💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım daha erken ben şimdiye kadar hiç 11. Günden önce yumurtlama görmedim kendimde ama genelde 14-16 arası oluyorum
Ya ben yumurtlama değilde erken ama döngü bu ay 28 7 Ekim'de olması lazım hesaba göre ama hayla silik gitgide koyulasmasi.lazim bugün 11 .gun

Eklentiler

• IMG_20231004_193004.webp
    27 KB · Görüntüleme: 52
Ya ben yumurtlama değilde erken ama döngü bu ay 28 7 Ekim'de olması lazım hesaba göre ama hayla silik gitgide koyulasmasi.lazim bugün 11 .gun
Her gün koyulaşmayabilir bir anda da koyu çıkabilir ama sen bu testleri yaparken öncesinde 2 saat sıvı almamaya ve aynı saatte yapmaya dikkat ediyor musun mesela ?

Evet yumurta durumuna göre tarih verir belki. Korkma korkma en doğru bilgi onlarda yine. İyi bir doktor bulunca insan kendini çok güvende hissediyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın bu doktordan

Yok kuzum dogru hatirliyorsun. 1.5yil oldu. Ama ne klomen ne aşılama bana bisey öneren olmadi. Hep dedikleri saglikli gebeligin var. Bir dusuk var. Her sey yolunda gorunuyor. Kimyasali gebelikten saymiyoruz. Baska dusuk olursa arastirirz
Belki kızların dediği gibi hormonlara bakıp klomen vs. başlayacaktır canım.. hormonlarda bozukluk olmasa bile klomen başlanabiliyor bu arada. Başlamazsa da sen bi teklif et. Ne kadar daha bekleyeceğim. Yumurta takibi yapabilir miyiz vs. diye

İkisi ya aynı koyulukta olmalı ya da t çizgisi c den daha koyu olmalı pik olabilmesi için kuzum

Aynen kuzum ben de yazdım çıktım bir daha da giremedim zaten ekimler kasımlar aralıklar ocaklar şubatlar artık ne varsa alıştık

kuzum şunu düşünüyorum bu ay mesela bugün ateş ölçmedim. Ateş ölçesim yok ovulasyon yapasım da yok rastgele olsun istiyorum zaten doktora da gideceğim yani bakalım artık doktor ne derse duruma göre hareket edeceğim

Aynen çok şükür geldi kuzum zaten o ateşe ya regl gelmeliydi ya da yerleşmeliydi yok yok unutur muyum mıh gibi kazıdım aklıma. Bakalım nasıl bir süreç beni bekliyor

Olalım aşkım bu ay regldaş olalım öbür ay bebekdaş olalım Allah istedikten sonra yaşın çok önemi yok bence. Yeter ki O istesin kuzum. Ama bu stresi hepimiz yapıyoruz maalesef işte. Keşke kendimize söz geçirebilsek ama olmuyor

Aşkım zaten ateş yüksek gider gider adet gününe yakın ya da adet günü çakılır hamile değilsen. Adet günü de yüksek olursa hamileyim diyebiliriz o yüzden benim hep yüksek gidip çakıldığı çok oldu. Ama hep doğru bilgi verdi veriyor.

Bakalım kuzum aynen öyle bu doktor bana gitmeden iyi gelecek gibi hissediyorum inşallah hislerim de doğru çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…