- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.061
Canımsın hepimiz için en hayırlısı olsun sık sık gel bırakma biziCanlarım hepinize teşekkür ediyorum. Hayata falan küsmedim. Üzülmedim desem yalan olur. Çünkü insanım ve insani duygularım var herkes gibi üzüldüm ama yıkılmadım ayaktayım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin hep bu yönde temennim duam. Adet bitiminde denediğim de oldu soran arkadaşıma da yanıt olarak veriyorum. İşin kurdu olduğumu burda beni tanıyanlar biliyor artık. 15 ay oldu. İlk gebeliğimde de 15 ay uğraşmıştım. Ateş takibinin, ovulasyon testlerinin, takviyelerin kitabını yazabilirim. Bu süreçte vücudumu da çok net çözdüm biliyorum. Ama nasipte yoksa olmuyor. Hiçbir sorun olmasa da olmuyor. Bazı aylar kafamı dinleme kararı aldım üzerine çok düştüğüm karar aldığım zaman da oldu. Bu ay da şöyle düşünüyorum bu ay kafamı dinleyeceğim. Bunu küstüğüm için değil gerçekten ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için yapacağım. Takip yapmayacağım, gelişine ilişki olsun istiyorum. Çatladı çatlamadı pik oldu olmadı bu ay bunlara girmeyeceğim. Kafam ruhum yoruldu biraz dinlensin istiyorum. Doktora randevu almaya çalışacağım alabilirsem gideceğim. Alamazsam bekleyeceğim. Haberdar edeceğim sizleri bir gelişme olursa mutlaka. Ara ara girer bakarım sizlere. Sizleri çok seviyorum. Her şey gönlünüze göre olsun. A Afratafrac @Papatyamaviss @bebekheyecanimelegim can @melisaa93 @edahandro bliiss unuttuğum her kim varsa
Aslında takip yapan doktor çok önemli canım ya benim ilk gebeliğimdeki doktoruma, testte çift çizgi gördükten sonra fotoğrafını göndermiştim, bana hemen eczaneden progestan fitil al ve başla demişti. S simurgggg İnşallah bu gideceğin doktor daha ilgili olur ve sorun neyse çöZer kuzumProgestani keseyi görmeden vermiyorlar sanırım ama bu süreçlerde sen kendin mi alsan acaba
Akışına bırakmak, kafanı rahatlatmak en doğrusu olur kuzum senin için, kafanda bedeninde çok yorulmuştur eminim bu süreçte. İnşallah bu süreç sana iyi gelecek, Ekim senin ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin ay olacakCanlarım hepinize teşekkür ediyorum. Hayata falan küsmedim. Üzülmedim desem yalan olur. Çünkü insanım ve insani duygularım var herkes gibi üzüldüm ama yıkılmadım ayaktayım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin hep bu yönde temennim duam. Adet bitiminde denediğim de oldu soran arkadaşıma da yanıt olarak veriyorum. İşin kurdu olduğumu burda beni tanıyanlar biliyor artık. 15 ay oldu. İlk gebeliğimde de 15 ay uğraşmıştım. Ateş takibinin, ovulasyon testlerinin, takviyelerin kitabını yazabilirim. Bu süreçte vücudumu da çok net çözdüm biliyorum. Ama nasipte yoksa olmuyor. Hiçbir sorun olmasa da olmuyor. Bazı aylar kafamı dinleme kararı aldım üzerine çok düştüğüm karar aldığım zaman da oldu. Bu ay da şöyle düşünüyorum bu ay kafamı dinleyeceğim. Bunu küstüğüm için değil gerçekten ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için yapacağım. Takip yapmayacağım, gelişine ilişki olsun istiyorum. Çatladı çatlamadı pik oldu olmadı bu ay bunlara girmeyeceğim. Kafam ruhum yoruldu biraz dinlensin istiyorum. Doktora randevu almaya çalışacağım alabilirsem gideceğim. Alamazsam bekleyeceğim. Haberdar edeceğim sizleri bir gelişme olursa mutlaka. Ara ara girer bakarım sizlere. Sizleri çok seviyorum. Her şey gönlünüze göre olsun. A Afratafrac @Papatyamaviss @bebekheyecanimelegim can @melisaa93 @edahandro bliiss unuttuğum her kim varsa
