💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Pcos var bende adet tarihim hiç belli değildir. Gruptaki kızlardan Allah razı olsun ateş takibini öğrettiler de rahata kavuştum. İlaç kullanmasaydım 15-16 gibi olurdum ama 11 i adet günüm
Bende de var ben ilaç kullanmadan adet göremiyorum altı ay olmam yani o derece insülin direnci yumurta tembelliği kilo âdet düzensizliği mevcut

Onlar da bi işe yaramaz zaten. Gidip gene test vermek gerekir. Gene en iyisi kadın doğum bence.

Merhaba kuzum rahim filmi çektirdin mi ? Bende çocukluğumdan beri idrar yolu enfeksiyonu ile savaşıyorum geçen hafta rahim filmi çektirdim iki tüpüm kapalı sağ tüp film esnasında açıldıysalar tüpüm maalesef açılmadı doktor idrar yolu enfeksiyonu olup olmadığımı sordu film çektirmeydiysen aklında bulunsun

Aynen öyle canım keyiflerine göre sanırım
Zaten bizim aile hekimleri yolu bulmuş mesela 4 tane aile hekimi var her gittiğinizde biri yok haftada 1 günü tatil gibi aralarında anlaşmışlar birbirlerinin hastasına bakıyorlar bende artık betaydi bir gideyim kan değerlerime baktirayimdi (şeker kolesterol) gibi onun dışında adımımı atmam amh bakıyor musunuz diyorum doktora o ne diyor tam delirmelik

Kuzum özel hastanelere gide bilirsin gerçi ordada süper doktorlar yok ama orta olanlar var

Güzel haberlerle gelin inşallah buraya denizlili misiniz bu arada yoksa görev icabı mı merak ettim de ben denizliyiyim o yüzden

Günaydın bebekler. Ateş düşünce yumurtlamis mı oluyorum. Yükselince de çatlamış mı nasıldı unuttum ben bunları. melegim can fnd_50 aşkım sen ne durumdasin

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-03-06-24-21-678_com.tamtris.fertilityfriend.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 81
Günaydın bebekler. Ateş düşünce yumurtlamis mı oluyorum. Yükselince de çatlamış mı nasıldı unuttum ben bunları. melegim can fnd_50 aşkım sen ne durumdasin
Yarın fırlarsa ateşin bugün çatlamış oluyor kuzum.bugün yarın önemli oluyor onu takip eden birkaç gün de

Kuzuuu ölçtün mü ateşini durum ne ?
İlk defa yorumlayamadığım bir tablo ile karşı karşıyayım. Normalde 36.5 olunca lekelenmem başlar. 36.4 te adet olurum. Ama dün 36.4 tü ve adet olmadım.Acaba dün yanlış mı ölçtüm ateşölçer teklemeye başladı yenilemem lazım. Bugün 36.5 adet olur muyum bilmem. İlk kez yorumlayamıyorum melegim can melisaa93 Papatyamaviss A Afratafrac Safransari bebekheyecani beyons bliiss S simurgggg T tweeetyyy Zumruduanka96

Tam bunu yazarken adet oldum hahahhahahahjjajajjajajjaja ulan test de yaptım bekliyordum şaka gibi bir hayat

Eklentiler

• IMG_9364.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…