💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım aç tok farketmiyor diye biliyorum ben öğleden sonra gidiyordum hep aç kalmak mümkün değil o saate kadar, doktor da hiç aç mısın diye sormuyordu açlık gerekse sorar söylerdi yani

Yok canım aile hekimleride bakıyor hormonlara, ben hastaneye gidemediğim zamanlarda aile hekimimden yaptırmıştım tahlilleri. Ama yorum konusunda diyorsan evet tam yorumlayamıyorlar
ale hekimi, sadece tsh şeker genel kan bakıyor.d vitamini bile bakmıyor kalktı onlar.ahm .estradiol vs bunlara tabiki bakmıyor

Ayy bildirimler düşmüyor zat zor görüyorum etiketleri sinir oldum okurken heyecanlandım. Son paragrafta ben şok en azından bekletmedi daha fazla umutlandırmalı canım. Gel ekime yanımıza
bliiss ne var ne yok canım nasıl gidiyor ateş ölçme işlerin devam mıı ovu kullanıyor musun bu ay

İyiyim canım çok yogunum zar zor bakıyorum buraya etiketini tesadüfen gördüm siteye bir haller olmuş bildirim göstermiyor Ateş tablomu atıyorum bak ben de 3. Gün başladım düşüş oldu bende de demek ki regl ateşi yüksek oluyor bitince düşüyor. Ovu testine başlamadım daha erken 10. Gün falan başlarım benim 14-16 arası oluyor genelde yumurtlama. Sen naptin nasılsın ?

Eklentiler

• BCD31003-6B6F-4E37-A86F-9A865E828BF7.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 54
Allah kolaylık versin canım ama özletme kendini
Yaa normal demek ki bu iniş çıkışlar öğrenicez zamanla
Ama değişmiyor mu hiç bebeğim kaçırma da aman diyim ben hemen başladım ne olur ne olmaz diye
Bende çok giremiyorum okuyup çıkıyorum, beklemeye geçtim bakalım ne zaman gönlü olacak yumurtamın

Canım aç tok farketmiyor diye biliyorum ben öğleden sonra gidiyordum hep aç kalmak mümkün değil o saate kadar, doktor da hiç aç mısın diye sormuyordu açlık gerekse sorar söylerdi yani
sağol bebeğim çok tşkler geri dönüşün için

Sarı akıntı gebeliğin en büyük belirtisi ama belki tekrar yumurtalamış olabilirsin çatlamış olabilir gebelik için erken daha lh testi yap bence bir kez daha
Aa öylemi ya şansa ilişki de olmadı.bubay femara çatlatma iğnesi kullandım 2 yumurtam vardı 22 ve 24 mm onlar çatladı ama sonradan bi yumurtlama daha mı oldu acaba

Ahahaha süper ,yaşasın bizim kulüp Anlatsam roman olur ,evlenmemiz o günlere gelmemiz walla roman gibi... Walla kocam benden büyük duruo yoksa asla evlenmezdim Allah yardımcın olsun kuzum zor işler gerçekten..Baya uğraşıyorsun rabbim inşallah tüm emeklerinin karşılığını verir ve o gzüel haberi alırsın bir an önce..Ben 6 aylık evliyim, evlenmeden herşeyime baktırmıştım dr yumurtaların vs çok iyi durumda hormonsal da bir sorun yok demişti. Adetlerim günü gününe düzenli tek eksiğim demir eksikliğim var feci şekilde onun için de hap kullanıyorum ve aylardır folik asit kullanıyorum... 3 aydır denedik olmadı ister istemez içime kurtlar düştü. Belki aceleci davranıyorum belki bir sorun var eşimde ya da bende kapalı kutu insan hiçbirşey bilemiyor. Bu ay gerçekten çok umutlanmıştım. Tüm önemli günleri değerlendirdik fazlasıyla ve ateş ölçümleriyle takip ettim hep herşey güzelken pat regl oldum..Bugün boş bi randevu buldum gidicem bakalım ne var ne yok baksınlar hormondu bilmemneydi..

Teşekkür ederim kuzum inşallah her fırsatta geliyorum ya genelde hep aynı tarihlerim ama ateşe de güveniyorum bu ay olursa oradan da anlarız diye. Bir de benim ağrılarım çok belli ediyor. Bakalım bu ay güzel yumurtlar bekliyorum bizden. Kullanıyor musun inofolic hapını?

Biliyorum canım 15 aydır içindeyim bu sürecin kimyasal da olsa birkez hamile kaldım ve ondan sonra rahatladım..ama sarı akıntı ilk kez gördüm ondan sorayım dedim

Anladigim kadariyla uyusuyor kuzum. Ben de anlamsiz bulmustum atesteki dususleri falan gecen ay. Ama sonradan bakinca ne yasadiysak gosteriyormus meger yumurtlama yerlesme regl dususu hepsini yansitti hakikaten.

Benim de 3. Gun canim. Yarin randevum var kadin dogumda. Oraya gidecegim. Sonra iste adet biter iste yine bir umut baslarim ama. Kimyasallardan sonraki ay hic gebelik olusmadi bende simdiye kadar. Doktor fark yaratacak bir oneride bulunmaz yine kendi halime birakirsa ne olur bu ay bilemiyorum

Ha iyi bari o zaman sen kendini bilirsin tabi
Oyy inşallah ya kullanıyorum canım 1 gün 1 içiyorum bir gün 2 günde 2 kullanan da varmış 1 kullanan da bende böyle çözüm buldum

Aclik gerekmiyor canim hormon icin

Çok net demek kii o zaman takibe devam inşallah yerleşme düşüsü görürüz de sonrasında hiç düşmez bu ay bebişlerimize kavuşalım inşallah
İnşallah doktorun uğurlu gelir bebeğim, bu ay güzel haberler alacağımıza inanıyorum
Haber ver doktorla görüştükten sonra

Biliyorum canım 15 aydır içindeyim bu sürecin kimyasal da olsa birkez hamile kaldım ve ondan sonra rahatladım..ama sarı akıntı ilk kez gördüm ondan sorayım dedim
Sarı akıntı bu ay bende de oldu ve ilk defa oldu kızlar belirti olabilir demişti ama regl oldum büyük ihtimalle enfeksiyon oldu ilaçlarım vardı kullanmaya başladım umarım gebeliktendir seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…