Herşey bizim için kuzum demek bizim için daha zamanı var rabbim hepimiz için hayırlı haber almaya nasip etsinCanlarım hepinize teşekkür ediyorum. Hayata falan küsmedim. Üzülmedim desem yalan olur. Çünkü insanım ve insani duygularım var herkes gibi üzüldüm ama yıkılmadım ayaktayım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin hep bu yönde temennim duam. Adet bitiminde denediğim de oldu soran arkadaşıma da yanıt olarak veriyorum. İşin kurdu olduğumu burda beni tanıyanlar biliyor artık. 15 ay oldu. İlk gebeliğimde de 15 ay uğraşmıştım. Ateş takibinin, ovulasyon testlerinin, takviyelerin kitabını yazabilirim. Bu süreçte vücudumu da çok net çözdüm biliyorum. Ama nasipte yoksa olmuyor. Hiçbir sorun olmasa da olmuyor. Bazı aylar kafamı dinleme kararı aldım üzerine çok düştüğüm karar aldığım zaman da oldu. Bu ay da şöyle düşünüyorum bu ay kafamı dinleyeceğim. Bunu küstüğüm için değil gerçekten ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için yapacağım. Takip yapmayacağım, gelişine ilişki olsun istiyorum. Çatladı çatlamadı pik oldu olmadı bu ay bunlara girmeyeceğim. Kafam ruhum yoruldu biraz dinlensin istiyorum. Doktora randevu almaya çalışacağım alabilirsem gideceğim. Alamazsam bekleyeceğim. Haberdar edeceğim sizleri bir gelişme olursa mutlaka. Ara ara girer bakarım sizlere. Sizleri çok seviyorum. Her şey gönlünüze göre olsun. A Afratafrac @Papatyamaviss @bebekheyecanimelegim can @melisaa93 @edahandro bliiss unuttuğum her kim varsa
Progestani keseyi görmeden vermiyorlar sanırım ama bu süreçlerde sen kendin mi alsan acaba
Zor oluyor ama akışta kalmayı başarabilsek güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum bütünümüzün en yüksek hayrına olsun inşallah ❤Canlarım hepinize teşekkür ediyorum. Hayata falan küsmedim. Üzülmedim desem yalan olur. Çünkü insanım ve insani duygularım var herkes gibi üzüldüm ama yıkılmadım ayaktayım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin hep bu yönde temennim duam. Adet bitiminde denediğim de oldu soran arkadaşıma da yanıt olarak veriyorum. İşin kurdu olduğumu burda beni tanıyanlar biliyor artık. 15 ay oldu. İlk gebeliğimde de 15 ay uğraşmıştım. Ateş takibinin, ovulasyon testlerinin, takviyelerin kitabını yazabilirim. Bu süreçte vücudumu da çok net çözdüm biliyorum. Ama nasipte yoksa olmuyor. Hiçbir sorun olmasa da olmuyor. Bazı aylar kafamı dinleme kararı aldım üzerine çok düştüğüm karar aldığım zaman da oldu. Bu ay da şöyle düşünüyorum bu ay kafamı dinleyeceğim. Bunu küstüğüm için değil gerçekten ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için yapacağım. Takip yapmayacağım, gelişine ilişki olsun istiyorum. Çatladı çatlamadı pik oldu olmadı bu ay bunlara girmeyeceğim. Kafam ruhum yoruldu biraz dinlensin istiyorum. Doktora randevu almaya çalışacağım alabilirsem gideceğim. Alamazsam bekleyeceğim. Haberdar edeceğim sizleri bir gelişme olursa mutlaka. Ara ara girer bakarım sizlere. Sizleri çok seviyorum. Her şey gönlünüze göre olsun. A Afratafrac @Papatyamaviss @bebekheyecanimelegim can @melisaa93 @edahandro bliiss unuttuğum her kim varsa
