💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ya ben yumurtlama değilde erken ama döngü bu ay 28 7 Ekim'de olması lazım hesaba göre ama hayla silik gitgide koyulasmasi.lazim bugün 11 .gun
Canım benim döngüm kısa 26 gündü geçen ay ama 13.gün yumurtlama oldu bende erken olur diye beklemiştim. Ayrıca testler hep silikti birden koyulaştı, kafana takıp strese girme

Canım ben artık unutmuşum ama genelde ben bunun gibi ağrıları normal karşılıyordum nedense sonuçta çatlatma iğnesi yapılmış ağrılar ola bilir..İn şa Allah bebişti
Oğlumdan önceki tedavilerde yaptırmıstım iğne uzun zaman oldu hatırlamıyorum iğne kaynaklı mı bu agrılar. Bugün olmaya başladı değişik bir hismiş bir sürü küçük iğne batıyormus gibi. İnşallah

Kuzum benimmde 25 ay oldu ben de yeni başlicam kısmetse tedaviye hayırlısı neyse o olsun hep şey diyorum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Benim bir arkadaşımın 8 senenin üstüne geçen yıl bi kızı oldu, benim şimdiye kadar gördüğüm en güzel kız bebeklerden ona diyorum ki o kadar bekledin ama değdi biz de aynı şeyi söylicez inanıyorum ben tedbir bizden takdir Allah tan

Canım benim döngüm kısa 26 gündü geçen ay ama 13.gün yumurtlama oldu bende erken olur diye beklemiştim. Ayrıca testler hep silikti birden koyulaştı, kafana takıp strese girme
AdetOlacağım diye korkuyorum ya yumurtlama olmazsa adet olunuyormuş ben de o yüzden Yine olmadı diye düşünüyorum

Canım sen hsg çektirdin mi acaba eşin kontrole gitti mi bir de

Bende 2 sene önce yaptım ve toplam 2 defa denedim ondan sonra o kadar işlemler yapıldıki bana çatlatma iğnesinde nasıldım tamamen unutmuşum

Evet canım ben geçen ay hsg çektirdim eşim 1 yıl önce spermiyogram test yaptırdı
Ne güzel yaaa ikinizde de sorun yok değil mi ? Biz de yarın eşimle tekrar doktora gideceğiz muhtemelen eşimden spermiyogram isterler dua edin nolur çok korkuyorum bir şey çıkacak diye

ATEŞ TAKİBİ YAPAN KİZCELERRR BUGÜN ATEŞİM 37-38 ARASI SÜREKLİ HASTA FALAN DA DEĞİLİM ACABA BEBİSE YORSAMMİ BİLEMEDİMMMM dün de 36.8 di en son acaba mi dedim beni aydınlatır misinizzzzz lütfen teşekkürler

Bugün gttim doktora doktor yine karından göremedi başka doktordu bu sefer. Alttan baktı kese sağlıksız gbi göründü dedi. Çok küçük dedi. Beta bakalım tekrardan artış var mı yoksa düşüşmü sağlanıyor diye 2 günce bakılan beta 3600 ken Şuan 7500 çıktı. Doktor kan sulandırıcı iğne yazdı progestan fitil ve pruloton iğne yazdı Şuan kullanmaya başladım. Forumları çok okudum hç bu durumla karşılaşan yazıyı göremedim bir umut olurdu benim için. Şimdi 13 gün sonra çağırdı nasıl geçicek günler bilmiyorum iki kez de kayıp yaşadığım için modum çok düşük inşallah sağlıkla tutunur

Canım ben iğneden olabileceğini düşünüyorum. İğne her türlü belirtiyi sağlıyor. Umarım bebiştendir tabi

Yaa aynen öyle bebeğim gönlümüzü ferah tutalım inşallah hayırlısıyla kavuşacağız bebişlerimize, Rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallah

Yok yok kendini strese sokma daha çok var birkaç güne yumurtlama görürsün inşallah
Bugün yaptım iki defa ya hep silik en son sekiz bucuga yakın yaptım 11 gün çünkü

Eklentiler

• IMG_20231004_205206.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20231004_204121_1.webp
    11 KB · Görüntüleme: 39
Lütfen durumundan haberdar et ve insAllah bebeğinize sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…