- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.101
Erken şu an zaten devam etKoyulaşiyor sanki dimi canım iki gündür saat dorte yapıyordum bugün misafirlikteydim yapamadım geldiğim.gibi yaptım
Anladım kuzum çok sağolEvet magnezyum eksiğindendir ya da d demir düşüktür. Kandan bakılan magnezyum doğru sonuç vermez genelde de doğru çıkar herkeste zaten. Kastanta kimse bakmaz zaten zor bi işlem.
Teşekkür ederim cnm inş gebede kalırsın3 kutu argifertil m kullandı canım 4. Kutuda şuan
Hız zaten iyiydi
Sayı ve morfoloji düşüktü
Morfoloji 2 den 10 a
Sayı 22 den 29.7 ye çıktı çok şükür
Üroloji Dr u vermişti
Canım bende görüyorumKızlar yok mu birşey yaaa ben yine test yaptım
Dongum 28 adetimin sekizinci günü ovulasyona 6 gün var gitgide koyulaşacak inşallah evet erken ama kaçırmak istemem günü belli olmaz ilk defa yaptım günümü öğrenmek istiyorumErken şu an zaten devam et
Maşallah iyi yükselmiş
Argifertili günde kac kere kullanıyor acaba?
10 gün oldu eşim başlayalı kutuda gunde 3 diyor eşim sabah aksam kullanıyor
O zaman yarın sabah ilk idrar en önemlisi. Hadi inşallah bir süpriz yaparGörüyorum canım ama çok gölge adete 4 gün kaldı yalancıdır belki
Yumurtlama takibi yapmışmıydın kuzum, çatlamadan sonra kaç gün geçti? Ben ilk gebeliğimde 4 gün kala negatif görmüştüm 3 gün kala çok silik çizgiyle öğrenmiştimÇok silik görüyorum ama test yalancı bence 4 gün kaldı canım ya koyu çıkması gerekiyordu galba
Sanki bişey var gibi etken çekmişsin ama tekrar atsana şuanki halini kuzumKızlar yok mu birşey yaaa ben yine test yaptım
Sankim hafiften gördüm kuzumKızlar yok mu birşey yaaa ben yine test yaptım
10 günde kuzum belli belirsiz gözükmesi çok normal belirgin bişey bekleme zaten şuan testin üstünü aç ve şimdiki halini bi çeksene kuzum benim testim böyleydiYaptım canım 21 eylülde çatladı. 10. Gün bugün
Yarım saat sonra çöpe attım canım beş altı dak sonrası bu, ama zaten inanmıyorum koyulaşmasana inanmam belki ozamanda inanmamSanki bişey var gibi etken çekmişsin ama tekrar atsana şuanki halini kuzum
Yarın sabah yap kuzum tekrar bişeyler var gibiYaptım canım 21 eylülde çatladı. 10. Gün bugün
Yarım saat sonra çöpe attım canım beş altı dak sonrası bu, ama zaten inanmıyorum koyulaşmasana inanmam belki ozamanda inanmam
Sagol canim benimAmin canim sağlıkla valla seni de kendim kadar istiyorumyarın iş var kuzum sabah koşa koşa gidiyorum servise. Mecbur akşam yapacağım yarın tekrardan. Bu attığımı 7 ye doğru yapmıştım bugün tekrar yapmama gerek var mı. Hayırlısı inşallah bebeğim gynoseed jel morfolojisi bozuk spermimi götürdü acaba diye ilk gebeligimde üzülmüştüm. Eşimin morfoloji %2 den %10 a çıkmış. Onu da kullandım ona güvenerek hayırlısı inşallah
Yaa kuzum elinde ovu testi var mı? Varsa bir de ondan yapsanaYaptım canım 21 eylülde çatladı. 10. Gün bugün
Aa canım ilk gebeliğinde ovülasyon yapmışmıydın yani belki geç yumurtlamamıştın değil miYumurtlama takibi yapmışmıydın kuzum, çatlamadan sonra kaç gün geçti? Ben ilk gebeliğimde 4 gün kala negatif görmüştüm 3 gün kala çok silik çizgiyle öğrenmiştim
Vardı ama burda hamile oluşta koyulaşmayanları okumuştum o yüzden yapmadım canım bir yaparım.Yaa kuzum elinde ovu testi var mı? Varsa bir de ondan yapsana
Yok kuzum 3 gün kala test yaptığımda çatlamamın 12.günüydüAa canım ilk gebeliğinde ovülasyon yapmışmıydın yani belki geç yumurtlamamıştın değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?