Kuzum eşinde bir sorun var mı varikosal felan gittimi hiç doktoraCanlarım hepinize teşekkür ediyorum. Hayata falan küsmedim. Üzülmedim desem yalan olur. Çünkü insanım ve insani duygularım var herkes gibi üzüldüm ama yıkılmadım ayaktayım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin hep bu yönde temennim duam. Adet bitiminde denediğim de oldu soran arkadaşıma da yanıt olarak veriyorum. İşin kurdu olduğumu burda beni tanıyanlar biliyor artık. 15 ay oldu. İlk gebeliğimde de 15 ay uğraşmıştım. Ateş takibinin, ovulasyon testlerinin, takviyelerin kitabını yazabilirim. Bu süreçte vücudumu da çok net çözdüm biliyorum. Ama nasipte yoksa olmuyor. Hiçbir sorun olmasa da olmuyor. Bazı aylar kafamı dinleme kararı aldım üzerine çok düştüğüm karar aldığım zaman da oldu. Bu ay da şöyle düşünüyorum bu ay kafamı dinleyeceğim. Bunu küstüğüm için değil gerçekten ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için yapacağım. Takip yapmayacağım, gelişine ilişki olsun istiyorum. Çatladı çatlamadı pik oldu olmadı bu ay bunlara girmeyeceğim. Kafam ruhum yoruldu biraz dinlensin istiyorum. Doktora randevu almaya çalışacağım alabilirsem gideceğim. Alamazsam bekleyeceğim. Haberdar edeceğim sizleri bir gelişme olursa mutlaka. Ara ara girer bakarım sizlere. Sizleri çok seviyorum. Her şey gönlünüze göre olsun. A Afratafrac @Papatyamaviss @bebekheyecanimelegim can @melisaa93 @edahandro bliiss unuttuğum her kim varsa
Evet gerçekten çok önemli, bazı drlar süreci kendi akışına bırakıyorlar ama böyle mudehale edince de sonuçlar güzel olabiliyor iste
Canım kanama olan o kadar çok kişi var ki progestan takviyesiyle kanama alanı yok ediliyor. Kesenin boyutu küçük diye belki öyle demiştir. Zaten düşecek olunca inan progestan falan dinlemiyor. Ben progestan kullanırken lekelenme olup düşük yapmistimBen dusuk yaptigim gebeligimde 7.haftada hafif lekelenmede kesenin boyutunu kucuk bulmustu o yuzden. progestan baslamamisti doktor. Sagliksiz olani tutmaya calismak sadece sureci uzatir demisti. Ordan bir korku kaldi icimde benim de. Kendi kendime alip kullanacak cesaretim yok sanki o yüzden
Amin insallahHayır adet tarihim 6 ekim daha 5 günüm var. Evet tekrarlayacağım testleri inşallah, inşallah vardır sağlıklı bir gebelikRabbim hepimize nasip etsin
bu da başka bir kaset test az önce yaptım. İnşallah Rabbim nasip eder hepimize.Amin insallahguzel haberlernizi bekliyorum
Ama kuzum sadece sağlıksız olan bebek düşmüyor ki yanlış bir yaklaşım olmuş bence doktorunun ki, bende tsh ve prolaktin yüksekliği olduğu için doktorum hamile olduğumu duyar duymaz progestana başlatmıştı iyikide başlatmış. Sonrasında 10.haftada ağır bir kanama geçirdim, belki o zaman bebeğim düşebilirdi ama şükür hala benimleydi onun üzerinede ekstra düşük önleyici iğne kullandım 37.haftama kadarBen dusuk yaptigim gebeligimde 7.haftada hafif lekelenmede kesenin boyutunu kucuk bulmustu o yuzden. progestan baslamamisti doktor. Sagliksiz olani tutmaya calismak sadece sureci uzatir demisti. Ordan bir korku kaldi icimde benim de. Kendi kendime alip kullanacak cesaretim yok sanki o yüzden
