- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.041
İnşallah canım aminnAmin Allah razı olsun inşallah hepimizin kucağı dolsun bebeklerle
Canım hakkında en hayırlısını diliyorumKızlar ateş düşüyor yarın biraz daha düşer Salı da düşer ve adet gelir. Teste gerek kaldığını düşünmüyorum… teşekkür ediyorum hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için.
melegim can @tweeetyyy edahandro @Merveeee57 bliiss @ozgeeeee1 A Afratafrac
Canım bununla ilgili herhangi bir test yaptırdın mi ya da dr'a göründun mu neden kimyasal oluyor diyeKizlar gunaydinson testimi yaptim bu sabah. En alttaki bugune ait. Aksam testlerimi de koydum aralara bu defa. Daha net anlaşılıyor. Test olaylarina hic girmesem muhtemelen ne yasadigimi hic bilmeyecektim. Adetim 2 gun gecikti diyip gececektim. Pisman miyim degilim yine de bilmeyi tercih ediyorum.
melegim can kuzum ates tablosu bu sureci destekledi, surecle uyumlu gitti diyebiliriz heralde degil mi? Ates dustu. Test daha da silindi. Geliyor gelmekte olan yani. Termometreme guvenip devam edeyim mi sonraki ay?
Ekime umutlarla baslayan arkadaslarim. Beni de bekleyin.az bir kafa dağıtır gelirim B bernaad @Merveeee57 bliiss edahandro sacibelinde
Yorucu oldu süreç aslında akışına bırakmak en iyisi ama insanın elinde değil düşünmeden edemiyorSizi kırmadım test de yaptım ama ben kendimi biliyorum işte. Son 2 gün kaldı adete ve negatif. Ateş yarın düşer diğer gün de kapak çizgisi altına düşer ve adetim gelir. Bu ay hiçbir takviye kullanmayacağım. Randevu bulabilirsem gideceğim yoksa gitmeyeceğim akışına bırakıyorum.Papatyamaviss Zumruduanka96
Bende seninle aynı yöndeyim canım bu ay dinlenelim kafa yormayalım birazSizi kırmadım test de yaptım ama ben kendimi biliyorum işte. Son 2 gün kaldı adete ve negatif. Ateş yarın düşer diğer gün de kapak çizgisi altına düşer ve adetim gelir. Bu ay hiçbir takviye kullanmayacağım. Randevu bulabilirsem gideceğim yoksa gitmeyeceğim akışına bırakıyorum.Papatyamaviss Zumruduanka96
Bu akışına birakma kafa rahatlığı bebis getirsin sana kuzum. Her sey Allah in elinde. Hayirli saglikla nasip eder insallahSizi kırmadım test de yaptım ama ben kendimi biliyorum işte. Son 2 gün kaldı adete ve negatif. Ateş yarın düşer diğer gün de kapak çizgisi altına düşer ve adetim gelir. Bu ay hiçbir takviye kullanmayacağım. Randevu bulabilirsem gideceğim yoksa gitmeyeceğim akışına bırakıyorum.Papatyamaviss Zumruduanka96
Sagol canim benim.. daha once gittim evet dr a ama kimyasali pek onemseyen olmadi. 1 de dusuk var benim onu dikkate aldilar sadece. Eger tekrar dusuk olursa inceleriz dediler. Bu hafta tekrar bir gorunecegim bakalim bu seferki farkli doktorCanım bununla ilgili herhangi bir test yaptırdın mi ya da dr'a göründun mu neden kimyasal oluyor diyeçok üzgünüm testlerin gayet belliydi
Kuzum evet bu da kimyasal oldu. Bu hafta kadin doguma gidecegim canim. Bakalim yonlendirecek mi? Senin genetik sonucunda ne cikti? Ne dediler?
