💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar bu pik mi sizce artimed ovulasyon testi bu çok koyulasmiyormus galiba kullananlar var mı yada anlayanlar pik mi sizce bugün 14. Gün alttaki az önce yaptım geçen ayda 4 tane kullandım hiç bu kadar koyu olmadı hep üstteki gibiydi fikri olan yardımcı olabilir mi Zumruduanka96 L A L fnd_50 S Sevimli_35 S simurgggg

Kuzum ilk bakista sanki ramak kalmis gibi görünüyor. Ama testi daha once kullandiysan ve gordugun en koyu hali buysa bu testin piki boyle oluyor olabilir. Her turlu degerlendirmelisin bugunu bence

benim çatlatma iğnemin 12. günü bugün etkisimidir diye düşünüyorum o yüzden birazda beklme amacım ama 12. günde doğru sonuç verir mi

Ben kullanalı çok uzun zaman oldu hiç aklımda kalmamış vallahi ama edahandro bebişim bilir görünce yazar
Evet ben hemen cevap vereyim iğne gününü saymadan ertesi günden itibaren sayıp (ertesi gün 1. Gün), 13. Gün iğne etkisi genelde geçiyor... eğer iğne gününden itibaren sayıyorsan daha 11. Günün olabilir kuzum. İğne etkisi devam ediyor olabilir, bebiş de olabilir. İki ihtimalle mevcut canım

Canım en son hormon testlerimde doktor herşeyimin çok sağlıklı olduğunu yumurtalıklarım ve rezervimin oldukça iyi olduğunu söylemişti. Adetlerim de tam gününde olur 1 gün aksamaz.Benim demirim çok eksik hatta vücudumda demir namına bişey yok. Aylardır ilaçlarla biraz yükseldi.. Evlendikten sonra hiç hormon testi yaptırmadım 1 saat sonra randevum var adetliyken bi baktırmak istiyorum.Umarım kötü şeyler çıkmaz

o zaman bu heyecan ve merakı anca, bugün ve 3 gün sonra tekrar kan verip sonucu doğrulayarak geçirebilirim :) ben akşam koşuyorum doktora o zaman. İnşallah yüksek yüksek beta sonuçlarıyla gelirim buraya tekrar :))

Herkese merhaba ateş tablosundan anlayan var mı? Bu ay ilk kez bu yöntemi denemek istedim sabahları yataktan kalkmadan hemen hemen aynı saatte ölçtüm ama yumurtlamadan sonra çok fazla bir artış olmadı gibi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Eklentiler

• IMG_3120.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 74
Aa öylemi ya şansa ilişki de olmadı.bubay femara çatlatma iğnesi kullandım 2 yumurtam vardı 22 ve 24 mm onlar çatladı ama sonradan bi yumurtlama daha mı oldu acaba
Eğer test yap bakalım ne çıkıcak olabilir bazen ayda iki kere yumurtalanmada oluyor

benim çatlatma iğnemin 12. günü bugün etkisimidir diye düşünüyorum o yüzden birazda beklme amacım ama 12. günde doğru sonuç verir mi
Yani silik çizgi var gözüküyor buda hcg yükselişte demek bebek ilk önce kanda sonra testte çıkıyor elbette karar yine senin

Off bu sağlık ocağında test vermekten nefret ediyorum dün verdim tüm testlerimi daha 2 tanesi çıkmış

Kızlar günaydın bu testten kullanan var mı üsttekini akşam uygulamistim sabh kalktığımda ortası beyazlamışti alttakini sabh uyguladım. Test neden beyazlasti ki acaba
Kızlar neden kimse cevap vermedi acaba ya kafam karıştı baya bu marka test kullanan var mı kuruma çizgisi çıkarıyor mu sabh ki testin son halini de ekliyorum

Eklentiler

• IMG_20231003_141524.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 108
Canım bende 35 yaşına girmek uzereyim eşim 2 yaş küçük benden erkegin küçük olmasini zenginlige yorardi eskiler gecen ay bende senin gibi oldum kasiklarima bıçak mi saplanmadi neler neler tabi benimki de heves etti sonra ikimizde üzüldük biraz. Bu ay bende akışına bırakacağım sadece ovulasyon testi yaparım gibi gerisi akışında ciddi stres oldum geçen ay gereksizdi yani. Çevremde ne kadar umursamaz kişi varsa hamile kendime ediyorum gibi geldi. Gerçi biz yeni başladık denemeye ama yine de beklemek zor. Ekim bizim ayımız olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…