Kuzum çok iyi düşünmüşsün. Yorulduğunu hissettiğin anda uzak kalmak en iyisi.Canlarım hepinize teşekkür ediyorum. Hayata falan küsmedim. Üzülmedim desem yalan olur. Çünkü insanım ve insani duygularım var herkes gibi üzüldüm ama yıkılmadım ayaktayım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin hep bu yönde temennim duam. Adet bitiminde denediğim de oldu soran arkadaşıma da yanıt olarak veriyorum. İşin kurdu olduğumu burda beni tanıyanlar biliyor artık. 15 ay oldu. İlk gebeliğimde de 15 ay uğraşmıştım. Ateş takibinin, ovulasyon testlerinin, takviyelerin kitabını yazabilirim. Bu süreçte vücudumu da çok net çözdüm biliyorum. Ama nasipte yoksa olmuyor. Hiçbir sorun olmasa da olmuyor. Bazı aylar kafamı dinleme kararı aldım üzerine çok düştüğüm karar aldığım zaman da oldu. Bu ay da şöyle düşünüyorum bu ay kafamı dinleyeceğim. Bunu küstüğüm için değil gerçekten ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için yapacağım. Takip yapmayacağım, gelişine ilişki olsun istiyorum. Çatladı çatlamadı pik oldu olmadı bu ay bunlara girmeyeceğim. Kafam ruhum yoruldu biraz dinlensin istiyorum. Doktora randevu almaya çalışacağım alabilirsem gideceğim. Alamazsam bekleyeceğim. Haberdar edeceğim sizleri bir gelişme olursa mutlaka. Ara ara girer bakarım sizlere. Sizleri çok seviyorum. Her şey gönlünüze göre olsun. A Afratafrac @Papatyamaviss @bebekheyecanimelegim can @melisaa93 @edahandro bliiss unuttuğum her kim varsa
Bazen akışına bırakmak en iyisi, çok yorucu bir süreç haklısın. Biraz kafa dinlemek iyi gelecektir, belki de bu rahatlamayı bekliyordur gelmek içinCanlarım hepinize teşekkür ediyorum. Hayata falan küsmedim. Üzülmedim desem yalan olur. Çünkü insanım ve insani duygularım var herkes gibi üzüldüm ama yıkılmadım ayaktayım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin hep bu yönde temennim duam. Adet bitiminde denediğim de oldu soran arkadaşıma da yanıt olarak veriyorum. İşin kurdu olduğumu burda beni tanıyanlar biliyor artık. 15 ay oldu. İlk gebeliğimde de 15 ay uğraşmıştım. Ateş takibinin, ovulasyon testlerinin, takviyelerin kitabını yazabilirim. Bu süreçte vücudumu da çok net çözdüm biliyorum. Ama nasipte yoksa olmuyor. Hiçbir sorun olmasa da olmuyor. Bazı aylar kafamı dinleme kararı aldım üzerine çok düştüğüm karar aldığım zaman da oldu. Bu ay da şöyle düşünüyorum bu ay kafamı dinleyeceğim. Bunu küstüğüm için değil gerçekten ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için yapacağım. Takip yapmayacağım, gelişine ilişki olsun istiyorum. Çatladı çatlamadı pik oldu olmadı bu ay bunlara girmeyeceğim. Kafam ruhum yoruldu biraz dinlensin istiyorum. Doktora randevu almaya çalışacağım alabilirsem gideceğim. Alamazsam bekleyeceğim. Haberdar edeceğim sizleri bir gelişme olursa mutlaka. Ara ara girer bakarım sizlere. Sizleri çok seviyorum. Her şey gönlünüze göre olsun. A Afratafrac @Papatyamaviss @bebekheyecanimelegim can @melisaa93 @edahandro bliiss unuttuğum her kim varsa
Ya aslinda haklisiniz canlarim. Ben de icten ice oyle dusunuyorum galiba. Bir de defalarca ayni sey yasandi. Adet duzenli, her ay ovu testinde piki görüyorum. Iliski tamam bir sekilde denk geliyor olusuyor gebelik. Ama her ne oluyorsa o rahim icine geldiginde oluyor. Bu ay gogus hasassiyeti zirveydi. Tam yerlesecegi gunun oncesinde sivilce bile cikti yüzümde ki hic cikmaz. Dedim tamam bu defa oldu. Cok umutlandim. Ertesi sabah pozitifi gordum. Ama devami gelmedi. Dediginiz gibi belki progesteronla alakali bir durum. Ona ihtiyac var. Ya da pihtilasma veya rahim icinde engel olan baska fiziksel bir durum var.Ama kuzum sadece sağlıksız olan bebek düşmüyor ki yanlış bir yaklaşım olmuş bence doktorunun ki, bende tsh ve prolaktin yüksekliği olduğu için doktorum hamile olduğumu duyar duymaz progestana başlatmıştı iyikide başlatmış. Sonrasında 10.haftada ağır bir kanama geçirdim, belki o zaman bebeğim düşebilirdi ama şükür hala benimleydi onun üzerinede ekstra düşük önleyici iğne kullandım 37.haftama kadar
