- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.021
Kuzum bence emin olabilmek adına bir gebelik testi yapmalısın, ateşin biraz düşmüş ama kapak çizgisinin altına düşmemiş daha sen bi test yap benceKızlar ateş düşüyor yarın biraz daha düşer Salı da düşer ve adet gelir. Teste gerek kaldığını düşünmüyorum… teşekkür ediyorum hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için.
melegim can @tweeetyyy edahandro Merveeee57 @bliiss O ozgeeeee1 A Afratafrac
Önümüzdeki ay devam kuzum ne diyelim saglık olsun ama bu ay bi doktora mı gitsen acaba klomen kist felan yapdımı sürekli pik görüyorsun yumurtlama zamanıKızlar ateş düşüyor yarın biraz daha düşer Salı da düşer ve adet gelir. Teste gerek kaldığını düşünmüyorum… teşekkür ediyorum hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için.
kist ovü testinde pikmi gosteriyr canim merk ettimÖnümüzdeki ay devam kuzum ne diyelim saglık olsun ama bu ay bi doktora mı gitsen acaba klomen kist felan yapdımı sürekli pik görüyorsun yumurtlama zamanı
Gebelik. Var gorunuyor adetiniz gecmismiydiArkadaşlar merhaba, dün kaset testleri koyup fikir almak istemiştim, bakıp fikir verirseniz çok mutlu olurum. Bu da bu sabahki testim, ilk 5 dk da çıktı. Erken gebelik testi ile yaptım regl başlangıç zamanım 6 ekim.??
Bazen adete yakın da koyulaşma olabiliyormuş ovulasyon testlerinde. Mesel ben hamile olmama rağmen aşırı silik çıkmıştı. O yüzden ovulasyon testine itibar etmiyorum bu konuda.Kızlar ateş düşüyor yarın biraz daha düşer Salı da düşer ve adet gelir. Teste gerek kaldığını düşünmüyorum… teşekkür ediyorum hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için.
Hayır adet tarihim 6 ekim daha 5 günüm var. Evet tekrarlayacağım testleri inşallah, inşallah vardır sağlıklı bir gebelikGebelik. Var gorunuyor adetiniz gecmismiydiinsallah kan sonucundada pozitifi gorursunuz yarin test tekrarlayacakmisiniz koyulasma varmi takip etmis olursnz kaset test varmi elinzde
Tebrik ederim canım dünkü testlerinde de netti zaten, akşam ve sabah yaptığın arasında fark vardı koyulaşıyor sanırım inşallah koyulaşma artarak devam eder regline kafar her sabah takip et ya da bekleyemezsen kan tahlili yaptırArkadaşlar merhaba, dün kaset testleri koyup fikir almak istemiştim, bakıp fikir verirseniz çok mutlu olurum. Bu da bu sabahki testim, ilk 5 dk da çıktı. Erken gebelik testi ile yaptım regl başlangıç zamanım 6 ekim.??
Ay inşallah yaa, yeni üye oldum ama günlerdir sizlerin bu yazışmalarını okuyordum. En son dedim ben de soracağım. Testleri gayet iyi yorumluyorsunuz çünkü. Maviyi yaptım aklıma takıldı soluk diye ama öncesi 10 kere tuvalete gitmişimdir herhalde, idrara iyice bir kaç saat sıkışıp yapamadım ondan olabilir mi acaba ? İnşallah vardır ya Allahın izniyle , valla öyle istiyorum kiTebrik ederim canım dünkü testlerinde de netti zaten, akşam ve sabah yaptığın arasında fark vardı koyulaşıyor sanırım inşallah koyulaşma artarak devam eder regline kafar her sabah takip et ya da bekleyemezsen kan tahlili yaptır
Bu arada mavi testte beyaza göre daha silikti ama onu takma kafana her testin hassaslığı farklı
Şimdi gece attığın umutlu msjını okudum sonra bu msjını okudumKızlar ateş düşüyor yarın biraz daha düşer Salı da düşer ve adet gelir. Teste gerek kaldığını düşünmüyorum… teşekkür ediyorum hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için.
İnşAllah bebeğimTatlım ne diyeceğimi bilemiyorum demekki senin kuzunun daha zamanı ama bir iki aya inanıyorum o güzel haberi alacaz
Ben hala ümidimi kesmedimKızlar ateş düşüyor yarın biraz daha düşer Salı da düşer ve adet gelir. Teste gerek kaldığını düşünmüyorum… teşekkür ediyorum hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için.
