- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.661
Kuzum rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu ay hamile ol@melegim canbeyons @ozgeeeee1 esen-ruzqar @genc-anne Merve3553 @melikebyhn12 ve diğer adını şuan yazmadığım mayıs anneleri kızlar o ne anneler grubunda topiğinizdeki tablonuza baktım da maşallah ne kadar bereketli bi ay olmuş ya tabloda adınızı görünce gururlandım resmen hepsi dedim benim arkadaşım.. ay bi yetişeydik size ya. Sizinle aynı grupta olmayı çok isterdim maşallah maşallah size Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Kuzum rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu ay hamile ol@melegim canbeyons @ozgeeeee1 esen-ruzqar @genc-anne Merve3553 @melikebyhn12 ve diğer adını şuan yazmadığım mayıs anneleri kızlar o ne anneler grubunda topiğinizdeki tablonuza baktım da maşallah ne kadar bereketli bi ay olmuş ya tabloda adınızı görünce gururlandım resmen hepsi dedim benim arkadaşım.. ay bi yetişeydik size ya. Sizinle aynı grupta olmayı çok isterdim maşallah maşallah size Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Canım dün mesajını gördüm yazamadım çok sevindim her şey yoluna girmiş çok şükürKuzum rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu ay hamile olafra da bize geliyor arada bizde çoğunluk diye sende hamiş ol gel bize
Olur kuzum cikinca yazarimHa tamam canım iyi yapmışınhaber et bana
D vitamini başlatır tahmini yetersiz biraz çünkü Tsh takibi yapmalısın normal değerde olsa takip edilmeli bazıları hakkında pek bilgim yok ama çoğu iyi sonuçlarınınEki Görüntüle 3311528 Eki Görüntüle 3311529 canım dün gittim hormon tahlillerim bu şekilde çıktmış1 tanesi 15 güne çıkacakmış. Yumurta rezervime baktı gayet iyi dedi 11 12 tane saydı sanırım. Görünürde bişey yok çok sağlıklısın dedi ama tabi bu hormonlara ne diyecek ben de bilmiyorum. iyi gibi görünüyor değerler ama sen anlıyorsan bi bakabilir misin kuzum?
Akşama testi tekrarlamali miyim yoksa yarın mi yapayımAynen sonra tatil :)))
Kuzum 5 gunluk ates cok bir gosterge olmaz sanirim ya. Biraz da oncesi sonrasi bazal vucut atesiyle anlam kazaniyor takipKizcelerim 30gün oldu hala yumi yok bende yazdim sabah kimse gormedi sanirim su kizçenize bir yardim edin5günluk bbt yaptim bir yorumlayabilirmisniz bugun 31.gunum akintim devam ediyor
8. Gun erken canim. 2 3 gun daha bekle benceSelam kizlar bat 10 Ekim bu sabah kaset test yaptim negatif. Yumurtlamadan sonraki 8m gün bugun 26 eylulde görmüştüm sizce erken mi yapmışım ya bu ay nedense acayip üzüldüm yine olmadi gibime geliyor
Ilkini 12. Günde ogrenmistim yine 12yi bekleyeyim en iyisi pazar günü yani ☹8. Gun erken canim. 2 3 gun daha bekle bence
Sonraki 3 degerin yükselişe gecerse yumurtlama diye kabul eder sanirim uygulama da kuzum. Ovu testiyle de bakiyor musun beraberinde? Oyle daha net oluyor sanki birbirini destekleyince. Gecen ay ates de testler de ayni günü onayladi bendeGünaydın kızlar herkeseee
Ateşim de düşüş var bana bu anlamlımı değil mi kim söyleryumurtlama dönemime daha var normal şartlarda.
tatlım benim bu ay hamile kalırsan zaten direk bizim gruba gelirsin herkes genelde 36 37 haftalarda doğum yapıyor 40 haftayı bulan azdır@melegim canbeyons @ozgeeeee1 esen-ruzqar @genc-anne Merve3553 @melikebyhn12 ve diğer adını şuan yazmadığım mayıs anneleri kızlar o ne anneler grubunda topiğinizdeki tablonuza baktım da maşallah ne kadar bereketli bi ay olmuş ya tabloda adınızı görünce gururlandım resmen hepsi dedim benim arkadaşım.. ay bi yetişeydik size ya. Sizinle aynı grupta olmayı çok isterdim maşallah maşallah size Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Idrar cokmu damlattiniz sanki test rengi dagilmis gbi duruyor insallah pozitifi gorursuniz en yakin zamandaKızlar yok mu birşey yaaa ben yine test yaptım
Aminn kuzum benim çok sağol@melegim canbeyons @ozgeeeee1 esen-ruzqar @genc-anne Merve3553 @melikebyhn12 ve diğer adını şuan yazmadığım mayıs anneleri kızlar o ne anneler grubunda topiğinizdeki tablonuza baktım da maşallah ne kadar bereketli bi ay olmuş ya tabloda adınızı görünce gururlandım resmen hepsi dedim benim arkadaşım.. ay bi yetişeydik size ya. Sizinle aynı grupta olmayı çok isterdim maşallah maşallah size Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Teşekkür ederimSonraki 3 degerin yükselişe gecerse yumurtlama diye kabul eder sanirim uygulama da kuzum. Ovu testiyle de bakiyor musun beraberinde? Oyle daha net oluyor sanki birbirini destekleyince. Gecen ay ates de testler de ayni günü onayladi bende
Bu aylık öğrensek yeter bize sonra lazım olmayacak inşallahsenin nasıl tablon düşüş var mı ? Daha dün dedim çok belli benim yumurtlama günüm diye erken yumurtalardan kendime çok gülcem
Ay çok ilginç öyleyse şaşırtacak beni baya teşekkür ederim
Anladim canım suan akintimda hafif lekelenme girdum sanirim yumurtlamadim ben ve regli olcam halbuki atesim 2 3 yukselmisti anlayamadim yorumladigin icin teskkur ederimKuzum 5 gunluk ates cok bir gosterge olmaz sanirim ya. Biraz da oncesi sonrasi bazal vucut atesiyle anlam kazaniyor takip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?