Progestani keseyi görmeden vermiyorlar sanırım ama bu süreçlerde sen kendin mi alsan acabaSagol canim benim.. daha once gittim evet dr a ama kimyasali pek onemseyen olmadi. 1 de dusuk var benim onu dikkate aldilar sadece. Eger tekrar dusuk olursa inceleriz dediler. Bu hafta tekrar bir gorunecegim bakalim bu seferki farkli doktor
Ovu testiyle takip edeceksen zaten canım sadece yumurtlama öncesi sonrası günler sık ilişki olur hem yorulmamis olursunuzSelam kızlar dün gece itibariyle bende Ekim ayına hoşgeldimBat 27 Ekim . Kendimi toparladım iyiyim sadece bu ay ovu takipli ve sık ilişki ile devam edemicem biraz kendimize gelelim istiyoruz yumurtlama haftası değerlendirim sonrası hakkımızda hayırlısı
Geçmiş olsun yeni gördüm çok üzüldüm doktorun birşey demesine gerek yok genel olarak bize bırakıyorlar bende 1 kimyasal 1düşkten sonra 3.olursa genetiğe gönderiyoruz ama isterseniz gidin demişti bana bence randevu al bekleme git Rabbim sağlıklı inşallah tekrar nasip etsin canım benimSagol canim benim.. daha once gittim evet dr a ama kimyasali pek onemseyen olmadi. 1 de dusuk var benim onu dikkate aldilar sadece. Eger tekrar dusuk olursa inceleriz dediler. Bu hafta tekrar bir gorunecegim bakalim bu seferki farkli doktor
İnşallah kuzum hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah ❤❤Rİca ederim canım ne demekHayırlısıyla en kısa zamanda nasip olsun inşallah
Evet yaa bu ay bizde grip salgınına yakalandık tam da değerlendirmemize denk geliyor hepinşallah bu sefer güzelce değerlendirip güzel sonuçlar alabiliriz
Canım senin bu değerler hep bize sağ gösterip soldan vuruyor bende anlamadım ama ateş yaniltmiyor hayırlısı olsun canım ben yakın zamanda güzel haberi vereceğinden eminim daha zamanı var demekkiKızlar ateş düşüyor yarın biraz daha düşer Salı da düşer ve adet gelir. Teste gerek kaldığını düşünmüyorum… teşekkür ediyorum hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için.
melegim can @tweeetyyy edahandro @Merveeee57 bliiss @ozgeeeee1 A Afratafrac
Ah kuzum ya bazen gerçekten bildiğimiz emin olduğumuz şeyler de tutmuyor yani hiçbir şeye tamam bu kez kesin oldu gözüyle bakamıyoruz bize tam olarak neyin iyi geleceğini kestiremiyoruzBence de ekimde salmayı hiç düşünmemeyi dene hatta aklından çıkarmaya çalış inşallah birbirimize pozitif haberlerini burda veririz
Kuzum benim şimdi baktım etiketlerine ben de tam yine de test yapsan mı diyecektim.. nasibinde ne zaman varsa o zaman olacak biliyorsun lütfen üzme kendini inşallah en yakın zamanda gelecek. Bu ay salmayı planlıyorsun sanırım, belki de tam o an olacak
fnd_50 Herşeyin hayırlısı birtanem bunu unutma vakti saati gelince o yaramaz ben buradayım diyecek zaten
Canım hakkında en hayırlısını diliyorumİnşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine. Adet bitimi hemen ilişki oluyor mu? Ben geçen yıl hamile kalmak için 4-5 ay denedim olmayınca vazgeçtim hatta . Meğerse adet bitiminde daha kolay kalabiliyormuşum.
