- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.361
Canım aç tok farketmiyor diye biliyorum ben öğleden sonra gidiyordum hep aç kalmak mümkün değil o saate kadar, doktor da hiç aç mısın diye sormuyordukızlar ya bişey sorcam. Bugün adetimin hazır 3. günüyken bi hormonlarıma baktırayım dedim. Boş randevu buldum saat 3 e aç tok gitmem sorun teşkil eder mi? Sadece şeker için mi aç olmak lazım onu geçen ay yaptırdım bu kadınlık hormonları ve yumurtalar için gidicem. Bilen yazabilir mi?
bunların hepsi bende de vardı cok şükür düzene girdi doğal yolla gebe bile kaldım.napıyoruz glutensiz besleniyoruzBende de var ben ilaç kullanmadan adet göremiyorum altı ay olmam yani o derece insülin direnci yumurta tembelliği kilo âdet düzensizliği mevcut
ale hekimi, sadece tsh şeker genel kan bakıyor.d vitamini bile bakmıyor kalktı onlar.ahm .estradiol vs bunlara tabiki bakmıyorYok canım aile hekimleride bakıyor hormonlara, ben hastaneye gidemediğim zamanlarda aile hekimimden yaptırmıştım tahlilleri. Ama yorum konusunda diyorsan evet tam yorumlayamıyorlar
Ayy bildirimler düşmüyor zat zor görüyorum etiketleri sinir oldum okurken heyecanlandım. Son paragrafta ben şokİlk defa yorumlayamadığım bir tablo ile karşı karşıyayım. Normalde 36.5 olunca lekelenmem başlar. 36.4 te adet olurum. Ama dün 36.4 tü ve adet olmadım.Acaba dün yanlış mı ölçtüm ateşölçer teklemeye başladı yenilemem lazım. Bugün 36.5 adet olur muyum bilmem. İlk kez yorumlayamıyorum @melegim can @melisaa93 @Papatyamaviss @Afratafrac @Safransari @bebekheyecani @beyonsbliiss S simurgggg @tweeetyyy Zumruduanka96
Tam bunu yazarken adet oldum hahahhahahahjjajajjajajjajaulan test de yaptım bekliyordum şaka gibi bir hayat
İyiyim canım çok yogunum zar zor bakıyorum buraya etiketini tesadüfen gördüm siteye bir haller olmuş bildirim göstermiyor
Allah kolaylık versin canım ama özletme kendiniAyy bildirimler düşmüyor zat zor görüyorum etiketleri sinir oldum okurken heyecanlandım. Son paragrafta ben şoken azından bekletmedi daha fazla umutlandırmalı canım. Gel ekime yanımıza
İyiyim canım çok yogunum zar zor bakıyorum buraya etiketini tesadüfen gördüm siteye bir haller olmuş bildirim göstermiyorAteş tablomu atıyorum bak ben de 3. Gün başladım düşüş oldu bende de demek ki regl ateşi yüksek oluyor bitince düşüyor. Ovu testine başlamadım daha erken 10. Gün falan başlarım benim 14-16 arası oluyor genelde yumurtlama. Sen naptin nasılsın ?
sağol bebeğim çok tşkler geri dönüşün içinCanım aç tok farketmiyor diye biliyorum ben öğleden sonra gidiyordum hep aç kalmak mümkün değil o saate kadar, doktor da hiç aç mısın diye sormuyorduaçlık gerekse sorar söylerdi yani
Aa öylemi ya şansa ilişki de olmadı.bubay femara çatlatma iğnesi kullandım 2 yumurtam vardı 22 ve 24 mm onlar çatladı ama sonradan bi yumurtlama daha mı oldu acabaSarı akıntı gebeliğin en büyük belirtisi ama belki tekrar yumurtalamış olabilirsin çatlamış olabilir gebelik için erken daha lh testi yap bence bir kez daha
Ahahaha süper ,yaşasın bizim kulüpçok güldüm, seninle de çıtır kocalar kulübümüz olsun canım hhahahhaha. ben de 39 yaşındayım, kocam 8 yaş küçük :)))
bu yaş konusu yüzünden ben de çok paniğim çok normal olmamız tabi. O yüzden koştur koştur tedavidir, prp dir, tüp bebektir, klomendir odur budur ne varsa yaptırıyorum şuan valla. amh da yerlerde benim. bu ay klomen kullandım, 3 yumurtam büyümüş, yarın toplanacak. inşallah kaliteli embriyo elde ederiz bu sefer de artık şu transfer aşamasına bir geleyim istiyorum. Kendimiz deneyelim falan tahammülüm yok artık :) Ocak'tan beri uğraşıyoruz, 2 tüp bebek tedavisi, sonra 3-4 ay kendimiz denedik, eylül başı prp yaptırdım. 2. reglinde gel demişlerdi bekleyemedim ilk reglimi olup dr a koştum bişiler yapalım aaay diye :))) bu sefer çok pozitif ve ümitliyim, umarım patlamam :) ptesi belli olacak bakalım kaliteli embriyo yakaladık mı yakalayamadık mıııı.....
