- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.741
Her zaman aynı saatte ölçtüğün doğru sonuç verir kuzum. Yataktan çıkmadan dil altından aynı saatte. Mesela ben hep 07:00 da ölçüyorum. Yarım saat bile fark edebiliyor erken ölçünce farklı sonuç çıkabiliyorfnd_50 Canım hakkında hayırlııs olsun, en kısa zamanda Rabbim kucağını doldursun inşallah
Ben birşey sorcağım ateşten sorumlu genel müdürümüz senmişinBen 04:45 te ateşimi ölçtüm 35.9 çıktı normalde 6-7 gibi ölçüyorum, sonra bir türlü tam dalamadım uykuya sürekli uyu uyan falan oldu 7 gibi 36.3 çıktı hangisini tabloya eklemem gerek kafam karıştı
Canım benim hormonlarda falan hiç sıkıntı yok ona rağmen klomen başlicak, bence de S simurgggg olmadı n teklif et artık tedavi istiyorum beklemek istemiyorum diyeBelki kızların dediği gibi hormonlara bakıp klomen vs. başlayacaktır canım.. hormonlarda bozukluk olmasa bile klomen başlanabiliyor bu arada. Başlamazsa da sen bi teklif et. Ne kadar daha bekleyeceğim. Yumurta takibi yapabilir miyiz vs. diye
ın başında ben de öyle sanmıştımBende yazının başını okurken yerleşme düşüşü mü diyecektim.
Hiç sorma aşkım hayat bana hep sürprizlerle geliyorYaaaaaaa altta yazanı Yeni gördüm üzdü
Ay inşallah kuzum inşallah bu aya serbest takılacağım bakalım ne olacakKuzum olsun daha fazla uzamadan süründürmeden yeni döngün başlasın, yeni döngü yeni umut demekbu ay birbirimize güzel haberlerimizi verelim inşallah
Allah affetsin ben mart ayında kendim klomen alıp kullanmıştım doktordan randevu bulamamıştımOyle yapcam kuzum. Baslamazsa da baska doktora gidicem sanirim. Dedigin gibi bekle bekle nereye kadar
Ben de bu ay hiç olmadığım kadar çok çırpınacağım klomen öncesi son çırpınışlarAy inşallah kuzum inşallah bu aya serbest takılacağım bakalım ne olacak
Seninkide mi kaset testtiSelam canım bende seni takip ediyorumsabah bende test yaptım negatif hala umut var demek ki
Kuzum adete 14 gün kalasiya pozitif göreceksin daha var silik çıkması normalKızlar yorum yokmu ben yumurtlamiyorum galiba 11.gun bugün adete 19 gün kaldi
Yaa şansına öyle denk geliyor demek kii ama üçü de aynı şeyi söylediyse vardır bir bildikleri sanırımAyni doktor degildi kuzum ozellikle degistirdim. 3.doktordu bu ama ayni seyleri soyledi yine. Ama hormonlari gordukten sonra belki bisey soyler simdi. Sonuclar bi ciksin da. Yine de bir umit farkli bisey soyler belki diye bekliyorum
Üf vallahi yaYumurtlamamısimm baktım şimdi test baya silikateş neden düştü bilmiyorum normaldir muhtemelen. İki tablo cahili işimiz zor valla
İnsan farklı şeyler duymak istiyor haklısın ama bir sıralama varmış kızların dediğine göre suan ona uyacak gibi baksana. Dur bakalım sonuçlar gelsin ne diyecek. Doktor bir şey önermezse sen söyle istersen canım.
Geçen ay klomen kullandım üç yumurtam oluştu çok umutlandım ateşim tavan gitti sonra çakıldı ve bum adet oldumBen de bu ay hiç olmadığım kadar çok çırpınacağım klomen öncesi son çırpınışlarAllah ım bu sy burdaki herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşaallllaaaahhhhhh
Amin kuzum amin, eylül ayı bu topic maaşallah bereketliydi ben ekimden de umutluyumGeçen ay klomen kullandım üç yumurtam oluştu çok umutlandım ateşim tavan gitti sonra çakıldı ve bum adet olduminşallah sana gerek kalmadan bebek haberini alırsın kuzum benim aminnnnnnnn
Evet canım ben yaşadım inşallah bebiştirGebe olan arkadaşlarım sizlere bir sorum var. Catlatma iğnesinin 9. Günü bugün rahmime sanki ara ara iğne batıyor aşağı kısım ama baya. Bikini bölgesinde ki kemiğin oralara. Yaşayan var mıydı? T tweeetyyymelegim can Niqu aklıma gelmeyen diger arkadaslarım
Yaa tamam o zaman canım aynı saatte ölçmeye özen göstereyim teşekkür ederimHer zaman aynı saatte ölçtüğün doğru sonuç verir kuzum. Yataktan çıkmadan dil altından aynı saatte. Mesela ben hep 07:00 da ölçüyorum. Yarım saat bile fark edebiliyor erken ölçünce farklı sonuç çıkabiliyor
Canım ben artık unutmuşum ama genelde ben bunun gibi ağrıları normal karşılıyordum nedense sonuçta çatlatma iğnesi yapılmış ağrılar ola bilir..İn şa Allah bebiştiGebe olan arkadaşlarım sizlere bir sorum var. Catlatma iğnesinin 9. Günü bugün rahmime sanki ara ara iğne batıyor aşağı kısım ama baya. Bikini bölgesinde ki kemiğin oralara. Yaşayan var mıydı? T tweeetyyymelegim can Niqu aklıma gelmeyen diger arkadaslarım
Doktordan doktora fark ediyor sanırım ya. Ben ilk gidişimde muayene sonrası hormon istedi ve direkt klomene başlattı 5 gün kullanıp ovitrelle yaptım 3 ay denedim böyle sonra bi 6 ay ara verip 3 ay tekrar denedik aynı şekilde olmayınca spermiogram ve benden hsg falan istediKuzum önce hormon ve sperm bakıyolar sorun yoksa hsg istiyolar onda da sorun yoksa klomenden başlıyolar, yani en azından bende öyle oldu şu an hsg sonrası klomen öncesi aşamadayım ben debu ay da olmazzsa klomene başlicak doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?