- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.761
Canım benim döngüm kısa 26 gündü geçen ay ama 13.gün yumurtlama oldu bende erken olur diye beklemiştim. Ayrıca testler hep silikti birden koyulaştı, kafana takıp strese girmeYa ben yumurtlama değilde erken ama döngü bu ay 28 7 Ekim'de olması lazım hesaba göre ama hayla silik gitgide koyulasmasi.lazim bugün 11 .gun
Oğlumdan önceki tedavilerde yaptırmıstım iğne uzun zaman oldu hatırlamıyorum iğne kaynaklı mı bu agrılar. Bugün olmaya başladı değişik bir hismiş bir sürü küçük iğne batıyormus gibi. İnşallahCanım ben artık unutmuşum ama genelde ben bunun gibi ağrıları normal karşılıyordum nedense sonuçta çatlatma iğnesi yapılmış ağrılar ola bilir..İn şa Allah bebişti
Evet canımSeninkide mi kaset testti
Kuzum benimmde 25 ay oldu ben de yeni başlicam kısmetse tedaviyeDoktordan doktora fark ediyor sanırım ya. Ben ilk gidişimde muayene sonrası hormon istedi ve direkt klomene başlattı 5 gün kullanıp ovitrelle yaptım 3 ay denedim böyle sonra bi 6 ay ara verip 3 ay tekrar denedik aynı şekilde olmayınca spermiogram ve benden hsg falan istediilk yapacağını en son yaptı o zaman ama düşününce mantıklı olan da sana uygulanan sanırım ya tüpler kapalıysa ya da sperm sıkıntısı varsa o kadar tedavi çöp olacak bendeki gibi ilerlenirse ama @simurgggg 1,5 senedir uğraşıyormuş bu kadar ertelemeleri çok saçma şimdiye çoktan yönlendirilmiş tedavinin denenmiş olması gerekirdi
AdetOlacağım diye korkuyorum ya yumurtlama olmazsa adet olunuyormuş ben de o yüzden Yine olmadı diye düşünüyorumCanım benim döngüm kısa 26 gündü geçen ay ama 13.gün yumurtlama oldu bende erken olur diye beklemiştim. Ayrıca testler hep silikti birden koyulaştı, kafana takıp strese girme
Benimde evde hep kaset test var dayanamadikca onlardan yapıyorumEvet canım
Gerçekten aynı düşünüyoruzBenimde evde hep kaset test var dayanamadikca onlardan yapıyorumcuma günü tekrar yapayim diyorum sende yapacak misin
Canım sen hsg çektirdin mi acaba eşin kontrole gitti mi bir deKuzum benimmde 25 ay oldu ben de yeni başlicam kısmetse tedaviyehayırlısı neyse o olsun hep şey diyorum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Benim bir arkadaşımın 8 senenin üstüne geçen yıl bi kızı oldu, benim şimdiye kadar gördüğüm en güzel kız bebeklerden ona diyorum ki o kadar bekledin ama değdi biz de aynı şeyi söylicez inanıyorum ben tedbir bizden takdir Allah tan
Evet canım ben geçen ay hsg çektirdim eşim 1 yıl önce spermiyogram test yaptırdıCanım sen hsg çektirdin mi acaba eşin kontrole gitti mi bir de
Bende 2 sene önce yaptım ve toplam 2 defa denedim ondan sonra o kadar işlemler yapıldıki bana çatlatma iğnesinde nasıldım tamamen unutmuşumOğlumdan önceki tedavilerde yaptırmıstım iğne uzun zaman oldu hatırlamıyorum iğne kaynaklı mı bu agrılar. Bugün olmaya başladı değişik bir hismiş bir sürü küçük iğne batıyormus gibi. İnşallah
Ne güzel yaaa ikinizde de sorun yok değil mi ? Biz de yarın eşimle tekrar doktora gideceğiz muhtemelen eşimden spermiyogram isterler dua edin nolur çok korkuyorum bir şey çıkacak diyeEvet canım ben geçen ay hsg çektirdim eşim 1 yıl önce spermiyogram test yaptırdı
Hahah yapinca yine haberleselimGerçekten aynı düşünüyoruzyapicam tabi olmadı pazar akşamı ya da pazartesi sabahı tekrar
