- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.341
Oh çok şükür. Regl beklemek daha zor geliyor bana, gelsin bitsin önüme bakayım derdim hep. Sen git bakalım doktora anlat tüm yaşadıklarını unutma gerekirse yaz bir kağıda. Bakalım nasıl bir şey uygulatacak sana.İlk defa yorumlayamadığım bir tablo ile karşı karşıyayım. Normalde 36.5 olunca lekelenmem başlar. 36.4 te adet olurum. Ama dün 36.4 tü ve adet olmadım.Acaba dün yanlış mı ölçtüm ateşölçer teklemeye başladı yenilemem lazım. Bugün 36.5 adet olur muyum bilmem. İlk kez yorumlayamıyorum @melegim canmelisaa93 @Papatyamaviss A Afratafrac @Safransari @bebekheyecani beyons @bliiss S simurgggg @tweeetyyy Zumruduanka96
Tam bunu yazarken adet oldum hahahhahahahjjajajjajajjajaulan test de yaptım bekliyordum şaka gibi bir hayat
kuzum ne akıntılar ,ne ağrılar ,ne değişik nabız atması gibi ağrılar yaşadım kasıklarımda. Daha önce hiç yaşamadığım şeyler ama sonuç regl oldum.. Sana tavsiyem her belirtini hamileliğe yorma kuzum insan sonra çok üzülüo. Akışına bırakıp vücudu dinlemeden sonucu beklemek en güzeli. Yapabilirsem bu ay bunu yapıcamKızlar yumurtlamadam sonraki 6.günüm.3 gündür sarı akıntım var hayatımda ilk kez görüyorum.koku yok çok afedersiniz.dahs önceki gebelikte hiç bubyokyu.Acaba gebelik belirtisi mi
Yaaa yani mesajin basi umut sonu hüsran olmus gibiİlk defa yorumlayamadığım bir tablo ile karşı karşıyayım. Normalde 36.5 olunca lekelenmem başlar. 36.4 te adet olurum. Ama dün 36.4 tü ve adet olmadım.Acaba dün yanlış mı ölçtüm ateşölçer teklemeye başladı yenilemem lazım. Bugün 36.5 adet olur muyum bilmem. İlk kez yorumlayamıyorum @melegim canmelisaa93 @Papatyamaviss A Afratafrac @Safransari @bebekheyecani beyons @bliiss S simurgggg @tweeetyyy Zumruduanka96
Tam bunu yazarken adet oldum hahahhahahahjjajajjajajjajaulan test de yaptım bekliyordum şaka gibi bir hayat
3 saat kesintisiz uykudan sonraki ölçüm daha iyi oluyormus kuzum. Ilkini al o yuzden bence ama ayni saatte olcmek de önemli o yuzden bundan sonrasi icin ona gore programla kendini@fnd_50 Canım hakkında hayırlııs olsun, en kısa zamanda Rabbim kucağını doldursun inşallah
Ben birşey sorcağım ateşten sorumlu genel müdürümüz senmişinBen 04:45 te ateşimi ölçtüm 35.9 çıktı normalde 6-7 gibi ölçüyorum, sonra bir türlü tam dalamadım uykuya sürekli uyu uyan falan oldu 7 gibi 36.3 çıktı hangisini tabloya eklemem gerek kafam karıştı
çok güldüm, seninle de çıtır kocalar kulübümüz olsun canım hhahahhaha. ben de 39 yaşındayım, kocam 8 yaş küçük :)))@fnd_50 regldaş olalım biz senleWalla bidahaki aya kaldı hevesler moral bozmak yok. ben 2 gündür çok kötüydüm sanki bebek düşürmüşüm gibi tripler şimdi güldüğüme geçtiğime bakma :)Bu ay kendimi salak salak çok kaptırmamaya yemin ettim. Her ağrımı her akıntımı ay hamilemiyim'e yormamaya... Eşime bile demiycem ne yaşıosam kendi içimde yaşıycam. Adamı da boşu boşuna heveslendirdim salak gibi ay karnım ağrıo hamilemiyim yoksa vs diye diye.. Gizli gizli ne olursa olcak..Kızlar galiba ben yaştan dolayı korkuyorum 38 yaşındayım diye geç kalmışım gibi... 40 41 yaşında doğum yapan ark.larım var salak mısın ne panikliosun diyorlar ama elimde değil bu kaygı. Eşim de benden 7 yaş küçük aldım gencecik oğlanı ahahaha. Bilmiyorum karışık kafalar
Benimde düştü ateşim regl bekliyorum bugün yarınİlk defa yorumlayamadığım bir tablo ile karşı karşıyayım. Normalde 36.5 olunca lekelenmem başlar. 36.4 te adet olurum. Ama dün 36.4 tü ve adet olmadım.Acaba dün yanlış mı ölçtüm ateşölçer teklemeye başladı yenilemem lazım. Bugün 36.5 adet olur muyum bilmem. İlk kez yorumlayamıyorum @melegim canmelisaa93 @Papatyamaviss A Afratafrac @Safransari @bebekheyecani beyons @bliiss S simurgggg @tweeetyyy Zumruduanka96
Ahahaha cok guldum@fnd_50 regldaş olalım biz senleWalla bidahaki aya kaldı hevesler moral bozmak yok. ben 2 gündür çok kötüydüm sanki bebek düşürmüşüm gibi tripler şimdi güldüğüme geçtiğime bakma :)Bu ay kendimi salak salak çok kaptırmamaya yemin ettim. Her ağrımı her akıntımı ay hamilemiyim'e yormamaya... Eşime bile demiycem ne yaşıosam kendi içimde yaşıycam. Adamı da boşu boşuna heveslendirdim salak gibi ay karnım ağrıo hamilemiyim yoksa vs diye diye.. Gizli gizli ne olursa olcak..Kızlar galiba ben yaştan dolayı korkuyorum 38 yaşındayım diye geç kalmışım gibi... 40 41 yaşında doğum yapan ark.larım var salak mısın ne panikliosun diyorlar ama elimde değil bu kaygı. Eşim de benden 7 yaş küçük aldım gencecik oğlanı ahahaha. Bilmiyorum karışık kafalar
