- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.801
Amin canım inşallahOooo masalllah masallah saglikla kucagina al saglikla büyüt insallah çok sevindim canım.Ben de işte 2 ay ara verdim bu ay başlıyorum nasipse.Dua edin bana da
Ben adet olana kadar çok fazla hamilelik belirtilerini yaşadım iğneden kaynaklı hatta iğneden 14 gün sonra adet gelir dediler ben 19.günde yani Kendi olmam gereken günde oldum o Zamana kadar göğüslerim mi ağırmadı akıntım üst seviyeydi koku Hassasiyeti vardı belim kopacak ve sizin şuan yaşadığınız rahimde doluluk hissi+sık idrara çıkma gibi daha neler neler vardı iğnede hamilelik hormonu olduğu için bu tür belirtiler yaşamanız normal umarım böyle devam eder ve güzel haberlerini verirsinGebe olan arkadaşlarım sizlere bir sorum var. Catlatma iğnesinin 9. Günü bugün rahmime sanki ara ara iğne batıyor aşağı kısım ama baya. Bikini bölgesinde ki kemiğin oralara. Yaşayan var mıydı? T tweeetyyymelegim can Niqu aklıma gelmeyen diger arkadaslarım
Git gide koyulasmiyor kuzum panik olma senin bat ne zamandı, geçen ay innovitanin yaptım ben pik günü koyu gördüm iki gün üst üste sonra direkt aşırı silik olduYa ben yumurtlama değilde erken ama döngü bu ay 28 7 Ekim'de olması lazım hesaba göre ama hayla silik gitgide koyulasmasi.lazim bugün 11 .gun
Ya bakıyorum öyle olmuş hep gitgide koyulasiyirlar benim en son 24 Eylül adet iki adet arasi 28 gün var bat 21 Ekim oluyor bugün 11.gun birazda olsa koyuluk gördümGit gide koyulasmiyor kuzum panik olma senin bat ne zamandı, geçen ay innovitanin yaptım ben pik günü koyu gördüm iki gün üst üste sonra direkt aşırı silik oldu
3 gün daha takip edersin canım beni de haberdar et, benim bat 27 Ekim yumurtlama haftaya olur reglim bugun bitti ama 11-12 eylüle kadar ovulasyon testi de yapmayacagim bu ay elimde innovita var seninkini merak ettim ben 3-4 güne pik göreceğini düşünüyorum. Bir de hangi marka kullandın canım testi? Şimdi buldum telde benim geçen ayı pikten hemen önceki testim ve pik gününu ekleyeyim fikir olması açısındanYa bakıyorum öyle olmuş hep gitgide koyulasiyirlar benim en son 24 Eylül adet iki adet arasi 28 gün var bat 21 Ekim oluyor bugün 11.gun birazda olsa koyuluk gördüm
Evet üç gün daha takip edicem olur inşallah sonunda sana haber veririm canım benim testin ismi laboquick ismi canım şimdi gördüm canım demeki bir an oluyor çizgi hiç yokeen ertesi gün net yumurtlama canım çok destek oldun bana çok sağol inşallah yumurtlama olur ben gid gide koyulaşacak sanıyorum3 gün daha takip edersin canım beni de haberdar et, benim bat 27 Ekim yumurtlama haftaya olur reglim bugun bitti ama 11-12 eylüle kadar ovulasyon testi de yapmayacagim bu ay elimde innovita var seninkini merak ettim ben 3-4 güne pik göreceğini düşünüyorum. Bir de hangi marka kullandın canım testi? Şimdi buldum telde benim geçen ayı pikten hemen önceki testim ve pik gününu ekleyeyim fikir olması açısından
Merhaba canım birkaç gündür KK ya pek giremiyorum. biz 6+6 dayız çok şükürÖnceki topiktenedahandro melisaa93 @Conqueror123 genc-anne melegim can A Afratafrac nickini hatırlayamadığım canlar nasilsiniz kizlar?Hepinizde hamis olmussunuzdur insallah
Genetiğe gittin mi sen canım yani kimyasal nasıl gebelikten sayılmıyor oda bir nevi düşük olarak geçiyor
Amiiiin inşallah canım benimmelegim can beyons @ozgeeeee1 @esen-ruzqar genc-anne Merve3553 @melikebyhn12 ve diğer adını şuan yazmadığım mayıs anneleri kızlar o ne anneler grubunda topiğinizdeki tablonuza baktım da maşallah ne kadar bereketli bi ay olmuş ya tabloda adınızı görünce gururlandım resmen hepsi dedim benim arkadaşım.. ay bi yetişeydik size ya. Sizinle aynı grupta olmayı çok isterdim maşallah maşallah size Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Bende öyle duydum doktordan kimyasalı gebelikten saymıyolarmış, düşük olması için haftanın biraz ilerlemesi lazım galibaGenetiğe gittin mi sen canım yani kimyasal nasıl gebelikten sayılmıyor oda bir nevi düşük olarak geçiyor
