💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Oh çok şükür. Regl beklemek daha zor geliyor bana, gelsin bitsin önüme bakayım derdim hep. Sen git bakalım doktora anlat tüm yaşadıklarını unutma gerekirse yaz bir kağıda. Bakalım nasıl bir şey uygulatacak sana.

Kızlar yumurtlamadam sonraki 6.günüm.3 gündür sarı akıntım var hayatımda ilk kez görüyorum.koku yok çok afedersiniz.dahs önceki gebelikte hiç bubyokyu.Acaba gebelik belirtisi mi
kuzum ne akıntılar ,ne ağrılar ,ne değişik nabız atması gibi ağrılar yaşadım kasıklarımda. Daha önce hiç yaşamadığım şeyler ama sonuç regl oldum.. Sana tavsiyem her belirtini hamileliğe yorma kuzum insan sonra çok üzülüo. Akışına bırakıp vücudu dinlemeden sonucu beklemek en güzeli. Yapabilirsem bu ay bunu yapıcam

Yaaa yani mesajin basi umut sonu hüsran olmus gibi canin sagolsun kuzum belirsizlik kalkmis en azindan ortadan. Simdi hormonlar normallesir. Psikoloji normale döner. Takip yapmicam dedin ama pek birakabilecegine ihtimal vermiyorum ,dr kontrolünden dolayi heralde hayirli guzel sonuclar ekimde bizi bulsun

3 saat kesintisiz uykudan sonraki ölçüm daha iyi oluyormus kuzum. Ilkini al o yuzden bence ama ayni saatte olcmek de önemli o yuzden bundan sonrasi icin ona gore programla kendini

çok güldüm, seninle de çıtır kocalar kulübümüz olsun canım hhahahhaha. ben de 39 yaşındayım, kocam 8 yaş küçük :)))
bu yaş konusu yüzünden ben de çok paniğim çok normal olmamız tabi. O yüzden koştur koştur tedavidir, prp dir, tüp bebektir, klomendir odur budur ne varsa yaptırıyorum şuan valla. amh da yerlerde benim. bu ay klomen kullandım, 3 yumurtam büyümüş, yarın toplanacak. inşallah kaliteli embriyo elde ederiz bu sefer de artık şu transfer aşamasına bir geleyim istiyorum. Kendimiz deneyelim falan tahammülüm yok artık :) Ocak'tan beri uğraşıyoruz, 2 tüp bebek tedavisi, sonra 3-4 ay kendimiz denedik, eylül başı prp yaptırdım. 2. reglinde gel demişlerdi bekleyemedim ilk reglimi olup dr a koştum bişiler yapalım aaay diye :))) bu sefer çok pozitif ve ümitliyim, umarım patlamam :) ptesi belli olacak bakalım kaliteli embriyo yakaladık mı yakalayamadık mıııı.....

Benimde düştü ateşim regl bekliyorum bugün yarın

Ahahaha cok guldum çıtır seviyorsan demekki yaa canim cok iyi anliyorum ne yasadigini valla. Ben de o kadar cok yasadim ki ayni hayal kirikligini o yuzden bu ay hic soylemedim esime. Pozitif oldu testler negatife döndü ruhu duymadi. Testleri gizli gizli yaptim. Posette biriktirdim hepsini. Regl olunca attim. Artik valla kapiya koymaya bile utaniyordum çöp posetinden surekli gebelik testleri gelen gecen görecek diye bile kaygi cekmeye basladim. O yuzden ovu zamani bir poset aciyorum. Hepsini doldurup regl olunca atiyorum

Bu sabah yine test yaptim bu sefer kaset test yaptim baska kalmamış evde ondada bu sekilde silik çıktı. Kanı bu aksam mi vereyim yoksa 1 gun daha sabredip yarın mi versem ona karar veremedim
Bence bugün ver sonucun çıkar hcg yükselmiştir zaten artık kaset teste gerek yok maşAllah hayırlı haberlerini bekliyorum canım haber et

