- 12 Eylül 2022
- 2.814
- 5.170
- 88
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.161
Hahahabirden düşüşe geçip sonra yükselir kuzum şuan kalp atışı yok
Bakar mısın hep farklı yerlerinde gezinmiş gölge çizgi sanki bu testte kara listeme girdiKuzum ya baksana senin testlerin rengiyle oynadım gayet görebiliyorum ben yaa
Umarım doğrudurya keşke bir tanede ovu testi yapsann
Evet iki resim arasında baya farklı yerlerdeBakar mısın hep farklı yerlerinde gezinmiş gölge çizgi sanki bu testte kara listeme girdi
Hangisinden aldın balım ? Formları varAnladım kuzum çok sağold vitamini yeni kullanmaya başladım o eksik zaten, magnezyum da sipariş verdim hemen gelir gelmez başlicam inşallah faydası olur
Evet son güne kadar yapmaya devam et belli olmaz canımGünaydın kızlar Bat ım 5 Ekim bu sabah gebelik testi yaptım bişey göremedim acaba erken mi yaptım ?
Kız atsana bakalımBen bu sabah test yaptım. Çatlatma iğnemin 11. Günü ve hayalet cizgi vardi sizce aksam kan vermelimiyim? İlk catlatma ignemdi ve 2 gun onceye kadar hic belirti yoktu 2 gündür göğüslerim agriyo cok ve hafif mide bulantim var
Ya işte sabah işe gelirken yaptığım için o aceleyle ve hayalet de olsa bir çizgi gördüğüm için heyecandan fotoğrafı çekmeyi falan unutmuşum akşam çekip atacağım size kan verince onun sonucunda paylaşırım dua edin benim için lütfenKız atsana bakalım
Merhaba canım, ben 3. Çocuğuma hamileyim ve ilk ikisi benimde hemen olmuşlardı. Geçen aralıkta bende bir kimyasal yaşadım. Nisanda tekrar hamile kaldım. Hiç stres yapma akışına bırak. İnşallah tüm bekleyen arkadaşlara en kısa zamanda nasip olsunmerhaba arkadaşlar nasılsınız ben çok fazla aktif olamıyorum kusura bakmayın benim bat 14 ekim daha çok var maalesef ben de ortalama 9 aydır deniyorum 3.çocuk için ilk 2 çocuğumda hemen hamile kalmıştım ama bunda bir tane kimyasal gebelik geçirdim şubat ayında o günden beri olmuyor maalesef doktoruma gittiğimde bir sorun görmedi ama bu ay multifer plus diye bir takviye varmış onu önerdi bu ayda onunla birlikte denedik bakalım ne olacak göreceğiz siz bu takviyeyi duydunuz mu veya aranızda kullanan var mı
Hormon değerlerin güzel demek kiHahahasorma acaba dedim ateş ölçer mi bozuk başka zaman ölçtüm farklı çıkıyor sonra dedim ki ben bozulmuşum
Yine çok net görünüyor hangi marka buBakar mısın hep farklı yerlerinde gezinmiş gölge çizgi sanki bu testte kara listeme girdi
Aaa çakşır ve çörekotundan mi acabasiHormon değerlerin güzel demek ki
İnşAllah öyledirAaa çakşır ve çörekotundan mi acabasi
Dr preför canımYine çok net görünüyor hangi marka bu
Kuzum birebeningünlüğü sayfasındakinden aldım, creavit rlx adı 6 ay kullanımlık aldım 3 kutuHangisinden aldın balım ? Formları var
Egg white secenegı ne oluyor acaba? Bugun test yaptınız mı eger 20 sınde yumurtladıysanız 10. Gününüzmelegim can fnd_50 benim ateş çok tuhaf bu ay. 15.gün yumurtladım sanıyordum ateşim düşmeyince egg white seçeneğini kaldırdım yumurtlamayı 20.güne çekti. Galiba hem 15 te hem 20 de yumurtlama oldu. Testler negatif ateşin düşüşünü bekliyorum. Bu ay uzun sürecek belli oldu. Regl olunca test yaptırcam östrojen yükseldi mi diye. Merakla bekliyorum ya reglin gelesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?