Teşekkür ederim kuzum inşallah her fırsatta geliyorumAllah kolaylık versin canım ama özletme kendini
Yaa normal demek ki bu iniş çıkışlar öğrenicez zamanla
Ama değişmiyor mu hiç bebeğim kaçırma da aman diyim ben hemen başladım ne olur ne olmaz diye
Bende çok giremiyorum okuyup çıkıyorum, beklemeye geçtim bakalım ne zaman gönlü olacak yumurtamın
ahhh kuzum inşallah inşallahhhhP pellypell B blackkdahlia beni çok güldürdünüz çıtır kocalar derneğisefanız olsun hiç strese girmeyin genceciksiniz siz de daha zamanı gelince elbet bebisler gelecek
Biliyorum canım 15 aydır içindeyim bu sürecin kimyasal da olsa birkez hamile kaldım ve ondan sonra rahatladım..ama sarı akıntı ilk kez gördüm ondan sorayım dedimkuzum ne akıntılar ,ne ağrılar ,ne değişik nabız atması gibi ağrılar yaşadım kasıklarımda. Daha önce hiç yaşamadığım şeyler ama sonuç regl oldum.. Sana tavsiyem her belirtini hamileliğe yorma kuzum insan sonra çok üzülüo. Akışına bırakıp vücudu dinlemeden sonucu beklemek en güzeli. Yapabilirsem bu ay bunu yapıcam
Lh bırakalı aylar oldu canım aşırı stres yapıyor onlar bide pkoyum.Domtor komtrolünde takip ediyorum femara ileSarı akıntı gebeliğin en büyük belirtisi ama belki tekrar yumurtalamış olabilirsin çatlamış olabilir gebelik için erken daha lh testi yap bence bir kez daha
Anladigim kadariyla uyusuyor kuzum. Ben de anlamsiz bulmustum atesteki dususleri falan gecen ay. Ama sonradan bakinca ne yasadiysak gosteriyormus megerEvet evet dün yaptım ama yoktu birşey erken saatte yapmıştım birde, bugün 12 1 gibi yapcam öyle daha iyi olur sanki
Bakalım becerebilecek miyim ateşle takip etmeyi testlerle uyuşacak mı
Sen naptınn canım kaçıncı günün reglin ne zaman bitecek
Ha iyi bari o zaman sen kendini bilirsin tabiTeşekkür ederim kuzum inşallah her fırsatta geliyorumya genelde hep aynı tarihlerim ama ateşe de güveniyorum bu ay olursa oradan da anlarız diye. Bir de benim ağrılarım çok belli ediyor. Bakalım bu ay güzel yumurtlar bekliyorum bizden. Kullanıyor musun inofolic hapını?
Aclik gerekmiyor canim hormon icinkızlar ya bişey sorcam. Bugün adetimin hazır 3. günüyken bi hormonlarıma baktırayım dedim. Boş randevu buldum saat 3 e aç tok gitmem sorun teşkil eder mi? Sadece şeker için mi aç olmak lazım onu geçen ay yaptırdım bu kadınlık hormonları ve yumurtalar için gidicem. Bilen yazabilir mi?
Çok net demek kii o zaman takibe devamAnladigim kadariyla uyusuyor kuzum. Ben de anlamsiz bulmustum atesteki dususleri falan gecen ay. Ama sonradan bakinca ne yasadiysak gosteriyormus megeryumurtlama yerlesme regl dususu hepsini yansitti hakikaten.
Benim de 3. Gun canim. Yarin randevum var kadin dogumda. Oraya gidecegim. Sonra iste adet biter iste yine bir umut baslarim ama. Kimyasallardan sonraki ay hic gebelik olusmadi bende simdiye kadar. Doktor fark yaratacak bir oneride bulunmaz yine kendi halime birakirsa ne olur bu ay bilemiyorum
Rica ederim canım ne demeksağol bebeğim çok tşkler geri dönüşün için
Sarı akıntı bu ay bende de oldu ve ilk defa oldu kızlar belirti olabilir demişti ama regl oldum büyük ihtimalle enfeksiyon oldu ilaçlarım vardı kullanmaya başladımBiliyorum canım 15 aydır içindeyim bu sürecin kimyasal da olsa birkez hamile kaldım ve ondan sonra rahatladım..ama sarı akıntı ilk kez gördüm ondan sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?