Bugün gttim doktora doktor yine karından göremedi başka doktordu bu sefer. Alttan baktı kese sağlıksız gbi göründü dedi. Çok küçük dedi. Beta bakalım tekrardan artış var mı yoksa düşüşmü sağlanıyor diye 2 günce bakılan beta 3600 ken Şuan 7500 çıktı. Doktor kan sulandırıcı iğne yazdı progestan fitil ve pruloton iğne yazdı Şuan kullanmaya başladım. Forumları çok okudum hç bu durumla karşılaşan yazıyı göremedim bir umut olurdu benim için. Şimdi 13 gün sonra çağırdı nasıl geçicek günler bilmiyorum iki kez de kayıp yaşadığım için modum çok düşük inşallah sağlıkla tutunurHayırlısı olsun öncelikle sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinBol bol uzanıp dinlenin lekenin rengi kırmızı olmadığı sürece çok endişe gerektirecek birşey yok doktorunuz ile iletişime geçin yinede
Canım ben iğneden olabileceğini düşünüyorum. İğne her türlü belirtiyi sağlıyor. Umarım bebiştendir tabiOğlumdan önceki tedavilerde yaptırmıstım iğne uzun zaman oldu hatırlamıyorum iğne kaynaklı mı bu agrılar. Bugün olmaya başladı değişik bir hismiş bir sürü küçük iğne batıyormus gibi. İnşallah
Yaa aynen öyle bebeğim gönlümüzü ferah tutalım inşallah hayırlısıyla kavuşacağız bebişlerimize, Rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallahKuzum benimmde 25 ay oldu ben de yeni başlicam kısmetse tedaviyehayırlısı neyse o olsun hep şey diyorum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Benim bir arkadaşımın 8 senenin üstüne geçen yıl bi kızı oldu, benim şimdiye kadar gördüğüm en güzel kız bebeklerden ona diyorum ki o kadar bekledin ama değdi biz de aynı şeyi söylicez inanıyorum ben tedbir bizden takdir Allah tan
Yok yok kendini strese sokma daha çok var birkaç güne yumurtlama görürsün inşallahAdetOlacağım diye korkuyorum ya yumurtlama olmazsa adet olunuyormuş ben de o yüzden Yine olmadı diye düşünüyorum
Bugün yaptım iki defa ya hep silik en son sekiz bucuga yakın yaptım 11 gün çünküYok yok kendini strese sokma daha çok var birkaç güne yumurtlama görürsün inşallah
Lütfen durumundan haberdar etMerhaba, bu ay reglimin 2. Günü gittim dr a. 4 yumurtam vardı, biri 9mm ve büyümeye aday diğerleri 3'er mm. Doktor tek yumurta takip edebiliriz ama istersen klomen kullanabilirsin ve toplayacağımız yumurta sayısını arttırabiliriz dedi. Klomen kullandım, reglin 3. Günü başladım, sabah akşam 1'er içtim 5 gün. İğne değil bu, hap. Döngümün 9. Günü yani geçtiğimiz ptesi kontrole gittim ve bingooo büyümeye aday olan yumurtam 18mm olmuş zaten ama diğer 3'er mm lerden de biri 17, biri 14mm olmuş. Hemen o akşam çatlatma iğnemi vuruldum ve bu sabah toplandı yumurtalarım. 1'er mm daha büyümüşlerdi 1 günde ve 2 olgun yumurta elde ettik. 14mm olan boş çıktı. Bu arada ben iğneli tedavi gördüğümde en büyük yumurtam maks. 14mm olabilmişti.
Ben opudayken eşim de sperm verdi, bugün laboratuarda dölleme yapılacak. Yarın itibari ile her gün arayıp bilgi verecekler döllenme tuttu mu, hücre bölünmesi embriyo büyümesi gününe göre iyi gidiyor mu diye. 3. Ve 5. Günler önemli. 5. Güne başarıyla ulaşan embriyo dondurulacak. Benim kendi dr um taze transferden yana değil pek. Ve yine 5. Gün o embriyonun kalitesi de belli olacak. Kalite tamamen embriyonun hücre sayısı ve dış görünüşü ile ilgili. İstersen genetik teste yollayabiliyorsun. Bir sorun çıkmazsa da transfer yapılıyor.
Neyse bizim için Ptesi günü belli olacak yani, kaliteli embriyo elde edebilmiş olursak da regl olmamı bekleyeceğiz ve döngünün takribi 20. Günü transfer yapılacak. Bende durum bu şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?