- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.701
3 5 ay bi bakalim durumlara dedi. Dedim cok uzun zamandir ayni sey yasaniyor. Bu 3 5 ayda da bisey degisecegini sanmiyorum dedim. Hormonlari bir gorelim haftaya tekrar konusalim dediCanım sen deseydin keşke tedaviye başlayalım falan diye
Aa oyle mi? Hic o konuda ışık yakmadi sandim ben de. Evet hormon istedi. Bir de sperm testiKuzum onu zaten hormonlardan sonra diyorlar. Önce hormonlara ve eşine bakıyorlar. Sonra klomen aşılama vs diye gidiyor
Heh bak bana da öyle yaptı. Bunları görelim öyle konuşalım dedi. Herşey de normal çıkınca bir dahaki regl de gel klomenle başlayalım dediAa oyle mi? Hic o konuda ışık yakmadi sandim ben de. Evet hormon istedi. Bir de sperm testi
Merhaba, bu ay reglimin 2. Günü gittim dr a. 4 yumurtam vardı, biri 9mm ve büyümeye aday diğerleri 3'er mm. Doktor tek yumurta takip edebiliriz ama istersen klomen kullanabilirsin ve toplayacağımız yumurta sayısını arttırabiliriz dedi. Klomen kullandım, reglin 3. Günü başladım, sabah akşam 1'er içtim 5 gün. İğne değil bu, hap. Döngümün 9. Günü yani geçtiğimiz ptesi kontrole gittim ve bingooo büyümeye aday olan yumurtam 18mm olmuş zaten ama diğer 3'er mm lerden de biri 17, biri 14mm olmuş. Hemen o akşam çatlatma iğnemi vuruldum ve bu sabah toplandı yumurtalarım. 1'er mm daha büyümüşlerdi 1 günde ve 2 olgun yumurta elde ettik. 14mm olan boş çıktı. Bu arada ben iğneli tedavi gördüğümde en büyük yumurtam maks. 14mm olabilmişti.Merhaba son durumun nedir
Aynı doktora mı gittin bebişim sen ya öyleyse keşke değiştirsen doktorunu böyle şey mi olur ben ilk gittiğimde bile hiçbir şikayetim olmamasına rağmen bebek istiyoruz diye hemen klomen ve çatlatma iğnesi denemişti
Bir problemin varmıydı pco falan3 5 ay bi bakalim durumlara dedi. Dedim cok uzun zamandir ayni sey yasaniyor. Bu 3 5 ayda da bisey degisecegini sanmiyorum dedim. Hormonlari bir gorelim haftaya tekrar konusalim dedi
Ayni doktor degildi kuzum ozellikle degistirdim. 3.doktordu bu ama ayni seyleri soyledi yine. Ama hormonlari gordukten sonra belki bisey soyler simdi. Sonuclar bi ciksin da. Yine de bir umit farkli bisey soyler belki diye bekliyorumAynı doktora mı gittin bebişim sen ya öyleyse keşke değiştirsen doktorunu böyle şey mi olur ben ilk gittiğimde bile hiçbir şikayetim olmamasına rağmen bebek istiyoruz diye hemen klomen ve çatlatma iğnesi denemişti
Kız sen de bir sürü aydır denemiyor muydun? Senle benzersiz diye hatırlıyordum ben. Klomen vs. Vermemesine şaşırdım biraz ama ben mi yanılıyorsun süre konusunda?
Pik kuzum. Pik durumu bir kaç gün sürebilir. Elinde test varsa sabah akşam yaparak çatladığı anı yakalayabilirsin.Kızlar hala pik mi kırmızılı olan bugün ki @Belisimm @Sevimli_35Zumruduanka96 S simurgggg
Eki Görüntüle 3311553
Yok kuzum dogru hatirliyorsun. 1.5yil oldu. Ama ne klomen ne aşılama bana bisey öneren olmadi. Hep dedikleri saglikli gebeligin var. Bir dusuk var. Her sey yolunda gorunuyor. Kimyasali gebelikten saymiyoruz. Baska dusuk olursa arastirirzKız sen de bir sürü aydır denemiyor muydun? Senle benzersiz diye hatırlıyordum ben. Klomen vs. Vermemesine şaşırdım biraz ama ben mi yanılıyorsun süre konusunda?
