- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.381
Güzel çözümmüş ben hep 1 kullandım yine öyle yapıyorum 2 psikolojik olarak fazla geliyor banaHa iyi bari o zaman sen kendini bilirsin tabi
Oyy inşallah yakullanıyorum canım 1 gün 1 içiyorum bir gün 2 günde 2 kullanan da varmış 1 kullanan da bende böyle çözüm buldum
Olur bebisim yazarim tabi yarin cikinca. Aynen insallah ekim bizim ayimiz olur diyelim umutsuzluga yer yokÇok net demek kii o zaman takibe devaminşallah yerleşme düşüsü görürüz de sonrasında hiç düşmez bu ay bebişlerimize kavuşalım inşallah
İnşallah doktorun uğurlu gelir bebeğim, bu ay güzel haberler alacağımıza inanıyorum
Haber ver doktorla görüştükten sonra
Aynen ya birde ben doktor kontrolünde kullanmadığımdan korkuyorumGüzel çözümmüş ben hep 1 kullandım yine öyle yapıyorum 2 psikolojik olarak fazla geliyor bana
Aynen öyle kuzucumOlur bebisim yazarim tabi yarin cikinca. Aynen insallah ekim bizim ayimiz olur diyelim umutsuzluga yer yok
benim çatlatma iğnemin 12. günü bugün etkisimidir diye düşünüyorum o yüzden birazda beklme amacım ama 12. günde doğru sonuç verir miBence bugün ver sonucun çıkar hcg yükselmiştir zaten artık kaset teste gerek yok maşAllah hayırlı haberlerini bekliyorum canım haber et
Ben kullanalı çok uzun zaman oldu hiç aklımda kalmamış vallahi amabenim çatlatma iğnemin 12. günü bugün etkisimidir diye düşünüyorum o yüzden birazda beklme amacım ama 12. günde doğru sonuç verir mi
Ben de elimde çakşır suyu ve çörek otu karışımıyla geziyorum. Sinir basıyor bana. Al iç işte. Yok illa ben kosturcam. Hoşuma gidiyor diyo bi de sen verinceAynen ya birde ben doktor kontrolünde kullanmadığımdan korkuyorumilk gün bulantım falan vardı acaba ilaçtan mı dedim ama sonra olmadı Allahtan. Ne çekiyorsak biz kadınlar çekiyoruz valla eşime zorla içiriyorum vitaminleri çocuk gibi davranıyor geçen yumurtlama zamanı nazlanmıştı kavga etmiştik bu ay söylemicem akıllandım
Bana doktor önermişti bu ilacı endişelenme bence. Bulantı psikolojik olabilir belki bilemedim. Ben söylemiyorum artık akıllandım önemli günler gittikten sonra söylüyorum çünkü soruyorum daha gelmedimi onemli günler diyeAynen ya birde ben doktor kontrolünde kullanmadığımdan korkuyorumilk gün bulantım falan vardı acaba ilaçtan mı dedim ama sonra olmadı Allahtan. Ne çekiyorsak biz kadınlar çekiyoruz valla eşime zorla içiriyorum vitaminleri çocuk gibi davranıyor geçen yumurtlama zamanı nazlanmıştı kavga etmiştik bu ay söylemicem akıllandım
Caksir suyunu benimki bayıla bayila içiyor. Bir şişe bitti ikinciyi kendi istedi hattaBen de elimde çakşır suyu ve çörek otu karışımıyla geziyorum. Sinir basıyor bana. Al iç işte. Yok illa ben kosturcam. Hoşuma gidiyor diyo bi de sen verincebana ilaç verme böyle macun gibi birşeyler ver diyor hayır ne vereyim yani sperm yavaşlığı var. İlaçlar çok yan etki yaptı bunları deniyorum be de
.Bana doktor önermişti bu ilacı endişelenme bence. Bulantı psikolojik olabilir belki bilemedim. Ben söylemiyorum artık akıllandım önemli günler gittikten sonra söylüyorum çünkü soruyorum daha gelmedimi onemli günler diye
Caksir suyunu benimki bayıla bayila içiyor. Bir şişe bitti ikinciyi kendi istedi hattakas ağrılarına falanda iyi geliyormuş faydası çok. Nazlanıyor herhalde senin içilmeni seviyormuş baksana
kafamda deli sorularBen kullanalı çok uzun zaman oldu hiç aklımda kalmamış vallahi amaedahandro bebişim bilir görünce yazar
Test yaptıysanız tekrar atar mısınızkafamda deli sorularbaşka tecrubesi olan bilgisi olan varmı?
Çatlatma iğnesi 12. gün kan testi versem doğru sonuç alma ihtimalim %kaç?
Öyle yapcam canım mecburen gerçekten bu konuda burası çok sıkıntıymış. Hastane açılıyormuş yeni belki biraz toparlarKuzum özel hastanelere gide bilirsin gerçi ordada süper doktorlar yok ama orta olanlar var
Hiç ama hiç tarzım değil olmuyor ben yapamıyorummmmmbunların hepsi bende de vardı cok şükür düzene girdi doğal yolla gebe bile kaldım.napıyoruz glutensiz besleniyoruz
evet dün akşam ve bu sabah kaset test yaptım onlarda da silik ama erken gebelikteki kadar zor görülen bir silik değildi. malesef ben yine foto çekmedim ve işteyimTest yaptıysanız tekrar atar mısınız
Daha bundan 3 ay önce baktırdım. Evet d vit bakmıyor ve amh da bakmıyor.ale hekimi, sadece tsh şeker genel kan bakıyor.d vitamini bile bakmıyor kalktı onlar.ahm .estradiol vs bunlara tabiki bakmıyor
Bende 38 yaşındayım canım.@fnd_50 regldaş olalım biz senleWalla bidahaki aya kaldı hevesler moral bozmak yok. ben 2 gündür çok kötüydüm sanki bebek düşürmüşüm gibi tripler şimdi güldüğüme geçtiğime bakma :)Bu ay kendimi salak salak çok kaptırmamaya yemin ettim. Her ağrımı her akıntımı ay hamilemiyim'e yormamaya... Eşime bile demiycem ne yaşıosam kendi içimde yaşıycam. Adamı da boşu boşuna heveslendirdim salak gibi ay karnım ağrıo hamilemiyim yoksa vs diye diye.. Gizli gizli ne olursa olcak..Kızlar galiba ben yaştan dolayı korkuyorum 38 yaşındayım diye geç kalmışım gibi... 40 41 yaşında doğum yapan ark.larım var salak mısın ne panikliosun diyorlar ama elimde değil bu kaygı. Eşim de benden 7 yaş küçük aldım gencecik oğlanı ahahaha. Bilmiyorum karışık kafalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?