- 17 Kasım 2018
- 1.865
- 1.130
- 133
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.301
Bende de var ben ilaç kullanmadan adet göremiyorum altı ay olmam yani o derece insülin direnci yumurta tembelliği kilo âdet düzensizliği mevcutPcos var bende adet tarihim hiç belli değildir. Gruptaki kızlardan Allah razı olsun ateş takibini öğrettiler de rahata kavuştum. İlaç kullanmasaydım 15-16 gibi olurdum ama 11 i adet günüm
Ben de inan umarım saçma sapan muallakta bırakan bir şey çıkmazYarınki ateşini merakla bekliyorum
İnşAllah canımBen de inan umarım saçma sapan muallakta bırakan bir şey çıkmaz
Onlar da bi işe yaramaz zaten. Gidip gene test vermek gerekir. Gene en iyisi kadın doğum bence.Bakayım ben en son Ağustos başı gittim kuzum ekstra masraf yapmamak içinözele gidiyorum çünkü. Doktora hormon ve amh bakıyor musunuz d vitamini dedim bakmıyoruz onlara artık dedi tamam ne bakıyorsanız ona bakın o zaman dedim hiv testi bile yapmışlar E2 bakmış hormon olarak, vitamin olarak B12 bakmış sadece E2 de boş görünüyor ona da bakamamis canım
Canım ben geçen hafta verdiğimde günüm geçti demiştim beta baksın diye o da hem beta bakıp hemde hormonlara bakmıştı bende şaşırdım çünkü bakılmıyor sanıyordum
Sağlık ocağına pek gitmedim kuzum ben o yüzden bilmiyorum hangi konularda destek oluyorlarYok canım yapmadım sağlık ocağına gitsem yardımcı olurlar mı acaba
Olabilir kuzum ben ankaradayim bazıları sonuçları aynı gün alıyormuş ben hep ertesi güne aldım mesela
Hadi ya bende sadece görünüm var adetlerim 32-34 gün arası sürüyor o kadar. İnşallah kuzucuklarımıza kavusuruz twz zamandaBende de var ben ilaç kullanmadan adet göremiyorum altı ay olmam yani o derece insülin direnci yumurta tembelliği kilo âdet düzensizliği mevcut
Aynen öyle canım
Merhaba kuzum rahim filmi çektirdin mi ? Bende çocukluğumdan beri idrar yolu enfeksiyonu ile savaşıyorum geçen hafta rahim filmi çektirdim iki tüpüm kapalı sağ tüp film esnasında açıldıysalar tüpüm maalesef açılmadı doktor idrar yolu enfeksiyonu olup olmadığımı sordu film çektirmeydiysen aklında bulunsunİyi akşamlar kızlarAdet dönemi kafam ne kadar rahat inşallah devamına da böyle gider Annemden öğrendim ki 3 sene sonra hamile kalmış bana sebebi ise idrar enfeksiyonuymuş tedavi alınca hemen düzelip bana hamile kalmış Benim bekarken bu sorunum çok vardı belki daha devam ediyordur diye adet bitimi idrar testlerimi yaptırıcam belki sıkıntı ondandır bende fnd_50 senin gibi küçük ilçede yaşıyorum asla randevu yok ne aile hekimi ne hastane özel yolları gözükücek sanırım mecburi. Takip etmicektim ama dayanamdım yine ovü testi sipariş verdim yumurtlama ağrısı yaşıyorum şuan erkenmi çatlıcak bilemedim bitsin hemen başlıcam testlere
Zaten bizim aile hekimleri yolu bulmuş mesela 4 tane aile hekimi var her gittiğinizde biri yok haftada 1 günü tatil gibi aralarında anlaşmışlar birbirlerinin hastasına bakıyorlar bende artık betaydi bir gideyim kan değerlerime baktirayimdi (şeker kolesterol) gibi onun dışında adımımı atmam amh bakıyor musunuz diyorum doktora o ne diyorAynen öyle canımkeyiflerine göre sanırım
Kuzum özel hastanelere gide bilirsin gerçi ordada süper doktorlar yok ama orta olanlar varİyi akşamlar kızlarAdet dönemi kafam ne kadar rahat inşallah devamına da böyle gider Annemden öğrendim ki 3 sene sonra hamile kalmış bana sebebi ise idrar enfeksiyonuymuş tedavi alınca hemen düzelip bana hamile kalmış Benim bekarken bu sorunum çok vardı belki daha devam ediyordur diye adet bitimi idrar testlerimi yaptırıcam belki sıkıntı ondandır bende fnd_50 senin gibi küçük ilçede yaşıyorum asla randevu yok ne aile hekimi ne hastane özel yolları gözükücek sanırım mecburi. Takip etmicektim ama dayanamdım yine ovü testi sipariş verdim yumurtlama ağrısı yaşıyorum şuan erkenmi çatlıcak bilemedim bitsin hemen başlıcam testlere
Güzel haberlerle gelin inşallah buraya denizlili misiniz bu arada yoksa görev icabı mı merak ettim de ben denizliyiyim o yüzdenCanım merhaba ne zamandır aklımdasın ben de sana yazacaktım. Bugün ateşim 36.4 e düştü normalde şuana kadar adetimin gelmesi gerekiyordu hala gelmedi. 36.5 olunca bile leke mutlaka gelirdi. Bakalım bekliyorum gelmezse adetim ve yarın ateşim tekrar yükselirse yerleşme düşüşü olmuştur diyebilirim. Her şey adetin gelmesine ve yarınki ateşim yükselmesine bağlı. Ben uzun zamandır Denizli’de bir doktor var yunus Aydın diye ondan randevu almaya çalışıyorum ama hep dolu randevuları. Bir türlü alamıyordum. Özel hastane. En son çare yazmakta buldum ve dönüş yaptılar çok şükür. 12 ekime boşluk bulabildim. Artık doktor ne derse anlatacağım her şeyi. Belki de aşılama olur. Tüp bebek de yapıyor o doktor. Artık nasıl olur bilmiyorum beklemedeyim.
İnşallah senin de hakkında hayırlısı olur en güzeli olur. Tüp bebeğe falan gerek kalmaz aşılaman tutar inşallah. Ne zaman belli olacak bat ne zaman? Aşılama nasıl bir işlem zor mu
Yoo belli oluyor yani kan vermiş miydin unuttum canım ya bence ver belli yani varEki Görüntüle 3310877 testim bu sekilde çıplak gözle daha iyi görünüyor ama baya silik bir çizgi
Yarın fırlarsa ateşin bugün çatlamış oluyor kuzum.bugün yarın önemli oluyor onu takip eden birkaç gün deGünaydın bebekler. Ateş düşünce yumurtlamis mı oluyorum. Yükselince de çatlamış mı nasıldı unuttum ben bunları.melegim can fnd_50 aşkım sen ne durumdasin
Kuzum Denizlili değilim görev icabı buralardayızGüzel haberlerle gelin inşallah buraya denizlili misiniz bu arada yoksa görev icabı mı merak ettim de ben denizliyiyim o yüzden❤
Kuzuuu ölçtün mü ateşini durum ne ?Kuzum Denizlili değilim görev icabı buralardayız
İlk defa yorumlayamadığım bir tablo ile karşı karşıyayım. Normalde 36.5 olunca lekelenmem başlar. 36.4 te adet olurum. Ama dün 36.4 tü ve adet olmadım.Acaba dün yanlış mı ölçtüm ateşölçer teklemeye başladı yenilemem lazım. Bugün 36.5 adet olur muyum bilmem. İlk kez yorumlayamıyorumKuzuuu ölçtün mü ateşini durum ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?