💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canımsın hepimiz için en hayırlısı olsun sık sık gel bırakma bizi

Progestani keseyi görmeden vermiyorlar sanırım ama bu süreçlerde sen kendin mi alsan acaba
Aslında takip yapan doktor çok önemli canım ya benim ilk gebeliğimdeki doktoruma, testte çift çizgi gördükten sonra fotoğrafını göndermiştim, bana hemen eczaneden progestan fitil al ve başla demişti. S simurgggg İnşallah bu gideceğin doktor daha ilgili olur ve sorun neyse çöZer kuzum

Akışına bırakmak, kafanı rahatlatmak en doğrusu olur kuzum senin için, kafanda bedeninde çok yorulmuştur eminim bu süreçte. İnşallah bu süreç sana iyi gelecek, Ekim senin ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin ay olacak Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallah

Herşey bizim için kuzum demek bizim için daha zamanı var rabbim hepimiz için hayırlı haber almaya nasip etsin dinlen kuzum insan yoruluyor bu sana iyi gelecek ama bizi sensiz bırakma

Progestani keseyi görmeden vermiyorlar sanırım ama bu süreçlerde sen kendin mi alsan acaba

Ben dusuk yaptigim gebeligimde 7.haftada hafif lekelenmede kesenin boyutunu kucuk bulmustu o yuzden. progestan baslamamisti doktor. Sagliksiz olani tutmaya calismak sadece sureci uzatir demisti. Ordan bir korku kaldi icimde benim de. Kendi kendime alip kullanacak cesaretim yok sanki o yüzden

Zor oluyor ama akışta kalmayı başarabilsek güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum bütünümüzün en yüksek hayrına olsun inşallah ❤

Kuzum eşinde bir sorun var mı varikosal felan gittimi hiç doktora

Evet gerçekten çok önemli, bazı drlar süreci kendi akışına bırakıyorlar ama böyle mudehale edince de sonuçlar güzel olabiliyor iste

Canım kanama olan o kadar çok kişi var ki progestan takviyesiyle kanama alanı yok ediliyor. Kesenin boyutu küçük diye belki öyle demiştir. Zaten düşecek olunca inan progestan falan dinlemiyor. Ben progestan kullanırken lekelenme olup düşük yapmistim

Ama kuzum sadece sağlıksız olan bebek düşmüyor ki yanlış bir yaklaşım olmuş bence doktorunun ki, bende tsh ve prolaktin yüksekliği olduğu için doktorum hamile olduğumu duyar duymaz progestana başlatmıştı iyikide başlatmış. Sonrasında 10.haftada ağır bir kanama geçirdim, belki o zaman bebeğim düşebilirdi ama şükür hala benimleydi onun üzerinede ekstra düşük önleyici iğne kullandım 37.haftama kadar
Allah herkese sağlıklı kolay hamilelikler nasip etsin, çünkü insan hamile kalana kadar ayrı stres hamile kaldıktan sonrada çok ayrı stres yaşıyor

Kuzum çok iyi düşünmüşsün. Yorulduğunu hissettiğin anda uzak kalmak en iyisi. Dilerim uğraşmadan kendiliğinden gelir eşek sıpası artık. Yani bence gelecek bir şekilde ama biz ne yaparsak yapalım bazen onlar istemedikçe de olmuyor. Sen ihmal etme mutlaka doktora görün mümkünse.

Bazen akışına bırakmak en iyisi, çok yorucu bir süreç haklısın. Biraz kafa dinlemek iyi gelecektir, belki de bu rahatlamayı bekliyordur gelmek için biz hep yanındayız unutma sen de çok seviliyorsun kendini çok özletme.

Ya aslinda haklisiniz canlarim. Ben de icten ice oyle dusunuyorum galiba. Bir de defalarca ayni sey yasandi. Adet duzenli, her ay ovu testinde piki görüyorum. Iliski tamam bir sekilde denk geliyor olusuyor gebelik. Ama her ne oluyorsa o rahim icine geldiginde oluyor. Bu ay gogus hasassiyeti zirveydi. Tam yerlesecegi gunun oncesinde sivilce bile cikti yüzümde ki hic cikmaz. Dedim tamam bu defa oldu. Cok umutlandim. Ertesi sabah pozitifi gordum. Ama devami gelmedi. Dediginiz gibi belki progesteronla alakali bir durum. Ona ihtiyac var. Ya da pihtilasma veya rahim icinde engel olan baska fiziksel bir durum var.

Sagliksiz yumurta sperm diyen de var tabi ama hepsi de mi sağlıksız yani. O kadar duzenli adet görmeye bir tane de mi saglikli üretip denk getiremedim 1.bucuk yildir anlamadim

Canım, takip ediyordum seni büyük bir umutla da bekliyordum. Ama nasipte olmazsa ne yapsak boş gerçekten. Doğru bir karar aldın bence biraz kafanı rahatlat inşallah bu sana iyi gelecek. Dualarım seninle rabbim gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda

Merhaba Mfk kullandıktan ne kadar sonra hamile kaldınız ? Ben de geçen ay başladım . Bat a 6 gün kala test yaptım fakat sonuç negatif . ☹

Kuzum evet bu da kimyasal oldu. Bu hafta kadin doguma gidecegim canim. Bakalim yonlendirecek mi? Senin genetik sonucunda ne cikti? Ne dediler

Hayirlisi olsun bebeğim hakkında.
Genetiklerimiz ikimizin de temiz çıktı
Tromboli panelinde canım bende inmeye yatkınlık kan pihtilasmasi çıktı. Her gün coraspirin içiyorum. Gebe kaldığımda da ilaç ve iğne vuracam göbekten her gün. Bu ay vitaminler aldım demistim sana. Gynoseed jel vardı bugün onu da kullandım. Ovulasyonla da takip ediyorum dün de pikti bugün de pik. Cuma ve bugün değerlendirdik. Dün de degerlendirmeye çalıştık ama eşim stres oldu maalesef olmadı hayırlısı. Aksilik çıkmazsa pazartesi salı da deneme yapıp çatlayana kadar denemek istiyorum bugün dünden de koyu çıktı. Hayırlısı olsun bu ay da bu kadar düğmeye bastım olmazsa aşılama istiyorum hayırlısı kuzum. Senin içinde benim için de tüm arkadaşlarım içinde hayırlısı olsun. Dün ve bugün pik çıkması oluyor mu 2 gün normal mi ilk defa ovulasyon kullaniyorum

Eklentiler

• 20231001_192201.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…