- 13 Ekim 2022
- 4.821
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.841
o bekleme süreleri mecbur kuzu olacazİnşallah kuzum amin. Cumartesi gibi duruyor aşılama canım ama iptal olma durumu var. Bakalım bekliyorum kuzu gibiyetişicem inşallah size
nazlı bir kızın olacak senin öyle hissediyorumMoral anlık bozuluyor sonra geri düzeliyorum ben kuzumhiç sorma bu kadar da naz yapılır mı ya
İki tüpümde kapalıydı kimyasal geçirmedim rahim filminden sonra bir tüpüm açıldıKızlar bişey sorcam ben iki kere kimyasal geçirdim de tüplerim kapalı olabilir mi?yani tüpler kapalıyken kimyasal bile olmaz mı?
Merhabalar bende geçen hafta rahim filmi çekildim iki tüpüm kapalıymış sağ tüp açıldı sol tüp açılmadı sizin ikisi de açıldı mı film esnasında ? Bu arada çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alınKızlar size sürecimi anlatayım bu ay icin, ben mayısta hsg cekildim iki tüpümde kapalıymıs ondan önce bi sene denemistim olmayınca cekilmistim, ondan yaklasık bes ay gecti hemen olacak diye düsünmüstüm ilk aylar olmadı, sonra geçen ay kendimde adet zamanı olan kaşıntıdan dolayı mixovul fitil kullandım, bu ay sadece üc kere degerlendirebildik 11. Gün 13 ve 14. Degerlendirdik artık olmuyor diye düsünmüstüm ama burdaki kızlar meryem suresi ve ismi azam duasını okuduk kabul oldu vs dediler diye denemek istedim kandildi hatırlarsanız, okuyup o günleri degerlendirdim, cok sükür nasip oldu
Belirtilerim ise dudak uçuğu ve grip oldum, iki gün önce aşırı yürütmeyecek kadar bel ağrısı yaşadım, o gün sadece kasık ağrısı yaşadım, bir de dün ilk defa saç yağları oluyor ya pantene vs onu sürerken beş saniye cok kötü koktu burnuma ama hepsini hastalığa yordum ihtimal vermedim, çünkü adetten önce başlayan kaşıntım bile vardı olmadıgını düsündüm, cok sükür olmussabretmek cok zor insallah kucagımıza alalım bekleyenlerde en güzel ve dogru zamanda güzel haberi alsın
Amin canım benim hepimizin insallahah canım benim ya çok çok sevindim bak peşimizden geldin minnoşun sana el sallıyor 10. güne göre gayet belirgin sağlıkla ilersin inşallah
Olaya tam hakim değilim ama mantıken tüpler açık olmali ki yumurtan spermle buluşup döllenmiş ve rahme gelmiş, sonra da tutunamamis düşmüş, bana tamamen kapalı değilmiş gibi geldi tabii yine uzman görüşü almak gerekirKızlar bişey sorcam ben iki kere kimyasal geçirdim de tüplerim kapalı olabilir mi?yani tüpler kapalıyken kimyasal bile olmaz mı?
