💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Tamam canım ilk tecrübelerde oluyor böyle şeyler. Zamanla insan sabretmeyi öğreniyor kuzum. İnşallah cumartesiye değerin artar şuan kesin yok diyemeyiz bence. Varsa bile çıkmamış olabilir kuzum
inşallah öyledir hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Rabbim herkese sağlıklı bir şekilde çocuk nasip etsin sağlıkla büyütsün inşallah

Canımmm benim ne yazık ki reglim günü gününe saati saatine geldi bir sonraki için kısmet artık yeni regl tarihim 30 Ekim

Canım benim geçen ay böyle çıkmıştı ovülaston testim. T çizgisi c çizgisinden daha koyu olmuyor hiç. Bu yumurtlama olmadı mı demek

Eklentiler

• IMG_0199.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 59
canım tsh yüksek. Gebelik için 2.5 altı olmalı

Canım benim geçen ay böyle çıkmıştı ovülaston testim. T çizgisi c çizgisinden daha koyu olmuyor hiç. Bu yumurtlama olmadı mı demek
Ayyy onu hiç bilmiyorum ya üstünde bir şey yazıyor muydu acaba bazılarında t çizgisi daha koyu olursa , bazılarında da t v c çizgisi denk ise gibi yazar aslında .. umutsuz olma var mı bi bak

Günaydın kızlar herkeseee
Ateşim de düşüş var bana bu anlamlımı değil mi kim söyler yumurtlama dönemime daha var normal şartlarda.

Eklentiler

• 8768D019-3B16-493A-8D7F-6EDA5FC556AA.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 51
Canım merhaba tsh değerin için yazayım dedim diğer hormonları yorumlamayı bilmiyorum ama tsh 2,5 altında istiyorlar . Benim 3 lerde çıktığında endokrin bölümüne yönlendirdi doktor beni şimdi 2 yıldır ilaç kullanıyorum hergün. Bilgin olsun canım

sağol kuzum değerlendirmen için. Bana da sınıra yakın gibi geldi

Günaydın kızlar herkeseee
Ateşim de düşüş var bana bu anlamlımı değil mi kim söyler yumurtlama dönemime daha var normal şartlarda.
canım yumurtlama düşüşü gibi geldi bana ama yarın ve sonraki 2 gün yükselişe geçerse yumurtlama günün sanki

canimm ben yazmaya unuttum kusura bakma benim sat 27.09 bat 22.10 baya erken geldi bu ay neden öyle oldu bilmiyorum ana nasip artik

Ayyy onu hiç bilmiyorum ya üstünde bir şey yazıyor muydu acaba bazılarında t çizgisi daha koyu olursa , bazılarında da t v c çizgisi denk ise gibi yazar aslında .. umutsuz olma var mı bi bak
Üstünde yazmıyor ancak bir gebenin günlüğünden almıştım. Ebru hanıma sordum yumurtlama olmuş dedi bu teste göre

Bizde öğrenicez bu işleri gerek kalmaz inşallah ama
Bu aylık öğrensek yeter bize sonra lazım olmayacak inşallah senin nasıl tablon düşüş var mı ? Daha dün dedim çok belli benim yumurtlama günüm diye erken yumurtalardan kendime çok gülcem
canım yumurtlama düşüşü gibi geldi bana ama yarın ve sonraki 2 gün yükselişe geçerse yumurtlama günün sanki
Ay çok ilginç öyleyse şaşırtacak beni baya teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…