💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Çok şükür canım güzel haberllerle gelirsin inşalalh tam güzel zamana denk gelmiş yumurtalarını da görür kaç mm oldugunu

Ay inşallah aşkım ya hala da gelen giden yok bekliyorum gelir elbet ateşim öyle söyledi sabah
Canım nasılsın ?
Ateşin düştü sanırım. Hayırlısı olsun.
Doktordan randevu almışsın, devlet hastanesi mi ?

Bende bugün aşılama oldum. Doktora tutmazsa bu ne olacak bundan sonra dedim, bakarız duruma göre tüp bebek dedi.
Daha ilk aşılama, herkes 3-4 aşılama sonrası tüp bebeğe geçiyor ama benim yaştan dolayı mı bilmiyorum bir üst aşamaya geçiriyor.

Tüp bebekte hem maddi açıdan hem de ağır hormon ilaçları vs öyle kolay bir karar degil. Sanırım 1-2 aşılama daha yaptırırım, sonra eşimle oturup ciddi şekilde konuşmamız gerek tup bebek istiyor muyuz diye. Eşime doktorla konuştuğumuz tutmazsa kısmını paylasmadim, o çok umutlu, ama ben burdaki yazilardan okuduğum kadarıyla aşılama ile hamile kalma oranını bildigimden onunkadar umutlu değilim.

Git bakalım kuzum iyice anlat her şeyini inşalşah şifanı o doktorda bulup bebişinr kavuşursun

Yok canım işteyim akşama artık
Çok merak ediyorum aklımdasın kuzum inşallah dilediğin gibi olur
Ben de yarın doktora gideceğim tekrar hormonlara baktırmak için, ve belki yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum bu ay

Canım merhaba ne zamandır aklımdasın ben de sana yazacaktım. Bugün ateşim 36.4 e düştü normalde şuana kadar adetimin gelmesi gerekiyordu hala gelmedi. 36.5 olunca bile leke mutlaka gelirdi. Bakalım bekliyorum gelmezse adetim ve yarın ateşim tekrar yükselirse yerleşme düşüşü olmuştur diyebilirim. Her şey adetin gelmesine ve yarınki ateşim yükselmesine bağlı. Ben uzun zamandır Denizli’de bir doktor var yunus Aydın diye ondan randevu almaya çalışıyorum ama hep dolu randevuları. Bir türlü alamıyordum. Özel hastane. En son çare yazmakta buldum ve dönüş yaptılar çok şükür. 12 ekime boşluk bulabildim. Artık doktor ne derse anlatacağım her şeyi. Belki de aşılama olur. Tüp bebek de yapıyor o doktor. Artık nasıl olur bilmiyorum beklemedeyim.
İnşallah senin de hakkında hayırlısı olur en güzeli olur. Tüp bebeğe falan gerek kalmaz aşılaman tutar inşallah. Ne zaman belli olacak bat ne zaman? Aşılama nasıl bir işlem zor mu

Yenı doktor yenı fikirler hayırlı uğurlu olsun balım

Çok merak ediyorum aklımdasın kuzum inşallah dilediğin gibi olur
Ben de yarın doktora gideceğim tekrar hormonlara baktırmak için, ve belki yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum bu ay
Amin canım, bende hormonlarıma baktırayım diyorum nerede bakılıyor aile hekimi bakmıyor mu acaba

Aşılama kolay canım bir zorlugu yok.
Ama tutma oranı da düşük işte.
10 gün sonra kan ver dedi doktor.

Oh şükür. Şu doktor randevum gerçekten bende kaygı yaratıyor ne kadar zor bulabiliyorsun ya. Çok sevindim kuzum. Hayırlı haberlerin olur inşallah bu ay. Benim de bugün doktor kontrolüm vardı. İki yumoşum gelişiyor görünüyor

Acaba stres mi oluyoruz ovulasyon testiyle
Ya hem ben çok stres oluyorum hem de eşim. 3 gün üst üste yapamıyoruz bile eşim çok stres olduğu için. Artık tadı tuzu da kalmamaya başladı bu ay yapmak istemiyorum o yüzden test

Ya hem ben çok stres oluyorum hem de eşim. 3 gün üst üste yapamıyoruz bile eşim çok stres olduğu için. Artık tadı tuzu da kalmamaya başladı bu ay yapmak istemiyorum o yüzden test
Test sizi çok daha fazla yormuş ilişki zoraki hale gelmeye başladıysa tabi testsiz ilerlemek çok daha iyi. Yumurtlama döneminde akıntın oluyorsa onu takip edersin ordan da anlarsın aslında

Hayırlısıyla gelsin bebiş canım

Bulunduğum yer imkanlar kısıtlı kuzum. İlçede poliklinik devlet hastanesi bile yok. Yan ilçeye gittik onar kişi içeri aldılar biliyorsunklomen kullandım çatlatma bile olamadım düşün. Denizli en yakın bize. Oraya gidiyordum normalde ama doktordan memnun kalmadım başka doktor araştırdım uzun zamandır takipteyim ama bir türlü randevu bulamıyordum en son yazdım mesaj sonunda dönüş yaptılar ve başardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…