💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Dongum 28 adetimin sekizinci günü ovulasyona 6 gün var gitgide koyulaşacak inşallah evet erken ama kaçırmak istemem günü belli olmaz ilk defa yaptım günümü öğrenmek istiyorum
İlk kez yapıyosan düzenli yap zaten canım vücudunu daha iyi tanırsın böylece

Fazla testin varsa eşine yaptırsana canım bakalım onda da golge cıkartacak mı?

Canım bende gördüm ama testlere güvenin kalmadı her ay değiştiriyorum o yüzden markaları birdahakinde çıkarsa yine atarım zaten siz biliyorsunuz sadece test yaptığımı hemen buraya atıyorum
Canım 10. Gününse gayet var yarın sabaha mutlaka daha belirgin olur hadi inşallah

Polip mi var sende acaba? Tutunmasına engel olur diye duymuştum basit bir ameliyat ile alınıyor

canım eşimden gizli yapıyorum ama mantıklı yarın yaptırayım bakalım ay bende merak ettim şimdi , farklı marka test alcam birde yarın
Bende gizli yapıyorum hep kızıyor stres yapıyorum diye gecen ay da sende gölge cıkıyordu ya laboquıck kullanmıs mıydın

Geçen ay freely kullanmıştım iki tane de ovülasyon yanında göndermişlerdi laboyu, bende niye böyle çıkıyor acaba
Testlerin hassasiyetide çok farkediyor canım. Ben o zamanlar aynı anda 2 farklı test yapmıştım birinde gayet belirgin görünürken diğerinde yok gibiydi zor görünüyordu 2.çizgi
O yüzden sende yarın aynı anda 2 farklı test deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…