Yorucu oldu süreç aslında akışına bırakmak en iyisi ama insanın elinde değil düşünmeden edemiyorbende test falan almadım bu ay için reglim gecikince almayı düşünüyorum Eylül benim için de yorucu geçti mental anlamda sabahları uyanmakta zorlanıyorum geceleri çünkü sürekli araştırma yapıyorum ki bu kadarı normal değil. Mental olarak rahatlamımiz lazım umarım Ekim hepimize uğur getirir canım benim
Bende seninle aynı yöndeyim canım bu ay dinlenelim kafa yormayalım biraz
Canlarım hepinize teşekkür ediyorum. Hayata falan küsmedim. Üzülmedim desem yalan olur. Çünkü insanım ve insani duygularım var herkes gibi üzüldüm ama yıkılmadım ayaktayım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin hep bu yönde temennim duam. Adet bitiminde denediğim de oldu soran arkadaşıma da yanıt olarak veriyorum. İşin kurdu olduğumu burda beni tanıyanlar biliyor artık. 15 ay oldu. İlk gebeliğimde de 15 ay uğraşmıştım. Ateş takibinin, ovulasyon testlerinin, takviyelerin kitabını yazabilirim. Bu süreçte vücudumu da çok net çözdüm biliyorum. Ama nasipte yoksa olmuyor. Hiçbir sorun olmasa da olmuyor. Bazı aylar kafamı dinleme kararı aldım üzerine çok düştüğüm karar aldığım zaman da oldu. Bu ay da şöyle düşünüyorum bu ay kafamı dinleyeceğim. Bunu küstüğüm için değil gerçekten ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için yapacağım. Takip yapmayacağım, gelişine ilişki olsun istiyorum. Çatladı çatlamadı pik oldu olmadı bu ay bunlara girmeyeceğim. Kafam ruhum yoruldu biraz dinlensin istiyorum. Doktora randevu almaya çalışacağım alabilirsem gideceğim. Alamazsam bekleyeceğim. Haberdar edeceğim sizleri bir gelişme olursa mutlaka. Ara ara girer bakarım sizlere. Sizleri çok seviyorum. Her şey gönlünüze göre olsun. A AfratafracBu akışına birakma kafa rahatlığı bebis getirsin sana kuzum. Her sey Allah in elinde. Hayirli saglikla nasip eder insallah
Dediğin gibi akışına bırakmak lazım bir süre. Kendimizi çok yıpratıyoruz ister istemez stres oluyoruz. Aceleciyiz bir an önce olsun istiyoruz ama olmayınca olmuyor elimizden de bir şey gelmiyor üzüldüğümüzle kalıyoruz. Hayatın tadını çıkaramıyoruz. Bak ne güzel dünya tatlısı evladın var çok şükür ki. Tekrar nasip olacağına inanıyorum sen peşini bıraktığında gelecektirSizi kırmadım test de yaptım ama ben kendimi biliyorum işte. Son 2 gün kaldı adete ve negatif. Ateş yarın düşer diğer gün de kapak çizgisi altına düşer ve adetim gelir. Bu ay hiçbir takviye kullanmayacağım. Randevu bulabilirsem gideceğim yoksa gitmeyeceğim akışına bırakıyorum.Papatyamaviss Zumruduanka96
Ben senın yanındayım hep balımCanlarım hepinize teşekkür ediyorum. Hayata falan küsmedim. Üzülmedim desem yalan olur. Çünkü insanım ve insani duygularım var herkes gibi üzüldüm ama yıkılmadım ayaktayım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin hep bu yönde temennim duam. Adet bitiminde denediğim de oldu soran arkadaşıma da yanıt olarak veriyorum. İşin kurdu olduğumu burda beni tanıyanlar biliyor artık. 15 ay oldu. İlk gebeliğimde de 15 ay uğraşmıştım. Ateş takibinin, ovulasyon testlerinin, takviyelerin kitabını yazabilirim. Bu süreçte vücudumu da çok net çözdüm biliyorum. Ama nasipte yoksa olmuyor. Hiçbir sorun olmasa da olmuyor. Bazı aylar kafamı dinleme kararı aldım üzerine çok düştüğüm karar aldığım zaman da oldu. Bu ay da şöyle düşünüyorum bu ay kafamı dinleyeceğim. Bunu küstüğüm için değil gerçekten ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için yapacağım. Takip yapmayacağım, gelişine ilişki olsun istiyorum. Çatladı çatlamadı pik oldu olmadı bu ay bunlara girmeyeceğim. Kafam ruhum yoruldu biraz dinlensin istiyorum. Doktora randevu almaya çalışacağım alabilirsem gideceğim. Alamazsam bekleyeceğim. Haberdar edeceğim sizleri bir gelişme olursa mutlaka. Ara ara girer bakarım sizlere. Sizleri çok seviyorum. Her şey gönlünüze göre olsun. A AfratafracPapatyamaviss bebekheyecani melegim can melisaa93 edahandro bliiss unuttuğum her kim varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?