💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Açıkçası ben var gibi hissetmiyorum canım ya yine negatif çıkacak testler bir garip gölge çıkarıyor yok kuruma çıkarıyor kimisi, insanlar boşa umutlandırıyorlar

Geçen ay freely kullanmıştım iki tane de ovülasyon yanında göndermişlerdi laboyu, bende niye böyle çıkıyor acaba
Laboda da cıkmıs mıydı? Ben 5 sene kullandım hiç yanıltmadı beni. Acaba boyle gölge çıkardıgında bi kere kan mı versen

Açıkçası ben var gibi hissetmiyorum canım ya yine negatif çıkacak testler bir garip gölge çıkarıyor yok kuruma çıkarıyor kimisi, insanlar boşa umutlandırıyorlar
Kuzum ya baksana senin testlerin rengiyle oynadım gayet görebiliyorum ben yaa
Umarım doğrudur ya keşke bir tanede ovu testi yapsann

Eklentiler

• 6AF01C38-6AFC-4032-8268-12D5D45E4C21.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 111
  • D4A3910B-7DD1-4FC1-9A08-684C2E7F2AC9.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 104
Selam kızlar bir haftadır aranızda yoktum adet oldum zaten bu ay tekrar ovulasyon testi denemek konusunda kararsızım 4 aydır ovulasyon testiyle denedim ama stres mi oluyorum bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Aşkım bahsetmiştim ya varikosel var ama doktor çok önemli değil dedi hatta test yaptık değerleri iyi cıktı
Kuzum eger ameliyat olmadıysa ilerliyor isterseniz tekrar bi gözüksün. Benim kardeşimde oldu ameliyat doktoru ameliyat olmazsa sperm kalitesini etkileyecegini söyledi hatta düşüklere sebep olur dedi

Kuzum ya baksana senin testlerin rengiyle oynadım gayet görebiliyorum ben yaa
Umarım doğrudur ya keşke bir tanede ovu testi yapsann
Yaaa canım çok teşekkür ederim ama sabah yaptığım testte yine çok az gölge dünden daha az var yani bu teste güven yok yanlış gölge çıkarıyor umarım Birgün koyulaşır benimde

Kuzum üzülme lütfen bak ben her işte bir hayır var diye düşünüyorum. Mesela ben de çok uğraştım biliyorsun ama şimdi diyorum ki önceden olsaydı benim 3 senem dolmayacağı için eş durumu yapamazdım. Allah’a çok şükür benim şuan 3.senem dolacak ve eş durumu yapabileceğim seneye yoksa ücretsiz izin de alacağım için 2 sene daha kalmak zorunda kalabilirdim doğuda. Her işte bir hayır var bazen görebiliyoruz bazen göremiyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…