- 25 Temmuz 2014
- 2.539
- 1.636
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.181
Yumurtlama akıntısı anlamına geliyor. Test yaptım negatif canımEgg white secenegı ne oluyor acaba? Bugun test yaptınız mı eger 20 sınde yumurtladıysanız 10. Gününüz
Şifa olsunKuzum birebeningünlüğü sayfasındakinden aldım, creavit rlx adı 6 ay kullanımlık aldım 3 kutu
Bence değerlendir ama hergün zor olur dersen bir dolu bir boş değerlendirNasılsınız canım kızlar , geçen ay adeti görünce pek aktif olamadım moralim de bozuldu .. şimdi yeni aya hazırlanıyorum inşallah. Sanırım lh yükselmeye başladı yarın filan piki görürüm , sizce bugünü de değerlendirmenin faydası olur mu? ( bu arada yeni hamişleri tebrik ediyorum)
O zaman tam piki gördüğüm gün başlayım:))))Bence değerlendir ama hergün zor olur dersen bir dolu bir boş değerlendir
Amin kuzum inşallahhŞifa olsun
Rabbim hayırlı haberler versin kuzumYa işte sabah işe gelirken yaptığım için o aceleyle ve hayalet de olsa bir çizgi gördüğüm için heyecandan fotoğrafı çekmeyi falan unutmuşum akşam çekip atacağım size kan verince onun sonucunda paylaşırım dua edin benim için lütfen
O zaman yumurtlama 15 ile 20 arası olmuş canım belkide tam anlamıyla büyüyüp düzenli çatlayamadı kuzum. Bir ay oldu mu hayıt kullanalı yaptır bakalım yükselme var mı genelde 3. Ayda etkisini gösteriyor canımmelegim can fnd_50 benim ateş çok tuhaf bu ay. 15.gün yumurtladım sanıyordum ateşim düşmeyince egg white seçeneğini kaldırdım yumurtlamayı 20.güne çekti. Galiba hem 15 te hem 20 de yumurtlama oldu. Testler negatif ateşin düşüşünü bekliyorum. Bu ay uzun sürecek belli oldu. Regl olunca test yaptırcam östrojen yükseldi mi diye. Merakla bekliyorum ya reglin gelesi yok
Yine t nin altında çok soluk bir çizgi görünüyorBakar mısın hep farklı yerlerinde gezinmiş gölge çizgi sanki bu testte kara listeme girdi
Hayıta başlamadım daha canım. Doktorum bekle dedi bu ayki ölçüm sonucuna göre nasıl bir yol izleyeceğimize bakıcaz. Ben bu ay bolca adaçayı ve kırmızı meyveler tükettim İnşAllah etkisi olmuşturO zaman yumurtlama 15 ile 20 arası olmuş canım belkide tam anlamıyla büyüyüp düzenli çatlayamadı kuzum. Bir ay oldu mu hayıt kullanalı yaptır bakalım yükselme var mı genelde 3. Ayda etkisini gösteriyor canım
Bugün alabilirsem yapıcam canım ama umudum yokYine t nin altında çok soluk bir çizgi görünüyor
Kuzum keşke başka test alıp denesen ya
Yapmalısın bence canım 6 gün önce çıkmayabilirKızlar yarın adet günüm en son testi adete 6 gün kala yaptım negatif geldi 2 gündür adet olucak gibi karnım ağrıyor bende o yüzden adet olurum diye yapmadım sizce yapmalı mıyım test tekrardan
İnşallah canım hayıtda yükseltiyor ondan merak ettimHayıta başlamadım daha canım. Doktorum bekle dedi bu ayki ölçüm sonucuna göre nasıl bir yol izleyeceğimize bakıcaz. Ben bu ay bolca adaçayı ve kırmızı meyveler tükettim İnşAllah etkisi olmuştur
İnşallah o silik çizgi gerçektir ve başka testte ne bir şekilde görürsün kuzumBugün alabilirsem yapıcam canım ama umudum yok
Bu ay hiç yükselmediyse ilaca başlarım yanında da hayıt kullanırımİnşallah canım hayıtda yükseltiyor ondan merak ettim
İnşallah canım ya çok merak ediyorumİnşallah o silik çizgi gerçektir ve başka testte ne bir şekilde görürsün kuzum
Ah kuzum ah bu ay neler yaşıyoruz senle ben aynıyız cok farklı şeyler. Ben de bekliyorum hala adet olmadım okulda adet sancım olur gibi oldu. Hala gelen giden yok. Eve gelince de lavaboda yumurtlama akıntısına benzer bir akıntı gördüm bir gün önce ilişki olmuştu sperm kalıntısı da olabilir hiç fikrim yok. Ateşime göre bugün adet olmam lazım. Yoksa yerleşme düşüşü mümelegim can fnd_50 benim ateş çok tuhaf bu ay. 15.gün yumurtladım sanıyordum ateşim düşmeyince egg white seçeneğini kaldırdım yumurtlamayı 20.güne çekti. Galiba hem 15 te hem 20 de yumurtlama oldu. Testler negatif ateşin düşüşünü bekliyorum. Bu ay uzun sürecek belli oldu. Regl olunca test yaptırcam östrojen yükseldi mi diye. Merakla bekliyorum ya reglin gelesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?