- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.121
Yaaa ozaman hala umut var yaniYok kuzum 3 gün kala test yaptığımda çatlamamın 12.günüydü
İlk kez yapıyosan düzenli yap zaten canım vücudunu daha iyi tanırsın böyleceDongum 28 adetimin sekizinci günü ovulasyona 6 gün var gitgide koyulaşacak inşallah evet erken ama kaçırmak istemem günü belli olmaz ilk defa yaptım günümü öğrenmek istiyorum
Fazla testin varsa eşine yaptırsana canım bakalım onda da golge cıkartacak mı?Dr preför farklı olsun diye bunu aldım bu ay , kuruma çizgisi çıkarmıyor beklediğinde ama gölge çıkarıyor Buda sanırım bende inanmıyorum o yüzden , bida bunu da almaıcam yanlışsa eğer, dün gece yapmışım bundan daha silik ama buraya koysam göremezsiniz
Fazla testin varsa eşine yaptırsana canım bakalım onda da golge cıkartacak mı?
Var canım ben görüyorum seninde kesin görmen lazımKızlar yok mu birşey yaaa ben yine test yaptım
Canım bende gördüm ama testlere güvenin kalmadı her ay değiştiriyorum o yüzden markaları birdahakinde çıkarsa yine atarım zaten siz biliyorsunuz sadece test yaptığımı hemen buraya atıyorumVar canım ben görüyorum seninde kesin görmen lazım
Canım 10. Gününse gayet var yarın sabaha mutlaka daha belirgin olur hadi inşallahCanım bende gördüm ama testlere güvenin kalmadı her ay değiştiriyorum o yüzden markaları birdahakinde çıkarsa yine atarım zaten siz biliyorsunuz sadece test yaptığımı hemen buraya atıyorum
10. Gün canım amiiin inşallahCanım 10. Gününse gayet var yarın sabaha mutlaka daha belirgin olur hadi inşallah
Polip mi var sende acaba? Tutunmasına engel olur diye duymuştum basit bir ameliyat ile alınıyorYa aslinda haklisiniz canlarim. Ben de icten ice oyle dusunuyorum galiba. Bir de defalarca ayni sey yasandi. Adet duzenli, her ay ovu testinde piki görüyorum. Iliski tamam bir sekilde denk geliyor olusuyor gebelik. Ama her ne oluyorsa o rahim icine geldiginde oluyor. Bu ay gogus hasassiyeti zirveydi. Tam yerlesecegi gunun oncesinde sivilce bile cikti yüzümde ki hic cikmaz. Dedim tamam bu defa oldu. Cok umutlandim. Ertesi sabah pozitifi gordum. Ama devami gelmedi. Dediginiz gibi belki progesteronla alakali bir durum. Ona ihtiyac var. Ya da pihtilasma veya rahim icinde engel olan baska fiziksel bir durum var.
Sagliksiz yumurta sperm diyen de var tabi ama hepsi de mi sağlıksız yani. O kadar duzenli adet görmeye bir tane de mi saglikli üretip denk getiremedim 1.bucuk yildir anlamadim
T nin hemen altında çok bariz görüyorum aslındaKızlar yok mu birşey yaaa ben yine test yaptım
Bende gizli yapıyorum hepcanım eşimden gizli yapıyorum ama mantıklı yarın yaptırayım bakalım ay bende merak ettim şimdi , farklı marka test alcam birde yarın
Evet canım ama yanlış sonuç gibi hissimT nin hemen altında çok bariz görüyorum aslında
Geçen ay freely kullanmıştım iki tane de ovülasyon yanında göndermişlerdi laboyu, bende niye böyle çıkıyor acabaBende gizli yapıyorum hepkızıyor stres yapıyorum diye gecen ay da sende gölge cıkıyordu ya laboquıck kullanmıs mıydın
Aynen öyle canım kırmızılar gelene kadar hala umut var ve inşallah gelmeyeceklerYaaa ozaman hala umut var yaniumut verdin bana çok sağol canımm
Ay gelmesinler artık inşallahAynen öyle canım kırmızılar gelene kadar hala umut var ve inşallah gelmeyecekler
Testlerin hassasiyetide çok farkediyor canım. Ben o zamanlar aynı anda 2 farklı test yapmıştım birinde gayet belirgin görünürken diğerinde yok gibiydi zor görünüyordu 2.çizgiGeçen ay freely kullanmıştım iki tane de ovülasyon yanında göndermişlerdi laboyu, bende niye böyle çıkıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?