💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Merhaba son durumun nedir
Merhaba, bu ay reglimin 2. Günü gittim dr a. 4 yumurtam vardı, biri 9mm ve büyümeye aday diğerleri 3'er mm. Doktor tek yumurta takip edebiliriz ama istersen klomen kullanabilirsin ve toplayacağımız yumurta sayısını arttırabiliriz dedi. Klomen kullandım, reglin 3. Günü başladım, sabah akşam 1'er içtim 5 gün. İğne değil bu, hap. Döngümün 9. Günü yani geçtiğimiz ptesi kontrole gittim ve bingooo büyümeye aday olan yumurtam 18mm olmuş zaten ama diğer 3'er mm lerden de biri 17, biri 14mm olmuş. Hemen o akşam çatlatma iğnemi vuruldum ve bu sabah toplandı yumurtalarım. 1'er mm daha büyümüşlerdi 1 günde ve 2 olgun yumurta elde ettik. 14mm olan boş çıktı. Bu arada ben iğneli tedavi gördüğümde en büyük yumurtam maks. 14mm olabilmişti.
Ben opudayken eşim de sperm verdi, bugün laboratuarda dölleme yapılacak. Yarın itibari ile her gün arayıp bilgi verecekler döllenme tuttu mu, hücre bölünmesi embriyo büyümesi gününe göre iyi gidiyor mu diye. 3. Ve 5. Günler önemli. 5. Güne başarıyla ulaşan embriyo dondurulacak. Benim kendi dr um taze transferden yana değil pek. Ve yine 5. Gün o embriyonun kalitesi de belli olacak. Kalite tamamen embriyonun hücre sayısı ve dış görünüşü ile ilgili. İstersen genetik teste yollayabiliyorsun. Bir sorun çıkmazsa da transfer yapılıyor.
Neyse bizim için Ptesi günü belli olacak yani, kaliteli embriyo elde edebilmiş olursak da regl olmamı bekleyeceğiz ve döngünün takribi 20. Günü transfer yapılacak. Bende durum bu şuan.

Aynı doktora mı gittin bebişim sen ya öyleyse keşke değiştirsen doktorunu böyle şey mi olur ben ilk gittiğimde bile hiçbir şikayetim olmamasına rağmen bebek istiyoruz diye hemen klomen ve çatlatma iğnesi denemişti

Ayni doktor degildi kuzum ozellikle degistirdim. 3.doktordu bu ama ayni seyleri soyledi yine. Ama hormonlari gordukten sonra belki bisey soyler simdi. Sonuclar bi ciksin da. Yine de bir umit farkli bisey soyler belki diye bekliyorum

Kız sen de bir sürü aydır denemiyor muydun? Senle benzersiz diye hatırlıyordum ben. Klomen vs. Vermemesine şaşırdım biraz ama ben mi yanılıyorsun süre konusunda?

Kız sen de bir sürü aydır denemiyor muydun? Senle benzersiz diye hatırlıyordum ben. Klomen vs. Vermemesine şaşırdım biraz ama ben mi yanılıyorsun süre konusunda?
Yok kuzum dogru hatirliyorsun. 1.5yil oldu. Ama ne klomen ne aşılama bana bisey öneren olmadi. Hep dedikleri saglikli gebeligin var. Bir dusuk var. Her sey yolunda gorunuyor. Kimyasali gebelikten saymiyoruz. Baska dusuk olursa arastirirz

Aa oyle mi? Hic o konuda ışık yakmadi sandim ben de. Evet hormon istedi. Bir de sperm testi
Kuzum önce hormon ve sperm bakıyolar sorun yoksa hsg istiyolar onda da sorun yoksa klomenden başlıyolar, yani en azından bende öyle oldu şu an hsg sonrası klomen öncesi aşamadayım ben de bu ay da olmazzsa klomene başlicak doktor

Yumurtlamamısimm baktım şimdi test baya silik ateş neden düştü bilmiyorum normaldir muhtemelen. İki tablo cahili işimiz zor valla
İnsan farklı şeyler duymak istiyor haklısın ama bir sıralama varmış kızların dediğine göre suan ona uyacak gibi baksana. Dur bakalım sonuçlar gelsin ne diyecek. Doktor bir şey önermezse sen söyle istersen canım.

Selam kizlar bat 10 Ekim bu sabah kaset test yaptim negatif. Yumurtlamadan sonraki 8m gün bugun 26 eylulde görmüştüm sizce erken mi yapmışım ya bu ay nedense acayip üzüldüm yine olmadi gibime geliyor
Selam canım bende seni takip ediyorum sabah bende test yaptım negatif hala umut var demek ki

Himm o zaman basindayim desene kuzum. Hormonu verdim.simdi kocami ikna etmem lazim sperm testine off ne zorlu surec

Himm o zaman basindayim desene kuzum. Hormonu verdim.simdi kocami ikna etmem lazim sperm testine off ne zorlu surec
Sperm testinde korkacak hiçbir şey yok ikna et bir an önce verin ki sorun yoksa hemen klomene ya da femaraya başlasın doktor kaybedecek vakit yok

Aynen kuzum olmadi soylerim. Haftaya smear da alacak. O zaman yumurtlama da yaklasmis oluyor belki ipucu da verir o ara. Ne olup bittgine dair. Valla hakkimizda hayirlisi artik doktor islerinden de oyle korkuyorum ki. Elimi verip kolumu kaptirirsam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…