- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.141
Açıkçası ben var gibi hissetmiyorum canım ya yine negatif çıkacak testler bir garip gölge çıkarıyor yok kuruma çıkarıyor kimisi, insanlar boşa umutlandırıyorlarTestlerin hassasiyetide çok farkediyor canım. Ben o zamanlar aynı anda 2 farklı test yapmıştım birinde gayet belirgin görünürken diğerinde yok gibiydi zor görünüyordu 2.çizgi
O yüzden sende yarın aynı anda 2 farklı test deneyebilirsin
Yok iki defa yapmıyorum üç gündür yapıyorum günde bir defa evet ne zaman yumurtlama oluyor bilmiyorum adet tarihimi pek bilmiyorumİlk kez yapıyosan düzenli yap zaten canım vücudunu daha iyi tanırsın böylece
Laboda da cıkmıs mıydı? Ben 5 sene kullandım hiç yanıltmadı beni. Acaba boyle gölge çıkardıgında bi kere kan mı versenGeçen ay freely kullanmıştım iki tane de ovülasyon yanında göndermişlerdi laboyu, bende niye böyle çıkıyor acaba
Kuzum ya baksana senin testlerin rengiyle oynadım gayet görebiliyorum ben yaaAçıkçası ben var gibi hissetmiyorum canım ya yine negatif çıkacak testler bir garip gölge çıkarıyor yok kuruma çıkarıyor kimisi, insanlar boşa umutlandırıyorlar
Aşkım bahsetmiştim ya varikosel var ama doktor çok önemli değil dedi hatta test yaptık değerleri iyi cıktıKuzum eşinde bir sorun var mı varikosal felan gittimi hiç doktora
Kuzum eger ameliyat olmadıysa ilerliyor isterseniz tekrar bi gözüksün. Benim kardeşimde oldu ameliyat doktoru ameliyat olmazsa sperm kalitesini etkileyecegini söyledi hatta düşüklere sebep olur dediAşkım bahsetmiştim ya varikosel var ama doktor çok önemli değil dedi hatta test yaptık değerleri iyi cıktı
Labo da çıkarttı canım bilmiyorum ki koyulaşmıyor hiçLaboda da cıkmıs mıydı? Ben 5 sene kullandım hiç yanıltmadı beni. Acaba boyle gölge çıkardıgında bi kere kan mı versen
Yaaa canım çok teşekkür ederim ama sabah yaptığım testte yine çok az gölge dünden daha az var yani bu teste güven yok yanlış gölge çıkarıyor umarım Birgün koyulaşır benimdeKuzum ya baksana senin testlerin rengiyle oynadım gayet görebiliyorum ben yaa
Umarım doğrudurya keşke bir tanede ovu testi yapsann
Kuzum üzülme lütfenCanım kırmızı kartı koyabilirsin. Henüz adetim başlamadı ama ateşim bugün olacağımı söylüyor. Bugün gün içerisinde gelir benimkiZumruduanka96
Yine olmadı…melegim can melisaa93
En azından uzun sürüp seni oyalamadı bu ay. Yeni ayı rahat bir kafayla yaşarsın en yakın zamanda nasip olur inşAllahCanım kırmızı kartı koyabilirsin. Henüz adetim başlamadı ama ateşim bugün olacağımı söylüyor. Bugün gün içerisinde gelir benimkiZumruduanka96
Hem bir sebep bulunsun ister gibiyim hem de bisey cikacak diye de icten ice korkuyorum sankiPolip mi var sende acaba? Tutunmasına engel olur diye duymuştum basit bir ameliyat ile alınıyor
Bebişim önümüzdeki maçlara bakicaz hiç sıkma canını herşey nasibiyle gelirCanım kırmızı kartı koyabilirsin. Henüz adetim başlamadı ama ateşim bugün olacağımı söylüyor. Bugün gün içerisinde gelir benimkiZumruduanka96
Cesaretli ol bebeğim bir iki neyse de 5 kez olunca sebebini araştırıp üzerine gitmelisin benceHem bir sebep bulunsun ister gibiyim hem de bisey cikacak diye de icten ice korkuyorum sanki
Ahaha
HahahaAhahaboncuk gibi dizi dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?