- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.781
Kuzum sanirim daha once saglikli bir gebeligin olmasi doktorlari o sekilde yonlendiriyor. Hani hic olmamis olsa belki bana da oyle derlerdi. 1 dusugu de sallamiyorlar cok tekrarlayan dusuk olmadikca. Pihtilasma sorunu var bende mesela onu söylüyorum. O kese olustuktan sonra kalp atımınin durmasi ile ilgili sorun diyorlar. Onu da begenmiyorlar. Ama bence bende rahim icinde bi sknti var. Ben oyle hissediyorum. Cunku adetlerim cok duzenli. ovu testleri hep beklenen gunde poztf oluyor. Iliskiyi denk getiremedigimiz bir ya da iki ay olmustur. Hep duzenli ilişki oldu. 18 ayda 6 gebelik olustu. Yani 2 ay dursa 3. Ay hep hamilelik olustu yaklasik olarak. ama hicbiri devam etmediDoktordan doktora fark ediyor sanırım ya. Ben ilk gidişimde muayene sonrası hormon istedi ve direkt klomene başlattı 5 gün kullanıp ovitrelle yaptım 3 ay denedim böyle sonra bi 6 ay ara verip 3 ay tekrar denedik aynı şekilde olmayınca spermiogram ve benden hsg falan istediilk yapacağını en son yaptı o zaman ama düşününce mantıklı olan da sana uygulanan sanırım ya tüpler kapalıysa ya da sperm sıkıntısı varsa o kadar tedavi çöp olacak bendeki gibi ilerlenirse ama S simurgggg 1,5 senedir uğraşıyormuş bu kadar ertelemeleri çok saçma şimdiye çoktan yönlendirilmiş tedavinin denenmiş olması gerekirdi
Oo buyuk cesaret bebegimAllah affetsin ben mart ayında kendim klomen alıp kullanmıştım doktordan randevu bulamamıştımo ay progesteron baktırmıştım 29 çıkmıştı yani yumurtam çok iyi gelişip çatlamıştı ama olmadı nasip kuzum
Bugün gttim doktora doktor yine karından göremedi başka doktordu bu sefer. Alttan baktı kese sağlıksız gbi göründü dedi. Çok küçük dedi. Beta bakalım tekrardan artış var mı yoksa düşüşmü sağlanıyor diye 2 günce bakılan beta 3600 ken Şuan 7500 çıktı. Doktor kan sulandırıcı iğne yazdı progestan fitil ve pruloton iğne yazdı Şuan kullanmaya başladım. Forumları çok okudum hç bu durumla karşılaşan yazıyı göremedim bir umut olurdu benim için. Şimdi 13 gün sonra çağırdı nasıl geçicek günler bilmiyorum iki kez de kayıp yaşadığım için modum çok düşük inşallah sağlıkla tutunur
Haberdar ederim tabi gelişmelerden, inşallah bakalım bu sefer doktorum da çok pozitif bu yumurtalarla ilgili.Lütfen durumundan haberdar etve insAllah bebeğinize sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz
Canım işte bir anda koyulaşabiliyor öyle olacaktır kesin birkaç güne. Bak geçen ay böyle oldu benimBugün yaptım iki defa ya hep silik en son sekiz bucuga yakın yaptım 11 gün çünkü
Bugün on bir yarın on iki yapmaya devam o zaman artık yapmicaktim yoksaCanım işte bir anda koyulaşabiliyor öyle olacaktır kesin birkaç güne. Bak geçen ay böyle oldu benim
Canım benimde oğluşum var onu sormuştu zaten gebelik yaşadın mı daha önce sağlıklı mı sağlıksız mı ne zamandır deniyorsunuz falan diye direkt de tedaviye başlamıştı ☺ Doktordan doktora değişiyor sanırım süreçler sana da hep yavaşlar denk gelmişKuzum sanirim daha once saglikli bir gebeligin olmasi doktorlari o sekilde yonlendiriyor. Hani hic olmamis olsa belki bana da oyle derlerdi. 1 dusugu de sallamiyorlar cok tekrarlayan dusuk olmadikca. Pihtilasma sorunu var bende mesela onu söylüyorum. O kese olustuktan sonra kalp atımınin durmasi ile ilgili sorun diyorlar. Onu da begenmiyorlar. Ama bence bende rahim icinde bi sknti var. Ben oyle hissediyorum. Cunku adetlerim cok duzenli. ovu testleri hep beklenen gunde poztf oluyor. Iliskiyi denk getiremedigimiz bir ya da iki ay olmustur. Hep duzenli ilişki oldu. 18 ayda 6 gebelik olustu. Yani 2 ay dursa 3. Ay hep hamilelik olustu yaklasik olarak. ama hicbiri devam etmedi
Yook sakın bırakma canım devam et adete 2 3 gün kala bile yumurtlama görüp hamile kalanlar gördü bu gözlerBugün on bir yarın on iki yapmaya devam o zaman artık yapmicaktim yoksa
Gerçekten umut oldun bana canım ne dileğin varsa gerçek olsun inşallahYook sakın bırakma canım devam et adete 2 3 gün kala bile yumurtlama görüp hamile kalanlar gördü bu gözlerumutsuzluğa kapılmadan devam
Yaa ne demek canım hepimizin dilekleri kabul olsun inşallahGerçekten umut oldun bana canım ne dileğin varsa gerçek olsun inşallahiçim kararmıştı silik görmekten en son atığın koyulaşma var dimi aslında sogun kürü kullandım o mu sıkıntı yaptı dedim korktum
İyi kuzum yuvarlanıp gidiyoruz. Sen nasılsın. Neler yapıyorsun.Önceki topiktenedahandro melisaa93 C Conqueror123 genc-anne melegim can A Afratafrac nickini hatırlayamadığım canlar nasilsiniz kizlar?Hepinizde hamis olmussunuzdur insallah
İnşallah canımYaa ne demek canım hepimizin dilekleri kabul oldun inşallahhiç canını sıkma, ve evett son testinde çizgi belirmeye başlamış sen daha net görürsün fotoya göre, bak gör birkaç güne pik olacak
Ya evet bende çok faydasını gören duydum sende inşallah o gruptan olursunİnşallah canımsoğan kürü yaptım ona güveniyorum
Ayyy Amin canim. hİyi kuzum yuvarlanıp gidiyoruz. Sen nasılsın. Neler yapıyorsun.
12. haftaya doğru ilerliyorum hamilelikte, allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu, kimsenin kucağı boş kalmasın, hayırlı evlatlar nasip etsin.
DYa evet bende çok faydasını gören duydum sende inşallah o gruptan olursun
Bana igne batması gibi degilde canım 7. Gün şiddetli kasık agrısı yaşadım bacagım çekildi resmen agrıdanGebe olan arkadaşlarım sizlere bir sorum var. Catlatma iğnesinin 9. Günü bugün rahmime sanki ara ara iğne batıyor aşağı kısım ama baya. Bikini bölgesinde ki kemiğin oralara. Yaşayan var mıydı? @tweeetyyymelegim can @Niqu aklıma gelmeyen diger arkadaslarım
Ben hamileyim kuzum çok şükürÖnceki topiktenedahandro melisaa93 C Conqueror123 genc-anne melegim can A Afratafrac nickini hatırlayamadığım canlar nasilsiniz kizlar?Hepinizde hamis olmussunuzdur insallah
Oooo masalllah masallah saglikla kucagina al saglikla büyüt insallah çok sevindim canım.Ben de işte 2 ay ara verdim bu ay başlıyorum nasipse.Dua edin bana daBen hamileyim kuzum çok şükürsen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?