Cok tesekkür ederim evet işlem sırasında ikiside acıldı, bence digerinide actırmaya calısın insallah tez zamanda sizede nasip olsun olmazsa hemen üzülmeyin benim bes ay sonra oldu hsgdenMerhabalar bende geçen hafta rahim filmi çekildim iki tüpüm kapalıymış sağ tüp açıldı sol tüp açılmadı sizin ikisi de açıldı mı film esnasında ? Bu arada çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın
çok teşekkür ederimOlaya tam hakim değilim ama mantıken tüpler açık olmali ki yumurtan spermle buluşup döllenmiş ve rahme gelmiş, sonra da tutunamamis düşmüş, bana tamamen kapalı değilmiş gibi geldi tabii yine uzman görüşü almak gerekir
Ayyy içimi rahatlattın Allah razı olsun gerçekten. İnşallah seninki gbi olur herşey :)Canım ben önceki oğlumda yaşadım. Hamile olduğumu öğrenince sanırım 5. Haftada doktora gittim. Karından baktı ve burada bişey var ama senin söylediğin adet tarihine göre çok çok küçük bir de alttan bakayım dedi. Alttan baktı. Ondan da çok memnun kalmadı. Ben hiç beta vermemiştim beta ver iki gün arayla bakalım dedi. Ben de verdim. Şimdi değerlerimi hatırlamıyorum ama bana da sonra gel demişti. Ve gittiğim zaman bebişi de kalp atışını da görmüştük. Paşa şimdi 5 yaşında. Hiç stres yapma alacak nefesi varsa Rabbim onu korursağlıkla gelsin kuzun
Yaaa kuzum ne güzel bir haber sabah sabahAh kızlarım 19 aydır bu anı öyle bekledim ki… rabbim bugünü gösterdi, ilk beş dakika muhtemelen 10. Günüm.. en kısa sürede sizede nasip olsun@melisaa93 @melegim can @Afratafrac Gul220 @fnd_50 beyons Niqu @Merve3553 diger canımlar
Canım cok tebrik ederimm eskilerden böyle hamisler görünce daha bi mutlu oluyorumAh kızlarım 19 aydır bu anı öyle bekledim ki… rabbim bugünü gösterdi, ilk beş dakika muhtemelen 10. Günüm.. en kısa sürede sizede nasip olsun@melisaa93 @melegim can @Afratafrac Gul220 @fnd_50 beyons Niqu @Merve3553 diger canımlar
Canimmm senin adına çok mutlu oldum. Etiket yapınca biseyler olduğunu anladım çok sevindimAh kızlarım 19 aydır bu anı öyle bekledim ki… rabbim bugünü gösterdi, ilk beş dakika muhtemelen 10. Günüm.. en kısa sürede sizede nasip olsun@melisaa93 @melegim can @Afratafrac Gul220 @fnd_50 beyons Niqu @Merve3553 diger canımlar
Evet canım cok mutluyum herkese nasip olsunYaaa kuzum ne güzel bir haber sabah sabahsağlıkla ilerlesin dediğim gibi her kes bir bir hamiş oluyor MaşAllah
Ben de bir çok kere kimyasal gebelik gecirdim hiç kese filan olusmadı. Cok doktora gittim gebelik olusuyor rahim filmine gerek yok dediler sonra baska sehıre gittim hemen rahim filmi cektı hafif tıkanıklık vardı film esnasında acıldı dedı doktor ve filmden sonra kese bebek olustu düşük yaptım yıne ama hıc kese olusmuyordu bu da bişiydi. Kesinlikle rahim filmi cektırmenızı öneriyorumKızlar bişey sorcam ben iki kere kimyasal geçirdim de tüplerim kapalı olabilir mi?yani tüpler kapalıyken kimyasal bile olmaz mı?
Amin Allah AmiiinEvet canım cok mutluyum herkese nasip olsun
Yok canım ikimizde de sorun yok sadece bende pco görüntüsü var yani çok yumurtam var, Allah yardımcınız olsun inşallah tertemzi çıksın testleriniz hiç sıkma canını, Allah devasız dert vermesinNe güzel yaaa ikinizde de sorun yok değil mi ? Biz de yarın eşimle tekrar doktora gideceğiz muhtemelen eşimden spermiyogram isterler dua edin nolur çok korkuyorum bir şey çıkacak diye
Aminn kuzum amin inşallahYaa aynen öyle bebeğim gönlümüzü ferah tutalım inşallah hayırlısıyla kavuşacağız bebişlerimize, Rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallah
Yok kuzum çıkma zaten bana doktorum sonra çok kızdı niye başına buyruk davranıyosun bak kist oluşmuş diyeOo buyuk cesaret bebegimben doktorlarin sozunden cikamiyorum galiba ya. Dedikleri de hosuma gitmiyor ama yine de bekle diyorlar hep bekliyorum
Canım cok tesekkür ederim buraya yazarken en cok istediklerimden biri sen ve melisa olarak icimden gecirdim allahım en kısa sürede sizle birlikte isteyen bütün kadınlarımıza bu duyguyu yaşatsın insallah, her seyin zamanı var insallah vaktinde olacakCanimmm senin adına çok mutlu oldum. Etiket yapınca biseyler olduğunu anladım çok sevindimsağlıkla artsın değerin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?