Ondan da olabilir canım ama dediğim gibi hassasiyetleri de farklı ama bütün testlerinde silikte olsa çizgin var ve gayet belirginAy inşallah yaa, yeni üye oldum ama günlerdir sizlerin bu yazışmalarını okuyordum. En son dedim ben de soracağım. Testleri gayet iyi yorumluyorsunuz çünkü. Maviyi yaptım aklıma takıldı soluk diye ama öncesi 10 kere tuvalete gitmişimdir herhalde, idrara iyice bir kaç saat sıkışıp yapamadım ondan olabilir mi acaba ? İnşallah vardır ya Allahın izniyle , valla öyle istiyorum ki
Sürekli silinip tekrar pik göstermesi kist olabilir diyorlar canımkist ovü testinde pikmi gosteriyr canim merk ettim
Amin Allah razı olsun inşallah hepimizin kucağı dolsun bebeklerleOndan da olabilir canım ama dediğim gibi hassasiyetleri de farklı ama bütün testlerinde silikte olsa çizgin var ve gayet belirgininşallah gönlünce olsun sonucun
E nasıl ovulasyon pik e yakın oluyor da olmuyorsen sürekli mi yumurtluyorsun yani anlamadım ben bunu
Canım bir sey diyemiyorum. Sen bu ates işini daha iyi biliyorsun. Tecrubeler de insani genelde hakli çıkarıyorama saliya kadar umudunu canli tutacak en ufak bir sey varsa ben yine de testi yap negatif bile olsa gör derim. En azindan tamamen kapatmis olursun bu ayi kafanda. Umarim ates yaniltiyordur. Testin pozitiftir
Valla zaten pik gibi bu yaeğer sabah testin negatif çıkarsa bildiğim her şey yalanmış dicem hadi test yap hadii
Kuzum bence emin olabilmek adına bir gebelik testi yapmalısın, ateşin biraz düşmüş ama kapak çizgisinin altına düşmemiş daha sen bi test yap bence
Önümüzdeki ay devam kuzum ne diyelim saglık olsun ama bu ay bi doktora mı gitsen acaba klomen kist felan yapdımı sürekli pik görüyorsun yumurtlama zamanı
Bazen adete yakın da koyulaşma olabiliyormuş ovulasyon testlerinde. Mesel ben hamile olmama rağmen aşırı silik çıkmıştı. O yüzden ovulasyon testine itibar etmiyorum bu konuda.
Ateş seni hiç yüzüstü bırakmadı gerçekten.
Kullandığın tüm takviyeler arkadan gelecek yumurtaları da etkiliyor. Son 2 aydır baya takviye kullandın. Belki kalitesiz yumurtlamalardı ve daha yeni gelecek bu takviyeler sayesinde kaliteli yumurtalar. İçini ferah tut kuzum.
Şimdi gece attığın umutlu msjını okudum sonra bu msjını okudumo lh değerine göre ama böyle olmaması lazımdı du bakalım nasip bu işler. Umut etmek istiyorum
Sizi kırmadım test de yaptım ama ben kendimi biliyorum işte. Son 2 gün kaldı adete ve negatif. Ateş yarın düşer diğer gün de kapak çizgisi altına düşer ve adetim gelir. Bu ay hiçbir takviye kullanmayacağım. Randevu bulabilirsem gideceğim yoksa gitmeyeceğim akışına bırakıyorum.Ben hala ümidimi kesmedim
Ah kuzum ya bazen gerçekten bildiğimiz emin olduğumuz şeyler de tutmuyor yani hiçbir şeye tamam bu kez kesin oldu gözüyle bakamıyoruz bize tam olarak neyin iyi geleceğini kestiremiyoruzSizi kırmadım test de yaptım ama ben kendimi biliyorum işte. Son 2 gün kaldı adete ve negatif. Ateş yarın düşer diğer gün de kapak çizgisi altına düşer ve adetim gelir. Bu ay hiçbir takviye kullanmayacağım. Randevu bulabilirsem gideceğim yoksa gitmeyeceğim akışına bırakıyorum.Papatyamaviss Zumruduanka96
Kuzum benim şimdi baktım etiketlerine ben de tam yine de test yapsan mı diyecektim.. nasibinde ne zaman varsa o zaman olacak biliyorsun lütfen üzme kendini inşallah en yakın zamanda gelecek. Bu ay salmayı planlıyorsun sanırım, belki de tam o an olacakSizi kırmadım test de yaptım ama ben kendimi biliyorum işte. Son 2 gün kaldı adete ve negatif. Ateş yarın düşer diğer gün de kapak çizgisi altına düşer ve adetim gelir. Bu ay hiçbir takviye kullanmayacağım. Randevu bulabilirsem gideceğim yoksa gitmeyeceğim akışına bırakıyorum.Papatyamaviss Zumruduanka96
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?