💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Her zaman aynı saatte ölçtüğün doğru sonuç verir kuzum. Yataktan çıkmadan dil altından aynı saatte. Mesela ben hep 07:00 da ölçüyorum. Yarım saat bile fark edebiliyor erken ölçünce farklı sonuç çıkabiliyor

Canım benim hormonlarda falan hiç sıkıntı yok ona rağmen klomen başlicak, bence de S simurgggg olmadı n teklif et artık tedavi istiyorum beklemek istemiyorum diye

Oyle yapcam kuzum. Baslamazsa da baska doktora gidicem sanirim. Dedigin gibi bekle bekle nereye kadar
Allah affetsin ben mart ayında kendim klomen alıp kullanmıştım doktordan randevu bulamamıştım o ay progesteron baktırmıştım 29 çıkmıştı yani yumurtam çok iyi gelişip çatlamıştı ama olmadı nasip kuzum

Ay inşallah kuzum inşallah bu aya serbest takılacağım bakalım ne olacak
Ben de bu ay hiç olmadığım kadar çok çırpınacağım klomen öncesi son çırpınışlar Allah ım bu sy burdaki herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşaallllaaaahhhhhh

Gebe olan arkadaşlarım sizlere bir sorum var. Catlatma iğnesinin 9. Günü bugün rahmime sanki ara ara iğne batıyor aşağı kısım ama baya. Bikini bölgesinde ki kemiğin oralara. Yaşayan var mıydı? T tweeetyyy melegim can Niqu aklıma gelmeyen diger arkadaslarım

Ayni doktor degildi kuzum ozellikle degistirdim. 3.doktordu bu ama ayni seyleri soyledi yine. Ama hormonlari gordukten sonra belki bisey soyler simdi. Sonuclar bi ciksin da. Yine de bir umit farkli bisey soyler belki diye bekliyorum
Yaa şansına öyle denk geliyor demek kii ama üçü de aynı şeyi söylediyse vardır bir bildikleri sanırım inşallah sonuçlarla gittiğinde güzelce yönlendirir seni kuzucum

Üf vallahi ya bende yaptım birşey yok daha

Ben de bu ay hiç olmadığım kadar çok çırpınacağım klomen öncesi son çırpınışlar Allah ım bu sy burdaki herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşaallllaaaahhhhhh
Geçen ay klomen kullandım üç yumurtam oluştu çok umutlandım ateşim tavan gitti sonra çakıldı ve bum adet oldum inşallah sana gerek kalmadan bebek haberini alırsın kuzum benim aminnnnnnnn

Geçen ay klomen kullandım üç yumurtam oluştu çok umutlandım ateşim tavan gitti sonra çakıldı ve bum adet oldum inşallah sana gerek kalmadan bebek haberini alırsın kuzum benim aminnnnnnnn
Amin kuzum amin, eylül ayı bu topic maaşallah bereketliydi ben ekimden de umutluyum hepimiz hamiş olcaaazzzz amin

Çatladı galiba kızlar

Eklentiler

• IMG_20231004_204752.webp
    16 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20231004_205419.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Evet canım ben yaşadım inşallah bebiştir

Yaa tamam o zaman canım aynı saatte ölçmeye özen göstereyim teşekkür ederim

Canım ben artık unutmuşum ama genelde ben bunun gibi ağrıları normal karşılıyordum nedense sonuçta çatlatma iğnesi yapılmış ağrılar ola bilir..İn şa Allah bebişti

Doktordan doktora fark ediyor sanırım ya. Ben ilk gidişimde muayene sonrası hormon istedi ve direkt klomene başlattı 5 gün kullanıp ovitrelle yaptım 3 ay denedim böyle sonra bi 6 ay ara verip 3 ay tekrar denedik aynı şekilde olmayınca spermiogram ve benden hsg falan istedi ilk yapacağını en son yaptı o zaman ama düşününce mantıklı olan da sana uygulanan sanırım ya tüpler kapalıysa ya da sperm sıkıntısı varsa o kadar tedavi çöp olacak bendeki gibi ilerlenirse ama S simurgggg 1,5 senedir uğraşıyormuş bu kadar ertelemeleri çok saçma şimdiye çoktan yönlendirilmiş tedavinin denenmiş olması gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…