Listeden adım silinmiss aaaaa aaaaaEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR -EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı ÖZELDEN GÖNDERİRSENİZ hemen ekleyebilirim
️ANNE ADAYI ️ ️SAT ️ ️BAT ️ DURUM @Nooneathome9 @sss2022 @AdaMTuncy @Ayka85 @Alinnnn @semira123 @Nur5434 @Basakburcuu @kelebekxx @esen-ruzqar @Happyending @gmzgmz1 genc-anne @Oyzg96 @sssakdg Niqu @ozgeeeee1 melegim can Merve3553 T tweeetyyy @golden-snitch @IADK A Afratafrac @begmsss @mor11 @Smyrnasi 19 Eylül fnd_50 2 Eylül
30 Eylül @hamileyimmmm 30 Eylül @yenibirhayal 29 Ağustos 1 Ekim @sea7483 3 Eylül 1 Ekim @Blue_girll 4 Eylül 1 Ekim @eylem91 7 Eylül 2 Ekim @Zeyzey272727272727 8 Eylül 2 Ekim @blackkdahlia 5 Eylül 3 Ekim @mcnn123 6 Eylül 3 Ekim @UstaOzlem 5 Eylül 3 Ekim melisaa93 3 Eylül 3 Ekim @LesLey 7 Eylül 3 Ekim TurnaBulut 3 Eylül 3 Ekim @maaaavi 11 Eylül 5 Ekim @lavinia1021 5 Eylül 5 Ekim @Kahvelim_ 8 Eylül 5 Ekim @papatya0910 11 Eylül 5 Ekim @betldmrbs01 15 Eylül 8 Ekim @MerEm00 13 Eylül 9 Ekim @glcnar 15 Eylül 10 Ekim @rani1234 11 Eylül 10 Ekim Pkolu_anneadayi 12 Eylül 10 Ekim ArasaNillGerek 13 Eylül 10 Ekim @Medala 14 Eylül 11Ekim @Mevsimlisan 13 Eylül 11 Ekim @zuzu3838 12 Eylül 12 Ekim @Sevimli_35 14 Eylül 12 Ekim @aksjakana 17 Eylül 12 Ekim @pempbepsikolog 15 Eylül 13 Ekim @sumoshanim 19 Eylül 13 Ekim @Juventass 17 Eylül 14 Ekim @eymosumcum 16 Eylül 14 Ekim @gucluol 16 Eylül 14 Ekim @harivefaa 14 Eylül 15 Ekim @gulseliinn 15 Eylül 15 Ekim @sed2 11 Eylül 15 Ekim @Dunyamelekoldu 20 Eylül 16 Ekim @Orangegreysky 18 Eylül 16 Ekim @Nur61_ 16 Ekim @outoffit 19 Eylül 16 Ekim @Perlitik 16 Eylül 16 Ekim @sunshine1 18 Eylül 16 Ekim @hayatbeninedenyoruyosun 12 eylül 17 ekim @umudetmek 25 Eylül 20 Ekim @Bahar esinti 24 Eylül 20 Ekim edahandro 25 Eylül 20 Ekim @mrym12 20 Eylül 20 Ekim @bebekheyecani 23 Eylül 20 Ekim @pellypell 25 Eylül 20 Ekim @Sipser 20 Eylül 20 Ekim rojbininannesi 24 Eylül 21 Ekim @dream2311 23 Eylül 21 Ekim @goldBride 21 Eylül 21 Ekim @Bedii 24 Eylül 22 Ekim B bernaad 27 Eylül 23 Ekim @benaroz 29 Eylül 23 Ekim @Helenatili 26 Eylül 24 Ekim @bliiss 26 Eylül 24 Ekim @blrr 25 Eylül 24 Ekim @Merveeee57 29 Eylül 25 Ekim @ELIF7007 25 Ekim @Lovelyy35 26 Eylül 25 Ekim sacibelinde 29 Eylül 27 Ekim @Linakiz 30 Eylül 27 Ekim @gunes050 19 Eylül 27 Ekim @hermionegranger- 29 Eylül 28 Ekim @misket limonu 2 Ekim 28 Ekim @sehribann16 2 Eylül 29 Ekim @simurgggg 1 Ekim 29 Ekim @ysmnella 27 Eylül 29 Ekim @ZeynpBuse 24 Eylül 30 Ekim
Yaaaa muhteşem canım muhteşem hayırlı ugurlu olsun inşallah saglıkla ilerlesin bende diyorum bu kız nerelerde ay çok sevindim canım benimAh kızlarım 19 aydır bu anı öyle bekledim ki… rabbim bugünü gösterdi, ilk beş dakika muhtemelen 10. Günüm.. en kısa sürede sizede nasip olsunmelisaa93 melegim can A Afratafrac Gul220 fnd_50 beyons Niqu Merve3553 diger canımlar
BU sefer sağlıcakla kavuşursun umarım bebişineİkidefa fayda oldu kızım da hamile kaldım bir defa yine yaptım hamile kaldım ama kalbi durdu
D
İnzivaya cekildim kuzummm, cok tesekkür ederim canım benimYaaaa muhteşem canım muhteşem hayırlı ugurlu olsun inşallah saglıkla ilerlesin bende diyorum bu kız nerelerde ay çok sevindim canım benim
Cumartesi aşılamam var ondan sonra inşallah hamişim canımÖnceki topiktenedahandro melisaa93 @Conqueror123 genc-anne melegim can A Afratafrac nickini hatırlayamadığım canlar nasilsiniz kizlar?Hepinizde hamis olmussunuzdur insallah
İnşallahCumartesi aşılamam var ondan sonra inşallah hamişim canımsen de son durum nedir?
Kuzum ben test yapmasam anlamazdım gebeliği. Şiddetli bel ağrısı yaşadım sadece ama o regl olacakken de oluyor banaGebe olan arkadaşlarım sizlere bir sorum var. Catlatma iğnesinin 9. Günü bugün rahmime sanki ara ara iğne batıyor aşağı kısım ama baya. Bikini bölgesinde ki kemiğin oralara. Yaşayan var mıydı? T tweeetyyymelegim can Niqu aklıma gelmeyen diger arkadaslarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?