- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.281
Allah yardımcımız olsun kuzum bakalım ben de bir doktora gideyim duruma göre şekil alacağım inşallahİyi akşamlar kızlarAdet dönemi kafam ne kadar rahat inşallah devamına da böyle gider Annemden öğrendim ki 3 sene sonra hamile kalmış bana sebebi ise idrar enfeksiyonuymuş tedavi alınca hemen düzelip bana hamile kalmış Benim bekarken bu sorunum çok vardı belki daha devam ediyordur diye adet bitimi idrar testlerimi yaptırıcam belki sıkıntı ondandır bende fnd_50 senin gibi küçük ilçede yaşıyorum asla randevu yok ne aile hekimi ne hastane özel yolları gözükücek sanırım mecburi. Takip etmicektim ama dayanamdım yine ovü testi sipariş verdim yumurtlama ağrısı yaşıyorum şuan erkenmi çatlıcak bilemedim bitsin hemen başlıcam testlere
Bende öyle inşallah yapabilirizAllah yardımcımız olsun kuzum bakalım ben de bir doktora gideyim duruma göre şekil alacağım inşallahvalla bazen kafa dinlemek de iyi geliyor bu ay kafamı çok yormamaya özen göstereceğim bu konuda
Hala gelmedi kuzum heyecanlandım yalan yok yarının ateşini merak ediyorumfnd_50 kuzum ne yaptın
Eşim çok stres yapmıyor hatta hiç neredeyse yaBende öyle inşallah yapabilirizbu ay da eşim olmuyor stresine girdi tam kendimi toparlamaya çalışırken
Yarını bekleyelim o zamanTetikte bekliyorum akşam oldu hala gelmedi gün bitmeden gelmeli ateşim asla yanıltmaz normalde. Eğer adet gelmezse yarın da ateş yükselirse ay Allahım bak yine umutlanıyorum
Hala gelmedi kuzum heyecanlandım yalan yok yarının ateşini merak ediyorum
Hormonlara da bakıyor mu yani gerçektenAile hekimi vitamin de bakmıyor artık normal tam kan tahlili bakıyor sadece canım
Bakayım ben en son Ağustos başı gittim kuzum ekstra masraf yapmamak içinHormonlara da bakıyor mu yani gerçekten
Sanki henüz catlamamis gibi canım ya bayağı silik çıkıyor catlamadaEki Görüntüle 3310907
Hanımlar çatladı mı demek bu
Dimi üstteki olmasa alttaki bile pik sayılabilirmiş sanki aynı renk. Peki bu ne demek ben yumurtladım ama çatlamadı mı demekSanki henüz catlamamis gibi canım ya bayağı silik çıkıyor catlamada
Evet canim geçen ay benimde böyleydi iki gün üst üste t çizgisi koyu gördüm 3.gun bir anda siliklesti ama bayağı siliktiDimi üstteki olmasa alttaki bile pik sayılabilirmiş sanki aynı renk. Peki bu ne demek ben yumurtladım ama çatlamadı mı demek
Canım ben geçen hafta verdiğimde günüm geçti demiştim beta baksın diye o da hem beta bakıp hemde hormonlara bakmıştı bende şaşırdım çünkü bakılmıyor sanıyordumHormonlara da bakıyor mu yani gerçekten
Tamam canım teşekkürler, yarın da yapayım bakalımEvet canim geçen ay benimde böyleydi iki gün üst üste t çizgisi koyu gördüm 3.gun bir anda siliklesti ama bayağı silikti
Pcos var bende adet tarihim hiç belli değildir. Gruptaki kızlardan Allah razı olsun ateş takibini öğrettiler de rahata kavuştum. İlaç kullanmasaydım 15-16 gibi olurdum ama 11 i adet günümBenim adet onu işte bekliyoruz
İnşallah canım etiketlerim tabiInsallah güzel haberi verirsin bize canim. Sonuc icin beni de etikletle
Yarınki ateşini merakla bekliyorumBenim adet hala gelmedi gençler. Yerleşme düşüşü olabilir mi yoksa son dakika mı gelecek@melegim can melisaa93 Papatyamaviss @Afratafrac
Hala gelmedi kuzum heyecanlandım yalan yok yarının ateşini merak ediyorum
Yok canım yapmadım sağlık ocağına gitsem yardımcı olurlar mı acabaCanım ben hiç yaşamadım böyle bişey ama bi topikte yumurtlama zamanı lekelenme olduğunu yazmıştı biri tabi emin değilim ben bilmiyorum ama lh testi yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?