- 9 Mart 2022
- 8.303
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.304
- 148
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.441
Akşam yapıcağın daha koyu çıkarsa değerlendirTamam teşekkür ederim bugünü degerlendirim mi sizce
Canım internetten bulunduğun ilin laboratuvar sayfasından bak, e-nabıza geç düşüyor ben laboratuvar sayfasından aynı gün görüyorum sonuçlarıOff bu sağlık ocağında test vermekten nefret ediyorum dün verdim tüm testlerimi daha 2 tanesi çıkmış
Canım internetten bulunduğun ilin laboratuvar sayfasından bak, e-nabıza geç düşüyor ben laboratuvar sayfasından aynı gün görüyorum sonuçları
Keşke valla yapabilsem hayat gerçekten o kdar zor geçiyor ki sürekli tedavi tedavi iğne ilaç yoruldum oğlum da da 6. Deneme d tutmuştu bu sefer iki oldu daha ne kadar deneme yapacağım inanın bilmiyorum artık hiç iştah kalmadıbende yapamazdım ama çölyak hastası çıktım mecbur yaptım ama çok işe yaradı lütfen deneyin
Cumartesi randevum kuzum. Bakalım ne diyecek doktorAmin canım inşallah sende sağlıkla al inşallah kucağınacinsiyet belli oldu mu senin
Bak ne güzel oğlunuz var ben 7 yıldır deniyorum.tup bebekler düşükler,5ay önce erken doğum yaptım oğlumu kaybettim..ama hiç bir zaman ümidimi kaydetmedimKeşke valla yapabilsem hayat gerçekten o kdar zor geçiyor ki sürekli tedavi tedavi iğne ilaç yoruldum oğlum da da 6. Deneme d tutmuştu bu sefer iki oldu daha ne kadar deneme yapacağım inanın bilmiyorum artık hiç iştah kalmadı
Etiketle kuzum benio zaman bu heyecan ve merakı anca, bugün ve 3 gün sonra tekrar kan verip sonucu doğrulayarak geçirebilirim :) ben akşam koşuyorum doktora o zaman. İnşallah yüksek yüksek beta sonuçlarıyla gelirim buraya tekrar :))
Yaaaaaaa senin profesyonel çalışmanı yesinlerKızlar Selam
Bekleme dönemine girdim
İnanılmaz gribim eşim kıyamıyorum sana çok hastasin dedi ama bu ayi es geçmemek için degerlendirmelerimizi yaptık
Doktora gitmedim ama kendimce profesyonel çalıştım
Imprly + omepa Q10 kullandim
Bir gebenin gunlugu ovulasyon testi kullandım
Gynoseed jel kullandım
Coraspirin kurtajimdan beri her gün kullanıyorum
Şuan imprly ve omepa bıraktım Normal folik asit d vitamini Coraspirin kullanıyorum yumurtlama zamanım geçtiği için bıraktım 15 er kaldı bu ay tutmazsa regl günü tekrar o 15 i yumurtlamaya kadar kullanacam o ilaçların amacı sağlıklı yumurtlama yapmak diye biliyorum o yüzden kendi kendime böyle yaptım
Cuma ilişki oldu
Ovulasyonla cumartesi pik oldu
Pazar daha da pik oldu t çizgisi kop koyuydu c den
Pazartesi yumurtam çatladı
Cuma pazar pazartesi ilişki oldu
Beklemedeyim şimdi hayırlısı inşallah
etiketlerim tabi hele birde pozitif çıksın bütün kk yı etiketlerimEtiketle kuzum beni
Çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla doğsun inşallahTeyzelerim biz geldik doktor abla kanama alanımızın küçüldüğünü söyledi annem çok mutlu oldudarısı hepinizin başına inşallah duarımlarımdasınız canlarım
Canım muhtemelen follikülleri saymıştır :) bana da sağda 5 solda 5 tane demişti. Sayısı iyi mi diyince çok güzel demişti :) seninki demek ki çok daha güzel :)))) geç çıkacak olan testin Amh testidir muhtemelen. Diğerleri çıkınca bizle de paylaş :))Kizlar ciktim.Seker gibi genc bir doktordu cok da ilgilendi..Ultrasonla bakarken biseyler saydi 13 14 tane, ooo cok iyi yasina gore hicbir sorun yok dedi.Saydigi seyler sanirim yumurtalarim bilen varsa yazsin lutfen :)OlumsUz hicbir sey yok herseyin cok guzel dedi.Esimin yasini sordu sigara alkol vs onu sordu.Hormonlarimin hepsine bakicak bi tanesi 15 gun cikarmis.6 aya kadar normal hatta 1 seneye kadar stres yapma dedi.Cok icimi rahatlatti ya.Bakalim su testlerde bir gelsin de
Demek ki il il değişiyor canımBende oradan bakıyorum cnm oradada öyle gözüküyor
Bu pik mi sizceAkşam yapıcağın daha koyu çıkarsa değerlendir
YessssBu pik mi sizce
Eveet pikBu pik mi sizce
Ben bu ay o kadar çok yaptım kii hiç birinde sonradan da olsa çıkmadı canım tekrar bi test mi yapsanKızlar acil bir sorum var laboquick gebelik sonradan silik çıkardı mı sizde hiç. Tarlusala başladım negatif diye, testleri atcaktım baktım silik çıkmış sonradan. Saatler sonra tabi ama çıkarmıyo diye hatırlıyorum. Vicdan azabı çektim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?