- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.321
Oyyyyİlk defa yorumlayamadığım bir tablo ile karşı karşıyayım. Normalde 36.5 olunca lekelenmem başlar. 36.4 te adet olurum. Ama dün 36.4 tü ve adet olmadım.Acaba dün yanlış mı ölçtüm ateşölçer teklemeye başladı yenilemem lazım. Bugün 36.5 adet olur muyum bilmem. İlk kez yorumlayamıyorummelegim can @melisaa93 @Papatyamaviss @Afratafrac Safransari bebekheyecani @beyons bliiss @simurgggg T tweeetyyy Zumruduanka96
Tam bunu yazarken adet oldum hahahhahahahjjajajjajajjajaulan test de yaptım bekliyordum şaka gibi bir hayat
Ya sen ciddi misinİlk defa yorumlayamadığım bir tablo ile karşı karşıyayım. Normalde 36.5 olunca lekelenmem başlar. 36.4 te adet olurum. Ama dün 36.4 tü ve adet olmadım.Acaba dün yanlış mı ölçtüm ateşölçer teklemeye başladı yenilemem lazım. Bugün 36.5 adet olur muyum bilmem. İlk kez yorumlayamıyorummelegim can @melisaa93 @Papatyamaviss @Afratafrac Safransari bebekheyecani @beyons bliiss @simurgggg T tweeetyyy Zumruduanka96
Tam bunu yazarken adet oldum hahahhahahahjjajajjajajjajaulan test de yaptım bekliyordum şaka gibi bir hayat
Kuzum olsun daha fazla uzamadan süründürmeden yeni döngün başlasın, yeni döngü yeni umut demekİlk defa yorumlayamadığım bir tablo ile karşı karşıyayım. Normalde 36.5 olunca lekelenmem başlar. 36.4 te adet olurum. Ama dün 36.4 tü ve adet olmadım.Acaba dün yanlış mı ölçtüm ateşölçer teklemeye başladı yenilemem lazım. Bugün 36.5 adet olur muyum bilmem. İlk kez yorumlayamıyorummelegim can @melisaa93 @Papatyamaviss @Afratafrac Safransari bebekheyecani @beyons bliiss @simurgggg T tweeetyyy Zumruduanka96
Ayyyyy inşallah sonunda bebeğe yorumlariz aminnnİlk defa yorumlayamadığım bir tablo ile karşı karşıyayım. Normalde 36.5 olunca lekelenmem başlar. 36.4 te adet olurum. Ama dün 36.4 tü ve adet olmadım.Acaba dün yanlış mı ölçtüm ateşölçer teklemeye başladı yenilemem lazım. Bugün 36.5 adet olur muyum bilmem. İlk kez yorumlayamıyorummelegim can @melisaa93 @Papatyamaviss @Afratafrac Safransari bebekheyecani @beyons bliiss @simurgggg T tweeetyyy Zumruduanka96
Yaaaaaaa altta yazanı Yeni gördüm üzdüİlk defa yorumlayamadığım bir tablo ile karşı karşıyayım. Normalde 36.5 olunca lekelenmem başlar. 36.4 te adet olurum. Ama dün 36.4 tü ve adet olmadım.Acaba dün yanlış mı ölçtüm ateşölçer teklemeye başladı yenilemem lazım. Bugün 36.5 adet olur muyum bilmem. İlk kez yorumlayamıyorummelegim can @melisaa93 @Papatyamaviss @Afratafrac Safransari bebekheyecani @beyons bliiss @simurgggg T tweeetyyy Zumruduanka96
Ahhaha o da iyiymişZaten bizim aile hekimleri yolu bulmuş mesela 4 tane aile hekimi var her gittiğinizde biri yok haftada 1 günü tatil gibi aralarında anlaşmışlar birbirlerinin hastasına bakıyorlar bende artık betaydi bir gideyim kan değerlerime baktirayimdi (şeker kolesterol) gibi onun dışında adımımı atmam amh bakıyor musunuz diyorum doktora o ne diyortam delirmelik
