💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Oooo masalllah masallah saglikla kucagina al saglikla büyüt insallah çok sevindim canım.Ben de işte 2 ay ara verdim bu ay başlıyorum nasipse.Dua edin bana da
Amin canım inşallah hadi bakalım canım allahım sanada saglıkla nasip etsin inşallah kuzum bu ay senin ayın olsun tüm bekleyen kızların inşallah dualarım sizinle

Ben adet olana kadar çok fazla hamilelik belirtilerini yaşadım iğneden kaynaklı hatta iğneden 14 gün sonra adet gelir dediler ben 19.günde yani Kendi olmam gereken günde oldum o Zamana kadar göğüslerim mi ağırmadı akıntım üst seviyeydi koku Hassasiyeti vardı belim kopacak ve sizin şuan yaşadığınız rahimde doluluk hissi+sık idrara çıkma gibi daha neler neler vardı iğnede hamilelik hormonu olduğu için bu tür belirtiler yaşamanız normal umarım böyle devam eder ve güzel haberlerini verirsin

Ya ben yumurtlama değilde erken ama döngü bu ay 28 7 Ekim'de olması lazım hesaba göre ama hayla silik gitgide koyulasmasi.lazim bugün 11 .gun
Git gide koyulasmiyor kuzum panik olma senin bat ne zamandı, geçen ay innovitanin yaptım ben pik günü koyu gördüm iki gün üst üste sonra direkt aşırı silik oldu

Git gide koyulasmiyor kuzum panik olma senin bat ne zamandı, geçen ay innovitanin yaptım ben pik günü koyu gördüm iki gün üst üste sonra direkt aşırı silik oldu
Ya bakıyorum öyle olmuş hep gitgide koyulasiyirlar benim en son 24 Eylül adet iki adet arasi 28 gün var bat 21 Ekim oluyor bugün 11.gun birazda olsa koyuluk gördüm

Ya bakıyorum öyle olmuş hep gitgide koyulasiyirlar benim en son 24 Eylül adet iki adet arasi 28 gün var bat 21 Ekim oluyor bugün 11.gun birazda olsa koyuluk gördüm
3 gün daha takip edersin canım beni de haberdar et, benim bat 27 Ekim yumurtlama haftaya olur reglim bugun bitti ama 11-12 eylüle kadar ovulasyon testi de yapmayacagim bu ay elimde innovita var seninkini merak ettim ben 3-4 güne pik göreceğini düşünüyorum. Bir de hangi marka kullandın canım testi? Şimdi buldum telde benim geçen ayı pikten hemen önceki testim ve pik gününu ekleyeyim fikir olması açısından

Eklentiler

• IMG_20231005_001140.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_20230915_152217.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 135
Evet üç gün daha takip edicem olur inşallah sonunda sana haber veririm canım benim testin ismi laboquick ismi canım şimdi gördüm canım demeki bir an oluyor çizgi hiç yokeen ertesi gün net yumurtlama canım çok destek oldun bana çok sağol inşallah yumurtlama olur ben gid gide koyulaşacak sanıyorum

Genetiğe gittin mi sen canım yani kimyasal nasıl gebelikten sayılmıyor oda bir nevi düşük olarak geçiyor

Amiiiin inşallah canım benim bende mayıs topiğine gidince arkadaşlarımın sayıca çok oluşuna şaşırıp bir o kadar da sevinmiştim hakikaten bereketli aymış, Rabbim tez vakitte sana da nasip eder inşallah bizim grupta yine takılırız bikaç haftadan bişeycik olmaz :) hep birlikte ilerleriz çokta güzel olurrr

Listeden adım silinmiss aaaaa aaaaa

Eklentiler

• IMG_9820.webp
    104,6 KB · Görüntüleme: 143
Son düzenleme:
Kuzum ben test yapmasam anlamazdım gebeliği. Şiddetli bel ağrısı yaşadım sadece ama o regl olacakken de oluyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…