💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Herkese günaydın kızlar ben 2 aydır adet olmuyorum pcos var son adet tarihim 10 Temmuz 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum ama sürekli 2 çizgi devam ediyor ağustosun 30 unda pik oldu düzenli ilişki folik asit d vitamini havuç incir yedik bol bol ama catlama olmadı bu ayda yine 2 çizgi devam ediyo böyle bisey yaşanlar cevap verirse çok mutlu olurum

Eklentiler

• IMG_8050.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_8064.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_8095.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 50
Bunlarda bu ayki ovu testlerim hatta Eylül 15 ten başlayıp 1 hafta soğan suyu da içtim bu sefer

Eklentiler

• IMG_8235.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_8234.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_8232.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_8230.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_8215.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_8213.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 51
Doktora da gittim 5 ay önce testlerimde temiz çıktı sadece pcos var dedi boyum 162 kilom 56 kilomda iyi ama hala olmadı nasip belki bu ay olur insallah

Kızlar size sürecimi anlatayım bu ay icin, ben mayısta hsg cekildim iki tüpümde kapalıymıs ondan önce bi sene denemistim olmayınca cekilmistim, ondan yaklasık bes ay gecti hemen olacak diye düsünmüstüm ilk aylar olmadı, sonra geçen ay kendimde adet zamanı olan kaşıntıdan dolayı mixovul fitil kullandım, bu ay sadece üc kere degerlendirebildik 11. Gün 13 ve 14. Degerlendirdik artık olmuyor diye düsünmüstüm ama burdaki kızlar meryem suresi ve ismi azam duasını okuduk kabul oldu vs dediler diye denemek istedim kandildi hatırlarsanız, okuyup o günleri degerlendirdim, cok sükür nasip oldu

Belirtilerim ise dudak uçuğu ve grip oldum, iki gün önce aşırı yürütmeyecek kadar bel ağrısı yaşadım, o gün sadece kasık ağrısı yaşadım, bir de dün ilk defa saç yağları oluyor ya pantene vs onu sürerken beş saniye cok kötü koktu burnuma ama hepsini hastalığa yordum ihtimal vermedim, çünkü adetten önce başlayan kaşıntım bile vardı olmadıgını düsündüm, cok sükür olmus sabretmek cok zor insallah kucagımıza alalım bekleyenlerde en güzel ve dogru zamanda güzel haberi alsın

Canım ben önceki oğlumda yaşadım. Hamile olduğumu öğrenince sanırım 5. Haftada doktora gittim. Karından baktı ve burada bişey var ama senin söylediğin adet tarihine göre çok çok küçük bir de alttan bakayım dedi. Alttan baktı. Ondan da çok memnun kalmadı. Ben hiç beta vermemiştim beta ver iki gün arayla bakalım dedi. Ben de verdim. Şimdi değerlerimi hatırlamıyorum ama bana da sonra gel demişti. Ve gittiğim zaman bebişi de kalp atışını da görmüştük. Paşa şimdi 5 yaşında. Hiç stres yapma alacak nefesi varsa Rabbim onu korur sağlıkla gelsin kuzun

Olabilirde canım olmayabilirde belki yerleşme yükselişide olabilir bakalım bir haftaya herşey belli olur inşalalh sonu bebişli olur
2 tane aynı mm yumurtam vardı fememoter yumurtlamayı baska güne cekınce dedım o da mı çatladı. İnşallah dualarınız için çok teşekkür ederim tabii yardımlarınız içinde

2 tane aynı mm yumurtam vardı fememoter yumurtlamayı baska güne cekınce dedım o da mı çatladı. İnşallah dualarınız için çok teşekkür ederim tabii yardımlarınız içinde
Hımm iki tane oldugunu bilmiyordum canım çatlamıştır o zaman inşallah birisi tutar mucizen sana gelir saglıkla benimde iki yumurtam vardı ikincisi tuttu darısı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…