- 15 Ocak 2023
- 2.758
- 1.071
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.421
Testin beklemiş halı böyleKuzum ilk bakista sanki ramak kalmis gibi görünüyor. Ama testi daha once kullandiysan ve gordugun en koyu hali buysa bu testin piki boyle oluyor olabilir. Her turlu degerlendirmelisin bugunu bence
Testin beklemiş halı bu şekildePike yakın canım bugün yarın pik olur akşam birdaha yap
Hemşeri sayılırız yine deKuzum Denizlili değilim görev icabı buralardayız
Evet öyle derlerdi ben de öyle derim hep ne güzel zengin olcaz diyeCanım bende 35 yaşına girmek uzereyim eşim 2 yaş küçük bendenerkegin küçük olmasini zenginlige yorardi eskiler gecen ay bende senin gibi oldum kasiklarima bıçak mi saplanmadi neler neler tabi benimki de heves etti sonra ikimizde üzüldük biraz. Bu ay bende akışına bırakacağım sadece ovulasyon testi yaparım gibi gerisi akışında ciddi stres oldum geçen ay gereksizdi yani. Çevremde ne kadar umursamaz kişi varsa hamile kendime ediyorum gibi geldi. Gerçi biz yeni başladık denemeye ama yine de beklemek zor. Ekim bizim ayımız olacak insallah
Tekrarla canim. Su aralar sık yap bence. Pik degilse piki yakalamis olursun. Ya da silinme baslatsa catladigini anlarsınBugünü degerlendiriyorum o zaman sizce akşam testi tekrarlamali miyim
Pik gibi evetTestin beklemiş halı böyle
merhaba sanırım kuruma çizgisi, adetinize ne kadar kaldı?Kızlar neden kimse cevap vermedi acaba ya kafam karıştı baya bu marka test kullanan var mı kuruma çizgisi çıkarıyor mu sabh ki testin son halini de ekliyorum
Hiç akıntım yok geçen ayda olmamıştı çatladıgini doktor kontrolünde öğrenmiştim bı kaç saat sonra tekrar denicem testiTekrarla canim. Su aralar sık yap bence. Pik degilse piki yakalamis olursun. Ya da silinme baslatsa catladigini anlarsın
Harika bir haberTeyzelerim biz geldik doktor abla kanama alanımızın küçüldüğünü söyledi annem çok mutlu oldudarısı hepinizin başına inşallah duarımlarımdasınız canlarım
9 gün var daha adetime dün akşam yaptığım testte yoktu böyle birşey beyazlık oluşmuştu sadece testte. Dediğiniz gibi en iyisi beklemk olacakmerhaba sanırım kuruma çizgisi, adetinize ne kadar kaldı?
bu marka değil ama adet günümde hem predictor'da, hem artimed testte saatler sonra buna benzer silik çizgi gördüm, 4 gün sonra regl oldum. adetinize çok varsa bence adet gününü bekleyin
Ohhh çok şükür kuzumTeyzelerim biz geldik doktor abla kanama alanımızın küçüldüğünü söyledi annem çok mutlu oldudarısı hepinizin başına inşallah duarımlarımdasınız canlarım
Teyzelerim biz geldik doktor abla kanama alanımızın küçüldüğünü söyledi annem çok mutlu oldudarısı hepinizin başına inşallah duarımlarımdasınız canlarım
Sağol kuzum darısı hepinizin başına inşallah dualarım hepinizleHarika bir haberhaydi saglikla da kavusun birbirinize kuzum
Amin canım inşallah sende sağlıkla al inşallah kucağınaOhhh çok şükür kuzumsağlıkla devam etsin inşallah
Ah ahhh ne çektik bu kocaların nazındanBen de elimde çakşır suyu ve çörek otu karışımıyla geziyorum. Sinir basıyor bana. Al iç işte. Yok illa ben kosturcam. Hoşuma gidiyor diyo bi de sen verincebana ilaç verme böyle macun gibi birşeyler ver diyor hayır ne vereyim yani sperm yavaşlığı var. İlaçlar çok yan etki yaptı bunları deniyorum be de
Yaa iyi bari o zaman canımBana doktor önermişti bu ilacı endişelenme bence. Bulantı psikolojik olabilir belki bilemedim. Ben söylemiyorum artık akıllandım önemli günler gittikten sonra söylüyorum çünkü soruyorum daha gelmedimi onemli günler diye
Caksir suyunu benimki bayıla bayila içiyor. Bir şişe bitti ikinciyi kendi istedi hattakas ağrılarına falanda iyi geliyormuş faydası çok. Nazlanıyor herhalde senin içilmeni seviyormuş baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?