💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum sanirim daha once saglikli bir gebeligin olmasi doktorlari o sekilde yonlendiriyor. Hani hic olmamis olsa belki bana da oyle derlerdi. 1 dusugu de sallamiyorlar cok tekrarlayan dusuk olmadikca. Pihtilasma sorunu var bende mesela onu söylüyorum. O kese olustuktan sonra kalp atımınin durmasi ile ilgili sorun diyorlar. Onu da begenmiyorlar. Ama bence bende rahim icinde bi sknti var. Ben oyle hissediyorum. Cunku adetlerim cok duzenli. ovu testleri hep beklenen gunde poztf oluyor. Iliskiyi denk getiremedigimiz bir ya da iki ay olmustur. Hep duzenli ilişki oldu. 18 ayda 6 gebelik olustu. Yani 2 ay dursa 3. Ay hep hamilelik olustu yaklasik olarak. ama hicbiri devam etmedi

Oo buyuk cesaret bebegim ben doktorlarin sozunden cikamiyorum galiba ya. Dedikleri de hosuma gitmiyor ama yine de bekle diyorlar hep bekliyorum

Gönlünü ferah tut inşallah sağlıklı ise bebeğin seninle kalacak

Kızlar doktor bana progestan verdi, sabah ve akşam fitil olarak kullanıyorum, aynı zamanda ilişkiye de devame ediyoruz. İlişki iş saatleri yüzünden sadece gece olabiliyor. fitili ilişkiden önce mi kullansam yoksa sonra mı?
Şükür bu ay da beynimiz yandı

Canım benimde oğluşum var onu sormuştu zaten gebelik yaşadın mı daha önce sağlıklı mı sağlıksız mı ne zamandır deniyorsunuz falan diye direkt de tedaviye başlamıştı ☺ Doktordan doktora değişiyor sanırım süreçler sana da hep yavaşlar denk gelmiş inşallah sonucuna göre güzelce ilerler bu doktorun
Pıhtılaşma konusunda da bak ben şehir hastanesine gittim ablamda annemde var bu sorun bende de olabilir mi diye baktırmak istiyorum gebelik düşünüyorum deidm hiç sorgulamadan bana yapıldı genetik testi sağlıklı bir gebelik geçirmiş olmama rağmen, hemde şehir hastanesinde yaptırmıştım sana direkt bakılması lazım hiç ihmale gelecek birşey değil ki ablam hamile olduğunu öğrenir öğrenmez iğneye başlıyor sana nasıl doktorlar denk geliyor hayretler içerisindeyim iyice araştırıp düzgün bir doktor bulabilsen keşke çünkü cidden normal değil bu kadar gebelik oluşup ilerlememesi doktorlar nasıl normal diyor bu duruma ya

Yook sakın bırakma canım devam et adete 2 3 gün kala bile yumurtlama görüp hamile kalanlar gördü bu gözler umutsuzluğa kapılmadan devam
Gerçekten umut oldun bana canım ne dileğin varsa gerçek olsun inşallah içim kararmıştı silik görmekten en son atığın koyulaşma var dimi aslında sogun kürü kullandım o mu sıkıntı yaptı dedim korktum

Yaa ne demek canım hepimizin dilekleri kabul olsun inşallah hiç canını sıkma, ve evett son testinde çizgi belirmeye başlamış sen daha net görürsün fotoya göre, bak gör birkaç güne pik olacak

Ayyy Amin canim. h
Hayirli olsun saglikla mutlulukla evladını kucaklamak büyütmek nasip olsun çok sevindim.
Birkac ufak saglik probleminden ertelemistik biz bebeği.Bu ay tekrar başlıyoruz nasipse.

Bana igne batması gibi degilde canım 7. Gün şiddetli kasık agrısı yaşadım bacagım çekildi resmen agrıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…