- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.821
Netleştir koş gel mayıs annelerineNetleşsin hepinize süreci anlatıcam belirti vs
Haziran diyor 18Netleştir koş gel mayıs annelerine
Yetişirsin kuzum çogumuz mayıstayız 2 hafta ie bişe olmaz önemli olan beraber olmak kuzumHaziran diyor 18yetisir miyim acaba
hala inanamıyorumYetişirsin kuzum çogumuz mayıstayız 2 hafta ie bişe olmaz önemli olan beraber olmak kuzum
Çok uzun zaman bekleyince öyle oluyor canım bende hala inanamıyorum kucagıma alınca inanıcaö galibahala inanamıyorum
Ay inanmıyorummm.Ah kızlarım 19 aydır bu anı öyle bekledim ki… rabbim bugünü gösterdi, ilk beş dakika muhtemelen 10. Günüm.. en kısa sürede sizede nasip olsunmelisaa93 melegim can A Afratafrac @Gul220 fnd_50 beyons @Niqu @Merve3553 diger canımlar
Amin kusummm hep birlikteAy inanmıyorummm.Birlikte takip ediyorduk daha dün gibi belirtilerimizi. Şükürler olsun Nasıl mutlu oldum anlatamam. Sağlıkla artsın değeri inşallah ve kucağınıza alın.
Canım ben önceki oğlumda yaşadım. Hamile olduğumu öğrenince sanırım 5. Haftada doktora gittim. Karından baktı ve burada bişey var ama senin söylediğin adet tarihine göre çok çok küçük bir de alttan bakayım dedi. Alttan baktı. Ondan da çok memnun kalmadı. Ben hiç beta vermemiştim beta ver iki gün arayla bakalım dedi. Ben de verdim. Şimdi değerlerimi hatırlamıyorum ama bana da sonra gel demişti. Ve gittiğim zaman bebişi de kalp atışını da görmüştük. Paşa şimdi 5 yaşında. Hiç stres yapma alacak nefesi varsa Rabbim onu korurBugün gttim doktora doktor yine karından göremedi başka doktordu bu sefer. Alttan baktı kese sağlıksız gbi göründü dedi. Çok küçük dedi. Beta bakalım tekrardan artış var mı yoksa düşüşmü sağlanıyor diye 2 günce bakılan beta 3600 ken Şuan 7500 çıktı. Doktor kan sulandırıcı iğne yazdı progestan fitil ve pruloton iğne yazdı Şuan kullanmaya başladım. Forumları çok okudum hç bu durumla karşılaşan yazıyı göremedim bir umut olurdu benim için. Şimdi 13 gün sonra çağırdı nasıl geçicek günler bilmiyorum iki kez de kayıp yaşadığım için modum çok düşük inşallah sağlıkla tutunur
Olabilirde canım olmayabilirde belki yerleşme yükselişide olabilir bakalım bir haftaya herşey belli olur inşalalh sonu bebişli olurArkideşler ben iki kere mi yumurtladım şimdimelegim can fnd_50 melisaa93 Eki Görüntüle 3312262 Eki Görüntüle 3312263
2 tane aynı mm yumurtam vardı fememoter yumurtlamayı baska güne cekınce dedım o da mı çatladı. İnşallah dualarınız için çok teşekkür ederim tabii yardımlarınız içindeOlabilirde canım olmayabilirde belki yerleşme yükselişide olabilir bakalım bir haftaya herşey belli olur inşalalh sonu bebişli olur
Hımm iki tane oldugunu bilmiyordum canım çatlamıştır o zaman inşallah birisi tutar mucizen sana gelir saglıkla benimde iki yumurtam vardı ikincisi tuttu darısı sana2 tane aynı mm yumurtam vardı fememoter yumurtlamayı baska güne cekınce dedım o da mı çatladı. İnşallah dualarınız için çok teşekkür ederim tabii yardımlarınız içinde
ah canım benim ya çok çok sevindim bak peşimizden geldin minnoşun sana el sallıyor 10. güne göre gayet belirgin sağlıkla ilersin inşallahAh kızlarım 19 aydır bu anı öyle bekledim ki… rabbim bugünü gösterdi, ilk beş dakika muhtemelen 10. Günüm.. en kısa sürede sizede nasip olsunmelisaa93 melegim can A Afratafrac @Gul220 fnd_50 beyons @Niqu @Merve3553 diger canımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?