💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

S simurgggg canim sen Femometer uygulaması kullanıyorsun orada yumurtlama olduğunda belli eden bir işaret oluyor mu yoksa biz mi yorumluyoruz ?

Kuzum rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu ay hamile ol afra da bize geliyor arada bizde çoğunluk diye sende hamiş ol gel bize

Kuzum rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu ay hamile ol afra da bize geliyor arada bizde çoğunluk diye sende hamiş ol gel bize

Canım dün mesajını gördüm yazamadım çok sevindim her şey yoluna girmiş çok şükür böyle devam etsin sağlıkla kucağına al

Kizcelerim 30gün oldu hala yumi yok bende yazdim sabah kimse gormedi sanirim su kizçenize bir yardim edin 5günluk bbt yaptim bir yorumlayabilirmisniz bugun 31.gunum akintim devam ediyor

Eklentiler

• Screenshot_20231004_092640_Femometer.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 57
D vitamini başlatır tahmini yetersiz biraz çünkü Tsh takibi yapmalısın normal değerde olsa takip edilmeli bazıları hakkında pek bilgim yok ama çoğu iyi sonuçlarının

Selam kizlar bat 10 Ekim bu sabah kaset test yaptim negatif. Yumurtlamadan sonraki 8m gün bugun 26 eylulde görmüştüm sizce erken mi yapmışım ya bu ay nedense acayip üzüldüm yine olmadi gibime geliyor

Kizcelerim 30gün oldu hala yumi yok bende yazdim sabah kimse gormedi sanirim su kizçenize bir yardim edin 5günluk bbt yaptim bir yorumlayabilirmisniz bugun 31.gunum akintim devam ediyor
Kuzum 5 gunluk ates cok bir gosterge olmaz sanirim ya. Biraz da oncesi sonrasi bazal vucut atesiyle anlam kazaniyor takip

Günaydın kızlar herkeseee
Ateşim de düşüş var bana bu anlamlımı değil mi kim söyler yumurtlama dönemime daha var normal şartlarda.
Sonraki 3 degerin yükselişe gecerse yumurtlama diye kabul eder sanirim uygulama da kuzum. Ovu testiyle de bakiyor musun beraberinde? Oyle daha net oluyor sanki birbirini destekleyince. Gecen ay ates de testler de ayni günü onayladi bende

tatlım benim bu ay hamile kalırsan zaten direk bizim gruba gelirsin herkes genelde 36 37 haftalarda doğum yapıyor 40 haftayı bulan azdır aşılama olcaktın oldunmu durumun nasıl bakalım

Aminn kuzum benim çok sağol Tez zamanda Rabbim nasip etsin inşallah sizede Hamiş dualarimizdasiniz

Sonraki 3 degerin yükselişe gecerse yumurtlama diye kabul eder sanirim uygulama da kuzum. Ovu testiyle de bakiyor musun beraberinde? Oyle daha net oluyor sanki birbirini destekleyince. Gecen ay ates de testler de ayni günü onayladi bende
Teşekkür ederim ay hayır erken diye ovu testine başlamadım. Bugün yapıcam gidince bakalım ne olacak. Sen naptin doktor kontrolün bugün müydü ?

evet büyük konuşmamak gerekiyormuş canımcım erken yumurtlarsan ne gülerim
Benimki yükseliyo galiba bak bööööle tabi hiçbir şey anlamıyorum işaretliyorum sadece
Ovu da yapıyorum ama daha birşey yok

Eklentiler

• Screenshot_20231004_130020_Femometer.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 50
Kuzum 5 gunluk ates cok bir gosterge olmaz sanirim ya. Biraz da oncesi sonrasi bazal vucut atesiyle anlam kazaniyor takip
Anladim canım suan akintimda hafif lekelenme girdum sanirim yumurtlamadim ben ve regli olcam halbuki atesim 2 3 yukselmisti anlayamadim yorumladigin icin teskkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…