon pik e yakın oluyor da olmuyorKızlar ateş düşüyor yarın biraz daha düşer Salı da düşer ve adet gelir. Teste gerek kaldığını düşünmüyorum… teşekkür ediyorum hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için.
melegim can T tweeetyyy edahandro Merveeee57 bliiss O ozgeeeee1 A Afratafrac
Canım bir sey diyemiyorum. Sen bu ates işini daha iyi biliyorsun. Tecrubeler de insani genelde hakli çıkarıyorKızlar ateş düşüyor yarın biraz daha düşer Salı da düşer ve adet gelir. Teste gerek kaldığını düşünmüyorum… teşekkür ediyorum hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için.
melegim can T tweeetyyy edahandro Merveeee57 bliiss O ozgeeeee1 A Afratafrac
Valla zaten pik gibi bu yaTamam sabah yapacağım gebelik testi. Durdukça daha da koyulaşmış bak. Utanmasa pik olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?