Bugün gecikmenin 3. Günü dün akşam ufak bir belli belirsiz lekelendim ama devamı gelmedi ne ağrım var ne başka bir belirti ne adet belirtim var ne başka birşey eşimle konuştuk 1 hafta beklicez sonra kan vericem artık yoksa kadın doğuma gidip ilaç başlicam doğum yaptıktan sonra ilk defa geciktim bu kadar hala şaşırıyorum

Kızlar yumurtlamadam sonraki 6.günüm.3 gündür sarı akıntım var hayatımda ilk kez görüyorum.koku yok çok afedersiniz.dahs önceki gebelikte hiç bubyokyu.Acaba gebelik belirtisi mi
Sarı akıntı gebeliğin en büyük belirtisi ama belki tekrar yumurtalamış olabilirsin çatlamış olabilir gebelik için erken daha lh testi yap bence bir kez daha

Tek şu işe yaradilar evlilik için de aynı hekimlige kan vermistim evlenirken bebek düşünmeden önce hepatit aşısı önerdi bana hiç antikorum olmadigi için 3 doz onu oldum yaklasik 7 ay sürüyor dozlarin tamamlanması. Ücretsiz şekilde yaptilar aşıyı sadece ilk doz ellerinde yoktu dışardan temin ettim diğer ikisini kendileri yapti baska bir arkadaşım istanbulda onun aile hekimligi biz yetişkine hepatit yapmiyoruz sadece risk gruplarına demişler. O da entresan. Bende buradaki hemsireden memnunum wp den bile destek oluyor kadın sağolsun

3 saat kesintisiz uykudan sonraki ölçüm daha iyi oluyormus kuzum. Ilkini al o yuzden bence ama ayni saatte olcmek de önemli o yuzden bundan sonrasi icin ona gore programla kendini
Yaa tamam bebeğim teşekkür ederim uykum çok bölünüyor sürekli uyanıyorum o yüzden nasıl yapacağımı da bilemedim inşallah doğru olur ölçümlerim

kızlar ya bişey sorcam. Bugün adetimin hazır 3. günüyken bi hormonlarıma baktırayım dedim. Boş randevu buldum saat 3 e aç tok gitmem sorun teşkil eder mi? Sadece şeker için mi aç olmak lazım onu geçen ay yaptırdım bu kadınlık hormonları ve yumurtalar için gidicem. Bilen yazabilir mi?

Test yapmış mıydın canım

S simurgggg birde baksana böyle birden düştü yumurtlama zamanı oluyormuş ama reglin son günüydü o düşüş hiçbir şey anlamadım bu ateş işinden kuzucum 3.gün ölçmeye başlamıştım

Eklentiler

• Screenshot_20231003_101053_Femometer.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 54
canım benim ya olsun moral bozmak yok o bebiş buraya gelecek biz inanıyoruz ama cok nazlı bi bebiş ya bekletiyor annesini

Belki erken yumurtlama gorecek olabilirsin canim. Ovu testiyle de takip ediyorsun dimi? Dususten sonraki arka arkaya olan yukselis onemli sanirim yumurtlama diyebilmek icin. Sonraki takiplerde netlesir. Olcmeye devam

Ay iyi bari ya iyi olmuş öyle olmaları çok iyi ya benim önceki ebe de öyleydi burdakiler çok tuhaf sağlık ocağına gidesim gelmiyor hamile kalırsam eski sağlık ocağıma yakın bi yere taşıncam diyorum hep

Belki erken yumurtlama gorecek olabilirsin canim. Ovu testiyle de takip ediyorsun dimi? Dususten sonraki arka arkaya olan yukselis onemli sanirim yumurtlama diyebilmek icin. Sonraki takiplerde netlesir. Olcmeye devam
Evet evet dün yaptım ama yoktu birşey erken saatte yapmıştım birde, bugün 12 1 gibi yapcam öyle daha iyi olur sanki
Bakalım becerebilecek miyim ateşle takip etmeyi testlerle uyuşacak mı
Sen naptınn canım kaçıncı günün reglin ne zaman bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…