- 20 Aralık 2022
- 4.255
- 1.697
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.721
Ya ben yumurtlama değilde erken ama döngü bu ay 28 7 Ekim'de olması lazım hesaba göre ama hayla silik gitgide koyulasmasi.lazim bugün 11 .gunCanım daha erken ben şimdiye kadar hiç 11. Günden önce yumurtlama görmedim kendimde ama genelde 14-16 arası oluyorum
AynenValla oyle zamana karsi survivor resmen
Her gün koyulaşmayabilir bir anda da koyu çıkabilir ama sen bu testleri yaparken öncesinde 2 saat sıvı almamaya ve aynı saatte yapmaya dikkat ediyor musun mesela ?Ya ben yumurtlama değilde erken ama döngü bu ay 28 7 Ekim'de olması lazım hesaba göre ama hayla silik gitgide koyulasmasi.lazim bugün 11 .gun
Yok saateler aynı değil iki gündür saat 12 de yapıyorum sıvı almıyorum yapacağım zaman.Her gün koyulaşmayabilir bir anda da koyu çıkabilir ama sen bu testleri yaparken öncesinde 2 saat sıvı almamaya ve aynı saatte yapmaya dikkat ediyor musun mesela ?
Anladım canım. Arkadaşımda bu ay gitti bir problemleri yok onada acele ediyorsun madem başlayalım klomenle demiş. Belkide hormon sonuçlarını bekliyordurYok canım hic olmadi. Cok da düzenlidr adetim
Evet yumurta durumuna göre tarih verir belki. Korkma korkma en doğru bilgi onlarda yine. İyi bir doktor bulunca insan kendini çok güvende hissediyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın bu doktordanAynen kuzum olmadi soylerim. Haftaya smear da alacak. O zaman yumurtlama da yaklasmis oluyor belki ipucu da verir o ara. Ne olup bittgine dair. Valla hakkimizda hayirlisi artik doktor islerinden de oyle korkuyorum ki. Elimi verip kolumu kaptirirsam diye
Canım aynı saatlerde yapmaya çalış mümkünse saat 11 le 5 arası yap ve öncesinde 2 saat hiç sıvı almaYok saateler aynı değil iki gündür saat 12 de yapıyorum sıvı almıyorum yapacağım zaman.
Ya ben ya 12 de yada dorte yapıyorum.vur tanesi 9 buçukta bir tanesi 7 buçukta yaptımCanım aynı saatlerde yapmaya çalış mümkünse saat 11 le 5 arası yap ve öncesinde 2 saat hiç sıvı alma
Belki kızların dediği gibi hormonlara bakıp klomen vs. başlayacaktır canım.. hormonlarda bozukluk olmasa bile klomen başlanabiliyor bu arada. Başlamazsa da sen bi teklif et. Ne kadar daha bekleyeceğim. Yumurta takibi yapabilir miyiz vs. diyeYok kuzum dogru hatirliyorsun. 1.5yil oldu. Ama ne klomen ne aşılama bana bisey öneren olmadi. Hep dedikleri saglikli gebeligin var. Bir dusuk var. Her sey yolunda gorunuyor. Kimyasali gebelikten saymiyoruz. Baska dusuk olursa arastirirz
Çok teşekkür ederim canım benim çok sevdim zaten buralarıHemşeri sayılırız yine degörevinde başarılar dilerim
İkisi ya aynı koyulukta olmalı ya da t çizgisi c den daha koyu olmalı pik olabilmesi için kuzumKızlar bu pik mi sizce artimed ovulasyon testi bu çok koyulasmiyormus galiba kullananlar var mı yada anlayanlar pik mi sizce bugün 14. Gün alttaki az önce yaptım geçen ayda 4 tane kullandım hiç bu kadar koyu olmadı hep üstteki gibiydi fikri olan yardımcı olabilir miZumruduanka96 @Belisimm fnd_50 @Sevimli_35 @simurgggg
Eki Görüntüle 3311135
Aynen kuzum ben de yazdım çıktım bir daha da giremedim zatenAyy bildirimler düşmüyor zat zor görüyorum etiketleri sinir oldum okurken heyecanlandım. Son paragrafta ben şoken azından bekletmedi daha fazla umutlandırmalı canım. Gel ekime yanımıza
İyiyim canım çok yogunum zar zor bakıyorum buraya etiketini tesadüfen gördüm siteye bir haller olmuş bildirim göstermiyorAteş tablomu atıyorum bak ben de 3. Gün başladım düşüş oldu bende de demek ki regl ateşi yüksek oluyor bitince düşüyor. Ovu testine başlamadım daha erken 10. Gün falan başlarım benim 14-16 arası oluyor genelde yumurtlama. Sen naptin nasılsın ?
