- 22 Şubat 2023
- 10.263
- 11.374
- 228
- 38
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.261
Ben aile hekimi bakmıyor diye biliyorum. Hastane kadın doğumuna gittim canım. Aile hekimi vitamin bakıyor diye biliyorumAmin canım, bende hormonlarıma baktırayım diyorum nerede bakılıyor aile hekimi bakmıyor mu acaba
İnşallah canımmmm :) bekle bizi ekimmmBu ay bize şans getirsin
Insallah güzel haberi verirsin bize canim. Sonuc icin beni de etikletleİğneden iki gün sonra çatladı benım yumoş 8 ınde test yapmayı planlıyorum
Yok canım aile hekimleride bakıyor hormonlara, ben hastaneye gidemediğim zamanlarda aile hekimimden yaptırmıştım tahlilleri. Ama yorum konusunda diyorsan evet tam yorumlayamıyorlarBen aile hekimi bakmıyor diye biliyorum. Hastane kadın doğumuna gittim canım. Aile hekimi vitamin bakıyor diye biliyorum
İnşallah gelmez reglin ve bu sefer ateşin seni yanıltmış olurTetikte bekliyorum akşam oldu hala gelmedi gün bitmeden gelmeli ateşim asla yanıltmaz normalde. Eğer adet gelmezse yarın da ateş yükselirse ay Allahım bak yine umutlanıyorum
Allah razı olsun. İnşallah.Hiç ümitsiz olma bende letu ilaçla hamile kaldım ilk aşılamadapozitifi görürsün inşallah 10 gün e
Aile hekimi vitamin de bakmıyor artık normal tam kan tahlili bakıyor sadece canımBen aile hekimi bakmıyor diye biliyorum. Hastane kadın doğumuna gittim canım. Aile hekimi vitamin bakıyor diye biliyorum
4 gün çok erken canım ben olsam bir doktora görünürdum açıkçasıKızlar merhaba nasılsınız bayadir yazamıyorum sizlere. Bir sorunum var adetime 10 gün var 2 3 gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum kasik ağrısı eşliğinde ne yapmalıyım doktora falan gitmelimiyim bu durumu yaşayanlar var mı aranızda bilgi verin lütfen
Daha önce de yaşadım ama o adetim bittikten sonraydi kahverengi leke gelmişti ve kist oluşmuştu şimdi daha var adetime ve böyle oldu4 gün çok erken canım ben olsam bir doktora görünürdum açıkçası
Kız atsana bakalım
Canım ben hiç yaşamadım böyle bişey ama bi topikte yumurtlama zamanı lekelenme olduğunu yazmıştı biri tabi emin değilim ben bilmiyorum ama lh testi yaptın mıDaha önce de yaşadım ama o adetim bittikten sonraydi kahverengi leke gelmişti ve kist oluşmuştu şimdi daha var adetime ve böyle oldu
Ateşim beni yine yanıltmaz yarın ateşim yükselirse eğer bugün yerleşme olduğu için ateşim düşmüş olurİnşallah gelmez reglin ve bu sefer ateşin seni yanıltmış olur
Aşkım senin de 14. Gün düşmüştü sonra yükselmişti hatırlıyor musun? Yerleşme günüydü tam anlamıyla. İnşallah öyle bir şeydir hala gelen giden yok. Sabah ateşimi çok merak ediyorum, eğer adet olmazsamGelmez inşallah da ateş seni yanıltmış olur sonu süprizli olur kuzum
Bende bir baktıracağım sağol canımBen aile hekimi bakmıyor diye biliyorum. Hastane kadın doğumuna gittim canım. Aile hekimi vitamin bakıyor diye biliyorum
Ama değilde normal hormonlara baktırmak istiyorum canım bir sorayım bir araEvet canım aile hekimide bakıyor hormonlara ama sadece amh bakamıyorlar diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?