💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Merhaba Mfk kullandıktan ne kadar sonra hamile kaldınız ? Ben de geçen ay başladım . Bat a 6 gün kala test yaptım fakat sonuç negatif . ☹
3. Ayımda hamile kaldım canım ama öncesinde iki ayda hayıt macunu kullandım mfklardan da fodega athena adviktor kullandım

Olabiliyor kuzum benim bir ay 3 gun pik kalmisti sonra silindi. Dunu degerlendiremedin diye uzulme. Gun aşırı olsa da yetiyor deniyor zaten. Cok da kasmadan rahat olun bosver. Gerilimli olanlardan bir sey elde edemedik simdiye kadar bir gebenin gunlugu hassas LH dusmesine. Bu siralar gunde 2 yap testi istersen. insallah guzel haberler verirsin

Kızlar ovulasyon yaptım sanki koyulasmaya başlıyor sanki

Eklentiler

• IMG_20231001_194451.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20231001_194310.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20231001_194310.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 120

Amin canim sağlıkla valla seni de kendim kadar istiyorum yarın iş var kuzum sabah koşa koşa gidiyorum servise. Mecbur akşam yapacağım yarın tekrardan. Bu attığımı 7 ye doğru yapmıştım bugün tekrar yapmama gerek var mı. Hayırlısı inşallah bebeğim gynoseed jel morfolojisi bozuk spermimi götürdü acaba diye ilk gebeligimde üzülmüştüm. Eşimin morfoloji %2 den %10 a çıkmış. Onu da kullandım ona güvenerek hayırlısı inşallah

Cnm nasıl yükselttiniz morfolojiyi

İlk defa reglken ovü testi yapmak geldi aklıma, alttan son 3ü reglken yaptıklarım, bugüb 3.günün sanırım kanamam biter bitmez yumurtlama olacak gibi görünüyor

Eklentiler

• E1379901-DEEB-475F-B02F-5E28B89E4DB3.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 114

Yaa o yüzden mi oluyo öyle çok sancılı geçiyo reglim normalde reglden önce sancım olurdu ikinci gün geçerdi ama geçmiyor aksine şiddetleniyor
Evet magnezyum eksiğindendir ya da d demir düşüktür. Kandan bakılan magnezyum doğru sonuç vermez genelde de doğru çıkar herkeste zaten. Kastanta kimse bakmaz zaten zor bi işlem.

3 kutu argifertil m kullandı canım 4. Kutuda şuan
Hız zaten iyiydi
Sayı ve morfoloji düşüktü
Morfoloji 2 den 10 a
Sayı 22 den 29.7 ye çıktı çok şükür
Üroloji Dr u vermişti
Maşallah iyi yükselmiş
Argifertili günde kac kere kullanıyor acaba?
10 gün oldu eşim başlayalı kutuda gunde 3 diyor eşim sabah aksam kullanıyor

Testin markası ne?
Bende görüyorum ama geçen aylar da görüyorduk o yüzden heveslenemiyorum. Dün yaptın mı karsılastırsaydık koyulasıyor mu dıye
Dr preför farklı olsun diye bunu aldım bu ay , kuruma çizgisi çıkarmıyor beklediğinde ama gölge çıkarıyor Buda sanırım bende inanmıyorum o yüzden , bida bunu da almaıcam yanlışsa eğer, dün gece yapmışım bundan daha silik ama buraya koysam göremezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…