💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum ilk bakista sanki ramak kalmis gibi görünüyor. Ama testi daha once kullandiysan ve gordugun en koyu hali buysa bu testin piki boyle oluyor olabilir. Her turlu degerlendirmelisin bugunu bence
Testin beklemiş halı böyle

Eklentiler

• IMG_20231003_142249.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 81
Evet öyle derlerdi ben de öyle derim hep ne güzel zengin olcaz diye İnşallah kuzum. beklemek çok zormuş, bekleyip te hüsrana uğramak çok daha kötü. Vardır bir zamanı diyorum. Ekim bizim ayımız olsunnnnn güzel haberlerle inşallah, takipteyim seni

ben şimdi hastaneye kuzular. bakalım ne çıkacak. İyi bir doktora denk gelirim inş rastgele aldım randevu.

Kızlar neden kimse cevap vermedi acaba ya kafam karıştı baya bu marka test kullanan var mı kuruma çizgisi çıkarıyor mu sabh ki testin son halini de ekliyorum
merhaba sanırım kuruma çizgisi, adetinize ne kadar kaldı?

bu marka değil ama adet günümde hem predictor'da, hem artimed testte saatler sonra buna benzer silik çizgi gördüm, 4 gün sonra regl oldum. adetinize çok varsa bence adet gününü bekleyin

9 gün var daha adetime dün akşam yaptığım testte yoktu böyle birşey beyazlık oluşmuştu sadece testte. Dediğiniz gibi en iyisi beklemk olacak

Kızlar selam yumurtlamadan sonra 1-2 gün akıntım kesildi şimdi yine devam ediyor çok yoğun değil beyaz şeklinde normalde kuru olurdum. Kasıklarımda dün adet olacakmışım gibi ağrı hissettim şuan da da baskı var alt karnımda göğüslerim ağırlaştı koltuk altıma doğru acıyor erken belirti diyebilirmiyiz size sormak istedim regl 11 gün var

Ah ahhh ne çektik bu kocaların nazından
İnşallah sonucu güzel olur da çektiğimize değer canım

Yaa iyi bari o zaman canım
Hiç yumurtlama lafını ağzıma almıcam onun yanında zaten dolunay etkisi miydi neydi kaç gündür didişiyoruz Allahım nolur bu ara yumurtlatma beni diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…