- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.681
Erken daha canım 12. Gün yapılması en doğrusu ama 9 10 da öğrenen de var tabiSelam kizlar bat 10 Ekim bu sabah kaset test yaptim negatif. Yumurtlamadan sonraki 8m gün bugun 26 eylulde görmüştüm sizce erken mi yapmışım ya bu ay nedense acayip üzüldüm yine olmadi gibime geliyor
4te gitcem kuzum. Bakalim cok umut bagladim doktoraTeşekkür ederimay hayır erken diye ovu testine başlamadım. Bugün yapıcam gidince bakalım ne olacak. Sen naptin doktor kontrolün bugün müydü ?
Tesekkur ederim canim insallah Rabbim bekleyenlere hayirli haberler almayi nasip etsinErken daha canım 12. Gün yapılması en doğrusu ama 9 10 da öğrenen de var tabien sağlıklısı 12.gün sen o zaman tekrarla üzme kendini de olmazsa, önümüzdeki aylarda olacaktır
Pik hala canımKızlar hala pik mi kırmızılı olan bugün kiL A L @Sevimli_35 Zumruduanka96 S simurgggg
Eki Görüntüle 3311553
Hosgeldin canım.. yaa benim de 4. Gunum ve birazdan dr randevum var. Bakalim bana ne diyecek. Neden klomen basladi? Bir yorumu var mi yumurtalarla ilgili?Kızlaaar selaam aranıza geri döndümm. Bugün adetimin 3. Günü dr a geldim ve klomen tedavisine başladık hayırlı olsun inşallahh
Hafif polikistik görüntü var dedi canım geçen sene mayıs ayından beri deniyoruz diyince. Klomen deneyelim 2 ay dediHosgeldin canım.. yaa benim de 4. Gunum ve birazdan dr randevum var. Bakalim bana ne diyecek. Neden klomen basladi? Bir yorumu var mi yumurtalarla ilgili?
Kuzum ilk klomenle başlayalım diyorlar. Sırayla. Bana öyle demiştiHosgeldin canım.. yaa benim de 4. Gunum ve birazdan dr randevum var. Bakalim bana ne diyecek. Neden klomen basladi? Bir yorumu var mi yumurtalarla ilgili?
Anladim canim. Ben sorunun yumurtadan ziyade rahim icinde oldugunu dusunuyorum da acaba bana da klomen mi der diye merak ettimKuzum ilk klomenle başlayalım diyorlar. Sırayla. Bana öyle demişti
Ben yumurta çatladıgı gün ve iki gün sonrası ilişkide çok agrım oldu tamam en verimli günler olacak bu iş dedim ve dayandım o ay hamile kaldım ve sonrasında hep doluluk hissettim kasıklarımdaHAMİLEER KİZCELERRR BİR SORUM OLACAK SİZE COK AFEDERSİNİZ AMA YUMURTLAMADAN SONRA Kİ İLİSKİLERDE HİC KASİKLARDA BİYLE DOLULUK HİSSETTİNİZ Mİ CİSİNİZ GELMİS GİBİ BİR AGRİ SUAN İLİSKİ FE OYLE HİSSEDİYORUM KASİKLARİMDA RESMEN SANKİ DOLULUK BAR VE ACİ VERİYOR TEŞEKKÜRLER SİMDİDEN CEVAPLAR İCİNbugün çatlatma iğnesi 9.gun.b U arada
Ayyy insllah bende hissediyordum çatlamadan önceki gün ve sonrası üç gün oturamaz hale geldim ve iki gündür aşırı bir doluluk var sanki bir taş var orda ve ben hareket ettikçe oynuyor dün de afedersin ilişkide çok doluymuş gibi bir ağrım oldu sanki bardak çok dolu bir damla daha içeri bişi almaz gibi deyim ondan merak ettim bel ağrım devam ediyor teşekkürlerBen yumurta çatladıgı gün ve iki gün sonrası ilişkide çok agrım oldu tamam en verimli günler olacak bu iş dedim ve dayandım o ay hamile kaldım ve sonrasında hep doluluk hissettim kasıklarımda
Amin kuzum sagol. Sende bu gidişle 3 güne ögrenirsin inşallah hamile oldugunu anneler hissediyor gerçektenAyyy insllah bende hissediyordum çatlamadan önceki gün ve sonrası üç gün oturamaz hale geldim ve iki gündür aşırı bir doluluk var sanki bir taş var orda ve ben hareket ettikçe oynuyor dün de afedersin ilişkide çok doluymuş gibi bir ağrım oldu sanki bardak çok dolu bir damla daha içeri bişi almaz gibi deyim ondan merak ettim bel ağrım devam ediyor teşekkürlersağlıcakla gelsin minik
Ya diyorumys snki böyle sürekli cisim var ve dolu orası zaten bu sefer iğneden bir gün önce başladı bel ağrım hele iğne günü oturamiyordum şimdi de öyle bel ağrım bacaklarıma vuruyor ve dün ki ilişkide ki doluluk beni umutlandırdı aksi bir belirtim yok öyle aman aman ama bel ağrısı ve kasık agirisi devam ediyor suan.bileAmin kuzum sagol. Sende bu gidişle 3 güne ögrenirsin inşallah hamile oldugunu anneler hissediyor gerçekten
İnşallah kuzum amin. Cumartesi gibi duruyor aşılama canım ama iptal olma durumu var. Bakalım bekliyorum kuzu gibitatlım benim bu ay hamile kalırsan zaten direk bizim gruba gelirsin herkes genelde 36 37 haftalarda doğum yapıyor 40 haftayı bulan azdıraşılama olcaktın oldunmu durumun nasıl bakalım
Canım sen deseydin keşke tedaviye başlayalım falan diye
Kuzum onu zaten hormonlardan sonra diyorlar. Önce hormonlara ve eşine bakıyorlar. Sonra klomen aşılama vs diye gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?