Bende yazının başını okurken yerleşme düşüşü mü diyecektim.İlk defa yorumlayamadığım bir tablo ile karşı karşıyayım. Normalde 36.5 olunca lekelenmem başlar. 36.4 te adet olurum. Ama dün 36.4 tü ve adet olmadım.Acaba dün yanlış mı ölçtüm ateşölçer teklemeye başladı yenilemem lazım. Bugün 36.5 adet olur muyum bilmem. İlk kez yorumlayamıyorummelegim can @melisaa93 @Papatyamaviss @Afratafrac Safransari bebekheyecani @beyons bliiss @simurgggg T tweeetyyy Zumruduanka96
Yani anlıyoruz ki ateş bizi hiç bir zaman yanıltmadı kuzum hakkımızda hayırlısı olsun. Ben merakla doktora gidecegin günü bekliyorum ne dicek bakim inşallah güzel haberler verir sana bitanem zamanı gelince nasıl gelecek ama işte sabredemiyoruzİlk defa yorumlayamadığım bir tablo ile karşı karşıyayım. Normalde 36.5 olunca lekelenmem başlar. 36.4 te adet olurum. Ama dün 36.4 tü ve adet olmadım.Acaba dün yanlış mı ölçtüm ateşölçer teklemeye başladı yenilemem lazım. Bugün 36.5 adet olur muyum bilmem. İlk kez yorumlayamıyorummelegim can @melisaa93 @Papatyamaviss @Afratafrac Safransari bebekheyecani @beyons bliiss @simurgggg T tweeetyyy Zumruduanka96
Artık bir ölü degilsinGünaydın bebekler. Ateş düşünce yumurtlamis mı oluyorum. Yükselince de çatlamış mı nasıldı unuttum ben bunları.melegim can fnd_50 aşkım sen ne durumdasin
HahahahhahaArtık bir ölü degilsinkeskin düşüş yapmış canım yumurta hazırlanıyor arkasından yükselişe geçerek 2 3 güne çatlar diye tahmin ediyorum bir kaç gün böyle gidip keskin yükselebilir
Agrısın agrısın süper olgunlaştıgının işareti o agrılar inşallah bu ay bebişin gelsin sana çok iyi gelecegine eminimHahahahhahahiç güleceğim yoktu aşkım yaşıyorum artık. O kadar net hissediyorum ki yumurtlamayı kasıklarım ağrıyor resmen
Amin canım benimAgrısın agrısın süper olgunlaştıgının işareti o agrılar inşallah bu ay bebişin gelsin sana çok iyi gelecegine eminim
Bu sabah yine test yaptim bu sefer kaset test yaptim baska kalmamış evde ondada bu sekilde silik çıktı. Kanı bu aksam mi vereyim yoksa 1 gun daha sabredip yarın mi versem ona karar veremedimYoo belli oluyor yani kan vermiş miydin unuttum canım ya bence ver belli yani var
evet keskin bir ateş düşmeniz var bu yumurtlama düşüşü olabilir. Bundan sonraki 2 3 gün yükselmeye geçerse o gün yumurtlamışsınızdır takibini ona göre yaparsınız net olarak şu an pek bişey belli etmezGünaydın bebekler. Ateş düşünce yumurtlamis mı oluyorum. Yükselince de çatlamış mı nasıldı unuttum ben bunları.melegim can fnd_50 aşkım sen ne durumdasin
kuzum ben de grafiğe göre ohh herşey iyi gidio derken ateşim de yüksekken üstelik bi baktım kanamam gelmiş :) güleyim mi ağlayayım mı o dereceyi sokağa fırlatasım geldi. Walla ateş gözlemi net bir bilgi vermiyor bence ben bu ay ne oldu anlayamadım bile. Hala hüsranlardayım. Dün gittim saçımı kısacık kestirdim bunalıma girdim resmenİlk defa yorumlayamadığım bir tablo ile karşı karşıyayım. Normalde 36.5 olunca lekelenmem başlar. 36.4 te adet olurum. Ama dün 36.4 tü ve adet olmadım.Acaba dün yanlış mı ölçtüm ateşölçer teklemeye başladı yenilemem lazım. Bugün 36.5 adet olur muyum bilmem. İlk kez yorumlayamıyorummelegim can @melisaa93 @Papatyamaviss @Afratafrac Safransari bebekheyecani @beyons bliiss @simurgggg T tweeetyyy Zumruduanka96
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?