💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ben aile hekimi bakmıyor diye biliyorum. Hastane kadın doğumuna gittim canım. Aile hekimi vitamin bakıyor diye biliyorum
Yok canım aile hekimleride bakıyor hormonlara, ben hastaneye gidemediğim zamanlarda aile hekimimden yaptırmıştım tahlilleri. Ama yorum konusunda diyorsan evet tam yorumlayamıyorlar

Tetikte bekliyorum akşam oldu hala gelmedi gün bitmeden gelmeli ateşim asla yanıltmaz normalde. Eğer adet gelmezse yarın da ateş yükselirse ay Allahım bak yine umutlanıyorum
İnşallah gelmez reglin ve bu sefer ateşin seni yanıltmış olur

Kızlar merhaba nasılsınız bayadir yazamıyorum sizlere. Bir sorunum var adetime 10 gün var 2 3 gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum kasik ağrısı eşliğinde ne yapmalıyım doktora falan gitmelimiyim bu durumu yaşayanlar var mı aranızda bilgi verin lütfen

Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir bu ara iş yogunlugumdan kaynaklı çok giremiyorum foruma bir arkadaşımın eşinin gebelik haberini aldım maşallah 2. ayda pozitifi görmüşler çünkü kafaları inanılmaz rahat. Benim sorunum sanırım bu, çok düşünüyorum çok planlı yaşıyorum. Bu ay bende her şeyi akışına bırakmayı regle kadar da kesinlikle test yapmamayi düşünüyorum o yüzden test siparişi vermedim reglim geçerse gider eczaneden 1 tane alırım. Geçen ay benim için ciddi yorucu ve mental olarak kötü geçti, bu ay kendimi rahatlatmanın bana daha iyi geleceğini düşünüyorum. Yeni bat im 27 Ekim o güne kadar da test yok umarım bu ay hepimize uğur getirir umutsuzluk yok rahatlık var.

4 gün çok erken canım ben olsam bir doktora görünürdum açıkçası

Kızlar selam bugün doktora gittim sonuçlar için 2 tane yumurtam olgunlaşmış biri 19 mm biri 16 mm yarın sabah 10 da ovitrelle çatlama iğnesi yapıcam çarşamba akşam da ilişki olucak dedi doktor sonra gün aşırı devam her ihtimale karşı bugün de ilişki olsun erken çatlarsa içeride sperm olması iyi olur dedi. Doktorumu değiştiricem normalde biliyorsunuz ama hazır büyümüş yumurta bulunca burayı da değerlendireyim öyle değiştireyim olmazsa dedim . Şans dileyin gerek kalmasın

Gelmez inşallah da ateş seni yanıltmış olur sonu süprizli olur kuzum
Aşkım senin de 14. Gün düşmüştü sonra yükselmişti hatırlıyor musun? Yerleşme günüydü tam anlamıyla. İnşallah öyle bir şeydir hala gelen giden yok. Sabah ateşimi çok merak ediyorum, eğer adet olmazsam

İyi akşamlar kızlar Adet dönemi kafam ne kadar rahat inşallah devamına da böyle gider Annemden öğrendim ki 3 sene sonra hamile kalmış bana sebebi ise idrar enfeksiyonuymuş tedavi alınca hemen düzelip bana hamile kalmış Benim bekarken bu sorunum çok vardı belki daha devam ediyordur diye adet bitimi idrar testlerimi yaptırıcam belki sıkıntı ondandır bende fnd_50 senin gibi küçük ilçede yaşıyorum asla randevu yok ne aile hekimi ne hastane özel yolları gözükücek sanırım mecburi. Takip etmicektim ama dayanamdım yine ovü testi sipariş verdim yumurtlama ağrısı yaşıyorum şuan erkenmi çatlıcak bilemedim bitsin hemen başlıcam testlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…