💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ha iyi bari o zaman sen kendini bilirsin tabi
Oyy inşallah ya kullanıyorum canım 1 gün 1 içiyorum bir gün 2 günde 2 kullanan da varmış 1 kullanan da bende böyle çözüm buldum
Güzel çözümmüş ben hep 1 kullandım yine öyle yapıyorum 2 psikolojik olarak fazla geliyor bana

Olur bebisim yazarim tabi yarin cikinca. Aynen insallah ekim bizim ayimiz olur diyelim umutsuzluga yer yok

Güzel çözümmüş ben hep 1 kullandım yine öyle yapıyorum 2 psikolojik olarak fazla geliyor bana
Aynen ya birde ben doktor kontrolünde kullanmadığımdan korkuyorum ilk gün bulantım falan vardı acaba ilaçtan mı dedim ama sonra olmadı Allahtan. Ne çekiyorsak biz kadınlar çekiyoruz valla eşime zorla içiriyorum vitaminleri çocuk gibi davranıyor geçen yumurtlama zamanı nazlanmıştı kavga etmiştik bu ay söylemicem akıllandım

Bence bugün ver sonucun çıkar hcg yükselmiştir zaten artık kaset teste gerek yok maşAllah hayırlı haberlerini bekliyorum canım haber et
benim çatlatma iğnemin 12. günü bugün etkisimidir diye düşünüyorum o yüzden birazda beklme amacım ama 12. günde doğru sonuç verir mi

Ben de elimde çakşır suyu ve çörek otu karışımıyla geziyorum. Sinir basıyor bana. Al iç işte. Yok illa ben kosturcam. Hoşuma gidiyor diyo bi de sen verince bana ilaç verme böyle macun gibi birşeyler ver diyor hayır ne vereyim yani sperm yavaşlığı var. İlaçlar çok yan etki yaptı bunları deniyorum be de

Kızlar günaydın bu testten kullanan var mı üsttekini akşam uygulamistim sabh kalktığımda ortası beyazlamışti alttakini sabh uyguladım. Test neden beyazlasti ki acaba

Eklentiler

• IMG_20231003_112446.webp
    5 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20231003_112144.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 83
Kızlarrr ben dayanamadım kan testi verdim yine. 2 gün önce 0.2 olan değerim 5.2 çıktı, aynı yerde yaptırdım. Bat a 3 gün var daha ne düşünüyorsunuz hamile olabilir miyim?

Sarı akıntı ve kasıklarımda ağrı şikayetim var. Gerçekten hissettim bu yüzden yaptırıp durdum BAT öncesi

Bana doktor önermişti bu ilacı endişelenme bence. Bulantı psikolojik olabilir belki bilemedim. Ben söylemiyorum artık akıllandım önemli günler gittikten sonra söylüyorum çünkü soruyorum daha gelmedimi onemli günler diye
Caksir suyunu benimki bayıla bayila içiyor. Bir şişe bitti ikinciyi kendi istedi hatta kas ağrılarına falanda iyi geliyormuş faydası çok. Nazlanıyor herhalde senin içilmeni seviyormuş baksana

.
Sorma sorma bi naz bi niyaz bakalım bu aydan sonra ne bulcam vermek için

Ben kullanalı çok uzun zaman oldu hiç aklımda kalmamış vallahi ama edahandro bebişim bilir görünce yazar
kafamda deli sorular başka tecrubesi olan bilgisi olan varmı?

Çatlatma iğnesi 12. gün kan testi versem doğru sonuç alma ihtimalim %kaç?

Kuzum özel hastanelere gide bilirsin gerçi ordada süper doktorlar yok ama orta olanlar var
Öyle yapcam canım mecburen gerçekten bu konuda burası çok sıkıntıymış. Hastane açılıyormuş yeni belki biraz toparlar

ale hekimi, sadece tsh şeker genel kan bakıyor.d vitamini bile bakmıyor kalktı onlar.ahm .estradiol vs bunlara tabiki bakmıyor
Daha bundan 3 ay önce baktırdım. Evet d vit bakmıyor ve amh da bakmıyor.
Ama diğer hormonlara bakıyor. Tabi ilden ile değişiyor olabilir onu bilemem. Aşağıdaki tüm hormonlara aile hekimim baktı.

Eklentiler

• 9313BBA2-CBC5-471D-9646-FEC36109505F.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 76
Bende 38 yaşındayım canım.
Bende çıtır seviyorum ama senin kadar yaş farkı yok aramızda
Benim 8 yaşında kızım var, o zaman istediğim ay hamile kalmıştım yine öyle olacak sandım 1.5 senedir olmuyor. Yani genclikteki gibi olmuyor malesef yaştan dolayi.

Doktora gittin mi ? Değerlerin nasıl çıktı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…