- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.241
Aşkım sen bu ay bir şey kullandın mı bu ay ne yapacaksın çatlatma mı aşılama mı ben kaçırdım mı orayı kusura bakma kafam çok dalgın bu aralar yaOh şükür. Şu doktor randevum gerçekten bende kaygı yaratıyorne kadar zor bulabiliyorsun ya. Çok sevindim kuzum. Hayırlı haberlerin olur inşallah bu ay. Benim de bugün doktor kontrolüm vardı. İki yumoşum gelişiyor görünüyor
Çarşamba yaoacsgim bir de cumaBenimde 7. Günüm pazartesi yapmıstımgün gün takip edecek misinşz testle
Evet canım aile hekimide bakıyor hormonlara ama sadece amh bakamıyorlar diye biliyorumAmin canım, bende hormonlarıma baktırayım diyorum nerede bakılıyor aile hekimi bakmıyor mu acaba
Hiç ümitsiz olma bende letu ilaçla hamile kaldım ilk aşılamadaAşılama kolay canım bir zorlugu yok.
Ama tutma oranı da düşük işte.
10 gün sonra kan ver dedi doktor.
İğneden iki gün sonra çatladı benım yumoş 8 ınde test yapmayı planlıyorumÇarşamba yaoacsgim bir de cumasiz
Benim adet onu işte bekliyoruzİğneden iki gün sonra çatladı benım yumoş 8 ınde test yapmayı planlıyorum
İnsllah yerlesme düşüşüdurrrrr aminBenim adet hala gelmedi gençler. Yerleşme düşüşü olabilir mi yoksa son dakika mı gelecekmelegim can melisaa93 Papatyamaviss A Afratafrac
Tetikte bekliyorum akşam oldu hala gelmedi gün bitmeden gelmeli ateşim asla yanıltmaz normalde. Eğer adet gelmezse yarın da ateş yükselirse ay Allahım bak yine umutlanıyorumİnsllah yerlesme düşüşüdurrrrr amin
Gebelik testi yapsana bi daha kuzum madem gelmedi halaBenim adet hala gelmedi gençler. Yerleşme düşüşü olabilir mi yoksa son dakika mı gelecekmelegim can melisaa93 Papatyamaviss A Afratafrac
Amin amin çok amin inşallahTetikte bekliyorum akşam oldu hala gelmedi gün bitmeden gelmeli ateşim asla yanıltmaz normalde. Eğer adet gelmezse yarın da ateş yükselirse ay Allahım bak yine umutlanıyorum
Daha önce yaşadın mı canım böyle bir durumBenim adet hala gelmedi gençler. Yerleşme düşüşü olabilir mi yoksa son dakika mı gelecekmelegim can melisaa93 Papatyamaviss A Afratafrac
İnşallah öyledirBenim adet hala gelmedi gençler. Yerleşme düşüşü olabilir mi yoksa son dakika mı gelecekmelegim can melisaa93 Papatyamaviss A Afratafrac
Hormon testi yapildiysa zaten basinda gitmen de sart degil canim iyi bir zamana almissin bence. Yumurtalarin durumuna bakar. Ovulasyon yaklasmis olur bence o aralar. Ben de carsamba gunu gidip once hormon baktiracagim. Baska bir doktordan da senin gibi o tarihlere randevu bakip ikinci bir fikir alacagim. Insallah guzel sonuclar alirizKızlar sonunda istediğim doktordan randevu alabildim 12 Ekim e verdiler doktora yazdım en son öyle ulaştım. Adetin 10-11. Günü olacak ama napalım mecbur artık buna şükür en azından önden gitmiş olurum zaten hormon testi vs yapılmıştı bir önceki ay.melegim can melisaa93 edahandro S simurgggg @tweeetyyy A Afratafrac @ozgeeeee1 @bliiss @Merveeee57 Papatyamaviss @beyons bebekheyecani
Aynen bu ay test yok o yüzden :))Test sizi çok daha fazla yormuş ilişki zoraki hale gelmeye başladıysa tabi testsiz ilerlemek çok daha iyi. Yumurtlama döneminde akıntın oluyorsa onu takip edersin ordan da anlarsın aslında
Hayır ilk kez yaşıyorum canım normalde ateşim 36.5 bile olsa lekelenirdim. 36.4 te adet olurum direkt. Bu saate kalmazdı. Bekliyorum yine deD
Daha önce yaşadın mı canım böyle bir durum
Gelmez inşallah da ateş seni yanıltmış olur sonu süprizli olur kuzumHayır ilk kez yaşıyorum canım normalde ateşim 36.5 bile olsa lekelenirdim. 36.4 te adet olurum direkt. Bu saate kalmazdı. Bekliyorum yine de
Bu ay bize şans getirsinAynen bu ay test yok o yüzden :))
Çok sevindim gerçekten. İnşallah yeni doktorun da güzelce yönlendirir seni de bu ay bebişlerimize kavuşuruz.Bulunduğum yer imkanlar kısıtlı kuzum. İlçede poliklinik devlet hastanesi bile yok. Yan ilçeye gittik onar kişi içeri aldılar biliyorsunklomen kullandım çatlatma bile olamadım düşün. Denizli en yakın bize. Oraya gidiyordum normalde ama doktordan memnun kalmadım başka doktor araştırdım uzun zamandır takipteyim ama bir türlü randevu bulamıyordum en son yazdım mesaj sonunda dönüş yaptılar ve başardım
Canım ben klomene döndüm. Femara ile 1 yumoşum olmuştu. Klomenle şimdi 2 oldu. Cumartesi aşılama olacağım gibi ama o tarihe kadar ben genelde kendi kendime çatlarım. Ovulasyonn takibi yapacağım. Çatlarsam aşılamayı iptal edebilirim. Doktor ve bizim iş durumumuz örtüşemedi. Aslında cuma olmam lazımdı.Aşkım sen bu ay bir şey kullandın mı bu ay ne yapacaksın çatlatma mı aşılama mı ben kaçırdım mı orayı kusura bakma kafam çok dalgın bu aralar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?