Allah herkese sağlıklı kolay hamilelikler nasip etsin,çünkü insan hamile kalana kadar ayrı stres hamile kaldıktan sonrada çok ayrı stres yaşıyor
Canım, takip ediyordum seni büyük bir umutla da bekliyordum. Ama nasipte olmazsa ne yapsak boş gerçekten. Doğru bir karar aldın bence biraz kafanı rahatlat inşallah bu sana iyi gelecek. Dualarım seninle rabbim gönlüne göre versin inşallah en kısa zamandaCanlarım hepinize teşekkür ediyorum. Hayata falan küsmedim. Üzülmedim desem yalan olur. Çünkü insanım ve insani duygularım var herkes gibi üzüldüm ama yıkılmadım ayaktayım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin hep bu yönde temennim duam. Adet bitiminde denediğim de oldu soran arkadaşıma da yanıt olarak veriyorum. İşin kurdu olduğumu burda beni tanıyanlar biliyor artık. 15 ay oldu. İlk gebeliğimde de 15 ay uğraşmıştım. Ateş takibinin, ovulasyon testlerinin, takviyelerin kitabını yazabilirim. Bu süreçte vücudumu da çok net çözdüm biliyorum. Ama nasipte yoksa olmuyor. Hiçbir sorun olmasa da olmuyor. Bazı aylar kafamı dinleme kararı aldım üzerine çok düştüğüm karar aldığım zaman da oldu. Bu ay da şöyle düşünüyorum bu ay kafamı dinleyeceğim. Bunu küstüğüm için değil gerçekten ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için yapacağım. Takip yapmayacağım, gelişine ilişki olsun istiyorum. Çatladı çatlamadı pik oldu olmadı bu ay bunlara girmeyeceğim. Kafam ruhum yoruldu biraz dinlensin istiyorum. Doktora randevu almaya çalışacağım alabilirsem gideceğim. Alamazsam bekleyeceğim. Haberdar edeceğim sizleri bir gelişme olursa mutlaka. Ara ara girer bakarım sizlere. Sizleri çok seviyorum. Her şey gönlünüze göre olsun. A Afratafrac @Papatyamaviss @bebekheyecanimelegim can @melisaa93 @edahandro bliiss unuttuğum her kim varsa
Merhaba Mfk kullandıktan ne kadar sonra hamile kaldınız ? Ben de geçen ay başladım . Bat a 6 gün kala test yaptım fakat sonuç negatif . ☹Canım benimde 0.4 dü amh ama 17 ayın sonunda çok şükür hamileyim. Ama mutlaka takviye kullan mfk ürünleri ile 0.1 ile hamile kalan çok araştır bir istersen doktora gelirsek mutlaka dicek ki tüp bebege başlayın böyle olmaz canını hiç sıkma 3 ay takviyeler kullan ve bol bol dua et ben yumurta kalitesi için ilaçlar kullandım @Niqu da 1 sene aralıksız kullandı ve dogal yolla hamile kaldı doktorlara çok takılıp canını sıkma kuzum
Nekdar zamanda belirdi cizgibu da başka bir kaset test az önce yaptım. İnşallah Rabbim nasip eder hepimize.
3-4 dk da çıktı. İnşallah kanda da görürüm bir kaç gün sonraNekdar zamanda belirdi cizgibende sacimi boyadim simdi testler negatif cikinca saridan kahverengiye dondum
Kuzum evet bu da kimyasal oldu. Bu hafta kadin doguma gidecegim canim. Bakalim yonlendirecek mi? Senin genetik sonucunda ne cikti? Ne dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?