💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Evet magnezyum eksiğindendir ya da d demir düşüktür. Kandan bakılan magnezyum doğru sonuç vermez genelde de doğru çıkar herkeste zaten. Kastanta kimse bakmaz zaten zor bi işlem.
Anladım kuzum çok sağol d vitamini yeni kullanmaya başladım o eksik zaten, magnezyum da sipariş verdim hemen gelir gelmez başlicam inşallah faydası olur

Maşallah iyi yükselmiş
Argifertili günde kac kere kullanıyor acaba?
10 gün oldu eşim başlayalı kutuda gunde 3 diyor eşim sabah aksam kullanıyor

Şifa olsun inşallah canım günde 3 kez kullanmaya dikkat etti ama bazen öğle dozunu unutup iş yerinde sadece sabah akşam içti.

Bir süre kafasına göre bıraktı tekrar basladi

Çok silik görüyorum ama test yalancı bence 4 gün kaldı canım ya koyu çıkması gerekiyordu galba
Yumurtlama takibi yapmışmıydın kuzum, çatlamadan sonra kaç gün geçti? Ben ilk gebeliğimde 4 gün kala negatif görmüştüm 3 gün kala çok silik çizgiyle öğrenmiştim

Yaptım canım 21 eylülde çatladı. 10. Gün bugün
Sanki bişey var gibi etken çekmişsin ama tekrar atsana şuanki halini kuzum
Yarım saat sonra çöpe attım canım beş altı dak sonrası bu, ama zaten inanmıyorum koyulaşmasana inanmam belki ozamanda inanmam

Sagol canim benim ben de cok istiyorum senin de haberini almayi. Gynoseed icin evet senin o soyledigin kaldi benim aklimda kuzum ama burda bir arkadas da sagliksiz sperm yumurtayi dolleyemez demisti. O da mantikli geldi. Bazen de cok anlam yüklüyoruz cok dusunuyoruz bazi seyleri kuzum. Onun oyle olmasi gerekiyormus demekki diyip gecmek lazim. Insan her aci tecrubeden de bir cok sey ogreniyor. Onumuze bakalim guzel seyler dusunelim guzel seyler olsun

Yumurtlama takibi yapmışmıydın kuzum, çatlamadan sonra kaç gün geçti? Ben ilk gebeliğimde 4 gün kala negatif görmüştüm 3 gün kala çok silik çizgiyle öğrenmiştim
Aa canım ilk gebeliğinde ovülasyon yapmışmıydın yani belki geç yumurtlamamıştın değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…