Bence bugün ver sonucun çıkar hcg yükselmiştir zaten artık kaset teste gerek yok maşAllah hayırlı haberlerini bekliyorum canım haber etBu sabah yine test yaptim bu sefer kaset test yaptim baska kalmamış evde ondada bu sekilde silik çıktı. Kanı bu aksam mi vereyim yoksa 1 gun daha sabredip yarın mi versem ona karar veremedim
Sarı akıntı gebeliğin en büyük belirtisi ama belki tekrar yumurtalamış olabilirsin çatlamış olabilir gebelik için erken daha lh testi yap bence bir kez dahaKızlar yumurtlamadam sonraki 6.günüm.3 gündür sarı akıntım var hayatımda ilk kez görüyorum.koku yok çok afedersiniz.dahs önceki gebelikte hiç bubyokyu.Acaba gebelik belirtisi mi
Tek şu işe yaradilar evlilik için de aynı hekimlige kan vermistim evlenirken bebek düşünmeden önce hepatit aşısı önerdi bana hiç antikorum olmadigi için 3 doz onu oldum yaklasik 7 ay sürüyor dozlarin tamamlanması. Ücretsiz şekilde yaptilar aşıyı sadece ilk doz ellerinde yoktu dışardan temin ettim diğer ikisini kendileri yapti baska bir arkadaşım istanbulda onun aile hekimligi biz yetişkine hepatit yapmiyoruz sadece risk gruplarına demişler. O da entresan. Bende buradaki hemsireden memnunum wp den bile destek oluyor kadın sağolsunAhhaha o da iyiymişkız bende taşındım önceki doktorum çok iyiydi senelerdir gittiğimden artık abi kardeş olmuştuk resmen aklıma estikçe gidip tahlil veriyordum şimdiki senede 1 baktırabilisn bütün değerlerine dedi ben şok ardından beta için gidince sadeec rutin kan ve b12 bakmış ha bide hormon baktı işte dedim nerye düştüm ben Allah sabır versin bize
Yaa tamam bebeğim teşekkür ederim3 saat kesintisiz uykudan sonraki ölçüm daha iyi oluyormus kuzum. Ilkini al o yuzden bence ama ayni saatte olcmek de önemli o yuzden bundan sonrasi icin ona gore programla kendini
Test yapmış mıydın canımBugün gecikmenin 3. Günü dün akşam ufak bir belli belirsiz lekelendim ama devamı gelmedi ne ağrım var ne başka bir belirti ne adet belirtim var ne başka birşey eşimle konuştuk 1 hafta beklicez sonra kan vericem artık yoksa kadın doğuma gidip ilaç başlicam doğum yaptıktan sonra ilk defa geciktim bu kadar hala şaşırıyorum
canım benim ya olsun moral bozmak yok o bebiş buraya gelecek biz inanıyoruzİlk defa yorumlayamadığım bir tablo ile karşı karşıyayım. Normalde 36.5 olunca lekelenmem başlar. 36.4 te adet olurum. Ama dün 36.4 tü ve adet olmadım.Acaba dün yanlış mı ölçtüm ateşölçer teklemeye başladı yenilemem lazım. Bugün 36.5 adet olur muyum bilmem. İlk kez yorumlayamıyorum @melegim canmelisaa93 @Papatyamaviss A Afratafrac @Safransari @bebekheyecani beyons @bliiss S simurgggg @tweeetyyy Zumruduanka96
Belki erken yumurtlama gorecek olabilirsin canim. Ovu testiyle de takip ediyorsun dimi? Dususten sonraki arka arkaya olan yukselis onemli sanirim yumurtlama diyebilmek icin. Sonraki takiplerde netlesir. Olcmeye devam
Ay iyi bari ya iyi olmuşTek şu işe yaradilar evlilik için de aynı hekimlige kan vermistim evlenirken bebek düşünmeden önce hepatit aşısı önerdi bana hiç antikorum olmadigi için 3 doz onu oldum yaklasik 7 ay sürüyor dozlarin tamamlanması. Ücretsiz şekilde yaptilar aşıyı sadece ilk doz ellerinde yoktu dışardan temin ettim diğer ikisini kendileri yapti baska bir arkadaşım istanbulda onun aile hekimligi biz yetişkine hepatit yapmiyoruz sadece risk gruplarına demişler. O da entresan. Bende buradaki hemsireden memnunum wp den bile destek oluyor kadın sağolsun
Evet evet dün yaptım ama yoktu birşey erken saatte yapmıştım birde, bugün 12 1 gibi yapcam öyle daha iyi olur sankiBelki erken yumurtlama gorecek olabilirsin canim. Ovu testiyle de takip ediyorsun dimi? Dususten sonraki arka arkaya olan yukselis onemli sanirim yumurtlama diyebilmek icin. Sonraki takiplerde netlesir. Olcmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?