Moral anlık bozuluyor sonra geri düzeliyorum ben kuzumcanım benim ya olsun moral bozmak yok o bebiş buraya gelecek biz inanıyoruzama cok nazlı bi bebiş ya bekletiyor annesini
Geldi mi regl kuzumBenimde düştü ateşim regl bekliyorum bugün yarın
kuzum şunu düşünüyorum bu ay mesela bugün ateş ölçmedim. Ateş ölçesim yok ovulasyon yapasım da yok rastgele olsun istiyorum zaten doktora da gideceğim yani bakalım artık doktor ne derse duruma göre hareket edeceğimYaaa yani mesajin basi umut sonu hüsran olmus gibicanin sagolsun kuzum belirsizlik kalkmis en azindan ortadan. Simdi hormonlar normallesir. Psikoloji normale döner. Takip yapmicam dedin ama pek birakabilecegine ihtimal vermiyorum ,dr kontrolünden dolayi heralde hayirli guzel sonuclar ekimde bizi bulsun
Aynen çok şükür geldi kuzum zaten o ateşe ya regl gelmeliydi ya da yerleşmeliydiOh çok şükür. Regl beklemek daha zor geliyor bana, gelsin bitsin önüme bakayım derdim hep. Sen git bakalım doktora anlat tüm yaşadıklarını unutma gerekirse yaz bir kağıda. Bakalım nasıl bir şey uygulatacak sana.
Olalım aşkım bu ay regldaş olalım öbür ay bebekdaş olalımfnd_50 regldaş olalım biz senle Walla bidahaki aya kaldı hevesler moral bozmak yok. ben 2 gündür çok kötüydüm sanki bebek düşürmüşüm gibi tripler şimdi güldüğüme geçtiğime bakma :)Bu ay kendimi salak salak çok kaptırmamaya yemin ettim. Her ağrımı her akıntımı ay hamilemiyim'e yormamaya... Eşime bile demiycem ne yaşıosam kendi içimde yaşıycam. Adamı da boşu boşuna heveslendirdim salak gibi ay karnım ağrıo hamilemiyim yoksa vs diye diye.. Gizli gizli ne olursa olcak..Kızlar galiba ben yaştan dolayı korkuyorum 38 yaşındayım diye geç kalmışım gibi... 40 41 yaşında doğum yapan ark.larım var salak mısın ne panikliosun diyorlar ama elimde değil bu kaygı. Eşim de benden 7 yaş küçük aldım gencecik oğlanı ahahaha. Bilmiyorum karışık kafalar
Aşkım zaten ateş yüksek gider gider adet gününe yakın ya da adet günü çakılır hamile değilsen. Adet günü de yüksek olursa hamileyim diyebiliriz o yüzden benim hep yüksek gidip çakıldığı çok oldu. Ama hep doğru bilgi verdi veriyor.kuzum ben de grafiğe göre ohh herşey iyi gidio derken ateşim de yüksekken üstelik bi baktım kanamam gelmiş :) güleyim mi ağlayayım mı o dereceyi sokağa fırlatasım geldi. Walla ateş gözlemi net bir bilgi vermiyor bence ben bu ay ne oldu anlayamadım bile. Hala hüsranlardayım. Dün gittim saçımı kısacık kestirdim bunalıma girdim resmen
Bakalım kuzum aynen öyle bu doktor bana gitmeden iyi gelecek gibi hissediyorum inşallah hislerim de doğru çıkarYani anlıyoruz ki ateş bizi hiç bir zaman yanıltmadı kuzum hakkımızda hayırlısı olsun. Ben merakla doktora gidecegin günü bekliyorum ne dicek bakim inşallah güzel haberler verir sana bitanem zamanı gelince nasıl gelecek ama işte sabredemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?