Yok canım hic olmadi. Cok da düzenlidr adetimBir problemin varmıydı pco falan
Kuzum önce hormon ve sperm bakıyolar sorun yoksa hsg istiyolar onda da sorun yoksa klomenden başlıyolar, yani en azından bende öyle oldu şu an hsg sonrası klomen öncesi aşamadayım ben deAa oyle mi? Hic o konuda ışık yakmadi sandim ben de. Evet hormon istedi. Bir de sperm testi
Yumurtlamamısimm baktım şimdi test baya silikevet büyük konuşmamak gerekiyormuş canımcım erken yumurtlarsan ne gülerim
Benimki yükseliyo galiba bak bööööletabi hiçbir şey anlamıyorum işaretliyorum sadece
Ovu da yapıyorum ama daha birşey yok
İnsan farklı şeyler duymak istiyor haklısın ama bir sıralama varmış kızların dediğine göre suan ona uyacak gibi baksana. Dur bakalım sonuçlar gelsin ne diyecek. Doktor bir şey önermezse sen söyle istersen canım.
Kızlar yorum yokmu ben yumurtlamiyorum galiba 11.gun bugün adete 19 gün kaldiBenim adete 11 gün olacak ama hayla silik testler koyulaşma yok ya adete 15 /20 gün var ama.koyuluk.yok.ya hayla bu yaptığım testler dongum 28
Selam canım bende seni takip ediyorumSelam kizlar bat 10 Ekim bu sabah kaset test yaptim negatif. Yumurtlamadan sonraki 8m gün bugun 26 eylulde görmüştüm sizce erken mi yapmışım ya bu ay nedense acayip üzüldüm yine olmadi gibime geliyor
Canım daha erken ben şimdiye kadar hiç 11. Günden önce yumurtlama görmedim kendimde ama genelde 14-16 arası oluyorumKızlar yorum yokmu ben yumurtlamiyorum galiba 11.gun bugün adete 19 gün kaldi
Himm o zaman basindayim desene kuzum. Hormonu verdim.simdi kocami ikna etmem lazim sperm testineKuzum önce hormon ve sperm bakıyolar sorun yoksa hsg istiyolar onda da sorun yoksa klomenden başlıyolar, yani en azından bende öyle oldu şu an hsg sonrası klomen öncesi aşamadayım ben debu ay da olmazzsa klomene başlicak doktor
Sperm testinde korkacak hiçbir şey yok ikna et bir an önce verin ki sorun yoksa hemen klomene ya da femaraya başlasın doktor kaybedecek vakit yokHimm o zaman basindayim desene kuzum. Hormonu verdim.simdi kocami ikna etmem lazim sperm testineoff ne zorlu surec
Aynen kuzum olmadi soylerim. Haftaya smear da alacak. O zaman yumurtlama da yaklasmis oluyor belki ipucu da verir o ara. Ne olup bittgine dair. Valla hakkimizda hayirlisi artik doktor islerinden de oyle korkuyorum ki. Elimi verip kolumu kaptirirsam diyeYumurtlamamısimm baktım şimdi test baya silikateş neden düştü bilmiyorum normaldir muhtemelen. İki tablo cahili işimiz zor valla
İnsan farklı şeyler duymak istiyor haklısın ama bir sıralama varmış kızların dediğine göre suan ona uyacak gibi baksana. Dur bakalım sonuçlar gelsin ne diyecek. Doktor bir şey önermezse sen söyle istersen canım.
Valla oyle zamana karsi survivor resmenSperm testinde korkacak hiçbir şey yok ikna et bir an önce verin ki sorun yoksa hemen klomene ya da femaraya başlasın doktor kaybedecek vakit yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?