💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hadi gözün aydın canım benim güzel sonuçları olur inşallah

Belirsizlikler denizinde savruluyoruz zamana bırakalım bakalım ne olacak

Aynen önceki aydan testin yapıldı bakalım bu ay ne diyecek

Kızlar 3 gün önce pik gördüm 2 gün önce de çatlama oldu. Ama hala yumurta beyazı kıvamı akıntı geliyor cinsel istekte hala fazla. İlk kez böyle bir şey kendimde gördüm yaşayan var mı?

Selam kızlar bir haftadır aranızda yoktum adet oldum zaten bu ay tekrar ovulasyon testi denemek konusunda kararsızım 4 aydır ovulasyon testiyle denedim ama stres mi oluyorum bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Oh iyi yapmışsın kuzum. İnşallah uğurlu gelsin

Bugün çatlatma iğnesi yedinci günü evet silinmeye başlamış

Eklentiler

• IMG_20231002_145338.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 57
iyi yapmışsın canım hakkında hayırlısı olsun inşaallah güzel haberlerle dönersin

Selam kızlar bir haftadır aranızda yoktum adet oldum zaten bu ay tekrar ovulasyon testi denemek konusunda kararsızım 4 aydır ovulasyon testiyle denedim ama stres mi oluyorum bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Ben de 3 Aydır ovülasyonda deniyorum. Bu ay denemeyi düşünmüyorum. İki günde bir ilişki olacak şekilde deneyelim bu ay da

Yaaaa çok sevindim Hadi hayırlısı inşallah. Senin beben bu doktoru mu bekliyor artık görcez.

Hadi bakalım hayırlı olsun Uğur getirsin
Sat 2 eylül
Bat 30 eylül ancak ben adet günümde yumurtlama gördüm bakalım umarım Uğur getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…