💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum ya baksana senin testlerin rengiyle oynadım gayet görebiliyorum ben yaa
Umarım doğrudur ya keşke bir tanede ovu testi yapsann
Bakar mısın hep farklı yerlerinde gezinmiş gölge çizgi sanki bu testte kara listeme girdi

Eklentiler

• 397E372B-E645-42B9-957C-67919D74F90E.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 132
  • 770F81E2-89DF-4B43-A4C9-C8D9E42B74BF.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 113
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben çok fazla aktif olamıyorum kusura bakmayın benim bat 14 ekim daha çok var maalesef ben de ortalama 9 aydır deniyorum 3.çocuk için ilk 2 çocuğumda hemen hamile kalmıştım ama bunda bir tane kimyasal gebelik geçirdim şubat ayında o günden beri olmuyor maalesef doktoruma gittiğimde bir sorun görmedi ama bu ay multifer plus diye bir takviye varmış onu önerdi bu ayda onunla birlikte denedik bakalım ne olacak göreceğiz siz bu takviyeyi duydunuz mu veya aranızda kullanan var mı

Ben bu sabah test yaptım. Çatlatma iğnemin 11. Günü ve hayalet cizgi vardi sizce aksam kan vermelimiyim? İlk catlatma ignemdi ve 2 gun onceye kadar hic belirti yoktu 2 gündür göğüslerim agriyo cok ve hafif mide bulantim var

Kız atsana bakalım
Ya işte sabah işe gelirken yaptığım için o aceleyle ve hayalet de olsa bir çizgi gördüğüm için heyecandan fotoğrafı çekmeyi falan unutmuşum akşam çekip atacağım size kan verince onun sonucunda paylaşırım dua edin benim için lütfen

Merhaba canım, ben 3. Çocuğuma hamileyim ve ilk ikisi benimde hemen olmuşlardı. Geçen aralıkta bende bir kimyasal yaşadım. Nisanda tekrar hamile kaldım. Hiç stres yapma akışına bırak. İnşallah tüm bekleyen arkadaşlara en kısa zamanda nasip olsun

melegim can fnd_50 benim ateş çok tuhaf bu ay. 15.gün yumurtladım sanıyordum ateşim düşmeyince egg white seçeneğini kaldırdım yumurtlamayı 20.güne çekti. Galiba hem 15 te hem 20 de yumurtlama oldu. Testler negatif ateşin düşüşünü bekliyorum. Bu ay uzun sürecek belli oldu. Regl olunca test yaptırcam östrojen yükseldi mi diye. Merakla bekliyorum ya reglin gelesi yok

Eklentiler

• 0217BB6D-AF50-42ED-A715-714F977C4F26.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 97
  • 1F829A37-5CB9-444D-ACC1-6544C54DAFDE.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 102
Egg white secenegı ne oluyor acaba? Bugun test yaptınız mı eger 20 sınde yumurtladıysanız 10. Gününüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…