💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Merhabalar bende geçen hafta rahim filmi çekildim iki tüpüm kapalıymış sağ tüp açıldı sol tüp açılmadı sizin ikisi de açıldı mı film esnasında ? Bu arada çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın

Kızlar bişey sorcam ben iki kere kimyasal geçirdim de tüplerim kapalı olabilir mi?yani tüpler kapalıyken kimyasal bile olmaz mı?
Olaya tam hakim değilim ama mantıken tüpler açık olmali ki yumurtan spermle buluşup döllenmiş ve rahme gelmiş, sonra da tutunamamis düşmüş, bana tamamen kapalı değilmiş gibi geldi tabii yine uzman görüşü almak gerekir

Cok tesekkür ederim evet işlem sırasında ikiside acıldı, bence digerinide actırmaya calısın insallah tez zamanda sizede nasip olsun olmazsa hemen üzülmeyin benim bes ay sonra oldu hsgden

Ayyy içimi rahatlattın Allah razı olsun gerçekten. İnşallah seninki gbi olur herşey :)

Kızlar bişey sorcam ben iki kere kimyasal geçirdim de tüplerim kapalı olabilir mi?yani tüpler kapalıyken kimyasal bile olmaz mı?
Ben de bir çok kere kimyasal gebelik gecirdim hiç kese filan olusmadı. Cok doktora gittim gebelik olusuyor rahim filmine gerek yok dediler sonra baska sehıre gittim hemen rahim filmi cektı hafif tıkanıklık vardı film esnasında acıldı dedı doktor ve filmden sonra kese bebek olustu düşük yaptım yıne ama hıc kese olusmuyordu bu da bişiydi. Kesinlikle rahim filmi cektırmenızı öneriyorum

Ne güzel yaaa ikinizde de sorun yok değil mi ? Biz de yarın eşimle tekrar doktora gideceğiz muhtemelen eşimden spermiyogram isterler dua edin nolur çok korkuyorum bir şey çıkacak diye
Yok canım ikimizde de sorun yok sadece bende pco görüntüsü var yani çok yumurtam var, Allah yardımcınız olsun inşallah tertemzi çıksın testleriniz hiç sıkma canını, Allah devasız dert vermesin

Oo buyuk cesaret bebegim ben doktorlarin sozunden cikamiyorum galiba ya. Dedikleri de hosuma gitmiyor ama yine de bekle diyorlar hep bekliyorum
Yok kuzum çıkma zaten bana doktorum sonra çok kızdı niye başına buyruk davranıyosun bak kist oluşmuş diye

Canimmm senin adına çok mutlu oldum. Etiket yapınca biseyler olduğunu anladım çok sevindim sağlıkla artsın değerin inşallah
Canım cok tesekkür ederim buraya yazarken en cok istediklerimden biri sen ve melisa olarak icimden gecirdim allahım en kısa sürede sizle birlikte isteyen bütün kadınlarımıza bu duyguyu yaşatsın insallah, her seyin zamanı var insallah vaktinde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…