- 15 Ocak 2023
- 2.756
- 1.062
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.641
Değerlendirdim dün bugün ve yarın da değerlendirmeyi düşünüyorumHafif var gibi ama foto yanıltıyor olabilir, imkan varsa değerlendir.
ay ağzın bal yesin canım inşallah. Bu ay da biz çift çizgi görelimHadi hadi bu ay sıra bizde ; kızlar doğursun bilgi alalım nasıl geçti filan :) bir ay sonra da biz
İnşallah inşallah kuzum . Önümüzde tecrübeli arkadaşlar olur doğru diyorsunHadi hadi bu ay sıra bizde ; kızlar doğursun bilgi alalım nasıl geçti filan :) bir ay sonra da biz
Tamam canım ilk tecrübelerde oluyor böyle şeyler. Zamanla insan sabretmeyi öğreniyor kuzum. İnşallah cumartesiye değerin artarşuan kesin yok diyemeyiz bence. Varsa bile çıkmamış olabilir kuzum
Canımmm benim ne yazık ki reglim günü gününe saati saatine geldiGünaydın balllar nasılsınızbu aralar hastalıktan dolayı fazla vakit geçiremedim burada umarım çok güzel haberler duyarım şimdi kızlar sizden ricam bat günü geldiğinde durum güncellemenizi bana özelden yazmanızı rica ediyorum bazen etiket te yapmıyorsunuz kaçırmak istemem sizden rica ediyorum lütfen beni bilgilendirin olurmu şimdiden teşekkür ediyorum herşey gönlünüzce olsun göbüşünüz bebişle dolsun
Meselaaaaa kızçeler sizlerin bat geçti hiç yazmadınız bana
@hamileyimmmm
@yenibirhayal
@sea7483
@Blue_girll[
eylem91
@Zeyzey272727272727
B blackkdahlia
Umutvari
@UstaOzlem
@LesLey
@TurnaBulut
Aynen sonra tatil :)))Değerlendirdim dün bugün ve yarın da değerlendirmeyi düşünüyorum
Bu ay bat ı mız da aynıymış çiçeğim 20 Ekimİnşallah inşallah kuzum . Önümüzde tecrübeli arkadaşlar olur doğru diyorsun
Canım benim geçen ay böyle çıkmıştı ovülaston testim. T çizgisi c çizgisinden daha koyu olmuyor hiç. Bu yumurtlama olmadı mı demekGünaydın can kızlar . Bazı yeni arkadaşlarımız ovulasyon testini soruyorlar bilgi amaçlı hazır foto varken atmak istedim. İnşallah birine faydası olur .
T çizgisi c çizgisine denk ya da daha koyu ise pik yani yumurtlama , silikleşme başladığında çatlama oluyor. Bu günleri birer gün öncesi ve sonrası olarak değerlendirmek önemli.
canım tsh yüksek. Gebelik için 2.5 altı olmalıEki Görüntüle 3311528 Eki Görüntüle 3311529 canım dün gittim hormon tahlillerim bu şekilde çıktmış1 tanesi 15 güne çıkacakmış. Yumurta rezervime baktı gayet iyi dedi 11 12 tane saydı sanırım. Görünürde bişey yok çok sağlıklısın dedi ama tabi bu hormonlara ne diyecek ben de bilmiyorum. iyi gibi görünüyor değerler ama sen anlıyorsan bi bakabilir misin kuzum?
Ayyy onu hiç bilmiyorum yaCanım benim geçen ay böyle çıkmıştı ovülaston testim. T çizgisi c çizgisinden daha koyu olmuyor hiç. Bu yumurtlama olmadı mı demek
AA öyle mi tamam birbirimizi kaybetmeyelim sıkı sıkı sarılalım. Bu ayı hamiş bitirelim kuzum. Bitsin bu aylarca yıllarca beklediğimiz süreBu ay bat ı mız da aynıymış çiçeğim 20 Ekim
Bizde öğrenicez bu işleriGünaydın kızlar herkeseee
Ateşim de düşüş var bana bu anlamlımı değil mi kim söyleryumurtlama dönemime daha var normal şartlarda.
Canım merhaba tsh değerin için yazayım dedim diğer hormonları yorumlamayı bilmiyorum ama tsh 2,5 altında istiyorlar . Benim 3 lerde çıktığında endokrin bölümüne yönlendirdi doktor beni şimdi 2 yıldır ilaç kullanıyorum hergün. Bilgin olsun canımEki Görüntüle 3311528 Eki Görüntüle 3311529 canım dün gittim hormon tahlillerim bu şekilde çıktmış1 tanesi 15 güne çıkacakmış. Yumurta rezervime baktı gayet iyi dedi 11 12 tane saydı sanırım. Görünürde bişey yok çok sağlıklısın dedi ama tabi bu hormonlara ne diyecek ben de bilmiyorum. iyi gibi görünüyor değerler ama sen anlıyorsan bi bakabilir misin kuzum?
sağol kuzum değerlendirmen için. Bana da sınıra yakın gibi geldiCanım merhaba tsh değerin için yazayım dedim diğer hormonları yorumlamayı bilmiyorum ama tsh 2,5 altında istiyorlar . Benim 3 lerde çıktığında endokrin bölümüne yönlendirdi doktor beni şimdi 2 yıldır ilaç kullanıyorum hergün. Bilgin olsun canım
canım yumurtlama düşüşü gibi geldi bana ama yarın ve sonraki 2 gün yükselişe geçerse yumurtlama günün sankiGünaydın kızlar herkeseee
Ateşim de düşüş var bana bu anlamlımı değil mi kim söyleryumurtlama dönemime daha var normal şartlarda.
canimm ben yazmaya unuttum kusura bakma benim sat 27.09 bat 22.10Günaydın balllar nasılsınızbu aralar hastalıktan dolayı fazla vakit geçiremedim burada umarım çok güzel haberler duyarım şimdi kızlar sizden ricam bat günü geldiğinde durum güncellemenizi bana özelden yazmanızı rica ediyorum bazen etiket te yapmıyorsunuz kaçırmak istemem sizden rica ediyorum lütfen beni bilgilendirin olurmu şimdiden teşekkür ediyorum herşey gönlünüzce olsun göbüşünüz bebişle dolsun
Meselaaaaa kızçeler sizlerin bat geçti hiç yazmadınız bana
@hamileyimmmm
@yenibirhayal
@sea7483
@Blue_girll[
eylem91
@Zeyzey272727272727
B blackkdahlia
Umutvari
@UstaOzlem
@LesLey
@TurnaBulut
Üstünde yazmıyor ancak bir gebenin günlüğünden almıştım. Ebru hanıma sordum yumurtlama olmuş dedi bu teste göreAyyy onu hiç bilmiyorum yaüstünde bir şey yazıyor muydu acaba bazılarında t çizgisi daha koyu olursa , bazılarında da t v c çizgisi denk ise gibi yazar aslında .. umutsuz olma var mı bi bak
Bu aylık öğrensek yeter bize sonra lazım olmayacak inşallahBizde öğrenicez bu işlerigerek kalmaz inşallah ama
Ay çok ilginç öyleyse şaşırtacak beni baya teşekkür ederimcanım yumurtlama düşüşü gibi geldi bana ama yarın ve sonraki 2 gün yükselişe geçerse yumurtlama günün sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?